Гість дядя Митя Опубліковано 21 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2011 Та ні, глупий ти, бо не розумієш, що одна держава не мала права нападати на іншу через територіальний конфлікт. І хто б отримав по "по соплям", коли б США захотіли це довести. Але ти глупий ще тому, що не розумієш ще однієї істини - саме грузино-російський конфлікт довів, що дві полярні сили НАТО і Росія не будуть воювати просто так, як ти мені втюхував стащаючи конфліктом через вступ України в НАТО. І тільки ми самі можемо їх примусити не дивитися на нас, як на полігон геополітичних ігрищ, а поважати нас, як державу. Ми - це громадяни України, а не п"ята колона москви - тому сам розумієш, поки вас більшість, все так і залишить. Бидло рулить... Саме грузино-російський конфлікт довів только одно, что Штаты ради собственной выгоды ложили хер на все и всех, даже на собственных партнеров,и что в угоду политическим амбициям одного человека, они могут пожертвовать даже маленькой страной.Грузия стала разменной монетой в геополитических играх Америки. I якшо твоя сiра речовина не в состоянии это переварить, то это не дает тебе право считать всех вокруг быдлом.А судя по тому, с какой частотой ты используешь это слово, то ты и есть самое натуральное "оно самое". Просто осознавать себя саму "этим самым" как то грустно, вот и клеишь этот ярлык на всех подряд, вроде как "равная среди равных".Вот только пока в нашей стране существуют такие шизоидные патриоты нет никакой уверенности, что завтра не разменяют Украину! А по поводу твоей глупости и тупости так тебе разве что ленивый на этом форуме об этом не говорил. Не могут же столько людей ошибаться! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2011 Саме грузино-російський конфлікт довів только одно, что Штаты ради собственной выгоды ложили хер на все и всех, даже на собственных партнеров, и что в угоду политическим амбициям одного человека, они могут пожертвовать даже маленькой страной.Грузия стала разменной монетой в геополитических играх Америки. I якшо твоя сiра речовина не в состоянии это переварить, то это не дает тебе право считать всех вокруг быдлом.А судя по тому, с какой частотой ты используешь это слово, то ты и есть самое натуральное "оно самое". Просто осознавать себя саму "этим самым" как то грустно, вот и клеишь этот ярлык на всех подряд, вроде как "равная среди равных".Вот только пока в нашей стране существуют такие шизоидные патриоты нет никакой уверенности, что завтра не разменяют Украину! А по поводу твоей глупости и тупости так тебе разве что ленивый на этом форуме об этом не говорил. Не могут же столько людей ошибаться! Дик вам, московським холуям, якщо нема що відповісти, то ви відразу переходите на сам дурак, а оскільки тут таких більшість - тому зрозуміло, що перепадає. Але я не переживаю - дурному не доведеш, а розумний зрозуміє, тому й не ображаюся на дурнів. Поки про бидло ти спростування не дав, а навіть сам за себе підтвердив, мовляв, йдіть у Європу, якщо вам подобається жити серед цивілізованих людей, а у мене тут кусок сала, горілка, можливість на все це заробити і, що найголовніше - друзі, такі самі як я. Казав таке? Ще раз визначення тупого працюючого бидла- людина, яка мириться з тим, що є і не бажає кращого. Будуть заперечення - пиши. А поки - переварюй. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2011 Дик вам, московським холуям, якщо нема що відповісти, то ви відразу переходите на сам дурак, а оскільки тут таких більшість - тому зрозуміло, що перепадає. Але я не переживаю - дурному не доведеш, а розумний зрозуміє, тому й не ображаюся на дурнів. Поки про бидло ти спростування не дав, а навіть сам за себе підтвердив, мовляв, йдіть у Європу, якщо вам подобається жити серед цивілізованих людей, а у мене тут кусок сала, горілка, можливість на все це заробити і, що найголовніше - друзі, такі самі як я. Казав таке? Ще раз визначення тупого працюючого бидла- людина, яка мириться з тим, що є і не бажає кращого. Будуть заперечення - пиши. А поки - переварюй. Минус пять баллов Ориане за хамство по отношению к дяде Мите. Даже не верится, что когда-то ты была маленькой девочкой, носила бантики, любила собак и кошечек... Хотя вряд ли. Скорее всего ты этих кошечек прибивала к забору гвоздиками, а собачек, используя свои бантики, вешала на гилляках, за неимением под рукой быдла, московськых холуев, да и вообще москалей... Ну а теперь, шо выросло, то и имеем. А если бы росла в нормальной среде, а не среди бандерлогов, то может и стала бы женщиной, а не тем, шо выросло и шо мы все тут имеем... соблюдая очерёдность. И похоже тебе это нравится.)))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2011 Ну а теперь, шо выросло, то и имеем. А если бы росла в нормальной среде, а не среди бандерлогов, то может и стала бы женщиной, а не тем, шо выросло и шо мы все тут имеем... соблюдая очерёдность. И похоже тебе это нравится.)))))))))) Що САИ, хочеш про своє життя поговорити? А ображатися потім не будеш? Ну то гукни, якщо є бажання. А Мітічу я не хамила - лише переказала те, що він раніше писав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 Що САИ, хочеш про своє життя поговорити? А ображатися потім не будеш? Ну то гукни, якщо є бажання. А Мітічу я не хамила - лише переказала те, що він раніше писав. Не возражаешь, значит правда моя. Если бы Ориане было хотябы лет на 60 меньше, чем сейчас, то была бы возможность тебя перевоспитать, отдали бы в какую нибудь бездетную чукотскую семью... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 Минус пять баллов Ориане за хамство по отношению к дяде Мите. Даже не верится, что когда-то ты была маленькой девочкой, носила бантики, любила собак и кошечек... Хотя вряд ли. Скорее всего ты этих кошечек прибивала к забору гвоздиками, а собачек, используя свои бантики, вешала на гилляках, за неимением под рукой быдла, московськых холуев, да и вообще москалей... Ну а теперь, шо выросло, то и имеем. А если бы росла в нормальной среде, а не среди бандерлогов, то может и стала бы женщиной, а не тем, шо выросло и шо мы все тут имеем... соблюдая очерёдность. И похоже тебе это нравится.))))))))))Стопроцентно поддерживаю. Этакая друза из наглости, вранья, хамства и невежества, с претензиями на противоположное. Редкий экземпляр. Лечить, безусловно, можно. В условиях полной изоляции...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 Стопроцентно поддерживаю. Этакая друза из наглости, вранья, хамства и невежества, с претензиями на противоположное. Редкий экземпляр. Лечить, безусловно, можно. В условиях полной изоляции...... Ну ось, навіть наш полковнік, який заскочив з пафосом і претензією на об"єктивність - зійшов на особисті образи. Любий, такі як ви по іншому мені відповісти не можуть - тільки образами. ПРАВДУ важко спростувати - що ви всім скопом і кожний з вас окремо доводите. СОВОК невмирущий - цьому я свідома, але і він має здатність слабнути в міру зміни поколінь. Якщо врахувати, що ви люди старої формації - то ваші погляди - не катастрофа. А молодих совкових я зустрічала лише на Донецькому форумі і то не в переважній більшості. Україна - не Росія. Змиріться!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 Ну ось, навіть наш полковнік, який заскочив з пафосом і претензією на об"єктивність - зійшов на особисті образи. Любий, такі як ви по іншому мені відповісти не можуть - тільки образами. ПРАВДУ важко спростувати - що ви всім скопом і кожний з вас окремо доводите. СОВОК невмирущий - цьому я свідома, але і він має здатність слабнути в міру зміни поколінь. Якщо врахувати, що ви люди старої формації - то ваші погляди - не катастрофа. А молодих совкових я зустрічала лише на Донецькому форумі і то не в переважній більшості. Україна - не Росія. Змиріться!!!! По большому счёту, как я разумею, против мною вышеперечисленного, возражений не поступило. Стало быть, всё верно. Тема более, что я как человек пожилой, руководствуюсь здравым смыслом нажитого опыта, а не местечковыми эмоциями. Да и по миру поездил изрядно. Есть с чем сравнивать. Ясное дело, что общество развивается, ни что не стоит на месте. Только ведь Вашим пещерным национализмом и чёрной ненавистью к окружающим, не согласным с Вашими концепциями, никогда и никакого согласия и порядка, не добьёшься. А "совковость", это настолько неопределённое понятие, что им пользуются все, кому не лень. Одни, чтобы осудить неправедность других, а другие, чтобы прикрыть собственное неблагополучие.А Украина - не Россия, это к чему приплетено? Дабы вывести разговор на рельсы всеобщей свары? Так Вы только этим и занимаетесь. И вообще, извините, у меня впечатление таково, что Вы попросту, "зашибаете деньгу" на этом форуме побитно и построчно, посему ажиотаж и выгоден .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2011 Так Вы только этим и занимаетесь. И вообще, извините, у меня впечатление таково, что Вы попросту, "зашибаете деньгу" на этом форуме побитно и построчно, посему ажиотаж и выгоден .... Та думайте, що хочете - ваші думки, це ваш рівень інтелекту. Якщо ви не змогли звести розмову у русло теми - підтвердження, що ви слабак, і я вас здолала. А тепер, ви не проти, щоб побути джентельменом хоч раз і дати можливість мені на останнє слово. Бо всі решта будуть в тему, мусить же хтось на форумі бути розумнішим. Дякую. :rolleyes: З.І. До речі, а як ви хотіли. щоб я відповіла на ваш пост - доводила, що я не верблюд? Ото ще, хто має очі - бачить, а сліпому не доведеш. І дурному також. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Дик вам, московським холуям, якщо нема що відповісти, то ви відразу переходите на сам дурак, а оскільки тут таких більшість - тому зрозуміло, що перепадає. Але я не переживаю - дурному не доведеш, а розумний зрозуміє, тому й не ображаюся на дурнів. Поки про бидло ти спростування не дав, а навіть сам за себе підтвердив, мовляв, йдіть у Європу, якщо вам подобається жити серед цивілізованих людей, а у мене тут кусок сала, горілка, можливість на все це заробити і, що найголовніше - друзі, такі самі як я. Казав таке? Ще раз визначення тупого працюючого бидла- людина, яка мириться з тим, що є і не бажає кращого. Будуть заперечення - пиши. А поки - переварюй. Ты сейчас сама что написала? Как расценивать твое хамство?Какие бы у тебя не были взгляды, ты можешь заблуждаться и если тебе говорят все вокруг, что ты выглядишь глупо, надо хотя бы задуматься! Тем более если у кого то взгляды противоположны твоим не оскорблять их быдлом! Ибо тогда, кто ты есть сама? И потом мало кто разделяет твоих взглядов по поводу "лучшего" будущего ибо многие понимают по разному. Ведь на самом деле стать лакеем в Европе не столь радужное будущее, многие представляют это лучшее по другому! Так почему они быдло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Ну ось, навіть наш полковнік, який заскочив з пафосом і претензією на об"єктивність - зійшов на особисті образи. Любий, такі як ви по іншому мені відповісти не можуть - тільки образами. ПРАВДУ важко спростувати - що ви всім скопом і кожний з вас окремо доводите. СОВОК невмирущий - цьому я свідома, але і він має здатність слабнути в міру зміни поколінь. Якщо врахувати, що ви люди старої формації - то ваші погляди - не катастрофа. А молодих совкових я зустрічала лише на Донецькому форумі і то не в переважній більшості. Україна - не Росія. Змиріться!!!! Когда ты перестанешь писать от имени Украины? Ты отвергая ее прошлое, историю и братские отношения с Россией учишь нас какая Украина и какая Россия! Ты сама то много знаешь? Вот эти москали, эти совки, эти не такие, эти другие и все быдло! Я понимаю что у тебя мания величия, но все лечится, лечит сама жизнь, и тебя вылечит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Когда ты перестанешь писать от имени Украины? Ты отвергая ее прошлое, историю и братские отношения с Россией учишь нас какая Украина и какая Россия! Ты сама то много знаешь? Вот эти москали, эти совки, эти не такие, эти другие и все быдло! Я понимаю что у тебя мания величия, но все лечится, лечит сама жизнь, и тебя вылечит. Смел, по большому счету, то что я написала, татарину должно быть все равно - ты чего выступаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Ты сейчас сама что написала? Как расценивать твое хамство? А твое хамство как расценить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Напомню Россию не приняли в НАТО в 99г. Знаете почему? Все просто - Территория! Член НАТО имеет территориальную целостность! А Россия тогда была на коленях, все ждали ее РАЗВАЛА. Напомню!!!! С 24 марта 1999 года в связи с началом военной операции (агрессии) НАТО против Югославии отношения России с НАТО фактически заморожены. Отозван главный военный представитель РФ при НАТО, отложен вопрос об открытии миссии НАТО в Москве. Пересматривается отношение России к Основополагающему акту Россия - НАТО. Россия не приняла участия в юбилейном саммите НАТО в Вашингтоне (апрель 1999 года). Министерство обороны РФ приняло решение об отзыве всех российских военнослужащих, проходящих обучение в военных учебных заведениях стран НАТО, а также на краткосрочных курсах в военных заведениях стран НАТО. 26 марта 1999 года МИД РФ предложил покинуть в 24 часа Москву представителю бюро по контактам НАТО в Москве Алексею Шахтахтинскому (дипломат, Франция) и советнику НАТО по вопросам информации Манфреду Дилю (полковник генштаба ВС ФРГ). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Ще раз визначення тупого працюючого бидла- людина, яка мириться з тим, що є і не бажає кращого. Будуть заперечення - пиши. А поки - переварюй.Мадам, под ваше определение быдла попадают все, в том числе и развитые европейские страны. А кем вы себя считаете? Столбовою дворянкой, Царицей, или Владычицей морскою? Может у вас параноя...? <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Смел, по большому счету, то что я написала, татарину должно быть все равно - ты чего выступаешь?Курицу не спросили, что для татарина важно, а что нет! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Напомню!!!!Кому то солнце светит, кого то печет.Упираясь в один факт, нельзя отрицать второй! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Кому то солнце светит, кого то печет. Упираясь в один факт, нельзя отрицать второй! Да облажался ты - так и скажи :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Да облажался ты - так и скажи :lol: :lol: :lol:Я подпишусь под каждым своим словом который написал на этом форуме с 2009 года! Ровно и за то что ты тупая, глупая курица!Хватит уже кудахтать! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2011 Мадам, под ваше определение быдла попадают все, в том числе и развитые европейские страны. А кем вы себя считаете? Столбовою дворянкой, Царицей, или Владычицей морскою? Может у вас параноя...? <_< Розвинуті країни не чіпай, Мітіч, люди, які побудували таке високоорганізоване суспільство, апріорі не можуть бути бидлом в загальній масі, як це є у нас. А що українці бидло - то далеко йти не треба Депутатам продовжують купляти стільці за захмарні гроші Понеділок, 19 грудня 2011, 15:14 "Готельний комплекс "Київ" Управління справами апарату Верховної Ради України закупив стільців на 120 тисяч гривень. Про це повідомляє Вісник державних закупівель. Торги завершені з визначенням переможця ТОВ "Бароко Стиль", яке отримає 120 321 грн. Минулого тижня ця ж фірма вже продала стільців готелю на 240 тисяч, по 7 тисяч за стілець. Минулого року ця ж фірма продала готелю стільці на 290 тисяч гривень. Бачиш, Мітіч, а ти кажеш, що не бидло - а вони якраз вважають навпаки. І як їм довести протилежне? А наразі ти мені доводиш. А мені нащо, що від мене залежить? - ти їм доведи, що вони не мають права купляти таких дорогих крісел, за твій рахунок, бо ти їм дозволу на розкоші не давав, поки ти собі таких не можеш дозволити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2011 Стопроцентно поддерживаю. Этакая друза из наглости, вранья, хамства и невежества, с претензиями на противоположное. Редкий экземпляр. Лечить, безусловно, можно. В условиях полной изоляции...... Іще один московский холуй завівся, імперский кований чобіт, підгавкувач пятоколонний, зомбі невиліковне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 24 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2011 Обидчевый? А я нет. :rolleyes:Понимаешь, Ларис, я привык общаться с людьми адекватными. С теми, кто при наличии фпктов либо выкладывает контраргументы, либо признаёт свою неправоту.Общение в стиле "сам дурак" меня не интересует. Если ты хочешь продолжить наш диалог, то либо выкладывай аргументы, либо учись признавать свою неправоту. На меньшее я не согласен. Ну а до тех пор я с тобой общение прекращаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2011 Ну а до тех пор я с тобой общение прекращаю. Маєш право. Я люблю поговорити про глобальне, про те, що може і міняє світ, в тому числі Україну. Ти замкнувся у своєму маленькому світі - замкнувся на темі Криму. Навіть це питання можна було б обговорювати, бо якщо дивитися, знов таки, глобально - там інтереси імперії, але ти й цього не бачиш чи вдаєш, що не бачиш. Але форум - відкритий дискусійний майданчик, а мені на чужі образи пофік, тому не обіцяю відповісти тим самим - залишаю за собою право реагувати на все що мене зацікавить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 24 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2011 Маєш право. Я люблю поговорити про глобальне, про те, що може і міняє світ, в тому числі Україну. Ти замкнувся у своєму маленькому світі - замкнувся на темі Криму. Навіть це питання можна було б обговорювати, бо якщо дивитися, знов таки, глобально - там інтереси імперії, але ти й цього не бачиш чи вдаєш, що не бачиш. Але форум - відкритий дискусійний майданчик, а мені на чужі образи пофік, тому не обіцяю відповісти тим самим - залишаю за собою право реагувати на все що мене зацікавить. Извини, не понял. Переведи пожалуйста. Для меня украинский язык не родной. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2011 Извини, не понял. Переведи пожалуйста. Для меня украинский язык не родной. Извени, что вмешиваюсь. Есть переводчики о которых хорошо знаешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2011 Извени, что вмешиваюсь. Есть переводчики о которых хорошо знаешь. Він шовініст. Чистий, рафінований шовініст, українофоб - п"ята колона Москви. Коли кажуть, що Росія ні на кого не буде нападати, мені смішно, бо справжнього нападу, як собі це дехто уявляє, не буде - ось такі "кікахи" і "мітічі", яких у Криму більшість - самі здадуться Кремлю. Це вони тільки у складі України говорять, що хочуть незалежності, а насправді сплять і бачать себе поряд з Росією. Тому-то вони і ненавидять кримських татар - бо це єдина сила в Криму, яка так просто не здасться Росії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2011 Він шовініст. Чистий, рафінований шовініст, українофоб - п"ята колона Москви. Коли кажуть, що Росія ні на кого не буде нападати, мені смішно, бо справжнього нападу, як собі це дехто уявляє, не буде - ось такі "кікахи" і "мітічі", яких у Криму більшість - самі здадуться Кремлю. А меня забыла! Я тоже за славянское братство и против того, чтобы граждане Украины унижались перед Еопой занимаясь мытьём задниц ихним старпёрам и другой аналогичной "квалифицированной" там работой. И никогда не сдамся англосаксам и их холуям, как любой, имеющий чувство собственного достоинства, человек - в отличии от тебя и тебе подобных, готовых ради "заробити грошенят" превратиться в жалких наймытов с надписью на лбу - "презренный УКР". Ориана Холодно... ---Так включи газ! Группа: Пользователи Сообщений: 6332 Регистрация: 21.2.2010 Из: Львів Пользователь №: 29426 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 Когда ты перестанешь писать от имени Украины? Ты отвергая ее прошлое, историю и братские отношения с Россией...А с кем Россия еще выстраивает "братские" отношения используя цену в 416 долларов США за 1 тыс кубов газа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 А меня забыла! Я тоже за славянское братство и против того, чтобы граждане Украины унижались перед Еопой занимаясь мытьём задниц ихним старпёрам и другой аналогичной "квалифицированной" там работой. И никогда не сдамся англосаксам и их холуям, как любой, имеющий чувство собственного достоинства, человек - в отличии от тебя и тебе подобных, готовых ради "заробити грошенят" превратиться в жалких наймытов с надписью на лбу - "презренный УКР". Так давайте сменим "квалификацию", вступим наконец в ЕС, НАТО и станем равными среди равных. Даже исходя из Вашей злости,- назло англосаксам и их холуям, с чувством достоинства утрем им нос и станем не хуже их жить!Да и к славянам вернемся, крепить славянское братство из состояния "подвешенности", они то в основном уже в этих организациях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 26 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2011 А с кем Россия еще выстраивает "братские" отношения используя цену в 416 долларов США за 1 тыс кубов газа?Ну Украина сама отвергла цену в 220 дол за куб газа. И что остается делать? Вы сами выбрали эту цену!Думаю тебя не удивит еще один факт, что Братские отношения были между нашими странами и до индустриализации и продажи газа, ровно как и после. Иногда так бывает, ложка дегтя портит бочку меда, вам осталось только догадаться, кто ее вам подсунул! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.