Перейти до змісту
Український політичний форум

Смотри в корень.

Петр

Рекомендовані повідомлення

Як обіцяла свічки *http://www.youtube.com/watch?v=A6Y3q5H2CvM&feature=related

музика *http://www.youtube.com/watch?v=xZ4oBVLStB0

і шаманське

Дякую за поздоровлення. Тобі також бажаю здоров"я, удачі, щастя, любити і бути любимим. З Новим роком!!!

Пух-пух...(салюти)

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

і шаманське

Дякую за поздоровлення. Тобі також бажаю здоров"я, удачі, щастя, любити і бути любимим. З Новим роком!!!

Пух-пух...(салюти)

Спасибо за поздравления. Как отпраздновали? Головка не бу-бу.
Посилання на коментар

і шаманське

Пух-пух...(салюти)

За стол особая благодарность. Просто шикарно.
Посилання на коментар

За стол особая благодарность. Просто шикарно.

Привіт.

Частіше заходь або дай мені посилання де ти буваєш (тільки в лічку), а я буду тут про враження писати.

З.І. Вершків не знайшла :(

Посилання на коментар

Привіт.

Частіше заходь або дай мені посилання де ти буваєш (тільки в лічку), а я буду тут про враження писати.

З.І. Вершків не знайшла :(

Отобъю очередную атаку на соседнем форуме и буду заходит почаще.

Все и так было чрезвычайно вкусно.

Посилання на коментар

Отобъю очередную атаку на соседнем форуме и буду заходит почаще.

Все и так было чрезвычайно вкусно.

Ти певно боїшся мене - нє?

Я не люблю Батьківщину (в смислі партію), Тягнибока, Сєню кролика, ПР всю без виключення, КП і їм подібних всключаючи Литвина і Мороза. Наразі думаю, що буду голосувати за Свободу. Як бачиш, нічого кардинального - москалів не вимагаю на палю. :lol:

Посилання на коментар

Я не люблю Батьківщину (в смислі партію), Тягнибока, Сєню кролика, ПР всю без виключення, КП і їм подібних всключаючи Литвина і Мороза. Наразі думаю, що буду голосувати за Свободу. Як бачиш, нічого кардинального - москалів не вимагаю на палю. :lol:

Кстати у нас в Полтаве среди моих друзей очень многие кто поддерживал Тимошенко на предстоящих выборах отдадут голоса за Свободу.

Посилання на коментар

Кстати у нас в Полтаве среди моих друзей очень многие кто поддерживал Тимошенко на предстоящих выборах отдадут голоса за Свободу.

Це тому, що політична сила Тимошенко була безідеологічною і трималася лише на лідері. Туди понапихали несумісне, таке як націоналіст Шкіль і українофоб Фельдман - тому зрозуміло, як тільки лідер відійшов, політична сила розвалилася. Цілком закономірно, люди, які орієнтувалися на націоналістичне крило БЮТу тепер будуть голосувати за Свободу, адже більш реальної партії з націонал.патріотичною ідеологією на виборах не буде.

Тепер Тягнибоку доведеться згасити трохи свій запал і перейти на більш виважену риторику, заховавши у шухляду політиків типу Фаріон, які видають Свободу як крайнє-праву.

Посилання на коментар

Це тому, що політична сила Тимошенко була безідеологічною і трималася лише на лідері. Туди понапихали несумісне, таке як націоналіст Шкіль і українофоб Фельдман - тому зрозуміло, як тільки лідер відійшов, політична сила розвалилася. Цілком закономірно, люди, які орієнтувалися на націоналістичне крило БЮТу тепер будуть голосувати за Свободу, адже більш реальної партії з націонал.патріотичною ідеологією на виборах не буде.

Тепер Тягнибоку доведеться згасити трохи свій запал і перейти на більш виважену риторику, заховавши у шухляду політиків типу Фаріон, які видають Свободу як крайнє-праву.

Меня в Свободе привлекает только одно - люстрация которую они обещают. Больших экономических реформ от них ожидать не стоит.

Посилання на коментар

Меня в Свободе привлекает только одно - люстрация которую они обещают. Больших экономических реформ от них ожидать не стоит.

Это они не обещают, это они мечтают. Самим сесть в кресла и самим получать взятки.

Посилання на коментар

Это они не обещают, это они мечтают. Самим сесть в кресла и самим получать взятки.

Вони вже сидять в кріслах.

________

Николя - люстрація у нас вже не получиться - тому забудь, це для лохів.

Посилання на коментар

Вони вже сидять в кріслах.

________

Николя - люстрація у нас вже не получиться - тому забудь, це для лохів.

.http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/4f154273aeb30/

Посилання на коментар

Я бы с удовольствием подискутировал о *Свободе, но что я о ней знаю:

-Украину украинцам;

- Бендера прыйде – порядок наведе;

-люстрация;

- полусухой закон в Тернополе, Черновцах, во Львове.

Вот, пожалуй, и все. Поэтому предлагаю сыграть в деловую игру. Ты будешь первым свободным президентом. Будешь издавать указы распоряжения, и принимать другие меры для процветания Украины. А я, в кои веки, буду непримиримой оппозицией всячески пытающейся противостоять президенту. Может быть, и другие форумчане нас поддержат.

Если согласна, издавай первый указ свободного президента.

Посилання на коментар

Я бы с удовольствием подискутировал о *Свободе, но что я о ней знаю:

-Украину украинцам;

- Бендера прыйде – порядок наведе;

-люстрация;

- полусухой закон в Тернополе, Черновцах, во Львове.

Вот, пожалуй, и все. Поэтому предлагаю сыграть в деловую игру. Ты будешь первым свободным президентом. Будешь издавать указы распоряжения, и принимать другие меры для процветания Украины. А я, в кои веки, буду непримиримой оппозицией всячески пытающейся противостоять президенту. Может быть, и другие форумчане нас поддержат.

Если согласна, издавай первый указ свободного президента.

Навіть з того, що ти знаєш, половина інформації не правильна. Напівсухий закон - це рішення міських голів. Наш, Садовий, здається ініціатор - але він не належить до свободівців, навпаки, він навіть конфліктує з ними. І ти знаєш, цей факт на руку громаді, бо вони дуже пильно один за одним слідкують, а тому порушень набагато менше.

Що стосується "Бандера прийде..." - це лозунг, "ричовка" - до реальності відношення не має.

Ну і "Україна - для українців" - до речі, хотіла б почути твою думку з цього приводу, як ти розумієш цю тезу.

А щодо указу "свободного президента" - ти перебільшуєш мої розумові здібності. Я можу лише назагал висловити свою думку, чи думку когось авторитетного для мене, але щоб так глибоко - ніколи над цим не думала. Та й знаєш, не впевнена, що в нас треба відразу все кардинально міняти, достатньо дати більше незалежності на місцях. Думаю, вона в Законах є, просто треба повідміняти різні укази КМ, різноманітних відомств, спрямовані на контроль і підпорядкованість собі любимим. З цього і почнеться підконтрольність - як це має бути - з низів, коли люди вибирають з поміж своїх, яких знають, а тому можуть на них впливати.

Посилання на коментар

Как в нашей раше "о государстве думают"

Беда в том что веры нет ни им ни кому бы то еще из представленных на торжище.

Посилання на коментар

Как в нашей раше "о государстве думают"

Беда в том что веры нет ни им ни кому бы то еще из представленных на торжище.

Це не повід впадати в апатію.

Посилання на коментар

.http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/4f154273aeb30/

Я й не думаю, що відразу все зміниться, але ж і так як є - вже не можна, треба їх розбавляти поки не пізно.

Трохи так

Залишається слабка надія на те, що люди, які мають свіжі ідеї, сякий-такий ресурс і бажають потрапити в політику через "мажоритарку" після десятиліття "застою" і оскаженілої торгівлі місцями в партійних списках, зможуть привнести "свіжий струмінь" у нинішню затхлу атмосферу української політики. Деякі діють за принципом "не наздожену, так зігріюся". І це розумно – навіть якщо найбільш яскраві з таких кандидатів не зможуть виграти вибори з ходу, вони, як мінімум, продемонструють свій актуальний ресурс, засвітяться, стануть впізнаваними, спробують знайти нових прихильників і зроблять заявки на майбутнє. Інакше, відсутність свіжої крові занапастить країну.

Трохи маленькими партіями.

З.І. В Таньки початок суперечить закінченню: почала за упокій, закінчила за здравіє.

Посилання на коментар

Навіть з того, що ти знаєш, половина інформації не правильна. Напівсухий закон - це рішення міських голів. Наш, Садовий, здається ініціатор - але він не належить до свободівців, навпаки, він навіть конфліктує з ними. І ти знаєш, цей факт на руку громаді, бо вони дуже пильно один за одним слідкують, а тому порушень набагато менше.

Що стосується "Бандера прийде..." - це лозунг, "ричовка" - до реальності відношення не має.

Ну і "Україна - для українців" - до речі, хотіла б почути твою думку з цього приводу, як ти розумієш цю тезу.

А щодо указу "свободного президента" - ти перебільшуєш мої розумові здібності. Я можу лише назагал висловити свою думку, чи думку когось авторитетного для мене, але щоб так глибоко - ніколи над цим не думала. Та й знаєш, не впевнена, що в нас треба відразу все кардинально міняти, достатньо дати більше незалежності на місцях. Думаю, вона в Законах є, просто треба повідміняти різні укази КМ, різноманітних відомств, спрямовані на контроль і підпорядкованість собі любимим. З цього і почнеться підконтрольність - як це має бути - з низів, коли люди вибирають з поміж своїх, яких знають, а тому можуть на них впливати.

Переходим на самообслуживание. Сам вопрос задал. Сам ответил. Ну да ладно. К лозунгу *Украина украинцам* отношусь также, как и к утверждению *Америка для американцев*. Существенных различий не вижу.

По поводу якобы кричалки:*Бендера прыйде - порядок наведе*. Я считаю, что по улицам Киева шли не футбольные болельщики, а представители политической силы, претендующей на место в ВР. Да и возглавлял шествие человек считающий себя идеологом ВО *Свобода*. Все это наводит на грустные размышления.

Напоследок одна просьба. Не могла бы ты объяснить кто, когда и каким образом будет определять принадлежность того или иного человека к титульной нации.

Посилання на коментар

Переходим на самообслуживание. Сам вопрос задал. Сам ответил. Ну да ладно. К лозунгу *Украина украинцам* отношусь также, как и к утверждению *Америка для американцев*. Существенных различий не вижу.

По поводу якобы кричалки:*Бендера прыйде - порядок наведе*. Я считаю, что по улицам Киева шли не футбольные болельщики, а представители политической силы, претендующей на место в ВР. Да и возглавлял шествие человек считающий себя идеологом ВО *Свобода*. Все это наводит на грустные размышления.

Напоследок одна просьба. Не могла бы ты объяснить кто, когда и каким образом будет определять принадлежность того или иного человека к титульной нации.

Правильно, Україна - для українців, тобто, громадян України, тих, хто тут живе і має Україну за Батьківщину.

Запрошені були всі, хто мав бажання ТАКИМ ЧИНОМ відсвяткувати ДН Бандери. Спеціально плакати не відслідковували - міг бути і такий. Я так вважаю, на свій розсуд, що кожен самовиражається як хоче, лиш би не заважати іншим. Ні? Ти проти плюралізму?

Думаю ніяк не буде визначатися приналежність до "титульної" нації - єдине чим це може грозити "нетитульній" - потрібно буде знати українську мову.

Посилання на коментар

кто, когда и каким образом будет определять принадлежность того или иного человека к титульной нации.

Лично я буду определять и всегда.

Титульная нация - это исконная нация этой земли и все остальные - нац.мены. Чё ж тут непонятно?

Чё? непонятно?

Ну, ты тупой....

Вот тебе на примере - в америке титульная нация - индейцы.

Посилання на коментар

Ось дивись, "ЗА" Бандеру і такий виступає *http://www.youtube.com/watch?v=Udnm6zfpruA&feature=player_embedded#!

Але яке він має відношення до Свободи? - ніяке. Але тобі будуть показувати картинку і казати: дивись, це свободівці, вони прийдуть і поріжуть твоїх дітей, згвалтують твою дружину, спалять хату. А люди, не звиклі думати самостійно, вірять в це, бо так простіше, а ще дає відповідь на запитання - чому вони голосують за олігархів, якщо ті експлуатують їх як рабів.

Посилання на коментар

Титульная нация - это исконная нация этой земли и все остальные - нац.мены. Чё ж тут непонятно?

Чё? непонятно?

Ну, ты тупой....

Фі, який ти неполіткоректний. А мене куди з моїми вилицями - в татарку? :(

Посилання на коментар

Фі, який ти неполіткоректний. А мене куди з моїми вилицями - в татарку? :(

Тебе одной - только никому... - тебе одной сделаю исключение - выбирай сама. Всех остальных - в нацмены.

Посилання на коментар

Тебе одной - только никому... - тебе одной сделаю исключение - выбирай сама. Всех остальных - в нацмены.

Не переживай - титульна я.

Посилання на коментар

Чё? непонятно?

Ну, ты тупой....

А кто тебя будет "определять"? Ну не будешь же ты один "неопределённый"? Потому как неопределённый вообще есть ничего.

Посилання на коментар

Правильно, Україна - для українців, тобто, громадян України, тих, хто тут живе і має Україну за Батьківщину.

Запрошені були всі, хто мав бажання ТАКИМ ЧИНОМ відсвяткувати ДН Бандери. Спеціально плакати не відслідковували - міг бути і такий. Я так вважаю, на свій розсуд, що кожен самовиражається як хоче, лиш би не заважати іншим. Ні? Ти проти плюралізму?

Думаю ніяк не буде визначатися приналежність до "титульної" нації - єдине чим це може грозити "нетитульній" - потрібно буде знати українську мову.

Как отметила праздник?. В проруби не купалась?
Посилання на коментар

Чё? непонятно?

Ну, ты тупой....

Если вы сторонник *Свободы*, я не удивлюсь, если ваши однодумцы начнут жечь книги.
Посилання на коментар

Как отметила праздник?. В проруби не купалась?

У нас нет прорубей - мы сухопутный город )))

А вообще, во Львове это религиозный праздник - со всей атрибутикой - святвечеря, Богослужение, свячение воды, щедривки, священик со святой водой по домах. Вот в том порядке, что я написала - я празновала, если это можно назвать праздником - выходного ж не было.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...