Перейти до змісту
Український політичний форум

Бандитська держава?

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Чи хочемо ми таку державу?

Мені і моїй родині погрожують: вимагають припинити журналістську діяльність

Вчора вночі о 23:22 мене набрав невідомий мені чоловік й порадив більше часу проводити з своєю родиною, бо я, з його слів, стою на дорозі в якихось людей, які мають "десь" багатомільйонні інтереси.

Він наголосив, що знає, що я маю багато впливових знайомих і друзів, але дав зрозуміти, що ці люди поруч зі мною й з моїми рідними не будуть увесь час.

На моє прохання конкретизувати, яку саме тему, якою я займаюсь, він має на увазі, він не захотів відповісти.

У мене є свідок факту цього дзвінка і перебігу розмови.

Мною сьогодні зранку була написана заява про злочин в громадській приймальні Міністерства внутрішніх справ України.

Також відповідне звернення було направлене на Дарину Чепак як керівника міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів.

Після аналізу ситуації з редакцією ми дійшли висновку, що погрози щодо багатомільйонної справи, можуть стосуватись теми, яку редакція програми "Вікна-Новини" разом з іншими телеканалами Інтернет- та друкованими ЗМІ веде впродовж останніх 4 років – незаконна роздача Біличанського лісу в приватну власність.

Тон і зміст розмови не залишають у мене сумнівів розцінювати їх як реальну загрозу життю і здоров'ю мені та моїй сім'ї.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/fedoriv/505c46d73e92e/

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 86
  • Створена
  • Остання відповідь

Проблеми злочинності навряд чи варто вирішувати легалізацією криміналу, просуванням його до влади та відмиванням брудних коштів. Це призводить до криміналізації суспільства і влади.

Посилання на коментар

Тобто , це має місце в Львівській області ??? Облиште це діло. Ви нічого не втратите. Україне - теж. Ваш час, ще не прийшов. І це буде - чесно. Наталю, не перебирайте!!! Ви не змінете народ, змініть своїх дітей

,якщо зможете. Особливо , себе.

Посилання на коментар

Тобто , це має місце в Львівській області ??? Облиште це діло. Ви нічого не втратите. Україне - теж. Ваш час, ще не прийшов. І це буде - чесно. Наталю, не перебирайте!!! Ви не змінете народ, змініть своїх дітей

,якщо зможете. Особливо , себе.

Як ти дістав, проповідник хрєнів !!!!

Посилання на коментар

Як ти дістав, проповідник хрєнів !!!!

Божий- це Рабінович в купі з Владом? Їх благовісти , таки принадніші. Та Ви не переймайтесь, прочитавши моє, можете не відповідати. Це я так з собою забалакуюсь. :D Ну , якби з свічкою шукаю свою совість.
Посилання на коментар

Та Ви не переймайтесь, прочитавши моє, можете не відповідати.

Слухай ти, праведник зі вічкою - тут політичний форум.

Люди сюди приходять сказати СВОЄ і почути чуже.

Що ти хочеш сказати людям?

І чому ти не слухаєш, що говорять тобі?

Я тебе вже просила - залиш мене в спокої - невже ЦЕ так важко?!!!!

Облиште це діло. Ви нічого не втратите. Україне - теж. Ваш час, ще не прийшов. І це буде - чесно. Наталю, не перебирайте!!! Ви не змінете народ, змініть своїх дітей

Якого хрєна ти мені вказуєш, що я маю робити?!!!! Якого милого ти згадуєш моїх дітей?!!! Хочеш щось написати - пиши про себе

Ну , якби з свічкою шукаю свою совість.

В тебе совісті взагалі нема. Була б - ти б не доводив мене до сказу своїми лицемірними проповідями.

Сподіваюся ти мене зрозумів!!!!

Посилання на коментар

Слухай ти, праведник зі вічкою - тут політичний форум.

Люди сюди приходять сказати СВОЄ і почути чуже.

Що ти хочеш сказати людям?

І чому ти не слухаєш, що говорять тобі?

Я тебе вже просила - залиш мене в спокої - невже ЦЕ так важко?!!!!

Якого хрєна ти мені вказуєш, що я маю робити?!!!! Якого милого ти згадуєш моїх дітей?!!! Хочеш щось написати - пиши про себе

В тебе совісті взагалі нема. Була б - ти б не доводив мене до сказу своїми лицемірними проповідями.

Сподіваюся ти мене зрозумів!!!!

Ви мені трішки не байдужа. Та все ж, дуже перепрошую. Ви ж мені відповідаєте, як я можу вас ігнорувати??? Нічого вам не навязую, ви ж вільна людина! Лицемірства не маю, не люблю бандюків- все. Ви ж до них не відноситесь??! Ті ж самі "проповіді", можу ЗАПРОПОНУВАТИ будь якій людині. З поваги - вислухаю їх. Ну так мене виховували в УПЦ(МП).Пробачте.
Посилання на коментар

Ті ж самі "проповіді", можу ЗАПРОПОНУВАТИ будь якій людині. З поваги - вислухаю їх. Ну так мене виховували в УПЦ(МП).Пробачте.

Тебе не вчили що виставляти напоказ свої чесноти - гріх, гординя?

А вислухати ти якраз не вмієш - вмів би, то в перший же день, коли я просила - дав би мені спокій, а не доводив мене гріха - злості, своїми лицемірними повчаннями.

Навіть не знаю - чи зрозумієш...

Посилання на коментар

Тебе не вчили що виставляти напоказ свої чесноти - гріх, гординя?

А вислухати ти якраз не вмієш - вмів би, то в перший же день, коли я просила - дав би мені спокій, а не доводив мене гріха - злості, своїми лицемірними повчаннями.

Навіть не знаю - чи зрозумієш...

Немає мені що виставляти на показ із чеснот, хіба що може 15 см - прутень. :D Що не подобається- пропустіть без відповіді. Це і є спокій. Ви така вразлива .
Посилання на коментар

Немає мені що виставляти на показ із чеснот, хіба що може 15 см - прутень. :D Що не подобається- пропустіть без відповіді. Це і є спокій. Ви така вразлива .

В диаметре?!

Посилання на коментар

Отрабатываешь свои долЯрчики, продажная.... Ориана? :lol: :lol: :lol:

Ні, не хочу бути безмолвним билом.

Ну а щодо продажності - ти мені свої лаври не сунь - ха-ре?

Посилання на коментар

ШОК!! Еврейские погромы во Львове в 1941 году.

*http://www.facenews.ua/multimedia/2012/86505/

Шок на шок.

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

Зміни шаблонів/файлів цієї версії очікують перевірки. Стабільна версія була перевірена 23 червня 2012.

Перейти до: навігація, пошук

Жертви НКВД у Львові, червень 1941.

Масові розстріли в’язнів НКВД – розстріли НКВД влітку-восени 1941 року перед відступом радянських військ. Обвинувачувані в «контрреволюційній діяльності» всупереч тогочасному радянському законодавству розстрілювались зазвичай без судового розгляду переважно за рішеннями керівництва НКВД різних рівнів. Найбільш масово таке відбувалось в ряді західних областей УРСР, трохи менше в БРСР, а також епізодично в Прибалтійських радянських республіках, які швидко зайняли німецькі війська. Також були випадки в РРФСР та Карело-Фінській РСР під час проривів німецьких військ

В’язні НКВД в 1939-1941 роках в основному складали політичні активісти, релігійні діячі, представники інтелігенції, певні чиновники, воєнні та міліція, з пенсіонерами включно, активісти національних рухів, представники «буржуазії» і т.д. Загальна кількість жертв за приблизними оцінками 100000 чоловік[1], причому тільки в західній Україні більш ніж 10000 чоловік, в Вінниці біля 9000 чоловік[2].

НКВД та червона армія влаштовували розстріли в'язнів від Польщі (наприклад Білосток) до Криму[3]. Відразу після початку німецького вторгнення в СРСР, НКВД почало страти великої кількост в'язнів в більшій частині своїх тюрем; тих в'язнів, що залишились живими відправили в марші смерті[4][5]. Більшість з них були політичнми в'язнями страченими без суду. Масові вбивства були задокументовані німецькою владою і використовувались в антирадянській та антиєврейській пропоганді[6][7][8]. За невеликим виключенням велечезні групи в'язнів західної Білорусії та західної України або розстріляли або відправили в марші смерті[4]. Після війни і наступних років, влада Німеччини, Польщі, Білорусії та Ізраїлю визначили щонайменше 25 тюрем де проходили масові вбивства – а також набагато більше місць страти та поховань[4].

[ред.]

Див. також

Биківня

Рутченкове поле, Донецьк

Дем'янів лаз

Катинь

Куропати

Саліна

Винищення львівських в'язнів у червні 1941

Заліщицька трагедія

Трагедія Луцької в'язниці (1941)

Харківська трагедія

Радянська законність

Документальне підтвердження таємного договору про співпрацю НКВД та СС(ВІДЕО)

Посилання на коментар

Один шок не оправдывает другого.

Заум, что ты можешь сказать конкретно по еврейскому погрому?

Посилання на коментар

Шок на шок.

До чого єврейські погроми до теми топіку?!!!!!

Чи ти не бачиш, що САИ спеціально флудить, тролить, дуркує - тільки щоб не обговорювати нагальне?!!!!

Перестань розносити сміття!!!!

Пиши по темі і не реагуй на придурка.

Посилання на коментар

Суперник сина Азарова знявся з виборів після обстрілу

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом у депутати Верховної ради Святослава Ципіна по одномандатному мажоритарному округу №47 (Донецька область).

Відповідне рішення прийнято на засіданні Центрвиборчкому, повідомляють "Українські новини".

Ципін був висунутий партією "Зелені".

Комісія скасувала реєстрацію Ципіна на підставі його заяви про відмову балотуватися.

Як відомо, вночі 12 вересня у Слов'янську (Донецька область) невідомі, ймовірно із дробовика, обстріляли автомобіль, за кермом якого перебував Ципін. Міліція порушила кримінальну справу за фактом обстрілу.

У прес-службі міліції уточнили, що автомобіль, з якого були зроблені постріли, зник з місця події.

Суперником Ципіна по 47 округу, серед інших, був кандидат від Партії регіонів, син чинного прем'єра Олексій Азаров.

Посилання на коментар

Центрвиборчком скасував реєстрацію головного конкурента Калетніка

Виборча комісія скасувала реєстрацію Демчака на підставі його заяви про відмову балотуватися. Він балотувався в порядку самовисування.

Як відомо, Податкова міліція Києва 31 серпня затримала у Вінницькій області Демчака за підозрою у легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом.

На адресу Центрвиборчкому надійшла заява про відмову балотуватися від імені довіреної особи Демчака, так як сам на цей час кандидат у депутати перебуває в Київському слідчому ізоляторі.

У зв'язку з цим Центрвиборчком у встановленому порядку звернувся через адміністрацію СІЗО для підтвердження його заяви про відмову балотуватися.

Однак, за словами представника партії "Удар" Валерія Карпунцова, у відповідь на це в ЦВК надійшов лист від адміністрації СІЗО, в якому зазначається, що Демчак відмовився написати власноруч заяву про відмову балотування з мотивацією, що йому необхідно проконсультуватися зі слідчим.

Таким чином, підкреслив Карпунцов, такий лист дає підставу сумніватися в тому, що кандидат дійсно хоче відмовитися від балотування з власної волі, так як не надана його особиста заява.

"Центральна виборча комісія звернулася для підтвердження його бажання, але, на жаль, підтвердження цього в установленому законом порядку не було отримано. Тобто, він не надавав заяву через адміністрацію СІЗО для ЦВК", - сказав він.

Карпунцов припустив, що на Демчака міг чинитися тиск з боку правоохоронних органів для того, щоб він відмовився від балотування.

Також представник "Удару" висловив побоювання, що така процедура може бути застосована в подібних випадках до інших кандидатів від інших партій, зокрема, "Удару", на яких здійснюється тиск з боку правоохоронних органів.

Одним з конкурентів Демчака в окрузі вважають главу комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин, члена Партії регіонів Григорія Калетніка.

Посилання на коментар

До чого єврейські погроми до теми топіку?!!!!!

Чи ти не бачиш, що САИ спеціально флудить, тролить, дуркує - тільки щоб не обговорювати нагальне?!!!!

Перестань розносити сміття!!!!

Пиши по темі і не реагуй на придурка.

Шо, твой шакалёнок от рук отбился? А ты ему вместо того, чтобы поощрять за поддержку в деле продажи Украины пендосам, дулю покажи вместо доляров. :lol: :lol: :lol:

Ориша, так скажи всё таки, какая цена твоего предательства? Во сколько ты оценила Украину?

Посилання на коментар

Ще одна зачистка на користь Калетників

Порошенко-старший знявся з виборів

Олексій Порошенко знімається з виборів за станом здоров'я.

Про це повідомив син Олексія Порошенка –Петро Порошенко 20 вересня, під час Народного Віче у смт Піщанка Вінницької області.

"Ця кампанія є дуже не простою, тому родина Порошенків прийняла рішення про те, що Олексій Іванович Порошенко припиняє участь у виборчій компанії", - сказав Порошенко.

Як відомо, Порошенко-старший балотувався в 16 округу. Його головним конкурентом була Оксана Калетник – племінниця регіонала Григорія Калетника та кузина голови Державної митної служби Ігоря Калетніка.

Минулого тижня КВУ заявив про застосування Калетник так званих пірамід для підкупу виборців.

Два тижні тому один з керівників штабу Порошенка отримав вночі погрози з вимогою припинити працювати на свого кандидата.

Посилання на коментар

Цікавий, якщо не сказати більше: КРАСНОМОВНИЙ випадок стався перед тим, як Порошенко-старший знявся з перегонів

Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко поскаржився на те, що Президент Віктор Янукович різко відреагував на його прохання про введення утилізаційного збору.

Порошенко сказав Януковичу, що Україна може захистити національного машинобудівника, застосувавши утилізаційний збір на зразок введеного Росією і додав: "Я прошу допомоги, пане президенте".

На це, за його словами, Янукович відповів: "Поганому танцюристу завжди щось заважає. Що ви розповідаєте і кому ви розказуєте? Я вам голови повідриваю, дуже скоро. Відразу після виборів, якщо ви будете розповідати і не робити. Я про це сказав прем'єр-міністрові і сьогодні вам кажу, всім іншим хто сидить тут у першому ряду. Півтора місяці залишилося. Хочете грати в політику - пограєте в політику. Балакуни".

Посилання на коментар

Суперник сина Азарова знявся з виборів після обстрілу

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом у депутати Верховної ради Святослава Ципіна по одномандатному мажоритарному округу №47 (Донецька область).

Відповідне рішення прийнято на засіданні Центрвиборчкому, повідомляють "Українські новини".

Ципін був висунутий партією "Зелені".

Комісія скасувала реєстрацію Ципіна на підставі його заяви про відмову балотуватися.

Як відомо, вночі 12 вересня у Слов'янську (Донецька область) невідомі, ймовірно із дробовика, обстріляли автомобіль, за кермом якого перебував Ципін. Міліція порушила кримінальну справу за фактом обстрілу.

У прес-службі міліції уточнили, що автомобіль, з якого були зроблені постріли, зник з місця події.

Суперником Ципіна по 47 округу, серед інших, був кандидат від Партії регіонів, син чинного прем'єра Олексій Азаров.

Уточнение. Информация предоставленная предательницей Украины Орианой взята из пендосского СМИ УП - http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/26/6973529/

Посилання на коментар

Цікавий, якщо не сказати більше: КРАСНОМОВНИЙ випадок стався перед тим, як Порошенко-старший знявся з перегонів

Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко поскаржився на те, що Президент Віктор Янукович різко відреагував на його прохання про введення утилізаційного збору.

Порошенко сказав Януковичу, що Україна може захистити національного машинобудівника, застосувавши утилізаційний збір на зразок введеного Росією і додав: "Я прошу допомоги, пане президенте".

На це, за його словами, Янукович відповів: "Поганому танцюристу завжди щось заважає. Що ви розповідаєте і кому ви розказуєте? Я вам голови повідриваю, дуже скоро. Відразу після виборів, якщо ви будете розповідати і не робити. Я про це сказав прем'єр-міністрові і сьогодні вам кажу, всім іншим хто сидить тут у першому ряду. Півтора місяці залишилося. Хочете грати в політику - пограєте в політику. Балакуни".

Звичайно, простій людині зрозуміти про що говорить Янукович важко, але Порошенко то повинен бути в курсі, адже крутиться в тому середовищі не один рік

Посилання на коментар

Центрвиборчком скасував реєстрацію головного конкурента Калетніка

Виборча комісія скасувала реєстрацію Демчака на підставі його заяви про відмову балотуватися. Він балотувався в порядку самовисування.

Як відомо, Податкова міліція Києва 31 серпня затримала у Вінницькій області Демчака за підозрою у легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом.

На адресу Центрвиборчкому надійшла заява про відмову балотуватися від імені довіреної особи Демчака, так як сам на цей час кандидат у депутати перебуває в Київському слідчому ізоляторі.

У зв'язку з цим Центрвиборчком у встановленому порядку звернувся через адміністрацію СІЗО для підтвердження його заяви про відмову балотуватися.

Однак, за словами представника партії "Удар" Валерія Карпунцова, у відповідь на це в ЦВК надійшов лист від адміністрації СІЗО, в якому зазначається, що Демчак відмовився написати власноруч заяву про відмову балотування з мотивацією, що йому необхідно проконсультуватися зі слідчим.

Таким чином, підкреслив Карпунцов, такий лист дає підставу сумніватися в тому, що кандидат дійсно хоче відмовитися від балотування з власної волі, так як не надана його особиста заява.

"Центральна виборча комісія звернулася для підтвердження його бажання, але, на жаль, підтвердження цього в установленому законом порядку не було отримано. Тобто, він не надавав заяву через адміністрацію СІЗО для ЦВК", - сказав він.

Карпунцов припустив, що на Демчака міг чинитися тиск з боку правоохоронних органів для того, щоб він відмовився від балотування.

Також представник "Удару" висловив побоювання, що така процедура може бути застосована в подібних випадках до інших кандидатів від інших партій, зокрема, "Удару", на яких здійснюється тиск з боку правоохоронних органів.

Одним з конкурентів Демчака в окрузі вважають главу комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин, члена Партії регіонів Григорія Калетніка.

Уточнение. Информация предоставленная предательницей Украины Орианой взята из финансируемого госдепом США СМИ УП - http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/20/6973162/

Посилання на коментар

Ще одна зачистка на користь Калетників

Порошенко-старший знявся з виборів

Олексій Порошенко знімається з виборів за станом здоров'я.

Про це повідомив син Олексія Порошенка –Петро Порошенко 20 вересня, під час Народного Віче у смт Піщанка Вінницької області.

"Ця кампанія є дуже не простою, тому родина Порошенків прийняла рішення про те, що Олексій Іванович Порошенко припиняє участь у виборчій компанії", - сказав Порошенко.

Як відомо, Порошенко-старший балотувався в 16 округу. Його головним конкурентом була Оксана Калетник – племінниця регіонала Григорія Калетника та кузина голови Державної митної служби Ігоря Калетніка.

Минулого тижня КВУ заявив про застосування Калетник так званих пірамід для підкупу виборців.

Два тижні тому один з керівників штабу Порошенка отримав вночі погрози з вимогою припинити працювати на свого кандидата.

Уточнение. Информация предоставленная предательницей Украины Орианой взята из финансируемого госдепом США СМИ УП - http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/20/6973175/

Как долго эта проплаченная бл.... будет затуркивать мозги украинцам, выдавая на горА пендосовскую пропаганду?

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...