Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Владимир, правильно мы все ориентируемся на европейские рынки и другие рынки, но мы не хотим быть под присмотром ЕС - у нас своя страна. Украина же готова принять все законы ЕС на себя и в ущерб себе Вот что не понятно. А придатком Украина станет ЕС- и даже не придатком , мусоркой куда скидываться будут все излишки европейского производства, чтобы оживить собственную экономику. Если бы была ГОТОВА, то не велись бы переговоры и не было отказа от Асоциации. И. ЕСЛИ человек претендует на объективность и авторитетность своих высказываний - такого писать не будет. Следите за тем, что пишете - тут дураков нет - в смысле - ваши оппоненты не дураки - тщательней надо быть в развешивании кремлядской лапши Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Дэна, странно, почему вы не указываете источник новости? Прочла, впечатлилась и поняла, что я это уже читала. Начала вспоминать и вот, пожалуйста, попался нынче в ленте: mephistoss.livejournal.com А нащо їй вказувати - ми і так знаємо де вона ці новини бере - на всяких помийних сайтах Тому ніхто не читає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 А вот это просто провокация какая-то. Мне очень интересно, сама эта госпожа была в селах украинских? И как давно? Я не знаю, что там происходит в селах и городках на границе с Польшей, возможно, там все процветает. Но в Центральной Украине в селах, извините, капец - полный и безоговорочный. Средняя зарплата - порядка 45 тыс.грн. ЭТО - деньги? На ЭТО можно жить? А сами села - малые заводики все позакрывались давно, работать негде, люди пьют, кругом развал. И вот с ЭТИМ мы пойдем в ЕС? Да кому мы там нужны с таким багажом? УПС!!! Не той темник попався - для Росії писалося? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 А вот кстати для тех кто витает надежды о дальнейшем вступлении в ЕС Меркель четко сказала- хрен вам , а не ЕС То есть как я и сказал- ЕС использует Украину, как помойку- сбросить все ненужное, чтобы свое зашевелилось С чего ты взял, что мы только и мечтает о ЕС - когда у нас будут проведены реформы и открытые границы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Век мечтаний и иллюзий, те кто за двадцать с лишним лет, не смогли достичь ничего кроме ДОЛГОВОГО КРИЗИСА, собрались модернизировать Украину и учить, главный вопрос ЧЕМУ??? как таких же долгов набраться? Все страны ЕС фактические банкроты и даже если бы Украине предложили туда вступить, то это значило, что мы бы взяли на себя обязательства, по возвращению ИХ ДОЛГА. А украинский наивняк мечтает, что им кто то, даст деньги, КТО, НИЩАЯ ЕВРОПА? Я б хотіла бути ТАКОЮ ніщою. Ех, Вовка, як би ти знав, як дивують (найделікатніший вислів, який я можу застосувати у такому випадку) люди які таке пишуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Кабала для казнокрада, хабарника, бракороба, халтурщика, рвача. Шановна - ви коли видаєте свої фантазії за дійсність - на яку відповідь ви сподваєтеся? Підніміть свій зад, підіть на майдан і запитайтеся людей, молодих людей - вони хочуть в Європу? Всі, як один дадуть вам відповідь: ми вже в Європі. А хочуть вони достойного життя, можливості реалізувати себе в Україні - а для цього порібні НОРМАЛЬНІ закони і влада, яка перестане красти бюджет. Як на мене, це ганебно - працювати на таку владу, яка є в Україні. Тому вам моє і тих, хто на майдані - щире ГАНЬБА!!!! Йдіть звідси, провокаторко, щоб і духу вашого тут не було! ДІСТАЛИ ВЖЕ кремлядські холуї!!! Для этого не нужно лезть головой в петю, то есть - ЕС. Что за дурная мысль, почему вы считаете, что ассоциация может сделать ваши желания реальностью? Это же глупость . Тем более на фоне понижения реального уровня жизни, которое наступит при ассоциации, расчитывать на что-либо... нет слов, всё же настолько очевидно... Я лишнюю пропечатавшуюся буковку исправил..., дело-то поправимое, а ты дурой останешься и исправить это... гы-гы, я не знаю как... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Для этого не нужно лезть головой в петю, то есть - ЕС. Что за дурная мысль, почему вы считаете, что ассоциация может сделать ваши желания реальностью? Это же глупость . Тем более на фоне понижения реального уровня жизни, которое наступит при ассоциации, расчитывать на что-либо... нет слов, всё же настолько очевидно... Я лишнюю пропечатавшуюся буковку исправил..., дело-то поправимое, а ты дурой останешься и исправить это... гы-гы, я не знаю как... А тому, що за нашими казнокрадами - буде нагляд. А ще тому, що їх ПРИМУСЯТЬ приймати закони, які вигідні простим українцям. Краще я буду дурою, а не таким обмеженим владним блюдолизом, яким є ти. Тобі вже навіть на пальцях пояснили різницю між життям в ЄС і Росії - але тобі добре, як є - тому ти нічого не хочеш міняти. Хто мало бачив...певно щасливий, але не гарантований від шоку, коли побачитьте, що не вкладається в його голові. Так що - бережи себе: не виходь зайвий раз на вулицю, справно відвідуй податкову і ЩО НАЙВАЖЛИВІШЕ - не спілкуйся з Стефані - схоже вона єдина змогла тебе хоч на міліметр просунути в бік проти твоєї затхлої ідеї (що значить автоитет для людини твого типу) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 До речі, Шкатулка, мій малий заробив кілька сот доларів - йому їх перерахували на валютний рахунок - пішов знітами - а дають тільки гривні. Ось скажи мені - в якій НОРМАЛЬНІЙ країні таке можливе, щоб залізли до тебе в кишеню, поміняли гроші і сказали, що так законно. Зате ви ніколи не підете працювати швейцарами. Ось - це і є - їх і твоя мораль - мораль ворів у законі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 А тому, що за нашими казнокрадами - буде нагляд. А ще тому, що їх ПРИМУСЯТЬ приймати закони, які вигідні простим українцям. КТО???!!! КАКИМ ОБРАЗОМ???!!! ЕВРОПЕ ЧТО, ЗАНЯТЬСЯ НЕЧЕМ?! Кто будет думать про простых украинцев..., Меркель, или Комаровский? Когда ты перестанешь нести чушь? Золушка превращается в принцесу за один вечер только в сказке. Повзрослей... Краще я буду дурою, а не таким обмеженим владним блюдолизом, яким є ти. Тобі вже навіть на пальцях пояснили різницю між життям в ЄС і Росії - але тобі добре, як є - тому ти нічого не хочеш міняти. Хто мало бачив...певно щасливий, але не гарантований від шоку, коли побачитьте, що не вкладається в його голові. Так що - бережи себе: не виходь зайвий раз на вулицю, справно відвідуй податкову і ЩО НАЙВАЖЛИВІШЕ - не спілкуйся з Стефані - схоже вона єдина змогла тебе хоч на міліметр просунути в бік проти твоєї затхлої ідеї (що значить автоитет для людини твого типу) " На дурака не нужен нож, ему покажешь медный грош, и делай с ним что хош..!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Вся журналістика так працює - на анонімних джерелах - дивує не це, дивує те , що вам це потрібно пояснювати. Достовірність такої інфоримації - це репутація журналіста і ресурсу - ніяка поважаюча себе інформагенція не буде видавати відвертої лажі. А вам раджу не шаритися по помийних сайтах, де зливають всяку нечистоту, а користуватися авторитетними джерелами інформації, наприклад, Українською Правдою. От і погано працює на анонімних джерелах! Українська правда, до речі, так практично ніколи і не працює, а ця мода останнього часу ніяким виданням і ресурсам честі не робить. Але це так, до речі, я не про те кажу. Я про те, що про такі серйозні речі, як продовження або непродовження переговорів про асоціацію, анонімні джерела все ж таки довіри у публіки не викликають. А Ваші поради, як завжди, безцінні. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 КТО???!!! КАКИМ ОБРАЗОМ???!!! ЕВРОПЕ ЧТО, ЗАНЯТЬСЯ НЕЧЕМ?! Кто будет думать про простых украинцев..., Меркель, или Комаровский? " На дурака не нужен нож, ему покажешь медный грош, и делай с ним что хош..!" ПУТІН! Що по твоєму таке Угода про Асоціацію - ти хоч знаєш? Схоже ні, інакше б не писав такої фігні. Іншим разом не голосуй за ТАКИХ людей - не я і не ЗУ обрала ТАКУ владу - це зробили ТВОЇ співітчизники - в тому числі, так що не вдавай з себе наївного і святішого Папи Римського. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 От і погано працює на анонімних джерелах! Українська правда, до речі, так практично ніколи і не працює, а ця мода останнього часу ніяким виданням і ресурсам честі не робить. Але це так, до речі, я не про те кажу. Я про те, що про такі серйозні речі, як продовження або непродовження переговорів про асоціацію, анонімні джерела все ж таки довіри у публіки не викликають. А Ваші поради, як завжди, безцінні. :rolleyes: Кожний авторитетний журналіст має анонімні джерела - це, до речі, не заборонено Законом і в разі чого - журналіст має право не розголошувати джерело своєї інформації. Про Українську правду - я знаю більше вашого - тому запевняю вас - вон мають такі джерела і пишуть лише те, що йде від тих, кому вони довіряють і хто, до речі, довіряє їм також - без взаємної довіри тут ніяк. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 А тому, що за нашими казнокрадами - буде нагляд. А ще тому, що їх ПРИМУСЯТЬ приймати закони, які вигідні простим українцям. Ти ще піди за нашими казнокрадами зроби нагляд! На наших казнокрадiв, нинішніх точно - ні в якій Європи ні грошей, ні сил не вистачить! «Нагляд»! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Кожний авторитетний журналіст має анонімні джерела - це, до речі, не заборонено Законом і в разі чого - журналіст має право не розголошувати джерело своєї інформації. Про Українську правду - я знаю більше вашого - тому запевняю вас - вон мають такі джерела і пишуть лише те, що йде від тих, кому вони довіряють і хто, до речі, довіряє їм також - без взаємної довіри тут ніяк. Так я ж на Українську правду не лаюся, що ж Ви така сердита? :rolleyes: І не кажу, що використання анонімних джерел порушує закони. Просто у багатьох людей довіри немає до таких публікацій. Анонімне джерело можна придумати, і піди перевір. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 А тому, що за нашими казнокрадами - буде нагляд. А ще тому, що їх ПРИМУСЯТЬ приймати закони, які вигідні простим українцям. Краще я буду дурою, а не таким обмеженим владним блюдолизом, яким є ти. Тобі вже навіть на пальцях пояснили різницю між життям в ЄС і Росії - але тобі добре, як є - тому ти нічого не хочеш міняти. Хто мало бачив...певно щасливий, але не гарантований від шоку, коли побачитьте, що не вкладається в його голові. Так що - бережи себе: не виходь зайвий раз на вулицю, справно відвідуй податкову і ЩО НАЙВАЖЛИВІШЕ - не спілкуйся з Стефані - схоже вона єдина змогла тебе хоч на міліметр просунути в бік проти твоєї затхлої ідеї (що значить автоитет для людини твого типу) .http://www.youtube.com/watch?v=QhukicJ2BcM&feature=player_detailpage Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Кто будет думать про простых украинцев..., Меркель, или Комаровский? Когда ты перестанешь нести чушь? Золушка превращается в принцесу за один вечер только в сказке. Повзрослей... " На дурака не нужен нож, ему покажешь медный грош, и делай с ним что хош..!" И это тут на форуме говорят те кто дружно просрали СВОЕ государство ))) Не так ли, братишки РУССКИЕ из колхозных семей..?А еще как скоты в очередях дрались за бутылку водки, непонятно чем себя чуствовали когда армян, не знающих русского по всей стране на русские филфаки принимали. а ВАС, славян гнали армянам заводы и дороги строить. А сейчас ТС им подавай... Не хочу жить в такой стране, где русские срут друг другу на голову, обкурившись опиума, купленного у своего патриарха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 История последних 20 лет показывает, что страны, подписавшие соглашения об ассоциированном членстве в Европейском союзе, несли колоссальные убытки. — 26.11.2013 "Об этом рассказал британский ученый, директор Института анализа и сотрудничества (Франция) Джон Лафлэнд, комментируя решение украинского правительства приостановить процесс подписания соглашения об ассоциации с ЕС. "Я считаю, это было мотивированное решение. История последних 20 лет показывает, что эти соглашения могут иметь очень негативное влияние на страны, претендующие на присоединение. Так произошло в Центральной и Восточной Европе, где экономики стран ослаблялись в этот период, а после присоединения могли оказаться колонизированными более мощными членами Европейского Союза", - заявил эксперт. В числе таких стран ученый выделил Румынию, Болгарию, а также прибалтийские государства. Кроме того, эксперт напомнил, что Венгрия для подписания соглашения об ассоциации должна была принять ряд очень дорогостоящих изменений в промышленности, принять квоты европейского экспорта. "Это имело крайне негативное влияние на их экономику. Затем, те же проблемы продолжались и тогда, когда они стали членами Европейского Союза. В Венгрии, например, многие предприятия закрылись, а другие - контролируются иностранными компаниями, в частности - немецкими. Мы видим, что аграрный сектор слишком страдает", - добавил он. Отвечая на вопрос, выделит ли ЕС Украине финансовую помощь, Джон Лафлэнд заметил, что у Европы для этих целей отсутствуют средства. "Несмотря на то, что Европа платила деньги Польше и Венгрии, она не собирается сейчас финансировать Украину. Европа не имеет денег, ее кошельки пусты. Сейчас она сама имеет большие долги, с которыми едва может рассчитаться. Конечно, в таких условиях она не будет платить кому-то еще. Если кто-то в Украине считает, что благодаря вхождению в Европейский Союз они получат золотой ключ, то ему надо еще раз задуматься", - резюмировал он." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 ПУТІН! Що по твоєму таке Угода про Асоціацію - ти хоч знаєш? Схоже ні, інакше б не писав такої фігні. Нука просвети нас! И заодно назови группу товаров, с которыми мы собираемся выйти на рынки ЕС, которые там с нетерпением ждут и благодаря которым мы собираемся осуществить экономический рывок! (кроме дешевого сырья, и раб.силы) Іншим разом не голосуй за ТАКИХ людей - не я і не ЗУ обрала ТАКУ владу - це зробили ТВОЇ співітчизники - в тому числі, так що не вдавай з себе наївного і святішого Папи Римського.Чья бы корова мычала...!Вы уже выбрали в 2004м такую владу, шо народ проголосовал бы и за черта лысого. Или не вы Ющера с Тимохой выбирали? Чего же они вас в ЕС не привели? И опять "майдан"? Майданутые на всю голову... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 И это тут на форуме говорят те кто дружно просрали СВОЕ государство ))) Не так ли, братишки РУССКИЕ из колхозных семей..?А еще как скоты в очередях дрались за бутылку водки, непонятно чем себя чуствовали когда армян, не знающих русского по всей стране на русские филфаки принимали. а ВАС, славян гнали армянам заводы и дороги строить. А сейчас ТС им подавай... Не хочу жить в такой стране, где русские срут друг другу на голову, обкурившись опиума, купленного у своего патриарха. Да, у тебя "травка" явно по задиристей...! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Так я ж на Українську правду не лаюся, що ж Ви така сердита? :rolleyes: І не кажу, що використання анонімних джерел порушує закони. Просто у багатьох людей довіри немає до таких публікацій. Анонімне джерело можна придумати, і піди перевір. Це у мене тон такий - офіційний. А так, я добра, як кицька. Про неполітику можна поговорити тут http://ukrpolitforum.com/page6631s690.html?start=690 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Кулагин Владимир Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Конечно ТС. В ТС Украина сразу получит вес на мировом уровне. ЕС это духовное и всякое другое рабство. Но надеятся надо не на договоры внешние, а на внутреннее политическое преобразование. Только Духовное, а не экономическое преобразование, даст будущность всем и вся, и в конечном итоге, приведёт и к экономическому росту, причём не к ложному, а настоящему, внутренне-Украинскому, народному, которое будет ко Благу всему обществу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Це у мене тон такий - офіційний. А так, я добра, як кицька. Про неполітику можна поговорити тут http://ukrpolitforum.com/page6631s690.html?start=690 Це добре, що як кицька. :rolleyes: А видання, про яке ми з Вами згадуємо, політичне, і вся його історія - політика з самого початку. У сучасній журналістиці досі не вистачає такого, як Гонгадзе. Але наша влада правди не терпить - ось і зараз її не говорить і не слухає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Persey Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Агресивно виступають супротив Майдану провладні улюбленці сім'ї: «молоді регіони», «афганці», «оплоти» а також «козаки» Криму і Донбасу, які там безсумнівно є. Крім всякої найманої напівполнолітньої рідномовної погані і в т.ч. помічників міліції. Їх бояться навіть місцеві «комуністи». Ассоціація − це не союз, ані «радянський», ані нормальний, але вже не європлагіат. І це величезний здобуток не тільки для України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 ВСЯ ПРАВДА О ЕС ОТ НАЙДЖЕЛА ФАРАДЖА Евросоюз как региональная организация вместо мира «порождает насилие, нищету и отчаяние» в Европе, заявил в понедельник депутат Европарламента и лидер Британской партии независимости Найджел Фарадж, известный остротой своих высказываний. «Господину Баррозу (председателю Еврокомиссии Жозе Мануэлу Баррозу) следует посетить пораженные нищетой улицы Афин и Рима и просить людей о прощении, а не ликовать по поводу провозглашенных им достижений», – говорится в заявлении Фараджа, текст которого приводит РИА Новости. Известный противник европейской интеграции назвал решение о присуждении ЕС премии «смешным актом», нанесшим сокрушительный удар по авторитету Нобелевского комитета. Нобелевская премия мира, согласно последней воле Альфреда Нобеля, присуждается и вручается в Осло. В этом году лауреатом премии, которую часто называют наиболее престижной из нобелевских наград, стал Евросоюз, главным достижением которого, по мнению комитета, являются «успешная борьба за мир и мирное урегулирование конфликтов, демократию и права человека на протяжении последних 60 лет» (отсчет ведется с даты образования Европейского объединения угля и стали – предтечи современной единой Европы). Решение комитета было крайне неоднозначно воспринято общественностью во многих странах мира. Особенно остро негативная реакция ощущалась в странах юга Европы, которые тяжело переносят последствия финансового кризиса, с которым пытается справиться ЕС. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Нука просвети нас! И заодно назови группу товаров, с которыми мы собираемся выйти на рынки ЕС, которые там с нетерпением ждут и благодаря которым мы собираемся осуществить экономический рывок! (кроме дешевого сырья, и раб.силы) Чья бы корова мычала...! Вы уже выбрали в 2004м такую владу, шо народ проголосовал бы и за черта лысого. Или не вы Ющера с Тимохой выбирали? Чего же они вас в ЕС не привели? И опять "майдан"? Майданутые на всю голову... От скажи, поляки - навіть не Асоціацію підписали, а в Ес вступили - то це що, автоматом означало, що вони перестали торгувати з Росією, чи може відразу на другий день відбувся прорив їх товарів на європейський ринок? Пам"ятаю, скільки було хвилювань, коли відмінили польські візи і люди з обох боків вже не могли по внутрішніх паспортах ходити через кордон. Минуло два-три роки - все влаштувалося, притерлося - прикордонна торгівля відновилася, Польща від кризи не зникла. З чогось потрібно починати, а якщо всього боятися - так і залишишся в старих штанях, смердючому армійському кашкеті і з кухлем пива - бом бомжом. А ти зараз не дешева робоча сила?!!!! За чварами Ющенка і Тимошенко - бізнес процвітав, бо ті не мали часу його контролювати - крім того, один за одним пильнували, а не те, що зараз - вся влада у кількох олігархів, які в одній звязці. І навіть тоді - ми не переобрали їх до влади. А твої земляки і ДО того і ПІСЛЯ того - голосували за тих самих. так що не треба тут перекручувати і брехати. Не маєш ти чим крити - мож тому часто сходиш на фальцет і ховаєшся за спинами славних предків. Соромно тобі має бути - ЩО ти залишаєш своїм внукам у спадок - самі лише спогади і ніякої надії. ГАНЬБА!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 От скажи, поляки - навіть не Асоціацію підписали, а в Ес вступили - то це що, автоматом означало, що вони перестали торгувати з Росією, чи може відразу на другий день відбувся прорив їх товарів на європейський ринок? Пам"ятаю, скільки було хвилювань, коли відмінили польські візи і люди з обох боків вже не могли по внутрішніх паспортах ходити через кордон. Минуло два-три роки - все влаштувалося, притерлося - прикордонна торгівля відновилася, Польща від кризи не зникла. З чогось потрібно починати, а якщо всього боятися - так і залишишся в старих штанях, смердючому армійському кашкеті і з кухлем пива - бом бомжом. А ти зараз не дешева робоча сила?!!!! За чварами Ющенка і Тимошенко - бізнес процвітав, бо ті не мали часу його контролювати - крім того, один за одним пильнували, а не те, що зараз - вся влада у кількох олігархів, які в одній звязці. І навіть тоді - ми не переобрали їх до влади. А твої земляки і ДО того і ПІСЛЯ того - голосували за тих самих. так що не треба тут перекручувати і брехати. Не маєш ти чим крити - мож тому часто сходиш на фальцет і ховаєшся за спинами славних предків. Соромно тобі має бути - ЩО ти залишаєш своїм внукам у спадок - самі лише спогади і ніякої надії. ГАНЬБА!!! Ори я в ветке "прибалтийских пример" запости про поляков- почитай и комментарий жду от тебя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Та все, сперечатися вже нема сенсу - Янек офіційно відмовився від Асоціації на Вільнюському саміті. Потім в ЕС буде головувати Греція - там свої регіональні проблеми. За тим у нас і в Європарламенті вибори. Отже питання Асоціації вже постане перед новою владою, якщо, певна річ, вдасться усунути цю шафу від влади. А якщо ні - навіть не знаю, як складуться його відносини з Європою після такого кидалова. З одного боку є деяке розчарування. З іншого боку - процесу вже не зупинити, а опозиція має хороший козир для того, щоб виграти наступні вибори. Ну а тепер запасаємося поп-корном - почнеться друга частина Марлезонського балету - ЦІНА української євроінтеграції. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Ори я в ветке "прибалтийских пример" запости про поляков- почитай и комментарий жду от тебя Я про поляков сама знаю - зачем мне твой пост Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Я про поляков сама знаю - зачем мне твой постА что ты знаешь о поляках?? Что там очень плохо?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.