Перейти до змісту
Український політичний форум

Выборы в Верховный совет Украины 2012

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сообщение комптютера:Быдло (в современном понимании) - существо в образе человека, ограниченного ума, вызывающее своим непредсказуемым омерзительным поведением оскорбление граждан. Мотивации и интересы замкнуты только на самом себе. Это социальные отбросы по их собственному выбору. Основной отличительный признак – антиобщественное поведение. Язык силы - единственный на котором с ним нужно говорить. Например:Быдло - оно и есть быдло. Они сидели позади нас и вслух обсуждали.....

Слухай ти, кашовар, а не піти б тобі до себе на тему і там обговорювати тему бидла?

Ти зрозумій, людей треба зацікавити, а бидло - навіть чимось заманити.

Твій тупий рецепт по варці каші - не мав успіху.

Йди придумай щось нове: як засолювати сАло чи робити самогон - саме тема для бидла.

Ну а для людей треба бути цікавим - тут рецептів мало - потрібні думки, яких у тебе "зерО"

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

для начал надо ответить на вопрос -а по каким критериям будем выбирать того за кого будем голосовать

вот ты знаешь такие критерии?

:rolleyes: Критерии в теме и вашей голове если она не капуста :(
Опубліковано

:rolleyes: Критерии в теме и вашей голове если она не капуста :(

а не могли бы вы конкретно указать где именно находится описание критериев а то я как то не заметил

если они есть - вам же не сложно будет или их повторить или указать где они таки есть

Опубліковано

а не могли бы вы конкретно указать где именно находится описание критериев а то я как то не заметил

если они есть - вам же не сложно будет или их повторить или указать где они таки есть

Ну він ж сказав: в капусті, а капуста - його голова.

Не зважайте - місцевий дурник.

Опубліковано

абажаю дурачков ...... с ними приятно иметь дело

Цей унікальний

Його за християнською мораллю - ображати не можна

Опубліковано

Йди придумай щось нове: як засолювати сАло чи робити самогон - саме тема для бидла.

Ну ти й курва! Сало і самогон завше були в цетрі анекдотів, всіляких байок та й у житті без цих продуктів ну ніяк. А ти сволото переважну більшість народу країни вважаєш бидлом? Ти паскудо у селі була? Який там національний харч у вигляді могорича чи і просто для "побалакати по душам?" та хіба лишень у селі?...І я дуже люблю те сало яке засолює моя дружина. Ти розумієш що ти пишеш? Ти може шахідка паскудо раз так проти Сала?
Опубліковано

Рижа, ти б цитувала мої пости , бо ось це в танку - воно ж не в темі - якесь дурненьке, навіть шкода стало.

Поясни йому, хто в нас псіхнута і що жартувати на цю тему з його боку - не дуже пасує, адже до кагорти її друзів зарахований.

уверена, что не та, которая со своим семимильным носом тыкает в аватарки Анжелину Джоли? На отсасывание жира из живота хватило, а на пластику рубильника - не?

Опубліковано

уверена, что не та, которая со своим семимильным носом тыкает в аватарки Анжелину Джоли? На отсасывание жира из живота хватило, а на пластику рубильника - не?

"рубільнік" з твого "ісконно руского" - це що?

Маленький ніс - ознака дебілізму.

Великий - західний тип обличчя.

Опубліковано

"рубільнік" з твого "ісконно руского" - це що?

Маленький ніс - ознака дебілізму.

Великий - західний тип обличчя.

я вас попросюююю! Какой такой "исконно русский?" Обижаешь, начальник! Даже очень и очень! Единственное место у меня, которое не получилось - это нос картошкой. Эт шо? - русский считается? О, горе мне, горе!

Ну и нехай! Аби не жидовский!

Правда ж, Галичина?!

Опубліковано

Ну він ж сказав: в капусті, а капуста - його голова.

Не зважайте - місцевий дурник.

какая же ты быдлота когда захлебнешься злобой

доказывать быдле,что оно быдло без полезно как алкоголику,что он алкаш

Опубліковано

засолювати сАло чи робити самогон - саме тема для бидла.

И чё ты теперь делашь бу?

Оправдывайся. Или развивай успех.... в последнем случае - не сейчас а в конце недели... мож тогда будет подходящее... положение планет...

Опубліковано

какая же ты быдлота когда захлебнешься злобой

доказывать быдле,что оно быдло без полезно как алкоголику,что он алкаш

Любий, ковтай частіше слину - капає...

Опубліковано

И чё ты теперь делашь бу?

Оправдывайся. Или развивай успех.... в последнем случае - не сейчас а в конце недели... мож тогда будет подходящее... положение планет...

У мене мало часу, щоб щось розвивати

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Усунення від виборів лідерів опозиції – це погана ознака, яка означає узурпацію влади і встановлення в Україні режиму кримінальних олігархів.

Опубліковано

Усунення від виборів лідерів опозиції – це погана ознака, яка означає узурпацію влади і встановлення в Україні режиму кримінальних олігархів.

:unsure: иногда полезно закрывать брехню блестящим и недалеким ораторам :lol:
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

я вас попросюююю! Какой такой "исконно русский?" Обижаешь, начальник! Даже очень и очень! Единственное место у меня, которое не получилось - это нос картошкой. Эт шо? - русский считается? О, горе мне, горе!

Ну и нехай! Аби не жидовский!

Правда ж, Галичина?!

Юлю, це німецький, але не французький. Я і сам з картоплиною. :D
Опубліковано

Усунення від виборів лідерів опозиції – це погана ознака,

Лідерів кого? Опозиції? :blink: А вона у нас є? Збіговисько реваншистів які назвали себе опозицією. ЩО вони зробили будучи в опозиції окрім заяложеного "банду геть" та "юлі волю"? І що обіцяють зараз? Майданні граблі знову по лобі отримати бажаєш? Тримясячну коаліціаду забув? Народ дав невеличку перевагу як виявилося так званим демократичним силам а вони замість того, аби зразу засукавши рукави почали виконувати як передвиборчі обіцянки так и не виконане але наобіцяне на Майдані три місяці єхидно посміжалися нам з екранів пояснюючи що не створили коаліцію бо не всі повноваженя поділили та не всі портфелі роздали бо рахують хто і скілько процентів на виборах отримав. Ви голосували за те, щоби вони замість обіцяного почали робити те, заради чого власне і дорвалися до влади - відігнавши від властного корита регіоналів сами розсістися біля того корита і розподіляти кому біля корита найкращі місця дати. ЦЕ опозиція? Це ренегати які нічим не кращі тих, проти кого вони так істарично пускають слину.
Опубліковано

Согласно последнему опросу:Фонд Демократические инициативы совместно с Центром Разумкова, 27 августа 2012

ПР - 22,3 % или 85 мандатов

БЮТ - 20 % или 77 мандатов

УДАР - 9,6% или 37 мандатов

КПУ - 6,7 % или 26 мандатов

ВО Своб - 3,1 % или "хрен целых" мандатов.

Можно поэтому и нервный своЛотовец Михальчишин?

*http://www.youtube.com/watch?v=VopgJAMCI3U&feature=player_embedded

Опубліковано

Мама мія, Корін, Пинзеник в "Ударі"!!!

Я в захваті!!!

Еще один + Клычку.
Опубліковано

Можно поэтому и нервный своЛотовец Михальчишин?

*http://www.youtube.com/watch?v=VopgJAMCI3U&feature=player_embedded

... а ти прям з трусів вискакуєш з радості...

і комуняки набирають і свободівці втрачають.

і не дивує її, що земляки - суцільне бидло - воно засунуло носа до сусіда

Це ж треба бути такою гнидою...тьху, гидота українофобська!!!!

Опубліковано

быдло в в первоначальном или современном значении ? :(
Опубліковано

Я Пинзеника дуже поважаю - і Кличко мене вразив.

Я Пинзеника дуже поважаю- за что ???

і Кличко мене вразив.- чем ???

Опубліковано

ТВОЮ МАТЬ! Як же тихо и спокойно было на форуме когда это исчадие ада исчезло. Шо гнида, выгнали там где шлялась и сюда як собака побитая пришла гадить? Изойди САТАНО!!!

Согласно последнему опросу:Фонд Демократические инициативы совместно с Центром Разумкова, 27 августа 2012

ПР - 22,3 % или 85 мандатов

БЮТ - 20 % или 77 мандатов

УДАР - 9,6% или 37 мандатов

КПУ - 6,7 % или 26 мандатов

ВО Своб - 3,1 % или "хрен целых" мандатов.

Как ни странно но опрос в области нашей дал примерно такие цифры. Правда за тягнибоковцев полный молчок - даже в статистику не попали. Иное дело в мажоритарке. Как и перед выборами 2010 преобладают агитки власти. Хотя полно и так званой оппозиции. Ав от агиток Кличка нету но согласно опросу горожан он после регионалов на втором месте. Я понимаю що дерьмо надо лекламировать абы пипл хавал но если рекламы больше то вспоминаются выборы и 2004-го с их "бо лидер" "бо....." и 2010 с заполонившеми страну працивницями и массой косастых лиц буквально через сотню метров. Вобщем почти решил. За Кличка проголосую. Ренегатам из ОО и регионалам не верил и не верю. А Кличка ренегаты ругають. А почему бы и не ругать когда в частности у нас ренегаты из ОО ниже Кличка котируются и следовательно им есть кого бояться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...