Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Як обіцяла свічки *http://www.youtube.com/watch?v=A6Y3q5H2CvM&feature=related музика *http://www.youtube.com/watch?v=xZ4oBVLStB0 і шаманське Дякую за поздоровлення. Тобі також бажаю здоров"я, удачі, щастя, любити і бути любимим. З Новим роком!!! Пух-пух...(салюти) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 15 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 січня, 2012 Як обіцяла свічки *http://www.youtube.com/watch?v=A6Y3q5H2CvM&feature=related музика *http://www.youtube.com/watch?v=xZ4oBVLStB0 і шаманське Дякую за поздоровлення. Тобі також бажаю здоров"я, удачі, щастя, любити і бути любимим. З Новим роком!!! Пух-пух...(салюти) Спасибо за поздравления. Как отпраздновали? Головка не бу-бу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 15 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 січня, 2012 Як обіцяла свічки *http://www.youtube.com/watch?v=A6Y3q5H2CvM&feature=related музика *http://www.youtube.com/watch?v=xZ4oBVLStB0 і шаманське Дякую за поздоровлення. Тобі також бажаю здоров"я, удачі, щастя, любити і бути любимим. З Новим роком!!! Пух-пух...(салюти) За стол особая благодарность. Просто шикарно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2012 За стол особая благодарность. Просто шикарно. Привіт. Частіше заходь або дай мені посилання де ти буваєш (тільки в лічку), а я буду тут про враження писати. З.І. Вершків не знайшла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 16 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Привіт. Частіше заходь або дай мені посилання де ти буваєш (тільки в лічку), а я буду тут про враження писати. З.І. Вершків не знайшла Отобъю очередную атаку на соседнем форуме и буду заходит почаще.Все и так было чрезвычайно вкусно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Отобъю очередную атаку на соседнем форуме и буду заходит почаще. Все и так было чрезвычайно вкусно. Ти певно боїшся мене - нє? Я не люблю Батьківщину (в смислі партію), Тягнибока, Сєню кролика, ПР всю без виключення, КП і їм подібних всключаючи Литвина і Мороза. Наразі думаю, що буду голосувати за Свободу. Як бачиш, нічого кардинального - москалів не вимагаю на палю. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 16 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Ти певно боїшся мене - нє? Я не люблю Батьківщину (в смислі партію), Тягнибока, Сєню кролика, ПР всю без виключення, КП і їм подібних всключаючи Литвина і Мороза. Наразі думаю, що буду голосувати за Свободу. Як бачиш, нічого кардинального - москалів не вимагаю на палю. :lol: Кстати у нас в Полтаве среди моих друзей очень многие кто поддерживал Тимошенко на предстоящих выборах отдадут голоса за Свободу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2012 Кстати у нас в Полтаве среди моих друзей очень многие кто поддерживал Тимошенко на предстоящих выборах отдадут голоса за Свободу. Це тому, що політична сила Тимошенко була безідеологічною і трималася лише на лідері. Туди понапихали несумісне, таке як націоналіст Шкіль і українофоб Фельдман - тому зрозуміло, як тільки лідер відійшов, політична сила розвалилася. Цілком закономірно, люди, які орієнтувалися на націоналістичне крило БЮТу тепер будуть голосувати за Свободу, адже більш реальної партії з націонал.патріотичною ідеологією на виборах не буде. Тепер Тягнибоку доведеться згасити трохи свій запал і перейти на більш виважену риторику, заховавши у шухляду політиків типу Фаріон, які видають Свободу як крайнє-праву. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Це тому, що політична сила Тимошенко була безідеологічною і трималася лише на лідері. Туди понапихали несумісне, таке як націоналіст Шкіль і українофоб Фельдман - тому зрозуміло, як тільки лідер відійшов, політична сила розвалилася. Цілком закономірно, люди, які орієнтувалися на націоналістичне крило БЮТу тепер будуть голосувати за Свободу, адже більш реальної партії з націонал.патріотичною ідеологією на виборах не буде. Тепер Тягнибоку доведеться згасити трохи свій запал і перейти на більш виважену риторику, заховавши у шухляду політиків типу Фаріон, які видають Свободу як крайнє-праву. Меня в Свободе привлекает только одно - люстрация которую они обещают. Больших экономических реформ от них ожидать не стоит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Меня в Свободе привлекает только одно - люстрация которую они обещают. Больших экономических реформ от них ожидать не стоит. Это они не обещают, это они мечтают. Самим сесть в кресла и самим получать взятки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Это они не обещают, это они мечтают. Самим сесть в кресла и самим получать взятки. Вони вже сидять в кріслах. ________ Николя - люстрація у нас вже не получиться - тому забудь, це для лохів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 Вони вже сидять в кріслах. ________ Николя - люстрація у нас вже не получиться - тому забудь, це для лохів. .http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/4f154273aeb30/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2012 .http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/4f154273aeb30/ Йду спати, завтра вже... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 18 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Ти певно боїшся мене - нє? Я не люблю Батьківщину (в смислі партію), Тягнибока, Сєню кролика, ПР всю без виключення, КП і їм подібних всключаючи Литвина і Мороза. Наразі думаю, що буду голосувати за Свободу. Як бачиш, нічого кардинального - москалів не вимагаю на палю. :lol: Я бы с удовольствием подискутировал о *Свободе, но что я о ней знаю:-Украину украинцам; - Бендера прыйде – порядок наведе; -люстрация; - полусухой закон в Тернополе, Черновцах, во Львове. Вот, пожалуй, и все. Поэтому предлагаю сыграть в деловую игру. Ты будешь первым свободным президентом. Будешь издавать указы распоряжения, и принимать другие меры для процветания Украины. А я, в кои веки, буду непримиримой оппозицией всячески пытающейся противостоять президенту. Может быть, и другие форумчане нас поддержат. Если согласна, издавай первый указ свободного президента. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Я бы с удовольствием подискутировал о *Свободе, но что я о ней знаю: -Украину украинцам; - Бендера прыйде – порядок наведе; -люстрация; - полусухой закон в Тернополе, Черновцах, во Львове. Вот, пожалуй, и все. Поэтому предлагаю сыграть в деловую игру. Ты будешь первым свободным президентом. Будешь издавать указы распоряжения, и принимать другие меры для процветания Украины. А я, в кои веки, буду непримиримой оппозицией всячески пытающейся противостоять президенту. Может быть, и другие форумчане нас поддержат. Если согласна, издавай первый указ свободного президента. Навіть з того, що ти знаєш, половина інформації не правильна. Напівсухий закон - це рішення міських голів. Наш, Садовий, здається ініціатор - але він не належить до свободівців, навпаки, він навіть конфліктує з ними. І ти знаєш, цей факт на руку громаді, бо вони дуже пильно один за одним слідкують, а тому порушень набагато менше. Що стосується "Бандера прийде..." - це лозунг, "ричовка" - до реальності відношення не має. Ну і "Україна - для українців" - до речі, хотіла б почути твою думку з цього приводу, як ти розумієш цю тезу. А щодо указу "свободного президента" - ти перебільшуєш мої розумові здібності. Я можу лише назагал висловити свою думку, чи думку когось авторитетного для мене, але щоб так глибоко - ніколи над цим не думала. Та й знаєш, не впевнена, що в нас треба відразу все кардинально міняти, достатньо дати більше незалежності на місцях. Думаю, вона в Законах є, просто треба повідміняти різні укази КМ, різноманітних відомств, спрямовані на контроль і підпорядкованість собі любимим. З цього і почнеться підконтрольність - як це має бути - з низів, коли люди вибирають з поміж своїх, яких знають, а тому можуть на них впливати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Это они не обещают, это они мечтают. Самим сесть в кресла и самим получать взятки. Как в нашей раше "о государстве думают" Беда в том что веры нет ни им ни кому бы то еще из представленных на торжище. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 Как в нашей раше "о государстве думают" Беда в том что веры нет ни им ни кому бы то еще из представленных на торжище. Це не повід впадати в апатію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2012 .http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/4f154273aeb30/ Я й не думаю, що відразу все зміниться, але ж і так як є - вже не можна, треба їх розбавляти поки не пізно. Трохи так Залишається слабка надія на те, що люди, які мають свіжі ідеї, сякий-такий ресурс і бажають потрапити в політику через "мажоритарку" після десятиліття "застою" і оскаженілої торгівлі місцями в партійних списках, зможуть привнести "свіжий струмінь" у нинішню затхлу атмосферу української політики. Деякі діють за принципом "не наздожену, так зігріюся". І це розумно – навіть якщо найбільш яскраві з таких кандидатів не зможуть виграти вибори з ходу, вони, як мінімум, продемонструють свій актуальний ресурс, засвітяться, стануть впізнаваними, спробують знайти нових прихильників і зроблять заявки на майбутнє. Інакше, відсутність свіжої крові занапастить країну. Трохи маленькими партіями. З.І. В Таньки початок суперечить закінченню: почала за упокій, закінчила за здравіє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 19 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 січня, 2012 Навіть з того, що ти знаєш, половина інформації не правильна. Напівсухий закон - це рішення міських голів. Наш, Садовий, здається ініціатор - але він не належить до свободівців, навпаки, він навіть конфліктує з ними. І ти знаєш, цей факт на руку громаді, бо вони дуже пильно один за одним слідкують, а тому порушень набагато менше. Що стосується "Бандера прийде..." - це лозунг, "ричовка" - до реальності відношення не має. Ну і "Україна - для українців" - до речі, хотіла б почути твою думку з цього приводу, як ти розумієш цю тезу. А щодо указу "свободного президента" - ти перебільшуєш мої розумові здібності. Я можу лише назагал висловити свою думку, чи думку когось авторитетного для мене, але щоб так глибоко - ніколи над цим не думала. Та й знаєш, не впевнена, що в нас треба відразу все кардинально міняти, достатньо дати більше незалежності на місцях. Думаю, вона в Законах є, просто треба повідміняти різні укази КМ, різноманітних відомств, спрямовані на контроль і підпорядкованість собі любимим. З цього і почнеться підконтрольність - як це має бути - з низів, коли люди вибирають з поміж своїх, яких знають, а тому можуть на них впливати. Переходим на самообслуживание. Сам вопрос задал. Сам ответил. Ну да ладно. К лозунгу *Украина украинцам* отношусь также, как и к утверждению *Америка для американцев*. Существенных различий не вижу. По поводу якобы кричалки:*Бендера прыйде - порядок наведе*. Я считаю, что по улицам Киева шли не футбольные болельщики, а представители политической силы, претендующей на место в ВР. Да и возглавлял шествие человек считающий себя идеологом ВО *Свобода*. Все это наводит на грустные размышления. Напоследок одна просьба. Не могла бы ты объяснить кто, когда и каким образом будет определять принадлежность того или иного человека к титульной нации. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2012 Переходим на самообслуживание. Сам вопрос задал. Сам ответил. Ну да ладно. К лозунгу *Украина украинцам* отношусь также, как и к утверждению *Америка для американцев*. Существенных различий не вижу. По поводу якобы кричалки:*Бендера прыйде - порядок наведе*. Я считаю, что по улицам Киева шли не футбольные болельщики, а представители политической силы, претендующей на место в ВР. Да и возглавлял шествие человек считающий себя идеологом ВО *Свобода*. Все это наводит на грустные размышления. Напоследок одна просьба. Не могла бы ты объяснить кто, когда и каким образом будет определять принадлежность того или иного человека к титульной нации. Правильно, Україна - для українців, тобто, громадян України, тих, хто тут живе і має Україну за Батьківщину. Запрошені були всі, хто мав бажання ТАКИМ ЧИНОМ відсвяткувати ДН Бандери. Спеціально плакати не відслідковували - міг бути і такий. Я так вважаю, на свій розсуд, що кожен самовиражається як хоче, лиш би не заважати іншим. Ні? Ти проти плюралізму? Думаю ніяк не буде визначатися приналежність до "титульної" нації - єдине чим це може грозити "нетитульній" - потрібно буде знати українську мову. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 19 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2012 кто, когда и каким образом будет определять принадлежность того или иного человека к титульной нации. Лично я буду определять и всегда. Титульная нация - это исконная нация этой земли и все остальные - нац.мены. Чё ж тут непонятно? Чё? непонятно? Ну, ты тупой.... Вот тебе на примере - в америке титульная нация - индейцы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2012 Ось дивись, "ЗА" Бандеру і такий виступає *http://www.youtube.com/watch?v=Udnm6zfpruA&feature=player_embedded#! Але яке він має відношення до Свободи? - ніяке. Але тобі будуть показувати картинку і казати: дивись, це свободівці, вони прийдуть і поріжуть твоїх дітей, згвалтують твою дружину, спалять хату. А люди, не звиклі думати самостійно, вірять в це, бо так простіше, а ще дає відповідь на запитання - чому вони голосують за олігархів, якщо ті експлуатують їх як рабів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2012 Лично я буду определять и всегда. Титульная нация - это исконная нация этой земли и все остальные - нац.мены. Чё ж тут непонятно? Чё? непонятно? Ну, ты тупой.... Вот тебе на примере - в америке титульная нация - индейцы. Фі, який ти неполіткоректний. А мене куди з моїми вилицями - в татарку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 19 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2012 Фі, який ти неполіткоректний. А мене куди з моїми вилицями - в татарку? Тебе одной - только никому... - тебе одной сделаю исключение - выбирай сама. Всех остальных - в нацмены. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2012 Тебе одной - только никому... - тебе одной сделаю исключение - выбирай сама. Всех остальных - в нацмены. Не переживай - титульна я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 19 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2012 Лично я буду определять и всегда. Титульная нация - это исконная нация этой земли и все остальные - нац.мены. Чё ж тут непонятно? Чё? непонятно? Ну, ты тупой.... Вот тебе на примере - в америке титульная нация - индейцы. А кто тебя будет "определять"? Ну не будешь же ты один "неопределённый"? Потому как неопределённый вообще есть ничего. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 19 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2012 А кто тебя будет "определять"? Ну не будешь же ты один "неопределённый"? Потому как неопределённый вообще есть ничего. читай п.1. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 20 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 січня, 2012 Правильно, Україна - для українців, тобто, громадян України, тих, хто тут живе і має Україну за Батьківщину. Запрошені були всі, хто мав бажання ТАКИМ ЧИНОМ відсвяткувати ДН Бандери. Спеціально плакати не відслідковували - міг бути і такий. Я так вважаю, на свій розсуд, що кожен самовиражається як хоче, лиш би не заважати іншим. Ні? Ти проти плюралізму? Думаю ніяк не буде визначатися приналежність до "титульної" нації - єдине чим це може грозити "нетитульній" - потрібно буде знати українську мову. Как отметила праздник?. В проруби не купалась? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 20 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 січня, 2012 Лично я буду определять и всегда. Титульная нация - это исконная нация этой земли и все остальные - нац.мены. Чё ж тут непонятно? Чё? непонятно? Ну, ты тупой.... Вот тебе на примере - в америке титульная нация - индейцы. Если вы сторонник *Свободы*, я не удивлюсь, если ваши однодумцы начнут жечь книги. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2012 Как отметила праздник?. В проруби не купалась? У нас нет прорубей - мы сухопутный город ))) А вообще, во Львове это религиозный праздник - со всей атрибутикой - святвечеря, Богослужение, свячение воды, щедривки, священик со святой водой по домах. Вот в том порядке, что я написала - я празновала, если это можно назвать праздником - выходного ж не было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.