Перейти до змісту
Український політичний форум

Воссоединение Украины с Россией

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Був такий журналіст - прізвище його Шарій, здається Олександр, писав всяку гидоту про помаранчевих, про Майдан.

І сталося так, що коли прийшли до влади "його" у нього стався конфлікт з міліцією, певно він не зрозумів, що влада дійсно змінилася і такі викрутаси, які він дозволяв собі при помаранчевих, вже не проходили.

Так ось, на УП має блог його товариш - Олександр Чаленко. Шарій використав його як трибуну, щоб донести свою правду, більше він не мав де ...але люди залишилися байдужими - це при тому, що всі реально знали, якою є міліція в Україні і що Шарій в даному випадку діє на загальне благо - його підтримати не захотіли.

Єва ще дуже молода, сподіваюся, життя вчасно обламає їй роги - ну а якщо ні...історія Шарія - це лише приклад, що може бути з рогатою до неможливості людиною в нашому суспільстві.

Так моя королево. :(
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 269
  • Створена
  • Остання відповідь

Глубоко права... когда Сибирь отойдет китайцам... отвалятся чурки а ары... остальные кацапы будут просить взять их в Украину - им просто деваться будет некуда.

Ну... будет на Украине московская область... возле сумской... тебе что - жалко?

Ты в этом уверен? Возможность не означает 100% вероятности. Возможно на Землю свалится метеорит и что теперь делать - купить самое вкусное, нажраться напоследок и лечь ожидать время Ч(?) - как это сделали древние евреи.

В 1998г. была возможность развала России, но не...

А если бы произошло - будь уверен нашлись бы человеки которые сейчас обосновывали этот факт, как логичный, естественный и неизбежный по типу обоснований развала СССР.

Посилання на коментар

Хуторянские настроения сейчас единственно правильные. А вот когда решат что стоит жить, а не выживать. Тогда и настроения поменяются. Вы слишком торопливы.

Я не устанавливал временных рамок

Посилання на коментар

Шкатулка, ти коли ось це писав, ти кого мав на увазі? Ну з Україною зрозуміло - ми унітарна держава - а ось Росія - федерація. Яку Росію ти собі уявляєш, коли мрієш про об"єднання?

Мы называемся унитарным гос-вом и что? Это защитный тотем гарантирующий навеки статус кво?

Другими словами то, как ты считаешь может случиться с Россией, может быть и с Украиной.

Посилання на коментар

Хороша людина ШКАТУЛКА .Але має маленький збій. Тому скочуеться швиденько до поганина. З вас був би непоганий військовий!

Не припомню чтобы просил характеристику и про остальные предположения тем более.

Вероятно вы из бывших спортсменов - великий гонщик и чемпион, особенно обожаемый вид - лазанье по канату на скорость.

Постоянные интенсивные тренировки не могли не отразиться на внешности...

З.Ы.

потякай по теме

Посилання на коментар

Мы называемся унитарным гос-вом и что? Это защитный тотем гарантирующий навеки статус кво?

Другими словами то, как ты считаешь может случиться с Россией, может быть и с Украиной.

Я тебе запитувалася, яку Росію ти маєш на увазі, коли говориш про об"єднання - не треба з"їжджати на іншу тему!!!!

Посилання на коментар

Я тебе запитувалася, яку Росію ти маєш на увазі, коли говориш про об"єднання - не треба з"їжджати на іншу тему!!!!

Ты уже заебала всех своей тупостью

уже все, тебе раз сто объяснили........

А у тебя дуры одно........ Я тебе запитувалася, :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Ты уже заебала всех своей тупостью

уже все, тебе раз сто объяснили........

А у тебя дуры одно........ Я тебе запитувалася, :lol: :lol: :lol:

Чому навколо тебе так багато ідіотів, тупих і дурнів?

Одне з двох - ти в дурці, або не здатний усвідомлювати дійсність.

Не суши голову вибором варіантів - кожен з них говорить про те саме: дурень, ідіот і тупак - саме ти.

Посилання на коментар

Не суши голову вибором варіантів - кожен з них говорить про те саме: дурень, ідіот і тупак - саме ти.

Я что спрашивал твоего мнения? :lol:

насруся ты бестолочь, зацикленная и ограниченная.

Что такая дура мне может умного написать? :D

Посилання на коментар

Не припомню чтобы просил характеристику и про остальные предположения тем более.

Вероятно вы из бывших спортсменов - великий гонщик и чемпион, особенно обожаемый вид - лазанье по канату на скорость.

Постоянные интенсивные тренировки не могли не отразиться на внешности...

З.Ы.

потякай по теме

Хочу сказать, что религия не панацея. Как и вера. Сами по себе они ничего не стоют. Поэтому вы - военный. Сражаетесь за миражи. А я и с такой внешностю даю вам правильную характеристику. Патякую по теме? :rolleyes:
Посилання на коментар

Что такая дура мне может умного написать? :D

Посилання на коментар

Хочу сказать, что религия не панацея. Как и вера. Сами по себе они ничего не стоют.

Без Віри нема Надії. Без Надії нема Життя. Життя - це Любов. Віра, Надія, Любов - три почуття, які ведуть людину по життю ангелами охоронцями.

Посилання на коментар

Без Віри нема Надії. Без Надії нема Життя. Життя - це Любов. Віра, Надія, Любов - три почуття, які ведуть людину по життю ангелами охоронцями.

Вел.

... но иногда один из ангелов- хранителей филонит...

Посилання на коментар

И это пишет та, кто весь форум назвала СВОРОЙ :lol: :lol: :lol:

так саму себя грязью облить может только полная идиотка

а это уже аргумент....а не просто бла, бла, бла ;)

Посилання на коментар

Хочу сказать, что религия не панацея. Как и вера. Сами по себе они ничего не стоют. Поэтому вы - военный. Сражаетесь за миражи. А я и с такой внешностю даю вам правильную характеристику. Патякую по теме? :rolleyes:

Где ты в предложении "Религия есть основополагающий, цементирующий фактор любого гос-ва" узрел панацею? Ели бы она была таковой - великое множество проблем не имело место быть.

А о цене могут говорить, как факты из давней и не очень истории, так и из современного бытия различных стран мира. Могу привести примеры, но думаю они известны всем и тебе в том числе. Просто ты пишешь не думая так, как ты спотсмэн.

З,Ы,

Пиши на "ты"

Посилання на коментар

Представь себе - УСЮ, от Калининграда до Сахалина.

Хотя понятно - куда ты клонишь. Так давай, просвети меня очередными домыслами и предположениями. Я тебе аналогичную кучу отправлю обратно.

Посилання на коментар

Хотя понятно - куда ты клонишь. Так давай, просвети меня очередными домыслами и предположениями. Я тебе аналогичную кучу отправлю обратно.

Ладно я потешаюсь с отсоса, но ты что серьезно ждешь от этой коровы внятной аргументации???

.......схема всегда одинакова, за все годы на форуме, кто бы что не написал, ответом будет..МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ. :rolleyes:

Посилання на коментар

"Куча" - це твоє, а відповідь - цьому підтвердження.

А я надто люблю своїх рідних, щоб наражати їх на небезпеку бути підірваними десь в аеропорту чи по дорозі додому.

Посилання на коментар

:lol: :lol: :lol:

так саму себя грязью облить может только полная идиотка

а это уже аргумент....а не просто бла, бла, бла

Посилання на коментар

Ладно я потешаюсь с отсоса, но ты что серьезно ждешь от этой коровы внятной аргументации???

.......схема всегда одинакова, за все годы на форуме, кто бы что не написал, ответом будет..МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ. :rolleyes:

Шкатулка, він вважає тебе дурнем, думає, що ти без його підказки сам не можеш розібратися хто є хто.

І ти це залишиш без АДЕКВАТНОЇ відповіді?!!!

Посилання на коментар

Шкатулка, він вважає тебе дурнем, думає, що ти без його підказки сам не можеш розібратися хто є хто.

І ти це залишиш без АДЕКВАТНОЇ відповіді?!!!

Давай Шкатулка, покажи какой ты мужик!!!

Ведь смысл всей твоей жизни, выглядеть героем, в глазах зацикленной идиотки :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

:D :D :D

Посилання на коментар

Ваш третій ангел, десь забарився. Тому й не маєте відчуття повноти життя і таки частенько йдете манівцями. Або й довго блукаєте.

Посилання на коментар

Ваш третій ангел, десь забарився. Тому й не маєте відчуття повноти життя і таки частенько йдете манівцями. Або й довго блукаєте.

Ми з вами кудись ходили разом? - нагадайте коли і куди, бо щось з пам"яттю моєю - забула :(

Певно тоді я вам розповідала про своє життя і свої почуття?

Посилання на коментар

:D :D :D

Влад, ви чого розмукались ,як дядечко Скрудж. :) Муууучитесь , шукаючи дорогоцінні 10 центів , що не вистачає до стартового капіталу.
Посилання на коментар

Влад, ви чого розмукались ,як дядечко Скрудж. :) Муууучитесь , шукаючи дорогоцінні 10 центів , що не вистачає до стартового капіталу.

Выдал как всегда, очередной бессмысленный перл :rolleyes:

как то даже и не хочется обижать ребенка, у которого в голове еще дядечка Скрудж

но не путалась бы ты деточка под ногами ;)

Посилання на коментар

Ми з вами кудись ходили разом? - нагадайте коли і куди, бо щось з пам"яттю моєю - забула :(

Певно тоді я вам розповідала про своє життя і свої почуття?

Досить ваших сповідів на форумі.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...