Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Нет. Я посто выросла в таких условиях. Привычка ))). Людина дуже швидко забуває звички, коли опиняється в інших умовах. Це скоріш за все - твоя натура. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Тупой всегда будет в тупике. Политик это всегда игрок. Игрок всегда идет на риск. А какой с Юща игрок, так ТРЯПКА, прокладка))) Р.S Мне кажется, что НОВАЯ оппозиция родится именно из партии " Регионов " А у ОБРЕЗАНЫХ нечего не выйдет. " Батькивщина " уже начала сраться " с "Фронтом перемен " А что дальше будет...??? Уверена - недовольный Гриценко. То есть будет, как всегда... Просто він не для цього часу. Та й облишмо його, наразі... А щодо ПР - крім Мірошниченка, більше назвати нікого не можу, бо на виду самі лише совки чи негідники. Да, ти маєш рацію - буде, як завжди, поки є що вкрасти, поки ще є земля і при такій байдужості людей. Злість бере - ніхто ж не закликає на барикади, де треба буди дійсно відважним, але наважитися на ризик і піти проголосувати проти олігархів - багато мужності не треба. Та ні, вишукують позитиви, шукають винних на стороні. Ну повний піпєц!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Просто він не для цього часу. Та й облишмо його, наразі... А щодо ПР - крім Мірошниченка, більше назвати нікого не можу, бо на виду самі лише совки чи негідники. Да, ти маєш рацію - буде, як завжди, поки є що вкрасти, поки ще є земля і при такій байдужості людей. Злість бере - ніхто ж не закликає на барикади, де треба буди дійсно відважним, але наважитися на ризик і піти проголосувати проти олігархів - багато мужності не треба. Та ні, вишукують позитиви, шукають винних на стороні. Ну повний піпєц!!!! Страшно раздражает когда говорят, что время Ющенко еще не пришло, что он якобы пришел раньше своего времени. Это не чем не обоснованное ОПРАВДАНИЕ ( утраченных надежд ), элюзий. Простой вопрос, а где больница " Будующего ", где деньги, где уголовное дело Что за фирма посредник " ПЭТРО ГАЗ " ( фирма брата Ющенко ). И многое еще, просто лень писать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Страшно раздражает когда говорят, что время Ющенко еще не пришло, что он якобы пришел раньше своего времени. Это не чем не обоснованное ОПРАВДАНИЕ ( утраченных надежд ), элюзий. Простой вопрос, а где больница " Будующего ", где деньги, где уголовное дело Что за фирма посредник " ПЭТРО ГАЗ " ( фирма брата Ющенко ). И многое еще, просто лень писать. Ну і добре, бо мені вже набридло відповідати - вже стільки разів про це писала. Лише скажу про час - будь ми Францією, де прихід нового президента не призводить до кардинальних змін і мало чим впливає на персічних, бо там діють закони і виробилися певні традиції - Ющенко не був би такою катастрофою, як для України. Саме це я маю на увазі, коли кажу, що Ющенко не для України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Ну і добре, бо мені вже набридло відповідати - вже стільки разів про це писала. Лише скажу про час - будь ми Францією, де прихід нового президента не призводить до кардинальних змін і мало чим впливає на персічних, бо там діють закони і виробилися певні традиції - Ющенко не був би такою катастрофою, як для України. Саме це я маю на увазі, коли кажу, що Ющенко не для України. Мне жалко было бы Францию, если бы Ющенко каким то чудом стал там президентом... Думаю это было бы жалкое зрелище ))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Мне жалко было бы Францию, если бы Ющенко каким то чудом стал там президентом... Думаю это было бы жалкое зрелище ))). У тій самій Португалії мер міста важить більше, ніж президент і уряд разом взяті - там інший світ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2012 А кто и что скажет о его первой жене...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 30 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 червня, 2012 А кто и что скажет о его первой жене...?Верущая фанатичка, замужем за священника. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2012 Верущая фанатичка, замужем за священника. Я слегка погуглил - большиство инфы о том, что убита в Швейцарии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2012 Я слегка погуглил - большиство инфы о том, что убита в Швейцарии. а я слышала-... но может и сплетни конечно, что он-то ручку и приложил самолично Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2012 Я слегка погуглил - большиство инфы о том, что убита в Швейцарии. Ещё погуглил - получается жива здорова http://glavred.info/archive/2011/10/25/164136-4.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 30 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 червня, 2012 а я слышала-... но может и сплетни конечно, что он-то ручку и приложил самолично *http://www.fraza.ua/news/18.02.09/64191.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2012 *http://www.fraza.ua/news/18.02.09/64191.html хорошо. Допустим. Тем более сходство разительное. Тогда как объяснить, что двое маленьких деток оказались с папой? Это ж что за мать такая? Алкоголичка, фанатичка, а быть может - большая политика? Теток не набюдается в их семье? Мало ли кто там на фото? Не знаю, не верю я, что это Светлана. Даже у Пу пятеро двойников.. В высокой политике любую маму сделают. Если надо для их планов.. Имхо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2012 Тогда как объяснить, что двое маленьких деток оказались с папой?Мда... весьма трудно ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2012 Мда... весьма трудно ... Нема чого пхати носа в чуже життя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Нема чого пхати носа в чуже життя.Ну ничего себе - чуже... Это у меня, тебя, её, его и многих прочих - чуже для інших, а у політиків воно не чуже - воно наше. І так усюди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Ну ничего себе - чуже... Это у меня, тебя, её, его и многих прочих - чуже для інших, а у політиків воно не чуже - воно наше. І так усюди. А жінка Ющенка яким боком до політики? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Ну ничего себе - чуже... Это у меня, тебя, её, его и многих прочих - чуже для інших, а у політиків воно не чуже - воно наше. І так усюди. Якщо сунешся в представницьку владу то вивертай душу повністю, і терпи коли в неї будуть плювати. Виборці повинні знати кому вони довіряють свою державу, свої життя. Та це на жаль лишень теорія. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Якщо сунешся в представницьку владу то вивертай душу повністю. Виборці повинні знати кому вони довіряють свою державу, свої життя. Та це на жаль лишень теорія. + Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Якщо сунешся в представницьку владу то вивертай душу повністю, і терпи коли в неї будуть плювати. Виборці повинні знати кому вони довіряють свою державу, свої життя. Та це на жаль лишень теорія. Яке має відношення перша дружина Ющенка до політики - ви що подуріли?!!! Так само, як і діти... Хтось знає щось про дітей Обами? А про першу дружину Берлусконі? Тільки українцям цікаво зануритися у плітки. Тьху, злості не вистачає. А там, де треба запхати свого носа - вони сидять і мух лічать... Три брехні мовного законопроекту Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 + Скажи Шкатулка - з якого дива ти свій нік написав прописними літерами? Виділитися хотів таким чином? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 2 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Яке має відношення перша дружина Ющенка до політики - ви що подуріли?!!! Так само, як і діти... Хтось знає щось про дітей Обами? А про першу дружину Берлусконі? Тільки українцям цікаво зануритися у плітки. Тьху, злості не вистачає. А там, де треба запхати свого носа - вони сидять і мух лічать... Три брехні мовного законопроекту Самое прямое отношение. Он же верующий, венчанный, а развод не получил. А как же - только смерть разлучит ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Самое прямое отношение. Он же верующий, венчанный, а развод не получил. А как же - только смерть разлучит ? А звідки ти знаєш, що вінчаний? Я цього не знаю. І навіть якщо так, то яке це має значення для Шкатулки, наприклад - він що глибоко віруючий? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Скажи Шкатулка - з якого дива ти свій нік написав прописними літерами? Виділитися хотів таким чином? Если честно - понятия не имею. Я тогда первый раз "залазил" в форум вообще. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Яке має відношення перша дружина Ющенка до політики - ви що подуріли?!!! Так само, як і діти... Хтось знає щось про дітей Обами? А про першу дружину Берлусконі? Тільки українцям цікаво зануритися у плітки. Тьху, злості не вистачає. А там, де треба запхати свого носа - вони сидять і мух лічать... Как раз там знают всё - и о всех болезнях имеющихся и прошедших, и даже с кем дружил когда под стол ходил, и прочая, прочая, прочая...Три брехні мовного законопроектуВо главу угла ставится простая норма - человек имеет право... остальное - второстепенно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Если честно - понятия не имею. Я тогда первый раз "залазил" в форум вообще. Фрейда тобі в поміч... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Во главу угла ставится простая норма - человек имеет право... остальное - второстепенно. Ти маєш рацію: хто може заборонити людині бути дурнем. Історія в тему: На відпочинку доля мене звела з сімейством корінних петербуржців. Жінка так собі - стерва, а чоловік напрочуд товариський. Затягнув усіх українців, а їх було...тільки ми, на паті з нагоди програшу збірної Росії - а по простому, вболівали ми. Так ось, там він сказав сакральну фразу: у нас, росіян, велика проблема з мовами. Це при тому, що сам він досить пристойно спілкувався англійською, жалівся мені, що його діти не хочуть вчити іноземні мови. Результат політики "опщєпонятності, яку культивували за Союзу. А ті, хто це робив і продовжує робити, і англійської навчить своїх чад і українську вони будуть знати досконало - тільки для плебса заготовлена інша доля. І Шкатулка - не проти! Ну і фіг з ним!!! "Дураком быть не запретишь". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Фрейда тобі в поміч...На кой хрен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 На кой хрен? Щоб ти зрозумів свої мотиви... Наприклад, як я трактую цей факт: підсвідоме бажання виділитися, не загубитися в натовпі. До речі, свій найперший нік я написала з маленької літери Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Ти маєш рацію: хто може заборонити людині бути дурнем. Історія в тему: На відпочинку доля мене звела з сімейством корінних петербуржців. Жінка так собі - стерва, а чоловік напрочуд товариський. Затягнув усіх українців, а їх було...тільки ми, на паті з нагоди програшу збірної Росії - а по простому, вболівали ми. Так ось, там він сказав сакральну фразу: у нас, росіян, велика проблема з мовами. Це при тому, що сам він досить пристойно спілкувався англійською, жалівся мені, що його діти не хочуть вчити іноземні мови. Результат політики "опщєпонятності, яку культивували за Союзу. А ті, хто це робив і продовжує робити, і англійської навчить своїх чад і українську вони будуть знати досконало - тільки для плебса заготовлена інша доля. І Шкатулка - не проти! Ну і фіг з ним!!! "Дураком быть не запретишь". Мне пофиг, что ты думаешь - ещё раз, главное - право человека на выбор и никто и ни под каким соусом не может навязывать. Всякое навязывание вызывает адекватную реакцию и те крикуни из украиномовной шоблы вовсе не стремятся к распространению укр.языка - глвное давить и создавать конфронтацию, дабы никогда мовный вопрос не был решён. Иначе о чём они будут говорить(?) - больше ничего не знают и не умеют. Они и есть главные враги украинского языка. Если тебе это не ясно - так ты и есть тот дурак(дура) о котором пишишь. А если хочешь распространять укр.язык - агитируй, призывай, пой и стихи читай, показывай его красоту и мелодичность - только таким путём можно чего-либо добиться. З,Ы, По работе приходится разговаривать с регионами Украины, в том числе и украиномовнымы. Если визави переходит с укр. на рус.язык - прошу не переходить, если мова добра, ещё и пристыжу за это. Но если какая-нибудь блядь начинает тем или иным способом качать ОСОБЫЕ права мовы - хочется сходить за АК... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.