Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Оріна, да что ж тебе мое пиво спокою не дає, це ти бачиш нещастя в бокалі пива і тараньці, в руках у не бритого мужика. Это твое субъективное восприятие окружающего.(жаль тебя) А мне нравится бокальчик холодного пивка теплым летним вечером на берегу моря где нибудь в Гурзуфе, или Ливадии. Могу себе позволить. Разницу между нами улавливаешь? Мож тому, що я пива не люблю, а може тому, що ти про це пиво пишеш так багато і часто, що в мене склалася думка, що це твоя єдина радість. Одного не заперечую: моє СУБ"ЄКТИВНЕ сприйняття тебе - так само як в тебе - мене. Ну а щодо "дозволити" - любий, давай не мірятися піпіськами, я тебе і так не переможу, давай про щось вище, духовніше: ну, наприклад, про те, що скоро може так статися, що ти зможеш пити своє пиво лише у відведеному для тебе місці, а всі решта будуть зайняті тими, яких ти так старанно тут вигороджуєш, нападаючи на мене як коршун. На мене, яку також хочуть загнати в стійло, але я впираюся - а ти у цьому сенсі відчуваєш між нами різницю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 27 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Любителям приміряти чужу кофтину на себе - в розумінні говорити про Китай, як приклад для України: ви спочатку навчіться жити чесно, а потім будете посилатися на Китайський досвід. Дещо про Китай від Латиніної. А дискутировать с кем? Или все как в лучших традициях: опус выложил и в кусты? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Та же задача, что стояла перед Пером 1, стоит сейчас и перед нами. А сортировать кости по национальности, по моему, не стоит (достаточно мягко). Всяких хватало. Единственное существенное различие состоит в том, что нам бы лучше обойтись без костей. Времена не те. Извините за то, что сдуру затронул вопрос Бендеры. Спор тупиковый и ни к чему кроме раскола Украины привести не может. Фі, ми вже на "Ви"... :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 27 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Фі, ми вже на "Ви"... :oОриша. Прости негодяя. Азарт проклятый. Ей Богу исправлюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 А дискутировать с кем? Или все как в лучших традициях: опус выложил и в кусты? З тими, хто посилається на Китай, коли каже про ефективність держави, як власника. До речі, я не заперечую, але не такими методами як в Китаї. Якщо їм до смаку таке життя - нехай про це пишуть відверто, щоб я знала, чим апелювати на інших темах. А то я їх закликаю до цивілізації, демократії, а їм хочеться батога і стійло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Ориша. Прости негодяя. Азарт проклятый. Ей Богу исправлюсь. :wub: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 27 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 З тими, хто посилається на Китай, коли каже про ефективність держави, як власника. До речі, я не заперечую, але не такими методами як в Китаї. Якщо їм до смаку таке життя - нехай про це пишуть відверто, щоб я знала, чим апелювати на інших темах. А то я їх закликаю до цивілізації, демократії, а їм хочеться батога і стійло Мне, мне, мне нравиться. Мне очень нравиться когда люди в своем подавляющем большинстве работают, а не пьют водку и требуют от государства: ДАЙ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Мож тому, що я пива не люблю, а може тому, що ти про це пиво пишеш так багато і часто, що в мене склалася думка, що це твоя єдина радість. Одного не заперечую: моє СУБ"ЄКТИВНЕ сприйняття тебе - так само як в тебе - мене. Ну а щодо "дозволити" - любий, давай не мірятися піпіськами, я тебе і так не переможу, давай про щось вище, духовніше: ну, наприклад, про те, що скоро може так статися, що ти зможеш пити своє пиво лише у відведеному для тебе місці, а всі решта будуть зайняті тими, яких ти так старанно тут вигороджуєш, нападаючи на мене як коршун. На мене, яку також хочуть загнати в стійло, але я впираюся - а ти у цьому сенсі відчуваєш між нами різницю? Да никто на тебя не нападает. Простот ты иногда сама себя загоняешь в угол, а потом кидаешься на всех вокруг, пытаясь из него выбраться. Я не в коей мере не оправдываю нынешнюю власть, но в том что происходит сейчас в Украине, огромная заслуга тех, кто сейчас ездит по Европам, и кричит о политических репресиях. Это именно они, придя к власти посредством майдана и получив огромный кредит доверия от народа, киданули этот народ при первой же возможности. И именно поэтому теперь у власти та свора о которой ты говоришь, а народ ни во что не верит. И на следующих выборах ты ничего кардинально не поменяешь. Менять не на что. Один небезизвестный политик в приватной обстановке как то сказал" не важно как голосуют, важно кто считает". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 З тими, хто посилається на Китай, коли каже про ефективність держави, як власника. До речі, я не заперечую, але не такими методами як в Китаї. Якщо їм до смаку таке життя - нехай про це пишуть відверто, щоб я знала, чим апелювати на інших темах. А то я їх закликаю до цивілізації, демократії, а їм хочеться батога і стійло Что то я тебя не пойму...То истеришь по поводу приватизации гос. предприятий, то государство как собственник тебя не устраивает.А что ты знаеш о жизни в Китае, и из каких источников? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Дядь Мить, Вы с Украины? Мне с России не очень легко разобраться, что же происходит в Украине последние два года при новом правительстве. Если отбросить весь срач о воровстве и прочее, воруют последнее время все и везде, то что изменилось в жизни простого народа? Заработали ли предприятия, начали ли строить жильё, что с ценами на самое и не самое необходимое, выросли ли зарплаты и пенсии, сколько платите за коммуналку, как работают дворники и сантехники? Ну и тому подобное. Если не тяжело, дайте такую информацию, а то читая форум, иногда кажется, что украинцы на грани выживания, чему верить не хочется. Ну не может же быть так плохо на самом деле? Такая же просьба и к остальным форумчанам, проживающим в разных регионах Украины. Могу дать информацию по России, вернее по Будённовску, где проживаю. посмотрим в корень? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Мне с России не очень легко разобраться, что же происходит в Украине последние два года при новом правительстве. происходит,совок,то же по сути что и у вас-- распилы бюджетов и воровство + вымирание славян. Заработали ли предприятия, начали ли строить жильё, что с ценами на самое и не самое необходимое, выросли ли зарплаты и пенсии, сколько платите за коммуналку, как работают дворники и сантехники? Ну и тому подобное. Если не тяжело, дайте такую информацию, а то читая форум, иногда кажется, что украинцы на грани выживания, чему верить не хочется. Ну не может же быть так плохо на самом деле? то же что и жидопедерации по сути. власть ворует,народ выживает. конечно,шизоиды вроде вас,не у власти. так что нет экспериментов вроде коллективизаций,голодоморов,колхозов. ИСТОРИК..! А строительство капитализма под руководством ком. партии, это не нонсенс? Тем не менее в Китае это работает. И как работает..! придурок,там коммунисты только по названию. Просто в куриные мозги неофашиста это не помещается... микросхемы мкнет! Знаешь ОБсос, ты сам один сплошной нонсенс! быдло,научись вывеску от сущности отличать. в Китае такие же коммунисты как из тебя человек.а ты не человек,а г.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Мне, мне, мне нравиться. Мне очень нравиться когда люди в своем подавляющем большинстве работают, а не пьют водку и требуют от государства: ДАЙ. Если ты думаешь, что в Европе не работают - ты глубоко ошибаешься. Работа - это залог их стабильности и уверенности в завтрашнем дне. Думаешь почему они брали кредиты - да потому, что чувствовали себя в безопасности. А такое чувство на протяжении длительного времени притупляет бдительность - я думаю, именно это и случилось с европейцами. Ну а что касается Китая - там тупо работают. А все новейшие достижения, технологии, открытия - все это от американцев и частично европейцев. Так ты как хочешь работать - как китайцы или европейцы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Что то я тебя не пойму...То истеришь по поводу приватизации гос. предприятий, то государство как собственник тебя не устраивает. А что ты знаеш о жизни в Китае, и из каких источников? Не розумієш, бо не слухаєш, я не проти приватної власності, не проти приватизації державної власності, але не так, як зараз, коли влада продає САМА СОБІ, без конкуренції, торгів, а отже за безцінь. Щоб ти мене ПРАВИЛЬНО зрозумів - повторюється історія з Запоріжсталлю, ціна якого різко підскочила, коли були організовані чесні торги. Про Китай, ну хоча б ось звідси: *http://ej.ru/?a=note&id=11670 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Да никто на тебя не нападает. Простот ты иногда сама себя загоняешь в угол, а потом кидаешься на всех вокруг, пытаясь из него выбраться. Я не в коей мере не оправдываю нынешнюю власть, но в том что происходит сейчас в Украине, огромная заслуга тех, кто сейчас ездит по Европам, и кричит о политических репресиях. Это именно они, придя к власти посредством майдана и получив огромный кредит доверия от народа, киданули этот народ при первой же возможности. И именно поэтому теперь у власти та свора о которой ты говоришь, а народ ни во что не верит. И на следующих выборах ты ничего кардинально не поменяешь. Менять не на что. Мене загнати в кут важко - бо я людина переконана, в іншому випадку не сперечалась би. Просто у мене різні методи, щоб довести, розбудити, роздмухати спляче царство, в яке перетворюється Україна, як ти кажеш: бо нема віри в нікого. Але навіть якщо так - то в одному я переконана: теперішню владу треба поміняти обов"язково і байдуже на кого. Тому я голосую за Свободу - свободівці ні з ким з теперішніх не знюхаються. Біда Сходу, що вони не мають такої політичної сили, яка б була справді опозиційною до ПР. Але є Гриценко - можна голосувати за нього. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 27 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2012 Але є Гриценко - можна голосувати за нього. за либераста этого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 28 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 Если ты думаешь, что в Европе не работают - ты глубоко ошибаешься. Работа - это залог их стабильности и уверенности в завтрашнем дне. Думаешь почему они брали кредиты - да потому, что чувствовали себя в безопасности. А такое чувство на протяжении длительного времени притупляет бдительность - я думаю, именно это и случилось с европейцами. Ну а что касается Китая - там тупо работают. А все новейшие достижения, технологии, открытия - все это от американцев и частично европейцев. Так ты как хочешь работать - как китайцы или европейцы? Я не думаю, что в Европе не работают хотя бы потому, что там производительность труда как минимум в пять раз выше, чем в Украине. Кредиты везде имеет одну причину: власть имущие покупают благосклонность избирателей ( я имею в виду государственные кредиты). А пословицу:* По одежке протягивай ножки*, напрочь забыли. Это касается и Украины. Отовсюду слышится вопль: хотим больше. А заработали ли мы большего – никого не интересует. Вынь да выложи. Сомневаюсь, что китайцам кто-то подарил или продал космические технологии. Недооценивать восточного тигра не стоит. Последние годы (кстати, как и Украина до оранжевого переворота) Китай показывает стабильный рост экономики на уровне 10% и вышел на передовые позиции в мире. Как они работают, не знаю. В Китае не был. Но точно знаю, что источник жизни труд, а не серенады под луной. Работать хочу как добросовестный украинец. У нас примеров качественной работы предостаточно. Преклонение или даже подражание кому-то считаю недостойным. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 Недооценивать восточного тигра не стоит. Последние годы (кстати, как и Украина до оранжевого переворота) Китай показывает стабильный рост экономики на уровне 10% и вышел на передовые позиции в мире. Как они работают, не знаю. В Китае не был. Но точно знаю, что источник жизни труд, а не серенады под луной. именно. Китай идет на первое место ,а что касается технологий-- у него появятся или уже есть свои. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 28 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 Мене загнати в кут важко - бо я людина переконана, в іншому випадку не сперечалась би. Просто у мене різні методи, щоб довести, розбудити, роздмухати спляче царство, в яке перетворюється Україна, як ти кажеш: бо нема віри в нікого. Але навіть якщо так - то в одному я переконана: теперішню владу треба поміняти обов"язково і байдуже на кого. Тому я голосую за Свободу - свободівці ні з ким з теперішніх не знюхаються. Біда Сходу, що вони не мають такої політичної сили, яка б була справді опозиційною до ПР. Але є Гриценко - можна голосувати за нього.По поводу того, что свободовцы ни с кем из нынешних не снюхались, у меня большие сомнения. Не подскажешь случайно, на чьи деньги живут твои кумиры? Не причастен ли пан Фирташ к зарождению ВО *Свобода*?И большая просьба. Не надо противоставлять Восток Западу. Сама знаешь, к чему это может привести. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 И большая просьба. Не надо противоставлять Восток Западу. Сама знаешь, к чему это может привести.Даже пытайся в чём либо сию даму убедить. ;) Я, имея опыт общения с похожими типами было спробовал шось ей пояснить но потом просто в игнор поставил её. Ей дай пистоля так она побежит стрелять тех кто с востока. Это фашизм в яркой форме. Хотя если нервишки крепкие то позабався с ней. Словесно конешно. ;) А Свобода это дочерний филиал ПРУ. Их ещё подкормят. Возможно и в Раду проведут. А потом дадут выдвинцть Тягнибока кандидатом в президенты. Конечно народ в основной массе начнёт шарахаться от такого кандидата а ему, народу сиречь впарят кандидата от ПРУ. И тут хош не хош а за ПРУшника и проголосуешь. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 Даже пытайся в чём либо сию даму убедить. Я, имея опыт общения с похожими типами было спробовал шось ей пояснить но потом просто в игнор поставил её. Ей дай пистоля так она побежит стрелять тех кто с востока. Это фашизм в яркой форме. у тебя бред в яркой форме Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 По поводу того, что свободовцы ни с кем из нынешних не снюхались, у меня большие сомнения. Не подскажешь случайно, на чьи деньги живут твои кумиры? Не причастен ли пан Фирташ к зарождению ВО *Свобода*? И большая просьба. Не надо противоставлять Восток Западу. Сама знаешь, к чему это может привести. Ну просвіти мене і я буду знати про Фірташа і Свободу. А наразі не знаю жодного олігарха в їх політичній силі - і це єдина відмінність, яка мені імпонує. А щодо протиставлення Сходу і Заходу - це не я роблю, це є в реалі і по дурному спростовувати очевидні речі. Чи ти хочеш сказати, що ми однакові? З.І. До речі, не видися на провокації лоха, якому відмовили Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 у тебя бред в яркой форме Це не марення, це нечистоплотність. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 29 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Ну просвіти мене і я буду знати про Фірташа і Свободу. А наразі не знаю жодного олігарха в їх політичній силі - і це єдина відмінність, яка мені імпонує. А щодо протиставлення Сходу і Заходу - це не я роблю, це є в реалі і по дурному спростовувати очевидні речі. Чи ти хочеш сказати, що ми однакові? З.І. До речі, не видися на провокації лоха, якому відмовили 1. То, что в Свободе нет олигархов и настораживает. Откуда о них сотни миллионов на выборы? Собрали у членов партии? Не смеши.2. Если не хочешь противоставлять Восток и Запад, не суй свой нос в наши дела, не указывай, что мы должны делать. 3. Еще не родился тот лох, который сможет меня спровоцировать. А любой хам получит надлежащий отпор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 не суй свой нос в наши дела, не указывай, что мы должны делать. У політиці - нема "ваших" і "наших" справ - ми всі на одному судні. Від вашого вибору залежить моє життя, майбутнє моїх дітей. А ти веди себе пристойно - я здається тобі не грубила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Мене загнати в кут важко - бо я людина переконана, в іншому випадку не сперечалась би. Просто у мене різні методи, щоб довести, розбудити, роздмухати спляче царство, в яке перетворюється Україна, як ти кажеш: бо нема віри в нікого. Але навіть якщо так - то в одному я переконана: теперішню владу треба поміняти обов"язково і байдуже на кого. Тому я голосую за Свободу - свободівці ні з ким з теперішніх не знюхаються. Біда Сходу, що вони не мають такої політичної сили, яка б була справді опозиційною до ПР. Але є Гриценко - можна голосувати за нього. Тут Гриценко не дуже *http://www.youtube.com/watch?v=IohPGXOQJuE&feature=player_detailpage Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 У політиці - нема "ваших" і "наших" справ - ми всі на одному судні. Від вашого вибору залежить моє життя, майбутнє моїх дітей. А ти веди себе пристойно - я здається тобі не грубила. За тобой не заржавеет :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Тут Гриценко не дуже *http://www.youtube.com/watch?v=IohPGXOQJuE&feature=player_detailpage Я також від нього не в захваті, але якщо більше нема за кого, то можна спробувати. Чи за комуняків? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 -------------------- В ІГНОРІ: САИ, Bes, Major, Леопольд, :-))))))))))))))))) Огласите весь список, позалуста... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 1. То, что в Свободе нет олигархов и настораживает. Откуда о них сотни миллионов на выборы? Собрали у членов партии? Не смеши. сотни миллионов у них? не смеши. 2. Если не хочешь противоставлять Восток и Запад, не суй свой нос в наши дела, не указывай, что мы должны делать. что значит наши дела? а кто вы такие? Я також від нього не в захваті, але якщо більше нема за кого, то можна спробувати. Чи за комуняків? стадо ничему не учится,ничему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Огласите весь список, позалуста... Мрієш потрапити в цей список? Не раджу, там не за політичними критеріями, а за кількістю тестостерону. Наприклад, щоб ти знав як визначалося: один з фігурантів пустив плітку: мовляв, в Оріани криві ноги. Я поставила мінус: нормальний мужик пліток не пускав би , а попросив показати. Такі собі обаблені чоловіки - гидота, як на мене, хоча, декому подобаються. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.