Рыжая Опубліковано 3 лютого, 2016 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2016 Меня вообще банили всего два раза. Первый раз я старшего модератора нах послала и сама себя в бан на месяц отправила. А второй раз меня Кикаха на своем кацапском форуме забанил - ему мои картинки не понравились :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Динозаврик Опубліковано 3 лютого, 2016 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2016 А то я пыталась исправить ситуацию своими силами - ставила плюсы тебе и Наташе))))) Зачем такое нужно, москали эти хитрозадые везде нагадить могут, модераторы молодцы, исправили положение!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Динозаврик Опубліковано 3 лютого, 2016 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2016 Меня вообще банили всего два раза. Первый раз я старшего модератора нах послала и сама себя в бан на месяц отправила. А второй раз меня Кикаха на своем кацапском форуме забанил - ему мои картинки не понравились :rolleyes: кацапы тухляк поганый, у них на форумах одна пропоганда. Вообще фу. Раньше заходила, но там один гнус. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 3 лютого, 2016 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2016 кацапы тухляк поганый, у них на форумах одна пропоганда. Вообще фу. Раньше заходила, но там один гнус. Ну и на этом форуме Вы пока свежую струю не пустили... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Динозаврик Опубліковано 3 лютого, 2016 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2016 Ну и на этом форуме Вы пока свежую струю не пустили... Я пока новенькая и не местная, в плане не с Украины, точнее не родившаяся в Украине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 лютого, 2016 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2016 Это вы называете суровой????? Вы еще суровой не видели Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 5 лютого, 2016 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2016 Скажите , настолько суровая модерация - это навсегда ? Для никчемных троллей, да.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ronaldu Опубліковано 1 березня, 2016 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2016 Добавьте раздел Экономика Украины , а то как то самые острые вопросы именно там Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Kurs60 Опубліковано 25 березня, 2016 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2016 А этого друга на какое время в баню. Ждать или превращаться в алекс101? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Adana Опубліковано 25 березня, 2016 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2016 А куды Натаха с Вегардом делись? Уж который день не видать. Неужто самозабанились? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 7 квітня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 квітня, 2016 Почему я не могу зайти в свой профиль? Выскакивает вот это Извините, вы не имеете доступа к этому! [#10246.1]Этот пользователь больше не активен. Полезные ссылки Разделы помощи Связь с администрацией форума Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 квітня, 2016 Поділитися Опубліковано 16 квітня, 2016 Дорогие модераторы! Удалите это спамящее несчастье lenin892007 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 квітня, 2016 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2016 Очередной http://ukrpolitforum.com/topic/9000-nashi-posidelki/page-63?do=findComment&comment=587822 Я чё... вашу работу делать должна? Хоть иногда заглядывайте... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 квітня, 2016 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2016 Хоть иногда заглядывайте... Якщо є якісь проблеми, пишіть в лічку, або використовуйте опцію "Скарга" Почему я не могу зайти в свой профиль? Выскакивает вот это Извините, вы не имеете доступа к этому! [#10246.1]Этот пользователь больше не активен. Полезные ссылки Разделы помощи Связь с администрацией форума Адмін чомусь не відповідає на мої листи, але я його сповістила про твої проблеми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ugrum Опубліковано 25 квітня, 2016 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2016 Ну ..... за новую модерацию! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Bambuk Опубліковано 25 квітня, 2016 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2016 Пользователь СОЮЗ имеет 15 баллов предупреждений, отметку "Спаммер"... при такой репутации большая часть функций форума отключаются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 квітня, 2016 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2016 Может "спамер" - случайно получилось... Нельзя ли восстановить его в правах? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 28 квітня, 2016 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2016 Пожалуйста, не пользуйтесь красным цветом в сообщениях. Оставьте его для модерации. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Pamильджон Валиев Опубліковано 28 квітня, 2016 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2016 Ок. Уважаемый новый модератор (извините, не знаю Вашего ника). Включите мне возможность вставлять ссылки и функцию копирования. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 7 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2016 оскорбление участника форума,переход на личности Уважаемый модератор ,примите пожалуйста меры Спасибо за помощь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 7 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2016 нецензурная лексика и сквернословие оскорбление участников форума Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 7 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2016 модератор сам решил установить прозрачность санкций так пусть и жалобы будут обнародованы если истец желает обратится открыто с жалобой на нарушителя -ему не может быть отказано мне лично тут прятаться ни от кого не нужно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 7 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2016 напоминаю -это не закрытая ветка-это публичный раздел-работа форума,предложения и замечания Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MsPatton Опубліковано 7 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2016 Ева_vl получила бан за слово "бандерлоги" в оскорбительном смысле Берегли бы вы Евку, а не банили. Она одна из немногих адекватных украинских граждан на этом форуме. Такие люди хоть этот форум делают политическим, а не юмористическим, как большинство тут присутствующих "патриотов" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MsPatton Опубліковано 7 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2016 А чё, Валенка забанили что ли? Не могу ему накалякать, пишет "Этот пользователь больше не активен." Ему ж , вроде, тока предупредиловки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ugrum Опубліковано 8 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 8 травня, 2016 А чё, Валенка забанили что ли? Не могу ему накалякать, пишет "Этот пользователь больше не активен."[/size] Ему ж , вроде, тока предупредиловки[/size] Какая-то форумная фича, если предупреждений больше чем...., то часть функций блокируется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Валенок Опубліковано 9 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2016 А чё, Валенка забанили что ли? Не могу ему накалякать, пишет "Этот пользователь больше не активен." Ему ж , вроде, тока предупредиловки Здарова Ленок! Нормально всё....... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MsPatton Опубліковано 11 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 11 травня, 2016 Привет! Но так понимаю, что уже не всё в порядке Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 12 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2016 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 травня, 2016 Поділитися Опубліковано 14 травня, 2016 Как на это пожаловаться - не знаю . Кнопки нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.