Ева_vl Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Куклы не умеют говорить… У меня ощущение, что я попал в бордель- Священные клятвы с игрушками из латекса в купе. Среди серой массы есть те, кто имел Свою любовь жадно, долго и грубо. Обещания утопают у входа в одинокий сарай Что в простонародье называют серым казематом. Ей был нужен только воздвигнутый рай И икра на блюде, да листик салата… Деньги, фальшь, я плевал на вчерашний успех, Ничего отрицательного, сижу с кислою миною. Эти шакалы только лезут наверх, Я сужусь со своей черно-белой половиною. Куклы не умеют говорить, в спектаклях Им уготована незавидная, и даже бестолковая роль! Я такой отвратительный и порой бестактный, Что меня надо как жертв Де Сада в подворотнях пороть. Белые воротнички просили прощения у самого Аида, Мне казалось, что я разговаривал с духом Харона. Просыпаясь со шлюхой на рассвете забываешь о СПИДе, Мнишь себя гангстером, живущим на воле вне закона. Акварель моря отражает наивные звезды-посланницы, Я все проклинаю и вношу тем самым сумятицу. Умирают, как мухи моих глаз избранницы, Я влюбляюсь в каждую встречную, а они назад пятятся… Мой мир уже не Рим, а вонючего Бомбея трущобы! Здесь никто не хочет загладить вину?! Не протягивайте мне рук, я плюну от злобы И не надейтесь, никогда не дам слабину. Вчера приходили ублюдки в белых халатах, Они презентовали шприц и новый рецепт. Жаль, что не в курсе были дегенераты Что автор сонаты сам себе фармацевт! Куклы не умеют говорить, их рот закрыт кляпом. Босоножки на полу с чулками, я не раб, а Эдил. На горло своей жертве так легко наложить лапы, Это сможет сделать абсолютно каждый дебил! Ром - как лекарь мои раны вылизывал, Каждый раз, когда я телефонным номером ошибался. Я не был в родстве с графами и маркизами, Но всегда таковой тварью женщинам представлялся… Нет, все-таки тут пахнет борделем откровенным! Надо убить повесу-эргерцога и начнется война. Мне мерещатся призраки, проходящие сквозь стены, Депрессивный РЭП. Сам соченил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Депрессивный РЭП. Сам соченил?нет Антон из кимериона Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Депрессивный РЭП. Сам соченил? Передивлялася фільми Поланскі "Отвращение", "Ребенок Розмари" і "Жилец" - моторошно, страшніше, ніж ужастіки - а там там все реальне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Передивлялася фільми Поланскі "Отвращение", "Ребенок Розмари" і "Жилец" - моторошно, страшніше, ніж ужастіки - а там там все реальне.Не я автор Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Не я автор Поланскі - автор :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Але дружба - це майже так само прекрасно, як ковбаса Все, пішла жерти ковбасу, бо за Корінoм скучилась - аж шлунок зводить. А він, собака, вже десь у підпілля пішов... поки не відлежиться, на очі не заявиться :wacko: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Але дружба - це майже так само прекрасно, як ковбаса Все, пішла жерти ковбасу, бо за Коріним скучилась - аж шлунок зводить. А він, собака, вже десь у підпілля пішов... поки не відлежиться, на очі не заявиться :wacko: Он протрезвляется. А то с бодуна по клавишам не попадет ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 А то с бодуна по клавишам не попадет ;) Та там, схоже, і комп не його був - українські літери проскакували, а в нього української розкладки нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=-84CFBaFqyA&feature=player_embedded#! ... А после всеобщего взлета Все знали, что я не летаю Я склеил последние перья Я встал у позорного края Не хочешь, ну, что же, не верь мне Но только смотри… я взлетаю… Шаг с крыши… Я знал, что меня позабыли … Я вспомнил, что вниз не летают… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 11 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Утром слезы высыхают... А вот сердце-то моё Ни секунды не смолкает... Ждет тебя... Оно твоё... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 11 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Утром слезы высыхают... А вот сердце-то моё Ни секунды не смолкает... Ждет тебя... Оно твоё... Шо, дебил, опять кобыле под хвостом вылизываешь? Может тебе и конские яблоки, даун, больше, чем котлеты нравятся? Да, тварь пузатая, ты скатился уже ниже некуда. Деградировал ты, Пузик, до уровня дворовых шавок. Во всяком случае ведёшь себя как паршивый кобелёк во время течки у соседской суки. Тьху, мерзость... Утром у него, вишь, слёзы высыхают, у придурка. :lol: :lol: :lol: Лучше бы свою молодую жену почаще пежил, можь и рога бы поменьше у тебя были бы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Шо, дебил, опять кобыле под хвостом вылизываешь? САИ, тобі вже одного разу було сказано, про що свідчать ось ці твої дебільні пости... Крім того, чого ти володці простив, а тут так скачеш - незрозуміло...де коню... вожжа... натерла.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Ночью смотрела фильм " СУД над Богом " Фильм сложный, психологический. Стоит посмотреть. *http://www.youtube.com/watch?v=zInAqBAUHTs&feature=youtube_gdata_player Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Ночью смотрела фильм " СУД над Богом " Фильм сложный, психологический. Стоит посмотреть. *http://www.youtube.com/watch?v=zInAqBAUHTs&feature=youtube_gdata_player Гляну...якщо він не суперечить моїй вірі, то подивлюся. Не люблю, коли мені вказують, як і в що я маю вірити - для мене віра, щоб дуже глибоко інтимне, навіть більше, ніж секс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Еротична казочка для САИ, який завис (кінчив?) на моїй темі... 8 чел. читают эту тему (гостей: 6, скрытых пользователей: 0) Пользователей: 2 САИ, Оріана ...самі індонезійці особливо з цього приводу не запарюються: миша у них "тікус кечіл" (маленька мишка), а пацюк - "тікус бесар" (велика мишка). Мило, правда? Що ж, наступної ночі, коли десь уже на висоті десяти сантиметрів від моєї голови по стіні пробіг "тікус бесар", я вже просто спокійно попросила приятеля відставити печеньки подалі від моєї голови, щоби дикі звірі не заважали мені спати. На що мій добрий друг сказав: "Ну так, ти тільки засни, то я покришу печиво по всьому твоєму тілу". Добру дружбу нічим не зіпсуєш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 11 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Вот и кончилось лето ((( Ближайшие 9 месяцев лето будет доступно только за деньги. Оріана Сама придумала? :rolleyes: Шо тут думать... чемодан, вокзал - лето!Было бы бабло... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Оріана Сама придумала? :rolleyes: Шо тут думать... чемодан, вокзал - лето! Было бы бабло... Я люблю, щоб все було природньо: ЛІТО... осінь...зима...весна і знову ЛІТО. Нащо платити за нього ВЖЕ ТЕПЕР, якщо його можна отримати задурно ПОТІМ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Я запомню тебя, чтоб найти через сотни лет Чтоб когда-нибудь вместе камин растопить стихами С головой завернуться в коричневый мягкий плед И заполнить разлуку известными нам штрихами *http://video.mail.ru/mail/lubov_karpova/83/88.html?autoplay=1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 11 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 В очей блакитних дивну глибину, Мов в світлу ніжність знову поринаю, Я відчуваю легкість неземну, З тобою в небо, до зірок злітаю. Здається, що палає на губах Твій такий теплий ніжний поцілунок. В душі живуть любов і пристрасть й страх. В обійм твоїх надійний порятунок Я поринаю, наче в легкий сон. Й прокинутись боюся на світанні, Бо з гіркотою зрозумію знов, Що це лиш сон примарний про кохання, Що не зімкнуться руки і вуста І ніжністю не запалають очі, Що не прийде до НАС любов свята В полоні тихім зоряної ночі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Гляну...якщо він не суперечить моїй вірі, то подивлюся. Не люблю, коли мені вказують, як і в що я маю вірити - для мене віра, щоб дуже глибоко інтимне, навіть більше, ніж секс. Нет не противоречит, фильм о концлагерях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Нет не противоречит, фильм о концлагерях. ОК Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 О /.А. А, Харюшин / Я цього не люблю, давай витирай. Чи ти щоб посміятися з мене? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 Я цього не люблю, давай витирай. Чи ти щоб посміятися з мене? Ну не мій віршик, маю трошки совісті, указую автора, під кожним словом підписуюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 Потер по просьбе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 Ну не мій віршик, маю трошки совісті, указую автора, під кожним словом підписуюсь. Ти його розмістив на моїй темі, отже він став часткво твоїм - прибери. Я тобі що тупий істукан, над яким ти будеш вірші читати? Не зли мене!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 – Благодарим за участие в нашей программе. Ти нащо це тут поставив? Ассонік - це не політична тема - тому прибери і постав посилання на якусь музику, яку ти любиш. Ви що змовилися мене злити?!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 Ти його розмістив на моїй темі, отже він став часткво твоїм - прибери. Я тобі що тупий істукан, над яким ти будеш вірші читати? Не зли мене!!! Ава не допомогаэ, все одно нагинають, піду у садочок. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 передайте хто-нибудь этой мрази облезлой, что если она еще раз зацепит Саню, я изгажу всю ее тему. Непристойностями и гадостями. Совсем мозги вытекли , какая мерзость... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.