Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 сообщение комптютера:Быдло (в современном понимании) - существо в образе человека, ограниченного ума, вызывающее своим непредсказуемым омерзительным поведением оскорбление граждан. Мотивации и интересы замкнуты только на самом себе. Это социальные отбросы по их собственному выбору. Основной отличительный признак – антиобщественное поведение. Язык силы - единственный на котором с ним нужно говорить. Например:Быдло - оно и есть быдло. Они сидели позади нас и вслух обсуждали..... Слухай ти, кашовар, а не піти б тобі до себе на тему і там обговорювати тему бидла? Ти зрозумій, людей треба зацікавити, а бидло - навіть чимось заманити. Твій тупий рецепт по варці каші - не мав успіху. Йди придумай щось нове: як засолювати сАло чи робити самогон - саме тема для бидла. Ну а для людей треба бути цікавим - тут рецептів мало - потрібні думки, яких у тебе "зерО" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 для начал надо ответить на вопрос -а по каким критериям будем выбирать того за кого будем голосовать вот ты знаешь такие критерии? :rolleyes: Критерии в теме и вашей голове если она не капуста Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 :rolleyes: Критерии в теме и вашей голове если она не капуста а не могли бы вы конкретно указать где именно находится описание критериев а то я как то не заметил если они есть - вам же не сложно будет или их повторить или указать где они таки есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 а не могли бы вы конкретно указать где именно находится описание критериев а то я как то не заметил если они есть - вам же не сложно будет или их повторить или указать где они таки есть Ну він ж сказав: в капусті, а капуста - його голова. Не зважайте - місцевий дурник. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 Ну він ж сказав: в капусті, а капуста - його голова. Не зважайте - місцевий дурник. абажаю дурачков ...... с ними приятно иметь дело Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 абажаю дурачков ...... с ними приятно иметь дело Цей унікальний Його за християнською мораллю - ображати не можна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 Йди придумай щось нове: як засолювати сАло чи робити самогон - саме тема для бидла. Ну ти й курва! Сало і самогон завше були в цетрі анекдотів, всіляких байок та й у житті без цих продуктів ну ніяк. А ти сволото переважну більшість народу країни вважаєш бидлом? Ти паскудо у селі була? Який там національний харч у вигляді могорича чи і просто для "побалакати по душам?" та хіба лишень у селі?...І я дуже люблю те сало яке засолює моя дружина. Ти розумієш що ти пишеш? Ти може шахідка паскудо раз так проти Сала? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 Рижа, ти б цитувала мої пости , бо ось це в танку - воно ж не в темі - якесь дурненьке, навіть шкода стало. Поясни йому, хто в нас псіхнута і що жартувати на цю тему з його боку - не дуже пасує, адже до кагорти її друзів зарахований. уверена, что не та, которая со своим семимильным носом тыкает в аватарки Анжелину Джоли? На отсасывание жира из живота хватило, а на пластику рубильника - не? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 уверена, что не та, которая со своим семимильным носом тыкает в аватарки Анжелину Джоли? На отсасывание жира из живота хватило, а на пластику рубильника - не? "рубільнік" з твого "ісконно руского" - це що? Маленький ніс - ознака дебілізму. Великий - західний тип обличчя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 "рубільнік" з твого "ісконно руского" - це що? Маленький ніс - ознака дебілізму. Великий - західний тип обличчя. я вас попросюююю! Какой такой "исконно русский?" Обижаешь, начальник! Даже очень и очень! Единственное место у меня, которое не получилось - это нос картошкой. Эт шо? - русский считается? О, горе мне, горе! Ну и нехай! Аби не жидовский! Правда ж, Галичина?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 24 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2012 Ну він ж сказав: в капусті, а капуста - його голова. Не зважайте - місцевий дурник. какая же ты быдлота когда захлебнешься злобой доказывать быдле,что оно быдло без полезно как алкоголику,что он алкаш Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 25 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 липня, 2012 засолювати сАло чи робити самогон - саме тема для бидла.И чё ты теперь делашь бу?Оправдывайся. Или развивай успех.... в последнем случае - не сейчас а в конце недели... мож тогда будет подходящее... положение планет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 липня, 2012 какая же ты быдлота когда захлебнешься злобой доказывать быдле,что оно быдло без полезно как алкоголику,что он алкаш Любий, ковтай частіше слину - капає... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 липня, 2012 И чё ты теперь делашь бу? Оправдывайся. Или развивай успех.... в последнем случае - не сейчас а в конце недели... мож тогда будет подходящее... положение планет... У мене мало часу, щоб щось розвивати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Persey Опубліковано 16 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2012 Усунення від виборів лідерів опозиції – це погана ознака, яка означає узурпацію влади і встановлення в Україні режиму кримінальних олігархів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 16 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2012 Усунення від виборів лідерів опозиції – це погана ознака, яка означає узурпацію влади і встановлення в Україні режиму кримінальних олігархів. :unsure: иногда полезно закрывать брехню блестящим и недалеким ораторам :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Мама мія, Корін, Пинзеник в "Ударі"!!! Я в захваті!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 я вас попросюююю! Какой такой "исконно русский?" Обижаешь, начальник! Даже очень и очень! Единственное место у меня, которое не получилось - это нос картошкой. Эт шо? - русский считается? О, горе мне, горе! Ну и нехай! Аби не жидовский! Правда ж, Галичина?! Юлю, це німецький, але не французький. Я і сам з картоплиною. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Усунення від виборів лідерів опозиції – це погана ознака,Лідерів кого? Опозиції? :blink: А вона у нас є? Збіговисько реваншистів які назвали себе опозицією. ЩО вони зробили будучи в опозиції окрім заяложеного "банду геть" та "юлі волю"? І що обіцяють зараз? Майданні граблі знову по лобі отримати бажаєш? Тримясячну коаліціаду забув? Народ дав невеличку перевагу як виявилося так званим демократичним силам а вони замість того, аби зразу засукавши рукави почали виконувати як передвиборчі обіцянки так и не виконане але наобіцяне на Майдані три місяці єхидно посміжалися нам з екранів пояснюючи що не створили коаліцію бо не всі повноваженя поділили та не всі портфелі роздали бо рахують хто і скілько процентів на виборах отримав. Ви голосували за те, щоби вони замість обіцяного почали робити те, заради чого власне і дорвалися до влади - відігнавши від властного корита регіоналів сами розсістися біля того корита і розподіляти кому біля корита найкращі місця дати. ЦЕ опозиція? Це ренегати які нічим не кращі тих, проти кого вони так істарично пускають слину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Согласно последнему опросу:Фонд Демократические инициативы совместно с Центром Разумкова, 27 августа 2012 ПР - 22,3 % или 85 мандатов БЮТ - 20 % или 77 мандатов УДАР - 9,6% или 37 мандатов КПУ - 6,7 % или 26 мандатов ****** ВО Своб - 3,1 % или "хрен целых" мандатов. Можно поэтому и нервный своЛотовец Михальчишин? *http://www.youtube.com/watch?v=VopgJAMCI3U&feature=player_embedded Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Мама мія, Корін, Пинзеник в "Ударі"!!! Я в захваті!!! Еще один + Клычку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Можно поэтому и нервный своЛотовец Михальчишин? *http://www.youtube.com/watch?v=VopgJAMCI3U&feature=player_embedded ... а ти прям з трусів вискакуєш з радості... і комуняки набирають і свободівці втрачають. і не дивує її, що земляки - суцільне бидло - воно засунуло носа до сусіда Це ж треба бути такою гнидою...тьху, гидота українофобська!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Еще один + Клычку. Я Пинзеника дуже поважаю - і Кличко мене вразив. Ну що скажеш - ТАК помилятися завжди приємно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 ... а ти прям з трусів вискакуєш з радості... і комуняки набирають і свободівці втрачають. і не дивує її, що земляки - суцільне бидло - воно засунуло носа до сусіда Це ж треба бути такою гнидою...тьху, гидота українофобська!!!! быдло в в первоначальном или современном значении ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 быдло в в первоначальном или современном значении ? В современном :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Я Пинзеника дуже поважаю - і Кличко мене вразив. Я Пинзеника дуже поважаю- за что ??? і Кличко мене вразив.- чем ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 -------------------- ПЕРЕДУМАЛА... +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 +++ *http://www.youtube.com/watch?v=soHdITvsHYk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 ... а ти прям з трусів вискакуєш з радості... і комуняки набирають і свободівці втрачають. і не дивує її, що земляки - суцільне бидло - воно засунуло носа до сусіда Це ж треба бути такою гнидою...тьху, гидота українофобська!!!! ТВОЮ МАТЬ! Як же тихо и спокойно было на форуме когда это исчадие ада исчезло. Шо гнида, выгнали там где шлялась и сюда як собака побитая пришла гадить? Изойди САТАНО!!! Согласно последнему опросу:Фонд Демократические инициативы совместно с Центром Разумкова, 27 августа 2012 ПР - 22,3 % или 85 мандатов БЮТ - 20 % или 77 мандатов УДАР - 9,6% или 37 мандатов КПУ - 6,7 % или 26 мандатов ****** ВО Своб - 3,1 % или "хрен целых" мандатов. Как ни странно но опрос в области нашей дал примерно такие цифры. Правда за тягнибоковцев полный молчок - даже в статистику не попали. Иное дело в мажоритарке. Как и перед выборами 2010 преобладают агитки власти. Хотя полно и так званой оппозиции. Ав от агиток Кличка нету но согласно опросу горожан он после регионалов на втором месте. Я понимаю що дерьмо надо лекламировать абы пипл хавал но если рекламы больше то вспоминаются выборы и 2004-го с их "бо лидер" "бо....." и 2010 с заполонившеми страну працивницями и массой косастых лиц буквально через сотню метров. Вобщем почти решил. За Кличка проголосую. Ренегатам из ОО и регионалам не верил и не верю. А Кличка ренегаты ругають. А почему бы и не ругать когда в частности у нас ренегаты из ОО ниже Кличка котируются и следовательно им есть кого бояться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 За Кличка проголосую. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.