Перейти до змісту
Український політичний форум

Воссоединение Украины с Россией

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Досить ваших сповідів на форумі.

І ви їх усі прочитали? :o

Чи правильно я вас зрозуміла:

Ви спеціально, кілька місяців вивчали мої пости у контексті кожної розмови окремо і завдяки певним методикам - прийшли до висновку, який озвучили у попередньому пості?

Тоді до вас запитання: хто вам давав право розголошувати ці висновки, хто вас уповноважував писати про мене і про мої почуття і де та тема. яку ви спеціально для цього відкрили - ну щоб це виглядало не як наклеп чи плітка заздрісної баби - а професійна характеристика порядної людини - з доказами, прикладами і можливістю для мене себе реабілітувати.

Якщо на всі ці запитання нема ствердних відповідей - то насмілюся, зауважте, не самостійно, а за вашою порадою, послати вас ще раз нах і на цей раз надіюсь, ви туди потрапите.

Сподіваюся на цей раз ви дотримаєтеся свого слова - і залишите мене у спокої зі своїми бабськими розборками?

Дякую за увагу - Оріана.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 269
  • Створена
  • Остання відповідь

Давай Шкатулка, покажи какой ты мужик!!!

Ведь смысл всей твоей жизни, выглядеть героем, в глазах зацикленной идиотки :lol: :lol: :lol:

Ты что не понял, что тебя пытаются столкнуть... короче - нас лбами? Это ж баба... и притом - хитрющая.

Если у меня будет негативное мнение о тебе - ты об этом прочтёшь в моей писанине. Тем более я очень редко не справоцированно перехожу на личности. Негатив о написанном - это да, естественно, мы здесь для спора. а так - считаю себя в какой-то степени воспитанным.

Главное - на всё смотри с улыбкой и незаводись с полоборота, мы здесь не живём, мы тут играем. :D

Посилання на коментар

Ты что не понял, что тебя пытаются столкнуть... короче - нас лбами? Это ж баба... и притом - хитрющая.

...мы здесь не живём, мы тут играем. :D

Ой-ой, ПСІХолог, блін...

Це ти тут граєш, а володька ДОВГОграє - не відговорюй його :lol: :lol: :lol:

По темі відповідай - що будеш казати рідні, якщо якомусь бацнутому чеченцю захочеться вмерти героєм, а в цей час хтось з твоїх буде поблизу?

Посилання на коментар

Если у меня будет негативное мнение о тебе - ты об этом прочтёшь в моей писанине. Тем более я очень редко не справоцированно перехожу на личности. Негатив о написанном - это да, естественно, мы здесь для спора. а так - считаю себя в какой-то степени воспитанным.

Главное - на всё смотри с улыбкой и незаводись с полоборота, мы здесь не живём, мы тут играем. :D

Да брось :rolleyes: , я ни чего и не имел в виду, по отношению к тебе.

просто показал весь идиотизм ситуации...

я свою зайку знаю уже давно и все выбрыки мне не в новинку

но всегда интересно смотреть, как ей очень хочется.....а не получается :lol:

Посилання на коментар

Ви спеціально, кілька місяців вивчали мої пости у контексті кожної розмови окремо і завдяки певним методикам - прийшли до висновку, який озвучили у попередньому пості?

Тоді до вас запитання: хто вам давав право розголошувати ці висновки, хто вас уповноважував писати про мене і про мої почуття і де та тема. яку ви спеціально для цього відкрили - ну щоб це виглядало не як наклеп чи плітка заздрісної баби - а професійна характеристика порядної людини - з доказами, прикладами і можливістю для мене себе реабілітувати.

Якщо на всі ці запитання нема ствердних відповідей - то насмілюся, зауважте, не самостійно, а за вашою порадою, послати вас ще раз нах і на цей раз надіюсь, ви туди потрапите.

Сподіваюся на цей раз ви дотримаєтеся свого слова - і залишите мене у спокої зі своїми бабськими розборками?

Дякую за увагу - Оріана.

Да, не закон Ома. Уж дюже величины не пропорциональны. Зато прикольно. Пафосное и "интеллигентственное" начало. А затем, такой "пассаж".....

Прямо-таки, смена картёжной масти, в руках опытного шулера.

А ведь недавно ещё, было из этих уст такое:

Будь-який психіатр підтвердить, що божевілля починається з падіння критики до себе. Коли людина ігнорує об’єктивну інформацію, починає бачити світ не таким, яким він є, а таким, яким хоче бачити. Будь-який негативний сигнал сприймається як змова ворогів і викликає параноїдальні симптоми.

Довели таки, кляти ворогы, найкрасывишу, найрозумнишу, найцнотлывишу.....

Посилання на коментар

Дякую за увагу - Оріана.

Досить навіть цієї. За час перебування на форумі ви стали злісно безжальна. Як людина- нічого не знайшли, як жінка- багато втратили.От я і сказав , що ви на манівцях і краще на форуми- вам не ходити. Бо загубите й посліднього ангела- віру , а чоловіком - не станете. Дякую.
Посилання на коментар

Major

дохтур

Вважаєте себе знатоками психоаналітиками? Анукась охарактеризуйте людину, яка написала ось це, а не лише мене, яка не приховує невисокої думки про вас , НЕДОчоловіків - саме так я називаю подібних вам особин чоловічої статі, які втягуються у склоки з жінкою.

Чекаю характеристики....

проклятия - имеют сука природу осуществляться..

Только человек. Живой. ЗАПЛАТИВШИЙ, БЛЯДЬ.. МОЖЕТ ИХ ОТВЕРНУТЬ И ВОЗВРАТИТЬ

_ Я ТАКОЕ ПРАВО ИМЕЮ, -

\\ты молись, донбас, что вовремя слово дала не трогать .. Кому говорю - понятно?

А тому кому уже сказала - вдвойне усиливаю.

А новой цементной сцепке- молчи! удод. Ты подвержен влиянию. ты, карла, меня неприятно задел локтем. Рука твоя и отнимется. Всё, что кому желала - подтверждаю.

..

ПС она( музыкальная\ пизда, (т е щкатулка) ) не поймёт... пожалуй.. Это тебе ! -штукатурка обоссаная.. Или ты думал, что твоё гавно в унитаз пролезет? А хуй тебе в рот, шкатулка. Не стоило и не стояло тебе, гоблин обоссаный, меня трогать.. Ой не стоило

уроды духотворенные- сдохните!

Посилання на коментар

Досить навіть цієї. За час перебування на форумі ви стали злісно безжальна. Як людина- нічого не знайшли, як жінка- багато втратили.От я і сказав , що ви на манівцях і краще на форуми- вам не ходити. Бо загубите й посліднього ангела- віру , а чоловіком - не станете. Дякую.

Слухай, козел, я ж тебе попереджала ввічливо: відчепися, коли мені буде цікава твоя думка про мене - я тобі про це скажу, а наразі ти мені нецікавий, ти нічим себе не проявив і не виділив серед свори негідників, які постійно переходять на особистості. Мало того, ти підтвердив, що мало чим від них відрізняєшся, ба, навіть переплюнув, бо вирішив, що можеш давати поради, що я маю робити і куди можу ходити.

Занурся туди, куди я тебе послала - і буде тобі щастя. Сподіваюся, з третього разу пнял.

І ще, згадай на який форум прийшов - ПОЛІТИЧНИЙ - і напиши накінець щось про політику, про твого президента і про депутатів, яких ти маєш намір переобрати - ну хоч щось напиши, щоб відволіктися від моєї персони.

Ну а на темі про причини появи на цьому форумі учасників ФСБ - я тебе врахую - ти вже третій, ЯКИЙ сам ЗГОЛОСИВСЯ, ЩО ПРИЙШОВ СЮДИ ЗАРАДИ МОЄЇ ПРОТИВНОЇ ТОБІ ПЕРСОНИ.

Посилання на коментар

Ви ж себе позиціонували як віруючу православну. А більше ніхто. То як воно можливо одними і тими вустами читати молитви і принижувати інших матюками. Цілувати чашу і плювати в душу. :blink: Бути королевою і стати служницею. Щодо вашої особи , то ви мені цікава не більше, чим інші. ФСВ не знаю, ну та з вашої подачі, можливо поцікавлюсь. Щодо політики- вас єднає з президентом , таке ж лицемірство. :( Та попри все ви мені - не противна. Ну хіба що, ви з Марса і маєте 6 пар щупальців і пухирчату шкіру.

Посилання на коментар

Major

дохтур

Вважаєте себе знатоками психоаналітиками? Анукась охарактеризуйте людину, яка написала ось це, а не лише мене, яка не приховує невисокої думки про вас , НЕДОчоловіків - саме так я називаю подібних вам особин чоловічої статі, які втягуються у склоки з жінкою.

Чекаю характеристики....

Ну що ж, можливий і такий перебіг взаємодії двох творчих начал- чоловічого і жіночого, аж до взаємознищення. :) Це для вас , приклад до дії? :blink:
Посилання на коментар

Цитата(Оріана @ 2.9.2012, 20:25) *

Ви спеціально, кілька місяців вивчали мої пости у контексті кожної розмови окремо і завдяки певним методикам прийшли до висновку

Пафосное и "интеллигентственное" начало. А затем, такой "пассаж".....

Майор ещё (как опытный связист) переложил все посты на азбуку Морзе, а потом подсчитывал количество точек и тире:

""""Написав по этой азбуке цыфрами слова L’empereur Napoleon (император Наполеон) выходит, что сумма этих чисел равна 666-ти и что поэтому Наполеон есть тот зверь""""

:lol:

Посилання на коментар

Цитата(Оріана @ 2.9.2012, 20:25) *

Ви спеціально, кілька місяців вивчали мої пости у контексті кожної розмови окремо і завдяки певним методикам прийшли до висновку

Майор ещё (как опытный связист) переложил все посты на азбуку Морзе, а потом подсчитывал количество точек и тире:

""""Написав по этой азбуке цыфрами слова L’empereur Napoleon (император Наполеон) выходит, что сумма этих чисел равна 666-ти и что поэтому Наполеон есть тот зверь""""

:lol:

А как со Степаном Бандерой? Я лично с азбукой Морзе не дружу... ;)

Посилання на коментар

А как со Степаном Бандерой? Я лично с азбукой Морзе не дружу... ;)

Не определился я в своём к нему отношении! Вроде и за независимость, но с фашистами сотрудничал. Если он Западной Украине нравится, то пусть так и будет. Присвоить звание "Полугерой Украины" и выдать половину Звезды героя

Посилання на коментар

Не определился я в своём к нему отношении! Вроде и за независимость, но с фашистами сотрудничал. Если он Западной Украине нравится, то пусть так и будет. Присвоить звание "Полугерой Украины" и выдать половину Звезды героя

Я за. Другу половину Орияні , за стійку , й тривалу- моральну підтримку! :)
Посилання на коментар

Я за. Другу половину Орияні , за стійку , й тривалу- моральну підтримку! :)

А кому третью половину? :D

Посилання на коментар

Российский публицист Александр Невзоров уверен, что Россия отстает в развитии от всего цивилизованного мира приблизительно на 700 лет. Об этом он заявил в эфире ток-шоу "Большая политика" на "Интере".

"Россия, благодаря православию, отстает в развитии от всего цивилизованного мира примерно на 700 лет", - сказал Невзоров.

"Мы здесь уже поставили своеобразный рекорд, достойный книги Гиннеса: за 700 лет Россия не дала миру ни одного философа, ни одного медика, ни одного геолога. ни одного ученого... Ничего! До Петра, если быть точным, до Ломоносова, Россия была абсолютно выключена из всякого режима развития. Ничего, кроме попов, свечек, грязи не было", - добавил он.

"Поэтому и общественные отношения у нас не развитые. И так дикость, которую мы наблюдаем, она происходит из-за 700-летнего застоя", - отметил публицист.

"У нас чрезвычайно незрелое, одичавшее общество, и у нас очень незрелая власть", - резюмировал он.

Посилання на коментар

ПНХ, дебіл!!!!

Хай буде по вашому, предостойна пано. :) Це буде милосердно і по християнські.
Посилання на коментар

Дурак?!!! :o :o :o

Посилання на коментар

Ну Ориана вообще -то греко-католичка, а не православная. Это так - для сведения.

Я не знаю твоей методы, как там ты определяешь - тесты, вопросник и т.д., но будь добр, "просчитай" Рабиновича. Ну очень ц1каво.

Посилання на коментар

Ну Ориана вообще -то греко-католичка, а не православная. Это так - для сведения.

Я не знаю твоей методы, как там ты определяешь - тесты, вопросник и т.д., но будь добр, "просчитай" Рабиновича. Ну очень ц1каво.

А чого рабіновича - а давай тебе - чи про себе слабо?

Тільки хочу тебе розчарувати з нього тестер як з лайна пуля - заангажованість помітна вже на підходах. А факт, що відмовився жирафу характеризувати - це підтвердило.

А ось Рабінович - цей дійсно - просчитує майже професійно. Але тут вже твоя заангажованість не дасть тобі цьому повірити.

Посилання на коментар

Я вообще то воспитанник отцов василиан - немножко. :) По утверждению Орианы они выпустили дурака. Несмешная история. :)
Посилання на коментар

А чого рабіновича - а давай тебе - чи про себе слабо?

Тільки хочу тебе розчарувати з нього тестер як з лайна пуля - заангажованість помітна вже на підходах. А факт, що відмовився жирафу характеризувати - це підтвердило.

А ось Рабінович - цей дійсно - просчитує майже професійно. Але тут вже твоя заангажованість не дасть тобі цьому повірити.

Меня уже - я у него военный, мать його так. Хотя в чём-то он может и прав - я достаточно лет командовал... ну на производстве, но командовал. А его тесты... они ж тупые - раз командовал, значит - военный.

:lol: :lol: :lol: а если по Рабину - то мы тут все тупари! :lol:

Посилання на коментар

Дурак?!!! :o :o :o

Ну от завіщо ВИ - в мене вїлися. :blink: Ну що Я - вам зробив поганого. :( Як це по жіночому й підступливо. :o
Посилання на коментар

Major

дохтур

Чекаю характеристики....

Ну здесь как раз всё просто - фото(дама зашла в туалет по нужде) :lol: :lol: :lol:

post-45457-1346699540_thumb.jpg

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...