Рыжая Опубліковано 17 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2012 Я точно знаю - этот день придет, Когда на всей Земле, на всей планете Останется последний идиот, Единственный дурак на целом свете. И будет взгляд его стеклянно пуст И равно чужд и доброго, и злого, И не сорвется с идиотских уст Ни одного осмысленного слова, Он будет дик, и грязен, и космат, И пахнуть будет от него прескверно, И даже общий предок наш, примат, При встрече с ним поморщился б, наверно. Но идиотам в этом нет беды, Они чужды наградам и нарядам, И, зачерпнув из озера воды, Он поглядит вокруг голодным взглядом. И, углядев на ветке сочный плод, Усядется на камень подкрепиться Последний на планете идиот, Единственный на всей Земле тупица. На камне, где от ветра и дождей Давно истерлось имя человека, Он будет жрать - последний из людей, Всех прочих переживший на полвека.(с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 17 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2012 глист обчиталась какого-то человеконенавистника)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Я точно знаю - этот день придет, Когда на всей Земле, на всей планете Останется последний идиот, Единственный дурак на целом свете. И будет взгляд его стеклянно пуст И равно чужд и доброго, и злого, И не сорвется с идиотских уст Ни одного осмысленного слова, Он будет дик, и грязен, и космат, И пахнуть будет от него прескверно, И даже общий предок наш, примат, При встрече с ним поморщился б, наверно. Но идиотам в этом нет беды, Они чужды наградам и нарядам, И, зачерпнув из озера воды, Он поглядит вокруг голодным взглядом. И, углядев на ветке сочный плод, Усядется на камень подкрепиться Последний на планете идиот, Единственный на всей Земле тупица. На камне, где от ветра и дождей Давно истерлось имя человека, Он будет жрать - последний из людей, Всех прочих переживший на полвека.(с) Когда аргументов нет в ход идут оскорбления. Любить иных - тяжёлый крест, А ты прекрасна без извилин. Б. Пастернак Поэта жизнь - тяжёлый крест. А кажется: поэт - всесилен. Ещё Есенин, хоть был Крез, Любил сисястых, без извилин. И я, хоть стих мой (ей-же-ей!) - В чести у так сказать элиты, Из женщин (слаб!), как и Сергей, Люблю не самых даровитых. А что, коль жизни прост секрет, И потому на всё мы ропщем, Что рядом глупой бабы нет?.. Общатся с бабой без извилин на форуме проще. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Aleks513 Опубліковано 7 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2012 Пасечник — распространенное прозвище Виктора Ющенко (он же Джющенко, Витя-Голодомор, Витя-рашпиль, Гниющенко, Гниломордый, Диоксиныч, Ющенок, Ящур, Миздобул, Спанч Боб, Потресканный, Прыщезавр, Маковка, Бритый Шилом, Пчеловод, Пчелопас, Витька-Геноцид, Кот Леопольд, US-ченко, Кекс, Рябой, Юхма, Корявый, Ющ Всемогущий, Шрек и т. д. Считался Народным Ющом (президентом) Украины с 2004 по (увы!) 2005 год (потом просто ТРЯПКОЙ).Да лучше Пасечник, чем Хам. А теперь и возврат к 90-м и полный беспредел и т.д. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2012 Да лучше Пасечник, чем Хам. А теперь и возврат к 90-м и полный беспредел и т.д. :blink: Все пізнається в порівнянні. Але Ющенко такій публіці, якою є більшість українського народу - не підходив. Це тепер очевидно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 7 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 7 травня, 2012 Да лучше Пасечник, чем Хам. А теперь и возврат к 90-м и полный беспредел и т.д. :blink: А кто виноват, Гунявый это сделал. Сволочь, сдал все и сейчас жирует. А где больница будущего??? Его надо к стенке со всем его выводком.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 7 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2012 А кто виноват, Гунявый это сделал. Сволочь, сдал все и сейчас жирует. А где больница будущего??? Его надо к стенке со всем его выводком.. всех их надо. Але Ющенко такій публіці, якою є більшість українського народу - не підходив. зато таким как ты,курица,подходил,да? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 7 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 7 травня, 2012 Це тепер очевидно. ЦЫЛЯ не тупи, это было очевидно в первый день его инагурации. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 7 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2012 ЦЫЛЯ не тупи, это было очевидно в первый день его инагурации. то что оно тряпка было видно с самого начала. не знаю у кого как,но людей можно ощущать,чувствовать кто есть кто. то что оно тряпка было заметно чуть ли не сразу как оно появилось в политике. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 7 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2012 А ты себе здесь нравишся? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 7 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 7 травня, 2012 то что оно тряпка было видно с самого начала. не знаю у кого как,но людей можно ощущать,чувствовать кто есть кто. то что оно тряпка было заметно чуть ли не сразу как оно появилось в политике. Особенно видно было когда снимали Медведчука, Ющь струсил и уехал в Винницу . И в трусости его обвинял Омельченко. ( Смотрела видио арххив - была запись тел. разговора Омельченко и Ющенко ). К стенке гниду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 7 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2012 Особенно видно было когда снимали Медведчука, Ющь струсил и уехал в Винницу . И в трусости его обвинял Омельченко. ( Смотрела видио арххив - была запись тел. разговора Омельченко и Ющенко ). К стенке гниду... не знаю про это. лично у меня ассоциации с тряпкой появлялись гляда на его лицо и слушая его банальности о демократии . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 А ты себе здесь нравишся? :rolleyes: Шкатулка, не повіриш - я собі скрізь подобаюся. Стаю зранку - гляну в дзеркало - красуня! КОРОЛЕВА! Так і ходжу цілий день з хорошим настроєм :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 Шкатулка, не повіриш - я собі скрізь подобаюся. Стаю зранку - гляну в дзеркало - красуня! КОРОЛЕВА! Так і ходжу цілий день з хорошим настроєм :rolleyes: "...С. ним приветливо шутила И, красуясь, говорила: "Свет мои, зеркальце! скажи Да всю правду доложи: Я ль на свете всех милее, Всех румяней и белее?" И ей зеркальце в ответ: "Ты, конечно, спору нет: Ты, царица, всех милее, Всех румяней и белее". И царица хохотать, И плечами пожимать. И подмигивать глазами, И прищелкивать перстами, И вертеться подбочась. Гордо в зеркальце глядясь..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 8 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 Шкатулка, не повіриш - я собі скрізь подобаюся.Излишняя самовлюблённость застилает твои глаза. Порой не видишь очевидного. Как та фотка, что была. Добавить гранату и подписывать не надо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 Излишняя самовлюблённость застилает твои глаза. Порой не видишь очевидного. Как та фотка, что была. Добавить гранату и подписывать не надо... Що я тобі можу сказати, Шкатулка, щоб не обідно ... Така жінка як я - не для дерев"яного буратіни, який суть визначає лише по зовнішньому вигляді - ЗРІ В КОРЄНЬ :rolleyes: У мене нема самозакоханості - я впевнена у собі людина - чого і тобі бажаю - небось своєї фотки не поставиш, пра? До речі, у всьому має бути паритет - тут зовнішність мають право обговорювати лише три жінки: Жирафка, Рижа і я - ми виставили свої справжні фоти. Всі решта повинні сопіти в дірочки і заздрити нашій самовпевненості. Пнял, Шкатулка?! Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 Що я тобі можу сказати, Шкатулка, щоб не обідно ... Така жінка як я - не для дерев"яного буратіни, який суть визначає лише по зовнішньому вигляді - ЗРІ В КОРЄНЬ :rolleyes: У мене нема самозакоханості - я впевнена у собі людина - чого і тобі бажаю - небось своєї фотки не поставиш, пра? До речі, у всьому має бути паритет - тут зовнішність мають право обговорювати лише три жінки: Жирафка, Рижа і я - ми виставили свої справжні фоти. Всі решта повинні сопіти в дірочки і заздрити нашій самовпевненості. Пнял, Шкатулка?! Ото ж бо... Я БАЛДЮ... ( сопіти в дірочки і заздрити) - как говорят христиане " бог миловал " ))). АМИНЬ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 8 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 [/url] А ты себе здесь нравишся? :rolleyes: Странный вопрос. У тебя, что перекос вкуса? Мне НРАВИТСЯ!. Сам ответь на свой вопрос, что ты хотел? Или ты просто, тупо унизить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Що я тобі можу сказати, Шкатулка, щоб не обідно ... Така жінка як я - не для дерев"яного буратіни, який суть визначає лише по зовнішньому вигляді - ЗРІ В КОРЄНЬ :rolleyes: У мене нема самозакоханості - я впевнена у собі людина - чого і тобі бажаю - небось своєї фотки не поставиш, пра? До речі, у всьому має бути паритет - тут зовнішність мають право обговорювати лише три жінки: Жирафка, Рижа і я - ми виставили свої справжні фоти. Всі решта повинні сопіти в дірочки і заздрити нашій самовпевненості. Пнял, Шкатулка?! Ото ж бо... А выставлять своё фото - это доказательство самоуверенности? Как на мой взгляд, это просто желание обратить на себя больше внимания (у мужчин оно проявляется редко) и всё. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Що я тобі можу сказати, Шкатулка, щоб не обідно ... Така жінка як я - не для дерев"яного буратіни, який суть визначає лише по зовнішньому вигляді - ЗРІ В КОРЄНЬ :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Да я на тебя не претендую. Моя половина, мабуть, получше будет...який суть визначає лише по зовнішньому виглядіНу-ну... для вумэн не последнее делоЗРІ В КОРЄНЬ :lol: :lol: Это ж куда зреть -то? Гы-гы-де он?небось своєї фотки не поставиш, пра?Не мужичачье это делоЯ вовсе не пытался тебя зацепить, успокойся - наверно за всю жизнь ни одной за зовнішність не сказал ничего плохого. Просто не ставь "ТУ" фотку. Не можешешь сама заценить - попроси друга. Усё. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 "ТУ" фотку. Не можешешь сама заценить - попроси друга. Усё. Я і попросила. Але тобі очевидно треба ще раз нагадати, що "на смак и цвет - судьи нет". І взагалі, ти мене вчергове переконав який ти все ж таки дерев"яний буратіно - дожив до таких років і не знаєш наскільки різноманітні уподобання у чоловіків. Я. наприклад, не розумію, як можуть подобатися жирні тьотки - але ж подобаються. Так що, шкатулка, вчися поки ще є я - може тобі відкрию якісь цікаві нюанси нашого різнобарвного життя - запитуйся, не соромся. І ще, не знаю чи правда, але ідеал жіночої краси на підсвідомому рівні закладається в чоловікові з дитинства - з образом мами. Ще приклад, один чоловік мені признавався, що не сприймає худорлявих жінок, мовляв, у нього мама - пишнотіла, сестри пишнотілі, тому в худорлявій жінці він не бачить ніякої привабливості. А сам він був нівроку красень - високий, атлет. І все, цю тему припиняю - став своє фото і будемо обговорювати на рівних, а наразі, можеш не дивитися і взагалі не заходити, ти ж і так не маєш що сказати по суті запропонованих тут тем, тоді який смисл нервуватися через якусь невдалу, як на ТВІЙ погляд, фотку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Кстати, Ори! Поддержжу Шкатулку. Так как имею право голоса :P Дело не в полноте или ее отсутствии. Фотка неудачная. Ракурс жуткий. Поверь, человеку, который давно увлекается фотографией. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Така жінка як я - не для дерев"яного буратіни, + У мене нема самозакоханості = смех. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Кстати, Ори! Поддержжу Шкатулку. Так как имею право голоса :P Дело не в полноте или ее отсутствии. Фотка неудачная. Ракурс жуткий. Поверь, человеку, который давно увлекается фотографией. Да, ти маєш право обговорення, тому тобі дам відповідь. Як фото, щоб сподобатися - так, погоджуюся, воно не підходить - у мене є кращі. Я не фотогенічна людина, тому довший час просто рвала невдалі світлини, поки один фотограф не навчив мене дивитися не просто на фото, а на образ, який це фото відображає. Дивись - навіть це невдале для шкатулки - спонукало його до фантазії - "тільки дати тобі в руки гранату". А міг просто байдуже подивитися і все. Я щойно про це запиталася знайомого спеца по жінках - не Коріна, іншого. Що відповість не знаю, самій цікаво. Але відповідь поставлю тут, якою б вона не була. Мо, я дійсно, самозакохана ))) Це оригінал *http://proxy12.media.online.ua/photo/r3-1e86cf6bf8/799802_0.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Если твоя фотка апатаж и провокация, то тогда она имеет право на жизнь! У меня есть и похлеще. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Отримала вердикт від спєца по жіночих душах, який збігся з думкою шкатулки: тільки дати гранату... :rolleyes: На фото лицо кажеться слишком худым, из за чего в глаза бросается шея, скулы и нос. Если о характере, характер кажеться не совсем дружелюбный, даже не совсем приятным. Да уж...тепер розумію як це "роздразнила палкою" Не знаю чому, але під тим фото хочеться зробити напис "Єва Браун" - саме такий у мене був настрій, коли я його ставила. Одне добре - я таки схудла :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 ∞∞∞∞∞∞∞∞ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 9 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Да, ти маєш право обговорення, тому тобі дам відповідь. Як фото, щоб сподобатися - так, погоджуюся, воно не підходить - у мене є кращі. Я не фотогенічна людина, тому довший час просто рвала невдалі світлини, поки один фотограф не навчив мене дивитися не просто на фото, а на образ, який це фото відображає. Дивись - навіть це невдале для шкатулки - спонукало його до фантазії - "тільки дати тобі в руки гранату". А міг просто байдуже подивитися і все. Я щойно про це запиталася знайомого спеца по жінках - не Коріна, іншого. Що відповість не знаю, самій цікаво. Але відповідь поставлю тут, якою б вона не була. Мо, я дійсно, самозакохана ))) Це оригінал *http://proxy12.media.online.ua/photo/r3-1e86cf6bf8/799802_0.jpg ЦЫЛЯ, а что у тебя с носом ????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 разве что только в области мозга. Задницу сфоткай свою и заглохни. Можно без фотошопа Якщо тебе так пече моя задниця - на любуйся. Іншим разом зі спини сфоткаюся. А як тільки потепліє - в купальнику, білому. *http://proxy12.media.online.ua/photo/r3-a7a161d03c/801622_0.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 есть такое выражение в английском,которое мне трудно перевести на восточнославянские...перевод выходит неуклюжим attention whore курица,узнай что это значит)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.