Перейти до змісту
Український політичний форум

Куда делся NAZ.SOZ ???

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я обіцяла.....наца приберу - я обіцянки виконую. Так що не раджу нариватися - тобі кінець. Я не якась шарлатанка.

....- ти підеш слідом за нацистом. Сподіваюся я доступно написала - дрібніше розжовувати не треба?

Опубліковано

У меня ко всем вопрос...

Куда делся НАЦ ???

Какое отношение к этому имеет ЦЫЛЯ ( ориана )

Ведь на форуме нет модераторов?

Опубліковано

Так, тут нема ніякої таємниці, бо я відкрито його попереджала, причому кілька разів - відповідь була в стилі нациста, сподіваюся повторювати не треба.

Останній пост мій був такого змісту - якщо ми почнемо нормально спілкуватися, я доб"юся, щоб нациста звідси прибрали, якщо він не перестане шкодити форуму. Це було останнє китайське попередження і він мав шанс змінити поведінку, тому тепер це вже не можна розглядати, що йому закрили рота.

Я нічого не робила до тих пір, поки не побачила, що люди дійсно хочуть нормально спілкуватися. "Нормально" кожен розуміє по різному, але зі мною, певно, погодяться, що такий, як нацист - виняткове явище. Принаймні, за стільки років я такого бачила вперше.

Я написала адміну листа і попросила попередити його, бо як на мою думку, він шкодить форуму.

За пів години нік нациста пропав - а я отримала відповідь, що питання вирішиться на протязі кількох днів. Я не уточнювала, що це означає, думала, що його тільки попередили.

Але тепер бачу, що в нациста крім соціопатії, ще й хвороливе самолюбство.

Що робить людина в такі ситуації - правильно, заводить ще один нік і намагається щось довести. А цей навіть пропав з Київського, який так само як і цей, загидив флудом. Але там гірша ситуації - його адмін - українофоб, а такому нацист був на руку, бо на цьому форумі без модератора були ті, хто на "голубому" постійно блокувався.

Получається, я спасла два форуми :rolleyes:

Подяки не чекаю - добре знаю, що за добро переважно б"ють.

Опубліковано

не в том печаль.. НО ПРЕЦЕНДЕНТ СОЗДАН !

Да уж...

спочатку згорів дата-центр, де стояли сервери

потім була ддос атака

тепер нацист

Я можу писати лише у виняткових випадках - якщо ти на це натякаєш - ось ці три, які я перечислила - ними були.

Якщо чесно, мені його навіть шкода - адже придурок ніде не має шансів. Але ж він можливість тут писати не використовував для пропаганди своєї ідеї, а лише засмічував теми.

Опубліковано

Стучать это всегда подло, низко.

Таким как ты бьют морду.

Есть много других способов, например ИГНОР и др....

Опубліковано

видишь ли, в чем проблема..

ты сама всегда делала ударение на том, что это единственный демократичный немодерируемый форум, где каждый обходится сугубо собственными силами убеждения, аргументами либо игнорированием.. И исключительно по этим критериям ты предпочитаешь здесь общаться. Что нет никакого контроля, абсолютная демократия, свобода воле- и словоизъявления и всякое такое, о чем без конца провозглашают наши любимые и нелюбимые политики. Что только поэтому - тебе здесь комфортно и ты чувствуешь себя свободным человеком. Ты учила, что нужно надеяться только на собственный разум, интеллект и чувство меры или безгранично окунаться в анархизм. Ты именно подчеркивала, что никто не посягнет на свободу твоих пускай недостойных мыслей, что человека здесь оценивают непредвзято и исключительно по тому, что у него внутри.

И что мы получили на выходе? Значит абсолютной свободы нет нигде и нет смысла о ней говорить и призывать к борьбе с политическими репрессиями. Да пусть хоть и психопатическими выходками ненормальных, ущербных пользователей.

Вот такая картина маслом, Наташа... И ты продолжаешь свою политику угроз и запугиваний. Хотя бы по отношению к Еве. Да. Это проще и легче- почувствовать хоть грамм власти. И далеко не каждый умеет вынести такой груз. Какое же моральное право мы имеем обвинять куда более наделенных полномочиями и дубинками властей.

Собственно, вопрос исчерпан. Но как то неприятный осадок остался.

Опубліковано

Стучать это всегда подло, низко.

Таким как ты бьют морду.

Есть много других способов, например ИГНОР и др....

Та ти що?!!!

А якщо твій сусід буде вдома монтувати бомбу, а ти про це дізнаєшся і після кількох попереджень, він не припинить - ти не підеш у міліцію?

Таким як твій нацист також б"ють морду, тому він і заліз у віртуал - ну а тут вже інші методи, до морди не дістати - а то б з задоволенням плюнула йому в обличчя.

Ігнор з таким як нацист нерезультативний, бо придурок тупо засирав теми.

І взагалі, форум без модерації потребує мовчазного погодження між усіма учасниками - ніхто на шкоду форуму діяти не буде.

Опубліковано

Вот такая картина маслом, Наташа... И ты продолжаешь свою политику угроз и запугиваний. Хотя бы по отношению к Еве. Да. Это проще и легче- почувствовать хоть грамм власти. И далеко не каждый умеет вынести такой груз. Какое же моральное право мы имеем обвинять куда более наделенных полномочиями и дубинками властей.

Собственно, вопрос исчерпан. Но как то неприятный осадок остался.

А від тебе іншого я почути не могла - адже ти мене лише через погрозу забанила - так що не тобі мені дорікати. Форум залишився демократичним, але це не означає, що під ногами має бути купа сміття - на смітнику бути не всім приємно. Зрештою, я на цей форум поклала найбільше зусиль - він мій перший і єдиний. Може тому й адмін мені повірив.

Якщо б я бачила, що з нацистом можна нормально домовитися. А те, що ви застосовували - нічого крім срачу не приносило.

Те саме стосується Євки - переходити на родичів, батьків, дітей - недопустимо - але ви всі підленько мовчите. Чому? Бо це вас не стосується? Ото ж бо...

Запам"ятайте, осад залишився в кожного і не лише від блокування нациста - так що не треба цей осад ворушити зайвий раз.

Опубліковано

Подяки не чекаю - добре знаю, що за добро переважно б"ють.

Спасибо... за беспокойство о нас и о форуме.

Я этот "прецедент" переживу.

Этот форум не первый и не последний, Отсос себе место найдёт,

он доказал свою эффективность в качестве троля.

Опубліковано

Та ти що?!!!

А якщо твій сусід буде вдома монтувати бомбу, а ти про це дізнаєшся і після кількох попереджень, він не припинить - ти не підеш у міліцію?

Таким як твій нацист також б"ють морду, тому він і заліз у віртуал - ну а тут вже інші методи, до морди не дістати - а то б з задоволенням плюнула йому в обличчя.

Ігнор з таким як нацист нерезультативний, бо придурок тупо засирав теми.

І взагалі, форум без модерації потребує мовчазного погодження між усіма учасниками - ніхто на шкоду форуму діяти не буде.

Бомба и форум...? Причем тут это.

Просто ты совершила низкий поступок и еще хвастаешься.

Опубліковано

..... Получається, я спасла два форуми .....

Медаль За спасение погибавших. 1809 г.

Поплечное изображение императора Александра I с круговой надписью: "Александръ Первой Б.М. Императоръ Всерос."; в обрезе плеча - подпись: "Р.Шилов" (резал Шилов Иван).Об. ст. По окружности медали - сплошной венок из дубовых листьев, перевязанный вверху и внизу лентами; внутри его помещена крупная горизонтальная надпись в три строки: "За = спасение = погибавшихъ", и ниже - концовка в виде фигурной черты.

Золото. Диаметр 50 мм.

:(

Опубліковано

Бомба и форум...? Причем тут это.

Просто ты совершила низкий поступок и еще хвастаешься.

А соціопати крім сили - інших доводів не розуміють.

Зрештою, він завжди може повернутися - не треба з цього робити трагедію.

А ось будинок після бомби вже не врятуєш. У цьому і різниця.

_________

Але якщо ви проти - не лицемірте, пишіть адміну - Жирафка має адресу і просіть, щоб його повернули зі старим ніком. А я піду. Які проблеми?

Я ж досі залишаю в меншості.

Опубліковано

Так, успокойся, не истери. Искры не от поступка, а от подхода. Так не делается. Надо было посоветоваться с коллективом, (хотя что советоваться, все намучались), и как то общими силами , совместно обратиться. А так получается, ты подковерно всё провернула. Может это вообще и не от твоей просьбы он исчез. Допускаешь? И людей бы сплотила и урок наглядный для всех нас был бы.

А то : сколько он шкодил, тебя устраивало, пока лично тебе не начал на голову какать. Тогда ты совершила героический поступок.

Всё. Давайте на этом закругляться. Не много ли чести для отсутствующего копаться в его мусорном ведре. Все выводы для себя сделали. Что воду варить?

Опубліковано

Всякая хорошо выполненная работа должна оцениваться по достоинству.

Ладно, не сипте сіль на рану - це було проти моїх правил.

Проїхали.........

Опубліковано

У меня ко всем вопрос...

Куда делся НАЦ ???

значит и ко мне. Кудподелся? Отвечу вопросом на вопрос (да да, как еврей) а шо, тебе без него скучно? ;)

Какое отношение к этому имеет ЦЫЛЯ ( ориана )

Опять не знаю. Меня больше занимает авка Цыли сиречь Орианы. Хоть я и не читаю её бред и оскорбления но шобы означала авка притом кусючая. Или гавкающая. Никак не пойму. ;)

Ведь на форуме нет модераторов?

...потому и гавна столько льётся.
Опубліковано

Может это вообще и не от твоей просьбы он исчез. Допускаешь?

Всё. Давайте на этом закругляться. Не много ли чести для отсутствующего копаться в его мусорном ведре. Все выводы для себя сделали. Что воду варить?

Я допускаю. Тем более, что исчез повсеместно и навек.

В остальном, туда ему и дорога....

Опубліковано

Так, успокойся, не истери. Искры не от поступка, а от подхода. Так не делается. Надо было посоветоваться с коллективом, (хотя что советоваться, все намучались), и как то общими силами , совместно обратиться. А так получается, ты подковерно всё провернула. Может это вообще и не от твоей просьбы он исчез. Допускаешь? И людей бы сплотила и урок наглядный для всех нас был бы.

А то : сколько он шкодил, тебя устраивало, пока лично тебе не начал на голову какать. Тогда ты совершила героический поступок.

Интересная ситуация. признаюсь, я не читаю панну изо Львова но ты Жирафочка зантриговала меня. Вернее два предложения из твого сообщения

А так получается, ты подковерно всё провернула.

С этим проблеммы нет - решила провернуть то флаг в руки...но у нас как я понимаю модеров нету тож чего и с чьей помощью можно провернуть?

сколько он шкодил, тебя устраивало, пока лично тебе не начал на голову какать. Тогда ты совершила героический поступок

О каком поступке речь? Кто помог? ...мне абсолютно пофик кто исчез, и по чьей просьбе. Даже если просьба от панны изо Львова. Тут другое - у нас появилась, или была каста тех, кто при отсутствии модеров может кого то исчезнуть и совершить в отношении него героический поступок даже если этот "кто то" Насос или как его называете?
  • 6 місяців потому...
Опубліковано

Останній пост мій був такого змісту - якщо ми почнемо нормально спілкуватися, я доб"юся, щоб нациста звідси прибрали, якщо він не перестане шкодити форуму.

Я не буду шкодіти!Я вже вилікувася,і буду гарно себя поводити.Буду с врагами сражатися и у всему вам допамогать.Дозвольте залишится.

Опубліковано

Возблагодарим Господа, братья и сёстры, Нац Сос собака возвернулси, теперь бы его прототипа дождаться, который жидов ненавидит, а к русским благодушен. Как представлю себе...

Мусик против пусика :blink:

Ваши ставки, дамы и господа... :) Кто победил переплевал бы слон или кит?

Опубліковано

Возблагодарим Господа, братья и сёстры, Нац Сос собака возвернулси, теперь бы его прототипа дождаться, который жидов ненавидит, а к русским благодушен. Как представлю себе...

Подлый подстрекатель. Русские в России, а тут маскали и пятая колона. :P
Опубліковано

Люди, вам мало гоблінів, які до нас з Цензора прийшли - давай своїх реанімувати? :angry:

Опубліковано

Люди, вам мало гоблінів, які до нас з Цензора прийшли - давай своїх реанімувати? :angry:

Не кати бочку бочку на Цензор!!!!!

Вам же лучше. А то уже на застоялое болото стали похожи.... Исписались...

Теперь хоть пообщаться есть с кем.

:lol: :lol: :lol:

Опубліковано

Збільшується, кількість, бажаючих приміряти форумну корону, а, воно їй треба, конкуренти, однако.
Опубліковано

Не кати бочку бочку на Цензор!!!!!

Вам же лучше. А то уже на застоялое болото стали похожи.... Исписались...

Теперь хоть пообщаться есть с кем.

:lol: :lol: :lol:

Ми на болото не були схожі - не гони.

А ось з цими гоблінами будемо схожі. Гарантую.

до речі, що це в них мова така пацаняча - там що так прийнято спілкуватися?

Опубліковано

ну должен ведь хоть кто-то выступать в роли чистильщика? А кто бороться будет с шакалами? Ты вон в реверансах расшаркалась сразу, у меня словарносексуальноориентированный запас хромает. Беспилотник может отсутствовать на задании в космосе..А насос пусть вместо пылесоса послужит святому делу борьбы добра со злом!

:P

Опубліковано

ну должен ведь хоть кто-то выступать в роли чистильщика? А кто бороться будет с шакалами? Ты вон в реверансах расшаркалась сразу, у меня словарносексуальноориентированный запас хромает. Беспилотник может отсутствовать на задании в космосе..А насос пусть вместо пылесоса послужит святому делу борьбы добра со злом!

:P

Юлька, ти моє "розшаркування" читала? Перечитай ще раз, якщо не зрозуміла.

І ось що - не треба одне сміття закидати іншим - від того чистіше не буде.

Хто за чим прийшов - той це буде тут шукати.

А тепер подумай, що потрібно запропонувати НОРМАЛЬНІЙ людині, щоб вона залишилася - ну точно не твого реанімованого насоса.

З.І. До речі, до слова - якщо не прибереш ще одного клона - то нам з Бубою доведеться в його компанії ДН святкувати.

Опубліковано

Юлька, ти моє "розшаркування" читала? Перечитай ще раз, якщо не зрозуміла.

І ось що - не треба одне сміття закидати іншим - від того чистіше не буде.

Хто за чим прийшов - той це буде тут шукати.

А тепер подумай, що потрібно запропонувати НОРМАЛЬНІЙ людині, щоб вона залишилася - ну точно не твого реанімованого насоса.

З.І. До речі, до слова - якщо не прибереш ще одного клона - то нам з Бубою доведеться в його компанії ДН святкувати.

чесно! Ниччо не въехала! Ни слова! Но пойду перечитаю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...