Ева_vl Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Я обіцяла.....наца приберу - я обіцянки виконую. Так що не раджу нариватися - тобі кінець. Я не якась шарлатанка. ....- ти підеш слідом за нацистом. Сподіваюся я доступно написала - дрібніше розжовувати не треба? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 15 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 У меня ко всем вопрос... Куда делся НАЦ ??? Какое отношение к этому имеет ЦЫЛЯ ( ориана ) Ведь на форуме нет модераторов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Наташа, будь так добра, расскажи то, что мне рассказывала. Думаю, в этом нет никакой тайны? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Так, тут нема ніякої таємниці, бо я відкрито його попереджала, причому кілька разів - відповідь була в стилі нациста, сподіваюся повторювати не треба. Останній пост мій був такого змісту - якщо ми почнемо нормально спілкуватися, я доб"юся, щоб нациста звідси прибрали, якщо він не перестане шкодити форуму. Це було останнє китайське попередження і він мав шанс змінити поведінку, тому тепер це вже не можна розглядати, що йому закрили рота. Я нічого не робила до тих пір, поки не побачила, що люди дійсно хочуть нормально спілкуватися. "Нормально" кожен розуміє по різному, але зі мною, певно, погодяться, що такий, як нацист - виняткове явище. Принаймні, за стільки років я такого бачила вперше. Я написала адміну листа і попросила попередити його, бо як на мою думку, він шкодить форуму. За пів години нік нациста пропав - а я отримала відповідь, що питання вирішиться на протязі кількох днів. Я не уточнювала, що це означає, думала, що його тільки попередили. Але тепер бачу, що в нациста крім соціопатії, ще й хвороливе самолюбство. Що робить людина в такі ситуації - правильно, заводить ще один нік і намагається щось довести. А цей навіть пропав з Київського, який так само як і цей, загидив флудом. Але там гірша ситуації - його адмін - українофоб, а такому нацист був на руку, бо на цьому форумі без модератора були ті, хто на "голубому" постійно блокувався. Получається, я спасла два форуми :rolleyes: Подяки не чекаю - добре знаю, що за добро переважно б"ють. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 не в том печаль.. НО ПРЕЦЕНДЕНТ СОЗДАН ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 не в том печаль.. НО ПРЕЦЕНДЕНТ СОЗДАН ! Да уж... спочатку згорів дата-центр, де стояли сервери потім була ддос атака тепер нацист Я можу писати лише у виняткових випадках - якщо ти на це натякаєш - ось ці три, які я перечислила - ними були. Якщо чесно, мені його навіть шкода - адже придурок ніде не має шансів. Але ж він можливість тут писати не використовував для пропаганди своєї ідеї, а лише засмічував теми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 15 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Стучать это всегда подло, низко. Таким как ты бьют морду. Есть много других способов, например ИГНОР и др.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 видишь ли, в чем проблема.. ты сама всегда делала ударение на том, что это единственный демократичный немодерируемый форум, где каждый обходится сугубо собственными силами убеждения, аргументами либо игнорированием.. И исключительно по этим критериям ты предпочитаешь здесь общаться. Что нет никакого контроля, абсолютная демократия, свобода воле- и словоизъявления и всякое такое, о чем без конца провозглашают наши любимые и нелюбимые политики. Что только поэтому - тебе здесь комфортно и ты чувствуешь себя свободным человеком. Ты учила, что нужно надеяться только на собственный разум, интеллект и чувство меры или безгранично окунаться в анархизм. Ты именно подчеркивала, что никто не посягнет на свободу твоих пускай недостойных мыслей, что человека здесь оценивают непредвзято и исключительно по тому, что у него внутри. И что мы получили на выходе? Значит абсолютной свободы нет нигде и нет смысла о ней говорить и призывать к борьбе с политическими репрессиями. Да пусть хоть и психопатическими выходками ненормальных, ущербных пользователей. Вот такая картина маслом, Наташа... И ты продолжаешь свою политику угроз и запугиваний. Хотя бы по отношению к Еве. Да. Это проще и легче- почувствовать хоть грамм власти. И далеко не каждый умеет вынести такой груз. Какое же моральное право мы имеем обвинять куда более наделенных полномочиями и дубинками властей. Собственно, вопрос исчерпан. Но как то неприятный осадок остался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Стучать это всегда подло, низко. Таким как ты бьют морду. Есть много других способов, например ИГНОР и др.... Та ти що?!!! А якщо твій сусід буде вдома монтувати бомбу, а ти про це дізнаєшся і після кількох попереджень, він не припинить - ти не підеш у міліцію? Таким як твій нацист також б"ють морду, тому він і заліз у віртуал - ну а тут вже інші методи, до морди не дістати - а то б з задоволенням плюнула йому в обличчя. Ігнор з таким як нацист нерезультативний, бо придурок тупо засирав теми. І взагалі, форум без модерації потребує мовчазного погодження між усіма учасниками - ніхто на шкоду форуму діяти не буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Вот такая картина маслом, Наташа... И ты продолжаешь свою политику угроз и запугиваний. Хотя бы по отношению к Еве. Да. Это проще и легче- почувствовать хоть грамм власти. И далеко не каждый умеет вынести такой груз. Какое же моральное право мы имеем обвинять куда более наделенных полномочиями и дубинками властей. Собственно, вопрос исчерпан. Но как то неприятный осадок остался. А від тебе іншого я почути не могла - адже ти мене лише через погрозу забанила - так що не тобі мені дорікати. Форум залишився демократичним, але це не означає, що під ногами має бути купа сміття - на смітнику бути не всім приємно. Зрештою, я на цей форум поклала найбільше зусиль - він мій перший і єдиний. Може тому й адмін мені повірив. Якщо б я бачила, що з нацистом можна нормально домовитися. А те, що ви застосовували - нічого крім срачу не приносило. Те саме стосується Євки - переходити на родичів, батьків, дітей - недопустимо - але ви всі підленько мовчите. Чому? Бо це вас не стосується? Ото ж бо... Запам"ятайте, осад залишився в кожного і не лише від блокування нациста - так що не треба цей осад ворушити зайвий раз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Подяки не чекаю - добре знаю, що за добро переважно б"ють.Спасибо... за беспокойство о нас и о форуме. Я этот "прецедент" переживу. Этот форум не первый и не последний, Отсос себе место найдёт, он доказал свою эффективность в качестве троля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 15 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Та ти що?!!! А якщо твій сусід буде вдома монтувати бомбу, а ти про це дізнаєшся і після кількох попереджень, він не припинить - ти не підеш у міліцію? Таким як твій нацист також б"ють морду, тому він і заліз у віртуал - ну а тут вже інші методи, до морди не дістати - а то б з задоволенням плюнула йому в обличчя. Ігнор з таким як нацист нерезультативний, бо придурок тупо засирав теми. І взагалі, форум без модерації потребує мовчазного погодження між усіма учасниками - ніхто на шкоду форуму діяти не буде. Бомба и форум...? Причем тут это. Просто ты совершила низкий поступок и еще хвастаешься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 ..... Получається, я спасла два форуми ..... Медаль За спасение погибавших. 1809 г. Поплечное изображение императора Александра I с круговой надписью: "Александръ Первой Б.М. Императоръ Всерос."; в обрезе плеча - подпись: "Р.Шилов" (резал Шилов Иван).Об. ст. По окружности медали - сплошной венок из дубовых листьев, перевязанный вверху и внизу лентами; внутри его помещена крупная горизонтальная надпись в три строки: "За = спасение = погибавшихъ", и ниже - концовка в виде фигурной черты. Золото. Диаметр 50 мм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Бомба и форум...? Причем тут это. Просто ты совершила низкий поступок и еще хвастаешься. А соціопати крім сили - інших доводів не розуміють. Зрештою, він завжди може повернутися - не треба з цього робити трагедію. А ось будинок після бомби вже не врятуєш. У цьому і різниця. _________ Але якщо ви проти - не лицемірте, пишіть адміну - Жирафка має адресу і просіть, щоб його повернули зі старим ніком. А я піду. Які проблеми? Я ж досі залишаю в меншості. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Так, успокойся, не истери. Искры не от поступка, а от подхода. Так не делается. Надо было посоветоваться с коллективом, (хотя что советоваться, все намучались), и как то общими силами , совместно обратиться. А так получается, ты подковерно всё провернула. Может это вообще и не от твоей просьбы он исчез. Допускаешь? И людей бы сплотила и урок наглядный для всех нас был бы. А то : сколько он шкодил, тебя устраивало, пока лично тебе не начал на голову какать. Тогда ты совершила героический поступок. Всё. Давайте на этом закругляться. Не много ли чести для отсутствующего копаться в его мусорном ведре. Все выводы для себя сделали. Что воду варить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Подяки не чекаю - добре знаю, що за добро переважно б"ють.Всякая хорошо выполненная работа должна оцениваться по достоинству. 5+ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Всякая хорошо выполненная работа должна оцениваться по достоинству. Ладно, не сипте сіль на рану - це було проти моїх правил. Проїхали......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 У меня ко всем вопрос... Куда делся НАЦ ??? значит и ко мне. Кудподелся? Отвечу вопросом на вопрос (да да, как еврей) а шо, тебе без него скучно? ;) Какое отношение к этому имеет ЦЫЛЯ ( ориана ) Опять не знаю. Меня больше занимает авка Цыли сиречь Орианы. Хоть я и не читаю её бред и оскорбления но шобы означала авка притом кусючая. Или гавкающая. Никак не пойму. ;) Ведь на форуме нет модераторов?...потому и гавна столько льётся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Может это вообще и не от твоей просьбы он исчез. Допускаешь? Всё. Давайте на этом закругляться. Не много ли чести для отсутствующего копаться в его мусорном ведре. Все выводы для себя сделали. Что воду варить? Я допускаю. Тем более, что исчез повсеместно и навек. В остальном, туда ему и дорога.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Так, успокойся, не истери. Искры не от поступка, а от подхода. Так не делается. Надо было посоветоваться с коллективом, (хотя что советоваться, все намучались), и как то общими силами , совместно обратиться. А так получается, ты подковерно всё провернула. Может это вообще и не от твоей просьбы он исчез. Допускаешь? И людей бы сплотила и урок наглядный для всех нас был бы. А то : сколько он шкодил, тебя устраивало, пока лично тебе не начал на голову какать. Тогда ты совершила героический поступок. Интересная ситуация. признаюсь, я не читаю панну изо Львова но ты Жирафочка зантриговала меня. Вернее два предложения из твого сообщенияА так получается, ты подковерно всё провернула. С этим проблеммы нет - решила провернуть то флаг в руки...но у нас как я понимаю модеров нету тож чего и с чьей помощью можно провернуть? сколько он шкодил, тебя устраивало, пока лично тебе не начал на голову какать. Тогда ты совершила героический поступок О каком поступке речь? Кто помог? ...мне абсолютно пофик кто исчез, и по чьей просьбе. Даже если просьба от панны изо Львова. Тут другое - у нас появилась, или была каста тех, кто при отсутствии модеров может кого то исчезнуть и совершить в отношении него героический поступок даже если этот "кто то" Насос или как его называете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz@ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Останній пост мій був такого змісту - якщо ми почнемо нормально спілкуватися, я доб"юся, щоб нациста звідси прибрали, якщо він не перестане шкодити форуму. Я не буду шкодіти!Я вже вилікувася,і буду гарно себя поводити.Буду с врагами сражатися и у всему вам допамогать.Дозвольте залишится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Возблагодарим Господа, братья и сёстры, Нац Сос собака возвернулси, теперь бы его прототипа дождаться, который жидов ненавидит, а к русским благодушен. Как представлю себе... Мусик против пусика :blink: Ваши ставки, дамы и господа... Кто победил переплевал бы слон или кит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Возблагодарим Господа, братья и сёстры, Нац Сос собака возвернулси, теперь бы его прототипа дождаться, который жидов ненавидит, а к русским благодушен. Как представлю себе... Мусик против пусика :blink: Ваши ставки, дамы и господа... Кто победил переплевал бы слон или кит? Подлый подстрекатель. Русские в России, а тут маскали и пятая колона. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Возблагодарим Господа, братья и сёстры, Нац Сос собака возвернулси, теперь бы его прототипа дождаться, который жидов ненавидит, а к русским благодушен. Как представлю себе... Мусик против пусика :blink: Ваши ставки, дамы и господа... Кто победил переплевал бы слон или кит? Люди, вам мало гоблінів, які до нас з Цензора прийшли - давай своїх реанімувати? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Люди, вам мало гоблінів, які до нас з Цензора прийшли - давай своїх реанімувати? :angry: Не кати бочку бочку на Цензор!!!!! Вам же лучше. А то уже на застоялое болото стали похожи.... Исписались... Теперь хоть пообщаться есть с кем. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Люди, вам мало гоблінів, які до нас з Цензора прийшли - давай своїх реанімувати? :angry: Збільшується, кількість, бажаючих приміряти форумну корону, а, воно їй треба, конкуренти, однако. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Не кати бочку бочку на Цензор!!!!! Вам же лучше. А то уже на застоялое болото стали похожи.... Исписались... Теперь хоть пообщаться есть с кем. :lol: :lol: :lol: Ми на болото не були схожі - не гони. А ось з цими гоблінами будемо схожі. Гарантую. до речі, що це в них мова така пацаняча - там що так прийнято спілкуватися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Люди, вам мало гоблінів, які до нас з Цензора прийшли - давай своїх реанімувати? :angry: ну должен ведь хоть кто-то выступать в роли чистильщика? А кто бороться будет с шакалами? Ты вон в реверансах расшаркалась сразу, у меня словарносексуальноориентированный запас хромает. Беспилотник может отсутствовать на задании в космосе..А насос пусть вместо пылесоса послужит святому делу борьбы добра со злом! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 ну должен ведь хоть кто-то выступать в роли чистильщика? А кто бороться будет с шакалами? Ты вон в реверансах расшаркалась сразу, у меня словарносексуальноориентированный запас хромает. Беспилотник может отсутствовать на задании в космосе..А насос пусть вместо пылесоса послужит святому делу борьбы добра со злом! :P Юлька, ти моє "розшаркування" читала? Перечитай ще раз, якщо не зрозуміла. І ось що - не треба одне сміття закидати іншим - від того чистіше не буде. Хто за чим прийшов - той це буде тут шукати. А тепер подумай, що потрібно запропонувати НОРМАЛЬНІЙ людині, щоб вона залишилася - ну точно не твого реанімованого насоса. З.І. До речі, до слова - якщо не прибереш ще одного клона - то нам з Бубою доведеться в його компанії ДН святкувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Юлька, ти моє "розшаркування" читала? Перечитай ще раз, якщо не зрозуміла. І ось що - не треба одне сміття закидати іншим - від того чистіше не буде. Хто за чим прийшов - той це буде тут шукати. А тепер подумай, що потрібно запропонувати НОРМАЛЬНІЙ людині, щоб вона залишилася - ну точно не твого реанімованого насоса. З.І. До речі, до слова - якщо не прибереш ще одного клона - то нам з Бубою доведеться в його компанії ДН святкувати. чесно! Ниччо не въехала! Ни слова! Но пойду перечитаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.