Гість vladimir Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 А с моей точки зрения, так вы там с жиру беситесь (при таком то сыре ). И масло с Украины у нас нарасхват. Всё относительно... :rolleyes: бесимся, бесимся...а от скуки жалуемся... и нитраты нам тут не еда и химия нам видели те не вкусная, хохлы одним словом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Vern Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 ага, и мне пож-ста объясни, это ты по поводу одного или обоих? ( а то читала-читала этого Верна, ни фига не поняла, шо, кто,куда ,,,а тут уже и "двери закрываются"(( мммммдааааааа........... затем Вы пишите следующее....... С какого утра? У меня ночи не было! Только собралась сейчас спать, снова гости навалились.. Кошмар какой- то! Куда их девать? Бегают вокруг с закусками.. Может, не заметят, что меня рядом нет?.. З.Ы.: Мне стыдно говорить женщине про её в/п.... Я немного другого воспитания.... можете не угрожать.... я знаю Вы злопамятна... И если Вы чего-то непоняли обратитесь к первоисточнику, для уточнения... Взрослая женщина (по фото) а так себя ведёт.... ай... ай... ай... цит. В. Высоцкий "..Жираф большой ему видней.." примите как комплимент.... не подумайте, это не оскорбление... Надеюсь после приятного и продолжительного сна Ваш разум станет немного яснее... и отпадёт необходимость что-то пояснять.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 мммммдааааааа........... затем Вы пишите следующее....... З.Ы.: Мне стыдно говорить женщине про её в/п.... Я немного другого воспитания.... можете не угрожать.... я знаю Вы злопамятна... И если Вы чего-то непоняли обратитесь к первоисточнику, для уточнения... Взрослая женщина (по фото) а так себя ведёт.... ай... ай... ай... цит. В. Высоцкий "..Жираф большой ему видней.." примите как комплимент.... не подумайте, это не оскорбление... Верн, вы милый, но немножко нудный, как "Война и мир". Я совсем не злопамятная.. А почему взрослой женщине нельзя так себя вести? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Vern Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 Верн, вы милый, но немножко нудный, как "Война и мир". Я совсем не злопамятная.. А почему взрослой женщине нельзя так себя вести? Почему нельзя???.... Можно!!!.... Можно вести себя как угодно.... Смотря какую цель Вы преследуете....... Иногда, в некоторых сообщениях, Вы подобны влдадельцу этих слов - "А мы пойдём на север"..... (из м/ф Маугли) З.Ы.: Не принимайте близко к сердцу.... это опять таки комплимент.... такие люди тоже кому-то нужны... (это лично моё мнение, прошу принять как должное и не обижаться.....) Я не в праве кого-либо осуждать... Чего и не делаю.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 Не принимайте близко к сердцу.... кого-либо осуждать... Чего и не делаю.... у меня нет сердца, верн. Да, вы не делаете! Вы уже обделались. Во всяком случае- в моих глазах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Vern Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 у меня нет сердца, верн. Да, вы не делаете! Вы уже обделались. Во всяком случае- в моих глазах. Что конкретно, из 20-ти с лишним сообщений, заставило Вас так обо мне подумать.....???? З.Ы.: Может Вы измените своё мнение обо мне.... Так же как и я.... Интересен подход с Вашей стороны.... я старался минимум своих слов добавлять в сообщения (так лишь подчёркивая моменты на которые следует обратить внимание, и принять их как моё понимание Вашего....) А Вы в свою очередь ведёте себя каким-то непонятным, для меня, образом.... Поясните то место где я не прав, и я с большим удовольствием удалю то сообщение и попрошу прощения.... Или может мне необходимо изменить своё поведение... Пожалуйста, прошу Вас отнестись к этому сообщению с полной серьёзностью!!!! Заранее благодарен.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 Что конкретно, из 20-ти с лишним сообщений, заставило Вас так обо мне подумать.....???? З.Ы.: Может Вы измените своё мнение обо мне.... Так же как и я.... Интересен подход с Вашей стороны.... я старался минимум своих слов добавлять в сообщения (так лишь подчёркивая моменты на которые следует обратить внимание, и принять их как моё понимание Вашего....) А Вы в свою очередь ведёте себя каким-то непонятным, для меня, образом.... Поясните то место где я не прав, и я с большим удовольствием удалю то сообщение и попрошу прощения.... Или может мне необходимо изменить своё поведение... Пожалуйста, прошу Вас отнестись к этому сообщению с полной серьёзностью!!!! Заранее благодарен.... С удовольствием. Вы сделали попытку уподобить себя с Путиным, цитируя Киплинга? Милый, добрый Верн.. Откройте поиск и прочтите о жирафе. Вам НИКОГДА больше не захочется сравнивать его с семейством псовых. Я могу вас уничтожить. Но мне вас искренне жаль. Я не буду наносить удары копытом. Знаете почему? Я немножко "под шафе" - а в таком состоянии позволяю себе крайности в отношении с невоспитанными мужчинами и еще одной категорией презираемых мною людей. После вашего комментария с претензией на злословие, могу утверждать беззаперечно (как по-русски?,,) - вы - еврей, Верн. Я ошибаюсь весьма редко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Vern Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 С удовольствием. Вы сделали попытку уподобить себя с Путиным, цитируя Киплинга? Милый, добрый Верн.. Откройте поиск и прочтите о жирафе. Вам НИКОГДА больше не захочется сравнивать его с семейством псовых. Я могу вас уничтожить. Но мне вас искренне жаль. Я не буду наносить удары копытом. Знаете почему? Я немножко "под шафе" - а в таком состоянии позволяю себе крайности в отношении с невоспитанными мужчинами и еще одной категорией презираемых мною людей. После вашего комментария с претензией на злословие, могу утверждать беззаперечно (как по-русски?,,) - вы - еврей, Верн. Я ошибаюсь весьма редко. Вы сделали попытку уподобить себя с Путиным, цитируя Киплинга? - Укажите пожалуйста место... А то я мало знаком с Киплингом, Путиным, не могу понять о чём идёт речь..... Вам НИКОГДА больше не захочется сравнивать его с семейством псовых. - Я этого не делал.... это Вы опять что-то перепутали....... Я могу вас уничтожить. - да походу Вас сильно задело - извините.... Но мне вас искренне жаль. - не стоит этого делать... может, о Вас, сложиться впечатление слабохарактерного человека.... Я не буду наносить удары копытом. - тоже мне не совсем понятно.... Знаете почему? - не знаю!!! Я немножко "под шафе" - а в таком состоянии позволяю себе крайности в отношении с невоспитанными мужчинами и еще одной категорией презираемых мною людей. - с этого надо было начинать сообщение... После вашего комментария с претензией на злословие, могу утверждать беззаперечно (как по-русски?,,) - вы - еврей, - нет! Я ошибаюсь весьма редко. - это лично Ваше мнение (на которое Вам не делают замечания - из-за этого, скорее всего, у Вас и появился этот комплекс самоуверенности...), с которым я не согласен... З.Ы.: Вы опять "легкомысленно" отнеслись к моему сообщению.... Давайте мириться.... Прочтите моё предидущее сообщение заново, вдумайтесь, а потом можете дать свой аргументированный ответ... Я Вас не тороплю, если состояние "под шафе" мешает Вам это сделать, то можете отложить этот момент до более трезвого мировосприятия... С большим Уважением к Вам и ко всему животному миру не оставляя без Внимания и отряд парнокопытных семейства Жирафовых. Рад знакомству с Вами, именно в таком образе в котором Вы предстали передо мной... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 Я верю вам. Вы правда, не еврей? Подтвердите без своего обычного многословия! Тогда все объясню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Vern Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 Я верю вам. Вы правда, не еврей? Подтвердите без своего обычного многословия! Тогда все объясню.Мне не интересно с Вами общаться.... Вы "человек ромашка"... И верите и не верите... хмммммм забавно....Общение с Вами приводит в никуда... и у меня нет уверенности в том, что состояние "под шафе" у Вас пройдёт бесследно... не вижу смысла дальше с Вами общаться... многословие специально для Вас, дабы более понятней (или легче) Вами воспринималась информация... Объясните кому-нибудь другому Вашу правоту и озабоченность "всезнающей" "могущественной" дамы, готовой крушить всё на своём пути.... Примечание: слова в кавычках всезнающей и могущественной не стоит понимать буквально (для этого и кавычки) З.Ы.:Это моё последнее сообщение в Вашу сторону (по этой теме) по этому не стоит себя утруждать и давать мне какие либо ответы или пояснения... мне понятно всё... Спасибо Вам.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 Мне не интересно с Вами общаться.... Теперь я вам НЕ верю :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 GiRaFo.chka Ты разговариваешь с засланным козачком Орианы. Vern - Ориана сладкая парочка... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2012 GiRaFo.chka Ты разговариваешь с засланным козачком Орианы. Vern - Ориана сладкая парочка... Шкатулич, ти не оригінальний - вже всім відомо про десант засланий САИ, а ти мені приписуєш ті ж методи - якщо капля логіки присутня, скажи: для чого? Диви, як я вас тут всіх вистроїла - вже тільки коротко відгавкуєтеся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Шкатулич, ти не оригінальний - вже всім відомо про десант засланий САИ, а ти мені приписуєш ті ж методи - якщо капля логіки присутня, скажи: для чого? Диви, як я вас тут всіх вистроїла - вже тільки коротко відгавкуєтеся. Не выдавай желаемое за действительность - просто сними противогаз и увидишь реальность. Никто этого пидара всерьёз не воспринимает, разве что Владимир, но и он уже всё понял. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Не выдавай желаемое за действительность - просто сними противогаз и увидишь реальность. Никто этого пидара всерьёз не воспринимает, разве что Владимир, но и он уже всё понял. Я скину противогаз тоді, коли ти і твої друзяки почнуть вести себе пристойно. Ще раз нагадаю тобі, коли ти прийшов на форум з тобою повелися з розумінням. Підаром не називали і свої болячки не приписували. А ти схожий на свиноту невдячну. Думаєш з таким без противогаза можна? Думай, голова на те є!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Не выдавай желаемое за действительность - просто сними противогаз и увидишь реальность. Никто этого пидара всерьёз не воспринимает, разве что Владимир, но и он уже всё понял. Соррии.... Выдленное - это Вы о ком? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Соррии.... Выдленное - это Вы о ком? Жюль Верн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2012 Я скину противогаз О, уже прогресс! Мабуть з тебе будуть люди. Ще раз нагадаю тобі, коли ти прийшов на форум з тобою повелися з розумінням. Підаром не називали і свої болячки не приписували. А ти схожий на свиноту невдячну. Думаєш з таким без противогаза можна? Думай, голова на те є!!!Ничего себе - з розумiнням!Впердонили по самые не могу! Так я же тогда первый раз в жизни забрел вообще на форум. Наивный был, как 2 коп. Ничего - не в обиде. "Молодых" надо крестить. А тут твой диверсант. С таким апломбом! С иринией "явного превосходства". Ничё, я его ещё повожу рылом по дерьму. Раз Корин сказал о нём - неприкрытый идиотизм, значить идиотизм. И цыц, никаких возражений ! Корин -король! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Раз Корин сказал о нём - неприкрытый идиотизм, значить идиотизм. И цыц, никаких возражений ! Корин -король! Пам"ятається він і тебе ідійотом називав - також погоджуєшся без суперечки? Ото ж... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 ВИШКА БОЙКА СПЛИВЛА НА ВЕРТОЛІТНОМУ ПОЛІ Вертолітний майданчик для президента в центрі Києва будує компанія, за якою стоять фірми, що брали участь у закупівлі скандальних бурових вишок для "Чорноморнафтогазу". Про це йдеться в статті газети "Дзеркало тижня. Україна". Як відомо, 28 грудня 2010 року Київрада виділила 2,18 га на схилах Дніпра для будівництва вертолітного майданчика. "Гектари були виділені з туманним формулюванням "для будівництва та обслуговування об'єктів інженерної та транспортної інфраструктури на Паркової алеї" не державному підприємству, а маловідомому ТОВ "Амадеус КО", - пише видання. "Амадеус КО" найняв субпідрядника, і "Основа Солсіф" почала будівництво якоїсь триповерхової будівлі на місці запланованого майданчика. Журналісти видання з'ясували, що 95% "Амадеус КО" належить британській фірмі Fineroad business LLP (Кардифф). Заснована 16 грудня 2010 року (за два тижні до рішення Київради), номінального директора немає. Британські друзі ZN.UA пояснили, що таке можливо, і функції директора виконують безпосередньо засновники. У списку власників цієї компанії значаться офшорні компанії з Белізу - Ireland & Overseas Acquisitions і Milltown Corporate Services. "І саме ці фірми навесні 2011 року продали "Чорноморнафтогазу" першу морську бурильну установку West Juno, більш відому серед читачів під назвою "вишка для Бойка", - зазначає видання. "Тоді для операції була використана інша їх власність - теж британська Highway Investment Processing (зареєстрована за тією ж адресою, що і Fineroad)", - уточнили журналісти. Після покупки "вишки Бойко" з'ясувалося, що номінальними засновниками офшорів є латвійці Стан Горін і Ерік Ванагельс. Перший в інтерв'ю телеканалу ТВі сказав, що не впізнає свого підпису на платіжних документах, так що ніяких вишок він не продавав. Другий - веде життя бомжа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 ФІРМА, ЯКІЙ БОЙКО ПЕРЕПЛАТИВ ЗА ВИШКУ, ВИРІШИЛА ЗНИКНУТИ Британська фіктивна компанія Highway Investment Processing LLP, яка продала за завищеною ціною бурову вежу "Нафтогазу", почала процес ліквідації. Про це свідчить наявний в "Української правди" лист британського реєстраційного відомства на адресу компанії. Згідно з повідомленням від 10 січня 2012 року, компанію Highway Investment Processing LLP буде ліквідовано по закінченню трьох місяців, тобто 10 квітня 2012 року. Одночасно її буде виключено з британського реєстру підприємств. Собаки британці - у них все відкрито для загального доступу, нема ніяких бізнестаємниць і зацікавлених у приховуванні оборудок - єдине на що можуть поскаржитися наші ділки - а так, все дуже швидко і без заморочок: відкрив бізнес, закрив бізнес. Напередодні "Українська правда" опублікувала статтю про те, що 400 мільйонів доларів за вишку, придбану "Нафтогазом" за завищеною ціною, були перераховані на рахунок фіктивної компанії у ризькому Trasta Komercbanka. Цей же банк виявився пов'язаний з українським акціонерами "РосУкрЕнерго", яких ще в політиці прийнято називати "групою Льовочкіна-Фірташа" Третім учасником цією групи є Юрій Бойко, міністр палива та вугільної промисловості, який безпосередньо відповідав за придбання цієї бурової установки у фірми Highway Investment Processing LLP. Раніше розслідування "Дзеркала тижня" встановило, що за вишку вартістю 250 мільйонів доларів українська державна компанія заплатила 400 мільйонів. Подальше розслідування телеканалу TVi знайшло формального директора компанії Highway Investment – рижанина Стана Горіна, який повідомив, що не має до цієї фірми жодного стосунку, і підпис під платіжними документами з продажу вишки він не ставив. Засновниками Highway Investment Processing LLP виступили дві офшорні фірми. Їх директорами, згідно з аудитом на замовлення уряду Азарова, був той таки Стан Горін та другий мешканець Риги Ерік Ванагельс, який взагалі виявився бомжем, паспорт якого було загублено. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 А тому плюй в очі - все Божа роса. Нагрів на державі сотні мільйонів і навіть в сірка очей не позичає *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RXB8xAz1RU0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Коломойський і Фірташ позбавили бюджет 3 мільярдів, пролобіювавши зменшення ренти на нафту? Наприкінці 2011 року Верховна рада прийняла законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу щодо перегляду ставок деяких податків і зборів" за авторством депутатів-регіоналів Юрія Каракая і Олега Царьова, який мав на меті проіндексувати податки та збори на розмір інфляції. У прийнятому варіанті закону, який 10 січня 2012 року був завізований президентом Віктором Януковичем, з'явився абзац, якого ні в першому проекті документа від 28 жовтня 2011 року, ні в допрацьованому варіанті від 8 листопада 2011 року не було, пише тижневик "Дзеркало тижня. Україна". Відповідно, жодних узгоджень і обговорень ця норма не проходила, відзначає видання. Це не завадило внести процитований пункт у документ у день голосування 22 грудня. Хто і як це зробив, поки залишається загадкою. Згідно з новою нормою в законі, зменшується коефіцієнт, на який множиться фіксована ставка ренти. До 2012 року цей коефіцієнт обчислювався діленням світової ціни на нафту на базову вартість нафти 70 доларів за барель, або 560 грн. Збільшивши у своєму законопроекті дільник із 70 до 100 доларів за барель, "регіональний" дует знизив "рентний" коефіцієнт, а з ним і сам податок мінімум на 22%, а максимум - на 30%. У тому разі, якщо 2012 року ціни втримаються на торішньому рівні 109,3 долара за барель, ренту для неглибоких родовищ розраховуватимуть за формулою 2383,89 гривні за тонну х 109,3/100 = 2605,59 гривні за тонну. Своєю чергою, якби ренти взагалі не чіпали, вона цього року становила б 2141,86 гривні за тонну х 109,3/70 = 3344,36 гривні за тонну. Не виключено, що пункт про збільшення базової ставки ренти вніс уряд, і при незмінності розрахунків коефіцієнта рента 2012 року становила б 3722,27 гривні за тонну (2383,89 гривні за тонну х 109,3/70). Тож у першому випадку бюджет недоодержить на кожній тонні 738,77 гривні за тонну (3344,36 – 2605,59), у другому — 1116,68 гривні за тонну (3722,27 – 2605,59). Якщо припустити, що цього року видобуток нафти з газовим конденсатом становитиме 3 млн. тонн, втрати бюджету від абзацу в законі, який казна-звідки взявся, становитимуть від 2,216 до 3,35 млрд гривень,наголошує видання. З іншого боку, ці суми стануть надбанням нафтогазодобувних компаній, зокрема найбільших із них - ПАТ "Укрнафта" і ДК "Укргазвидобування", контрольованих відповідно Ігорем Коломойським і Дмитром Фірташем. Нехило хлопці "працюють". То чи не варто бодай в знак протесту зіпсувати негідникам обідню - вигнати нафік з влади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Чекаю на реакцію тих, в кого мер міста - хороша людина, в кого місцева влада поремонтувала дороги і хто тішиться з того, що бодай щось в країні, але робиться - вам, рабам, ще які приклади наводити, щоб ви зрозуміли, що тупе робоче бидло - знахідка для теперішньої влади. Або ви нафік виженете їх від корита, або завтра ви будете ходити з мішечком землі, єдиним, що у вас залишиться свого - як це було в ролику, яким Мітіч мені доволив шкідливість вступу в ЄС. Але у випадку з Грецією - їм хоч шанс дали, який греки профукали - а нам ніхто ніякого шансу не дає - крадуть все, що ще залишилося . А деякі навіть їх до цього припрошують і гарантують, що так вони зможуть робити довго. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Увага, вас хочуть купити!!! Кого? - тих людей, які знають, що совість не продається?! Принаймні ЗНАЛИ, коли ще жили в Союзі. Люди, що з вами стало?! Чому негідники думають, що вас можна купити? - адже ви дали повід так думати!!! Полтавський мер перед виборами роздає пенсіонерам продукти фото *http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/21/6923810/ Полтавський міський голова Олександр Мамай підкуповує виборців на мажоритарних округах міста. Про це повідомляє прес-служба громадянського руху "Спільна справа". Цими днями пенсіонери, інваліди та інші мешканці Полтави, що відносяться до незахищених верств населення, стали отримувати іменні запрошення від ГО "Наш дім – Полтава", які містять фото Мамая, а також двох представників цього об'єднання, які разом з ним планують балотуватися до Верховної Ради по мажоритарних округах Полтави та області. "Шановний (-а) … Громадське об’єднання "Наш дім – Полтава" проводить нову соціальну ініціативу в підтримку мало захищених верств населення. Будь-ласка, прийдіть у чітко вказаний день та час. При собі треба обов’язково мати: паспорт, пенсійне посвідчення та запрошення", - йшлося в тексті. Крім того, громадяни отримують від ГО "Наш дім – Полтава" так звані анкети, де вказані прізвище, ім’я, по-батькові й адреса певного громадянина, а також два варіанти продуктового набору, один з яких пропонується обрати та поставити свій підпис під словами: "Я погоджуюсь на отримання вищевказаного продуктового набору". "Продуктовий набір №1" містить рис, гречку, цукор, олію, макаронні вироби, згущене молоко, рибну консерву, борошно, "Продуктовий набір №2" – 8 кг. цукру. "Пенсіонери повідомляють, що дані "продуктові набори" вже поширюються в масовому порядку. Люди, як займаються їх розподіленням, обіцяють, що до виборів громадяни отримають харчові хабарі ще кілька разів. І "один раз після виборів", у випадку проходження кандидатів", - відзначає прес-служба. На минулих виборах президента, бабуся, в якої я купляю на базарі молочні продукти, розповідала, що якийсь чоловік з району намагався підкупити її онука - "за" януковича давав 100грн. Бабуся злякано запиталася хлопця: і ти проголосував? На що той відповів: бабо, я знаю, що не все можна купити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Какой большой высер компромата. :o К чему бы это? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Какой большой высер компромата. :o К чему бы это?Быть это может потому, что лавры первенства, неожиданно перехватил торговец "тормозными колодками".Т.с., увели харчи из-под носа.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Быть это может потому, что лавры первенства, неожиданно перехватил торговец "тормозными колодками". а кто это если не секрет?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 а кто это если не секрет?)С утреца, будете бриться - рассмотрите.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 22 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2012 С утреца, будете бриться - рассмотрите.... а писали,что не будете учавствовать. а вы когда будете бриться в зеркале увидете лицемера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.