Орiана Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Нужно учитывать историческое время, положение государства в мире и внутреннюю ситуацию в тот период. Вполне возможно другого пути, как принуждение таким способом, не было. Сейчас, для обеспечения "синего", вовсе не нужно делать "красное" в сталинском варианте. А ти коли судиш УПА і ОУН дуже враховуєш історичні реалії, внутрішню ситуацію на Галичині і наміри націоналістів? Я все враховую - тому ніколи нікому не бажаю Сталіна. А хто бажає і за ним тужить - ось маєш ЧЕРВОНЕНЬКЕ - хавай. А якщо бракує фантазії, то я ще можу влаштувати щось подібне на форумі - про що і було оголошено :rolleyes: Охочих, як бачиш, нема, а один навіть в штанці напудив :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Недавно услышал такую инфу - стадион к Евро 2012 в Киеве обошёлся в сумму достаточную для бесплатного обеспечения необходимыми лекарствами украинское здравохранение в течении... 36 лет (!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Репрессии сильно преувеличены пропагандой. После смерти Сталина простой народ искренне в прямом смысле оплакивал его. Возможно ли такое если верить что толдычат промыватели мозгов о сталинском периоде? Брежнева також оплакували деякі, надто емоційні. І чому ти не припускаєш, що ця ж пропаганда могла примусити людей оплакувати. Адже людям пояснювали, що репресії потрібні для майбутнього блага - комунізму, коли і працювати не потрібно і всі жінки спільні. Освіченість сам знаєш на якому рівні тоді була. Та й люди деморалізовані війнами, голодухами, стресами з колективізацією і тими ж репресіями. Коротше - став себе на їх місце! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Недавно услышал такую инфу - стадион к Евро 2012 в Киеве обошёлся в сумму достаточную для бесплатного обеспечения необходимыми лекарствами украинское здравохранение в течении... 36 лет (!!!) А через перевитрати президента у відпустці в Криму - скоротили стипендії для аспірантів інституту глобальних стратегій (не впевнена в назві) і шевченківські премії. .... і гелікоптер наш президент має дорожчий, ніж у американського Обами. ... ось і суди...що зайве Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 А ти коли судиш УПА і ОУН дуже враховуєш історичні реалії, внутрішню ситуацію на Галичині і наміри націоналістів? Я все враховую - тому ніколи нікому не бажаю Сталіна. А хто бажає і за ним тужить - ось маєш ЧЕРВОНЕНЬКЕ - хавай. А якщо бракує фантазії, то я ще можу влаштувати щось подібне на форумі - про що і було оголошено :rolleyes: Охочих, як бачиш, нема, а один навіть в штанці напудив :P Это были заведомо напрасные жертвы - ну нельзя пытаться с сапёрной лопаткой победить танк. Жертвы ради жертв? Поэтому УПА и ОУН должны быть однозначно осуждены - без вариантов. Зачем же бажаты Сталина...? Совсем ни к чему..., НО... Утверждение капитализма на Украине обошлось народу совсем не малой кровью. Только в бизнесразборках в 90-х погибло порядка 300 тыс. человек и это только по официальным данным. А сколько жертв по другим направлениям... это миллионы... Так что тоже - хавай. В связи с этим процитирую тебя же Кулагин, родненький ты о чем? Какая духовность, когда репрессии зверствовали и делали людей стукачами, убийцами и негодяями? и напишу в данной тональности: - Ориана, родненькая ты о чем? Какая духовность (за которую ты порой ратуешь) может быть на Украине, когда без репрессий уничтожают народ, делают стукачами, убийцами и негодяями? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Брежнева також оплакували деякі, надто емоційні. І чому ти не припускаєш, що ця ж пропаганда могла примусити людей оплакувати. Адже людям пояснювали, що репресії потрібні для майбутнього блага - комунізму, коли і працювати не потрібно і всі жінки спільні. Освіченість сам знаєш на якому рівні тоді була. Та й люди деморалізовані війнами, голодухами, стресами з колективізацією і тими ж репресіями. Коротше - став себе на їх місце! Если бы это носило такой характер, как сейчас утверждается - никакая пропаганда не смогла примусити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 я ще можу влаштувати щось подібне на форумі - про що і було оголошено :rolleyes: Охочих, як бачиш, нема, а один навіть в штанці напудив :P Ты никак тащишься от этого. Понятное дело - человек никогда нигде не командовал...., а тут дали полномочия... шо - душа поёт от собственного величия? Смехота да и только... Ты должна убирать нецензурщину и всё, остальное зась. Дай человеку власть и ты поймешь... Так что не позорься - мой тебе совет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Ты никак тащишся от этого. Понятное дело - человек никогда нигде не командовал...., а тут дали полномочия... шо - душа поёт от собственного величия? Смехота да и только... Ты должна убирать нецензурщину и всё, остальное зась. Дай человеку власть и ты поймешь... Так что не позорься - мой тебе совет. +++в общем-то - респект, давно пора было обратить внимание на эту сторону "личности" опиахи (впрочем - может это ранее уже делалось - я же недавно тут). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 +++ в общем-то - респект, давно пора было обратить внимание на эту сторону "личности" опиахи (впрочем - может это ранее уже делалось - я же недавно тут). Если неразумному человеку дают хоть маленькую кнопочку, он страчивает и не в состоянии пройти "медные трубы". Результат: не "возвышается" над остальными ( а так хотелось), а еще раз показывает свою полную несостоятельность и в этом вопросе. Печально, но..реалии жизни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Это были заведомо напрасные жертвы - ну нельзя пытаться с сапёрной лопаткой победить танк. Жертвы ради жертв? Поэтому УПА и ОУН должны быть однозначно осуждены - без вариантов. Зачем же бажаты Сталина...? Совсем ни к чему..., НО... Утверждение капитализма на Украине обошлось народу совсем не малой кровью. Только в бизнесразборках в 90-х погибло порядка 300 тыс. человек и это только по официальным данным. А сколько жертв по другим направлениям... это миллионы... Так что тоже - хавай. В связи с этим процитирую тебя же и напишу в данной тональности: - Ориана, родненькая ты о чем? Какая духовность (за которую ты порой ратуешь) может быть на Украине, когда без репрессий уничтожают народ, делают стукачами, убийцами и негодяями? Про жертви начебто від капіталізму чи від незалежності - набридло спростовувати. Сумуєш за ними - посумуй і над кожною порцією сперми, яку ти викидаєш поза жіночу матку. Це те саме. Такі аргументи вважаю лицемірними і аморальними (!!!!) _____________ А щодо даремних чи не даремних жертв... Ти по чому оцінюєш результат - по тому, як дитина "з-під палки" закінчила школу, а потім виш, чи по тому, ким вона потім стала? Це те саме. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Про жертви начебто від капіталізму чи від незалежності - набридло спростовувати. Сумуєш за ними - посумуй і над кожною порцією сперми, яку ти викидаєш поза жіночу матку. Це те саме. Такі аргументи вважаю лицемірними і аморальними (!!!!) _____________ А ты попробуй - для начала спростуваты 300тыс.. Может пупок и не развяжется... Аморально и лицемерно видеть одно и не видеть такое же в другой ситуации. Сперма... наводит на размышление - хронический недоёб чы шо у тэбэ? А щодо даремних чи не даремних жертв... Ти по чому оцінюєш результат - по тому, як дитина "з-під палки" закінчила школу, а потім виш, чи по тому, ким вона потім стала? Це те саме. И кым мы вже сталы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Про жертви начебто від капіталізму чи від незалежності - набридло спростовувати. Сумуєш за ними - посумуй і над кожною порцією сперми, яку ти викидаєш поза жіночу матку. Це те саме. Такі аргументи вважаю лицемірними і аморальними (!!!!) _____________ А щодо даремних чи не даремних жертв... Ти по чому оцінюєш результат - по тому, як дитина "з-під палки" закінчила школу, а потім виш, чи по тому, ким вона потім стала? Це те саме. Ну у рагулей всё с под палки, вековая привычка, вот одни идиоты и выходят. вы и работаете из под палки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Аморально и лицемерно видеть одно и не видеть такое же в другой ситуации.краткая фраза - и ёмкое описание мировоззрения либералов. И кым мы вже сталы?+++да-да - актуальный вопрос) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Ты никак тащишься от этого. Понятное дело - человек никогда нигде не командовал...., а тут дали полномочия... шо - душа поёт от собственного величия? Смехота да и только... Ты должна убирать нецензурщину и всё, остальное зась. Дай человеку власть и ты поймешь... Так что не позорься - мой тебе совет. Сперма... наводит на размышление - хронический недоёб чы шо у тэбэ? вільний! поспілкуйся хрестиками зі своїми соратниками Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 вільний!так мне кажется . он и так от тебя не зависим . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 *http://video.nur.kz/yt=bqlEx6fzuYU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 вільний! поспілкуйся хрестиками зі своїми соратниками чего обижаться..., как аукнулось - так и откликнулось... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 чего обижаться..., как аукнулось - так и откликнулось... http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=264936 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 всё много проще по присказке: у кого что болит не переймайся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=264936Вот и еще один пример западенского менталитета. Верно сказано Шкатулкой: Аморально и лицемерно видеть одно и не видеть такое же в другой ситуации. ..... И кым мы вже сталы? Орыся обижается, когда ей отвечают точно в таком же стиле, как и она обращается к оппонентам. Обиделась и тут же запустила свое ругательство. Похоже, она недопустимости этого даже не понимает, забыв, что для остальных пуп Земли вовсе не она. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Вот и еще один пример западенского менталитета. Верно сказано Шкатулкой: Орыся обижается, когда ей отвечают точно в таком же стиле, как и она обращается к оппонентам. Обиделась и тут же запустила свое ругательство. Похоже, она недопустимости этого даже не понимает, забыв, что для остальных пуп Земли вовсе не она. Дена, я чекаю пів години - більше не буду мати часу - і сама вирішу цю проблему. Тут я настроєна рішуче - так що навіть не сумнівайся, я тобі відповім не у стилі гівнюка шкатулки - а у стилі "аукнеться" ... тобі. http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=264457 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Дена, я чекаю пів години - більше не буду мати часу - і сама вирішу цю проблему. Тут я настроєна рішуче - так що навіть не сумнівайся, я тобі відповім не у стилі гівнюка шкатулки - а у стилі "аукнеться" ... тобі. http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=264457 послушай. твоё мнение ни кого не интересует, чего ты угрожаешь, тебе надо ты и доказывай, тебе никто ни чем не обязан доказывать, ибо ты никто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Дена, я чекаю пів години - більше не буду мати часу - і сама вирішу цю проблему. Тут я настроєна рішуче - так що навіть не сумнівайся, я тобі відповім не у стилі гівнюка шкатулки - а у стилі "аукнеться" ... тобі. http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=264457 жди пожди и жданыки з'їси ;) педик бздэн из дебилкуватой хитровы ..деланности никогда не отвечает на рисковые вопросы. Я раз в жизни ему сказала - Мужик! Если ты баба, как утверждаешь, и ни в чем отказа не знающая и обеспеченная и в чатах живущая - вышли свою фотку с вэбки! Не лица!, какое там! От подбородка до шеи, чтоб удостовериться! - - - Куку моя маруся! Счезло в глубоком подполье! Фук оно, твоё дэно. И неча от него чекаты. Не смеши публику. Они денег не платят.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 жди пожди и жданыки з'їси ;) педик бздэн из дебилкуватой хитровы ..деланности никогда не отвечает на рисковые вопросы. Я раз в жизни ему сказала - Мужик! Если ты баба, как утверждаешь, и ни в чем отказа не знающая и обеспеченная и в чатах живущая - вышли свою фотку с вэбки! Не лица!, какое там! От подбородка до шеи, чтоб удостовериться! - - - Куку моя маруся! Счезло в глубоком подполье! Фук оно, твоё дэно. И неча от него чекаты. Не смеши публику. Они денег не платят.. ты жырафа уже полностью превратилась в опущенную идиотку. сколько тебе в личку прислать фото баб и я что стану бабой. ты мне ответь теперь. как ты сможешь проверить подленность. а потом поговорим. я вот например не смотрю ничьих фото. вернее не воспринимаю всерьёз ибо я не могу определить их подлинность. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 сколько тебе в личку прислать фото баб и я что стану бабой.А ты ей свою вышли! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 А ты ей свою вышли!читай выше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість alex zender Опубліковано 13 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2013 Пример тоталитарного ведения хозяйства. В Сибири выкачивают нефть и продают её на Запад. Нефтедоллары по запросу аграриев направляют на приобретение комбайнов тракторов и проч. техники. И так, каждый год. Результат: в селе все на мотоциклах. Проехать невозможно, из-за гусей кур и коров, что бродят по улицам. Так выглядело “занедбане” украинское село. Сейчас. Одинокая старуха на велосипеде и стая собак. Пышайтэсь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 13 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2013 Пример тоталитарного ведения хозяйства. В Сибири выкачивают нефть и продают её на Запад. Нефтедоллары по запросу аграриев направляют на приобретение комбайнов тракторов и проч. техники. И так, каждый год. Результат: в селе все на мотоциклах. Проехать невозможно, из-за гусей кур и коров, что бродят по улицам. Так выглядело “занедбане” украинское село. Сейчас. Одинокая старуха на велосипеде и стая собак. Пышайтэсь! +++несколько утрировано, но в целом верно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2013 Пример тоталитарного ведения хозяйства. В Сибири выкачивают нефть и продают её на Запад. Нефтедоллары по запросу аграриев направляют на приобретение комбайнов тракторов и проч. техники. И так, каждый год. Результат: в селе все на мотоциклах. Проехать невозможно, из-за гусей кур и коров, что бродят по улицам. Так выглядело “занедбане” украинское село. Сейчас. Одинокая старуха на велосипеде и стая собак. Пышайтэсь! Все на Уеропу или Рашу батрачат Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.