Major Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 Так понял, что "Отчиму", не светит. Разве что с пятого этажа потренироваться. Не понял лишь того, кто первый с места тронется. Жирафочка в Лисичанск? Или Кузя в Харьков? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 Ах, полковник, ты меня совсем обезоружил своей лестью. Но это ж надо такое придумать с Лисичанском? Да ты хоть знаешь, что меня на международном форуме взамуж зовут. Сразу двое! Один из Канады, другое из Германии! Правда, одному 62, а второму ваще....70. Ну не важно. Я для них- молодушка. Сразила наповал своей шляпкой и баюкательными стишками. Нет, я одного буденовца люблю. Безответно. Но он пока не зовет. По семейным обстоятельствам. А тебе только собралась фотографию прислать в купальнике, чтоб подтвердить, что ты никогда не ошибаешься. А то Наташка свои прокси вешает с шашлыком, а мне кроме талии показать нечего. Но раз ты меня к дупломированному спецу прилепил, не буду высылать! А в остальном- приагромное мирси! :rolleyes: Ты просто лапочка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 Ах, полковник, ты меня совсем обезоружил своей лестью. Вішь, я ж відразу сказала - старий ловелас. а ти - клуб імп...пенсіків :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 Вішь, я ж відразу сказала - старий ловелас. а ти - клуб імп...пенсіків :lol: можна подумать, что твой ловелас- молодой! :lol: А насчет потенции- советское значит прочное! Слышала такое? А молодые щас никуда не годные. Так что, эт смотря на чей вкус... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 и шо исчем? плевки прошлогодние? Та забудь и разотри. Просто никогда не цепляй меня. На каждое твое фе у меня найдется четыре фу. .... Пустяки. Плюнуть мне в душу невозможно, поскольку она у меня отсутствует. ..... www.otrezal.ru/play.php?id=172 :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 Так понял, что "Отчиму", не светит. Разве что с пятого этажа потренироваться. Не понял лишь того, кто первый с места тронется. Жирафочка в Лисичанск? Или Кузя в Харьков? Нас и дома хорошо кормят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 Нас и дома хорошо кормят. Я тоже так думаю. Но некая панна меня сосисками, который мой аватар жрёть не так давно упрекала. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 Я тоже так думаю. Но некая панна меня сосисками, который мой аватар жрёть не так давно упрекала. <_< Имела право, глядя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 Имела право, глядя. ЗаУмчику, процитуй мій пост, щоб цей недоумок леопольд побачив його, бо вже несила читати біля свого ніку "ПАННА". Придурок не знає, що паннами називають незаміжніх дівчат. А таких як я - ПАНЯМИ. Або нехай взагалі мене не згадує, бо що то за ігнор такий, коли нема дня, щоб він мене не згадав !!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 ЗаУмчику, процитуй мій пост, щоб цей недоумок леопольд побачив його, бо вже несила читати біля свого ніку "ПАННА". Придурок не знає, що паннами називають незаміжніх дівчат. А таких як я - ПАНЯМИ. Або нехай взагалі мене не згадує, бо що то за ігнор такий, коли нема дня, щоб він мене не згадав !!!! Не хочу. Трішки грубовато. Я пошановувач адекватності. Наберися сил, ми на цім світі в гостях. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 29 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2012 ... вже несила читати біля свого ніку "ПАННА". Придурок не знає, що паннами називають незаміжніх дівчат. А таких як я - ПАНЯМИ..... 1. Он не придурок :rolleyes: 2. Он подлизывается ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2012 1. Он не придурок :rolleyes: Не, таки зря Задорнов про американцев говорил шо они тупые. Ну может и тупые но таких тупых украинок как ПАННА я не встречал. Просил же бесноватую не читать меня, так нет, тупит и читает, и изрыгает очередную порцию помоев. Благодпаря тебе otchim я прочёл следующее Придурок не знає, що паннами називають незаміжніх дівчат. А таких як я - ПАНЯМИ..... Ну шо сказать, доказывать шо я знаю как назвать незамужнюю или замужнюю женщину не стану. Просто для таких как автор цитаты невдомёк, шо так я называю тех, кто мне не нравится. Назвать панну со Львова уважительно - пани - у меня язык не поворачивается и пальцы по клаве отказываются нажимать такие буквы. Шобы стать ПАНИ надо дабы к тебе мало-мальски уважение было. А так, как я считаю ниже своего достоинства сыпать оскорблениями тем паче даже в адрес беснующихся то на будущее пусть ПАННА из славного города Львова затямить нарешті шо інакше як так я до неї звертатися не буду. Якщо звичайно побачу цитоване кимось її словесне випорожненя. І нехай не ображаються на мене молоді дівчата але саме таке звернення саме до певної ПАННИ у моєму висловлюванні є негативом. Але це стосується лишень однієї панни яка не заслуговує шанобливого звернення - пані. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2012 Та нічого, мій кіт, коли об"їдається, також ригає... Мене інше бентежить... ... я розумію, очікувати великого розуму від того, в кого на першому місці шлунок - смішно, але щоб ТАКИЙ дебіл!!! Отчім, а ти казав, що він не дебіл - ось маєш підтвердження. Називати неприємну людину словом , яке означає чистоту, цноту, незайманість - це вище мого розуміння... Назвав би ПАННОЧКОЮ - асоціяція з гоголівською панночкою, тобто, відьмою - я б не заперечувала - я і є відьма, раніше це було в моєму профілі написано. Отже, хто буде мене переконувати, що польдич - має клепку в голові - отримає порчу. Все!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ринат Опубліковано 29 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2012 Та нічого, мій кіт, коли об"їдається, також ригає... Мене інше бентежить... ... я розумію, очікувати великого розуму від того, в кого на першому місці шлунок - смішно, але щоб ТАКИЙ дебіл!!! Отчім, а ти казав, що він не дебіл - ось маєш підтвердження. Називати неприємну людину словом , яке означає чистоту, цноту, незайманість - це вище мого розуміння... Назвав би ПАННОЧКОЮ - асоціяція з гоголівською панночкою, тобто, відьмою - я б не заперечувала - я і є відьма, раніше це було в моєму профілі написано. Отже, хто буде мене переконувати, що польдич - має клепку в голові - отримає порчу. Все!!! Это эльфийский, клингонский или на'ви язык? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 29 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2012 Это эльфийский, клингонский или на'ви язык? Это - "мовняшка" :rolleyes: Плохо быть бестолковым? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 29 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2012 Та нічого, мій кіт, коли об"їдається, також ригає... Мене інше бентежить... ... я розумію, очікувати великого розуму від того, в кого на першому місці шлунок - смішно, але щоб ТАКИЙ дебіл!!! Отчім, а ти казав, що він не дебіл - ось маєш підтвердження. Називати неприємну людину словом , яке означає чистоту, цноту, незайманість - це вище мого розуміння... Назвав би ПАННОЧКОЮ - асоціяція з гоголівською панночкою, тобто, відьмою - я б не заперечувала - я і є відьма, раніше це було в моєму профілі написано. Отже, хто буде мене переконувати, що польдич - має клепку в голові - отримає порчу. Все!!! Major на порчу плевать хотел. Порчу нужно снимать с Орианы. У неё, как у Отсоса - все придурки и дебилы. Леопольд, куда выгодней смотрится.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Major на порчу плевать хотел.Прочитал у тебя ы цитате испражнение панны изо Львова. Називати неприємну людину словом , яке означає чистоту, цноту, незайманість - це вище мого розуміння... Тупые не только американцы. Некоторым нашим соотечествинникам надо в америку уехать чтобы соответствовать утверждению Задорного. Ну чего проще понять, что врослая женщина которая ведёт себя как несмышлённая девочка иного названия не заслуживает? У нас же говорят на взрослых мужиков - пацан- если то ведёт себя как ребёнок. К тому же слово пацан мы и говорим тем мужикам которые нам не нравятся. Обижаем мы таким сравнением других пацанов? ;) Просто таким сравнением мы показываем степень развития интеллекта у означеных мужиков. В данном случае у означеной панны. Вроде взрослая (судя по авке) женщина а ведёт себя как несмышлённая девочка. ...а может под её ником и пишет какаясь безбашенная малолетка а авку ставит мамину? ;) Кстати к Тимошенко уже третий врач из ниметчины приезжает. Как скоро и он сбежит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Кстати к Тимошенко уже третий врач из ниметчины приезжает. Как скоро и он сбежит? Да это ржачка.Я как-то не слежу, что там и как, но кто скажет - какие у неё болячки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Да это ржачка. Я как-то не слежу, что там и как, но кто скажет - какие у неё болячки? Скорее всего, это результат падения с груши с последующим нюханьем конопли Ю. Рогоза. "Убить Юлю" это и есть он, твой путь, ради этого мига кричала когда-то в крепких руках акушерок твоя мама, ради него ты не разбилась насмерть тогда, в четвертом классе — помнишь? — упав со старой груши — неудачно, на шею, так, что подружки испугались и разбежались по домам, оставив тебя лежать в теплой пряно пахнущей траве. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Да это ржачка. Я как-то не слежу, что там и как, но кто скажет - какие у неё болячки? Смішливий ти наш - тебе не вчили, що сміятися з чужих болячок - негарно?!!! А хоч, я тобі побажаю болячок Тимошенко - а що, ти ж все рівно не віриш у її хворобу :o Чи все ж таки - не варта? Га? Бо я КОРОЛЕВА, а по сумісництву - ВІДЬМА - отже можу ВСЕ Все могут короли...(и королевы) *http://www.youtube.com/watch?v=gAMsd21Zk70 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 слава богу, хоть кто-то защитил, а то уже нет сил одной отбиваться. Как же они ее все ненавидят? Я поражаюсь, я тупая, до меня не доходит, что это за шакалье такое, в уголку сидят и шпильки прошлогодние ржавые тычут , позорище.. Ну, майор, у него личные счеты, но эти-то все, остальные? Как противно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Смішливий ти наш - тебе не вчили, що сміятися з чужих болячок - негарно?!!! А хоч, я тобі побажаю болячок Тимошенко - а що, ти ж все рівно не віриш у її хворобу :o Чи все ж таки - не варта? Га? Бо я КОРОЛЕВА, а по сумісництву - ВІДЬМА - отже можу ВСЕ 1. Учили, конечно. Но я не по всем предметам отличник 2. Я не против - после того, как в 21 год чуть не помер, уже ничего не страшно. Только, чур: желать вместе с её спецпалатой и спецпередачами 3. В ведьм не верю - повторяю: цыган на $ 50 развёл ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Ната, а ты к кому обращалась? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 ... по сумісництву - ВІДЬМА - отже можу ВСЕ Если для насылания порчи нужны доп.сведения - загляните в профиль: обновил ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Это - "мовняшка" :rolleyes: Плохо быть бестолковым? ;) У нас мова, у маскалей язык, телячий, говяжий. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 У нас мова, у маскалей язык, телячий, говяжий. :P Кузя, ты не голодаешь? Ато всё на еду переводишь... Может тебе сала выслать? :P Или язычок говяжий? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Я как-то не слежу, что там и как, но кто скажет - какие у неё болячки? Не больше болячек чем у любого из нас. Просто привыкши выставлять себя над всеми (ВОНА це Украина и прочее) даже рядовая не болячка даже а нарушение какой либо фунуции организма что присуще как я говорил многим из нас преподносится как смертельная. с последующим нюханьем конопли Вроде как кокаинчиком баловалась. слава богу, хоть кто-то защитил, а то уже нет сил одной отбиваться. Как же они ее все ненавидят?Почему ненавидят? Ты просто проведи параллель между тем к примеру чего она требовала от Янека в период выборов 2004 и как вела себя сама в период выборов 2010. Проведи параллель непередвзято и увидешь что когда из дерьма пытаются слепить пулю это действительно противно. А пресловутый контракт за который её спаведливо упекли в положеное место? Почему в положеное? Это ж как надо не любить свою страну и любить себя дабы заключить такой контракт после подптсания которого ..."(Украина) будет покупать фактически российский газ у немецкой компании, что будет дешевле, чем напрямую из России Российский газ с учётом транзита реверсом пущеный к нам дешевле для Украины нежели ...ну в цитате сказано. Несправедливо сидит? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Кузя, ты не голодаешь? Ато всё на еду переводишь... Может тебе сала выслать? :P Или язычок говяжий? Нет. У нас тех языков, как гуталину. Языки свынячи, телячи, собачи и русские. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Петр Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Нет. У нас тех языков, как гуталину. Языки свынячи, телячи, собачи и русские. Такой маленький и такой злой. За что же ты так язык, на котором общаешься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2012 Такой маленький и такой злой. За что же ты так язык, на котором общаешься. Так, с волками жить, по волчи выть. :P Язык он и есть язык, хоть маленькое удовольствие, за вой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.