Перейти до змісту
Український політичний форум

Юльку таки посадят?

Гість звезда

Рекомендовані повідомлення

Как то интересно получается, не нравится мне, а менять мы. Речь идет о том, что я могу изменить. Я за эволюционный метод развития. Досить нам вже тих революцій. Доречи, онуки нам дякую вже не скажуть, за зруйновані заводі, вимираючу націю, і ще багато за що. Мне это напоминает известную песенку, мы старый мир разрушим до основанья, а затем….. Так вот мы пока только рушим, созидателей на горизонте не видно.

Хотел всегда спросить, вы видите какую то политическую силу или личность, за которую можно выйти на улицу?

Є питання в яких МИ, як нація, маємо бути єдиними - консенсус називається. Ось поки не досягнемо його, то ні про які зміни не може бути і мови, бо будемо діяти як ті звірята з байки Крилова.

До речі, я ніде не писала про революції. І Майдан схильна називати як завгодно, тільки не революцією - не відбулася зміна еліт тому що.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Є питання в яких МИ, як нація, маємо бути єдиними - консенсус називається. Ось поки не досягнемо його, то ні про які зміни не може бути і мови, бо будемо діяти як ті звірята з байки Крилова.

До речі, я ніде не писала про революції. І Майдан схильна називати як завгодно, тільки не революцією - не відбулася зміна еліт тому що.

Я не вижу то или того, что или кто, сейчас может объединить нацию.
Посилання на коментар

Типова філософія лузерів.

Нет, не лузерiв - гордых людей.

Это как в школе когда-то, когда были второгодники. Некоторые пытались с ними дружить, заискивали, прислуживали им - потому, что он был физически сильней, чуть что - можно попросить о поддержке, но ценой собственного унижения. Так и ты - хочеш примазаться к ЕОпе, стать их задницей, роль которую сейчас выполняют прибалты.

Крім того, а хіба ті ж росіяни не відносяться до нас з презирством? Єдине, що нас об"єднує - це голі зади і бандюки правителі. Навколо цього об"єднуватися? Мрак!!!

Нет, презирства нет, есть легкое обоюдное подтрунивание на уровне кацап - хохол не более. Так уж исторически сложилось.

Россия это, прежде всего, ресурсы, важность которых будет с каждым годом возрастать.

Кроме того - быть вместе это шанс и для России и для Украины стать сильными, с которыми будет считаться весь мир. Без этого союза - действительно мрак, для обоих. Здесь всё ясно. А вот какой вид это образование должно иметь (чтобы не ущемлять нац. гордость) - это вопрос.

Подтверждением этого является то яростное давление, оказываемое Западом - им не нужен никто сильный, править всем хотят они сами - а я против.

Посилання на коментар

Я не вижу то или того, что или кто, сейчас может объединить нацию.

Ми можемо зараз об"єднатися проти цієї влади, наприклад.

Посилання на коментар

Нет, не лузерiв - гордых людей.

Это как в школе когда-то, когда были второгодники. Некоторые пытались с ними дружить, заискивали, прислуживали им - потому, что он был физически сильней, чуть что - можно попросить о поддержке, но ценой собственного унижения. Так и ты - хочеш примазаться к ЕОпе, стать их задницей, роль которую сейчас выполняют прибалты.

Справа в тому, що це ми другорічники і далеко не сильні фізично. Таке до Європи не вяжеться, хіба ви себе в цьому весь час хочете переконати.

Нет, презирства нет, есть легкое обоюдное подтрунивание на уровне кацап - хохол не более. Так уж исторически сложилось.

Россия это, прежде всего, ресурсы, важность которых будет с каждым годом возрастать.

Кроме того - быть вместе это шанс и для России и для Украины стать сильными, с которыми будет считаться весь мир. Без этого союза - действительно мрак, для обоих. Здесь всё ясно. А вот какой вид это образование должно иметь (чтобы не ущемлять нац. гордость) - это вопрос.

Подтверждением этого является то яростное давление, оказываемое Западом - им не нужен никто сильный, править всем хотят они сами - а я против.

Це саме є і з поляками, тільки там різниця, поляки бідніші, від німців, а ми з росіянами голодупуси.

Але з часом поляки піднімуться до рівня німця, а ми так і залишимося жебраками в одній звязці з Росією, бо ресурси не вічні, а те, що називається "стандарти життя" в Росії на дуже низькому рівні.

І ще раз, прошу вас, коли ми порівнюємо Росію і ЄС піднімайтеся в оцінці трохи вище, в розумінні, оцінюйте не тільки умови на рівні виживання, а вищі - на рівні достойного життя. Ну, наприклад, неможливість загинути від катування у відділку міліції. Розумієте про що я?

Посилання на коментар

Справа в тому, що це ми другорічники і далеко не сильні фізично. Таке до Європи не вяжеться, хіба ви себе в цьому весь час хочете переконати.

Вяжется, вяжется...

Але з часом поляки піднімуться до рівня німця,

Никогда.

Чтобы им подняться, нужны "ограбляемые". А они давно поделены. Не заберут же они их у немцев!

Посилання на коментар

Ми можемо зараз об"єднатися проти цієї влади, наприклад.

Ну, допустим мы объединимся не за кого то, а против. Сметем мы нынешнею власть, я уже вас спрашивал, кого вы видите на их месте. Я понимаю, что честных и не запятнанных. Кто они?
Посилання на коментар

Ну, допустим мы объединимся не за кого то, а против. Сметем мы нынешнею власть, я уже вас спрашивал, кого вы видите на их месте. Я понимаю, что честных и не запятнанных. Кто они?

Нема таких, щоб чесні і незаплямовані. Навіть ось якщо взяти Кужіль - пішла від Тигипка, який просрав свій третій результат на президентських виборах, а віри їй нема. Але всерівно, вона буде краща, ніж відстой азарова і тупість янека.

Посилання на коментар

Никогда.

Чтобы им подняться, нужны "ограбляемые". А они давно поделены. Не заберут же они их у немцев!

Ну блін, ви далі за те ж, а я просила: підняти очі від плінтуса і вже з цієї висоти вести зі мною дискуію.

Щоб збороти корупцію - які "ограбляемые" потрібні? Або щоб суди були незалежні і міліція не бандитським угрупованням?

Посилання на коментар

Нема таких, щоб чесні і незаплямовані. Навіть ось якщо взяти Кужіль - пішла від Тигипка, який просрав свій третій результат на президентських виборах, а віри їй нема. Але всерівно, вона буде краща, ніж відстой азарова і тупість янека.

А может Тигипко, который сознательно похоронил свой рейтинг, то что он не дурак я думаю спорить не надо, он мог сейчас классно устроиться, к примеру как Яценюк, не чего не делать, периодически тявкать, глядь и на парламентских что то ухватил с восточного лектората. А Кужель- это крыса бегущая с тонущего корабля.

А теперь рассмотрим будет ли лучше, хотя что рассматривать, перед глазами сразу встает Ющенко с порепаной мордой, яко бы отравили, и Юля с искоркой в глазах. Как все тогда наделись и верили, у меня было ощущение что основной массе жителей Львова, удалили половину мозга. Я такого больше не хочу. За политические лозунги, я не ходок. Вот предпринимательский выход я поддержал и материально, мы скидывались для поездки представителей в Киев. И к Шевченко я выходил. Пока БЮТ туда не влез и все не пересрал, начались политические лозунги.

По моим писаниям, можно подумать, что мне все ровно, это не так, просто в нашем политическом бомонде я не увидел не одного порядочного человека.

Посилання на коментар

Ну блін, ви далі за те ж, а я просила: підняти очі від плінтуса і вже з цієї висоти вести зі мною дискуію.

Щоб збороти корупцію - які "ограбляемые" потрібні? Або щоб суди були незалежні і міліція не бандитським угрупованням?

Ну, допустим, побороли, вернее уменьшили до какого-то уровня и что - теперь у нас будет счастье?

Посилання на коментар

А теперь рассмотрим будет ли лучше, хотя что рассматривать, перед глазами сразу встает Ющенко с порепаной мордой, яко бы отравили,

Вибачте, але я нормально спілкуюся тільки з людьми, які мають моральні рамки - ось ця ваша фраза говорить, що у вас їх нема. Про що з вами говорити? Кожна моя фраза буде, як краплина у пісок, без розуміння з вашого боку. А хамити не маю настрою. Тому адью!

Посилання на коментар

Ну, допустим, поботоли, вернее уменьшили до какого-то уровня и что - теперь у нас будет счастье?

Давайте подивимося, що буде на рівні підприємець - податкова. Податкова перестає брати хабарі, а почне виконувати свої прямі обов"язки: збільшення податкових надходжень. Як це досягти? Строгий контроль і заохочення на законному рівні. Справа в тому, що підприємці платять, але не всі платежі потрапляють в державну скарбницю, частина їх йде податківцям у кишеню. Ну а податки - це і зарплати вчителям, і пенсії, і державне підприємство десь на Західній Україні, де їх зовсім нема.

Далі фантазуйте самі. Наприклад, на тему: митниця і підприємці.

Посилання на коментар

Давайте подивимося, що буде на рівні підприємець - податкова. Податкова перестає брати хабарі, а почне виконувати свої прямі обов"язки: збільшення податкових надходжень. Як це досягти? Строгий контроль і заохочення на законному рівні. Справа в тому, що підприємці платять, але не всі платежі потрапляють в державну скарбницю, частина їх йде податківцям у кишеню. Ну а податки - це і зарплати вчителям, і пенсії, і державне підприємство десь на Західній Україні, де їх зовсім нема.

Нет, фантазировать не будем. Будем конкретно отвечать. Справились с коррупцией - народу будет "счастье"?
Посилання на коментар

Вибачте, але я нормально спілкуюся тільки з людьми, які мають моральні рамки - ось ця ваша фраза говорить, що у вас їх нема. Про що з вами говорити? Кожна моя фраза буде, як краплина у пісок, без розуміння з вашого боку. А хамити не маю настрою. Тому адью!

Типичный ответ человека, которому нечего сказать. Я о вас был другого мнения.
Посилання на коментар

Если податкова будет действовать по букве закона, не знаю кто как, но базары закроются сразу.
Посилання на коментар

Нет, фантазировать не будем. Будем конкретно отвечать. Справились с коррупцией - народу будет "счастье"?

Чтобы победить коррупцию, уволить всех, до уровня вахтерши и водить по пустыни пока все не здохнут. И только может их потомки смогут жить по другому. Правда есть другой вариант стрелять, стрелять и стрелять. Но нам это очень не нравиться.

Кто из нас не давал взяток? Да то, кто в этом мире не чего не сделал и не чего не достиг. Таких удел вытереть пыль, полезное занятие и сидеть за компом извергая бональшину домохозяек.

При нашем законодательстве и моральном уровне населения, победа над коррупцией счастья не принесет.

Посилання на коментар

Типичный ответ человека, которому нечего сказать. Я о вас был другого мнения.

Я завжди маю що сказати. Але в нашому випадку не бачу сенсу. Щоб ви мене зрозуміли, це так ніби говорити про красу людського спілкування з серійним вбивцею.

Ви думаєте ми маємо таку владу випадково? сумніваюся, бо люди, які можуть збиткуватися з фізичних вад людини, іншої влади просто не могли вибрати апріорі. Все закономірно. Певно, ви навіть ніколи над цим і не задумувалися.

Посилання на коментар

Если податкова будет действовать по букве закона, не знаю кто как, но базары закроются сразу.

Це був тільки приклад, просто про податкову менше треба було пояснювати.

Насправді я вважаю, що з корупцією треба боротися не з низив, до чого закликають деякі політики, а з самих верхів. Наприклад, з президента. До речі, від президента багато залежить, але він має бути поза підозрою, як дружина Наполеона.

Ну а щодо базарів - я ж не кажу, що платити податки за всяку ціну, а сприяти і заохочувати, в тому числі законами. Бо якщо не вигідно вести бізнес, а жити нема за що, то людина буде шукати шляхи як вижити і плата податків не буде на першому місці у такій ситуації. Отже бізнес вести має бути вигідно, в тому числі базарний. Тільки попит має право знищити бізнес.

Посилання на коментар

TO FAGOT, ORIANA.

Дело в том, что наша интеллигенция, привыкшая много и обильно рассуждать о проблемах или недостатках законодательства, аморальности чиновничества, невысоком культурном уровне широких масс народа и так далее и тому подобное, не понимает той простой и очевидной сути, что это... лишь следствия. ПОРОЧНА сама СИСТЕМА, здесь корень зла. И как не крути, как не "латай" следствия толка не будет.

Надоело мне подводить Ориану к первоисточнику всех проблем, она снова и снова срывается на следствия и погнали по кругу в который раз. Поэтому предложил конкретно отвечать на вопросы.

В ответ - молчание. Тебе - Fogot - ответила, меня пропустила. Не понимает, но чувствует - здесь ловушка (Евино племя!).

Посилання на коментар

Я завжди маю що сказати. Але в нашому випадку не бачу сенсу. Щоб ви мене зрозуміли, це так ніби говорити про красу людського спілкування з серійним вбивцею.

Ви думаєте ми маємо таку владу випадково? сумніваюся, бо люди, які можуть збиткуватися з фізичних вад людини, іншої влади просто не могли вибрати апріорі. Все закономірно. Певно, ви навіть ніколи над цим і не задумувалися.

Я вас прошу, нашли несчастного. КАМАЗами не задавленного, диоксидом недотравленого, больницу будущего недостоиного, пчелами покусанного. Бесхребетное ЧМО. А народ с поморанчевыми ленточками в заднице носилась по центру. Вопрос почему он не раскрыл великую тайну своего « отравления »?
Посилання на коментар

В ответ - молчание. Тебе - Fogot - ответила, меня пропустила. Не понимает, но чувствует - здесь ловушка (Евино племя!).

Не треба ля-ля, я відповіла про щастя на іншій темі. Хочете про хабарі, будь ласка.

Не буде корупції, як мінімум, люди не будуть відчувати себе безправним бидлом. Певно, не дуже приємно, коли на твою фірму наскакує податкова, забирає всі компи, свідоцтва для нібито перевірки, незапланованої, замітьте, і не віддає протягом місяця-два. Сподіваюся не треба пояснювати, що це означає для фірми? І байдуже, що порушень не було, правда восторжествувала і підприємець не пішов на злочин дачі хабаря - його бізнес поніс великі збитки, а наступного разу, коли повториться щось подібне, підприємець це вже буде вирішувати, як кажуть, на місці.

До речі, історія з життя, перевірки податкової, які за Ющенка-Тимошенко були плановими, тепер стали схожі на напади орди.

Ну а щодо того, що НАША система прогнила - я сама знаю, про це вам і торочу. Тільки ж ви робите вигляд, що не розумієте, або під СИСТЕМОЮ маєте щось інше, тільки економіку. Не знаю, уточніть.

Посилання на коментар

TO FAGOT, ORIANA.

Дело в том, что наша интеллигенция, привыкшая много и обильно рассуждать о проблемах или недостатках законодательства, аморальности чиновничества, невысоком культурном уровне широких масс народа и так далее и тому подобное, не понимает той простой и очевидной сути, что это... лишь следствия. ПОРОЧНА сама СИСТЕМА, здесь корень зла. И как не крути, как не "латай" следствия толка не будет.

Надоело мне подводить Ориану к первоисточнику всех проблем, она снова и снова срывается на следствия и погнали по кругу в который раз. Поэтому предложил конкретно отвечать на вопросы.

Полностью согласен! Переставлять пешки по непонятному полю и еще за это искренне переживать глупо. Новое поле, новые фигуры, и понятные правила. Вот и все.

P.S Евино племя меня уже поймало, ловушку не почувствовал. :(

Посилання на коментар

Я вас прошу, нашли несчастного. КАМАЗами не задавленного, диоксидом недотравленого, больницу будущего недостоиного, пчелами покусанного. Бесхребетное ЧМО. А народ с поморанчевыми ленточками в заднице носилась по центру. Вопрос почему он не раскрыл великую тайну своего « отравления »?

Певно ви НЕ чмо, всесильна і без стрічки в дупі людина, цілком можливо, ви можете розкрити всі таємниці світу - все може бути. Але з моєї точки зору, ви погана людина, у вас нема основного - людяності. Тому ще раз повторюю - влада, наше життя - це те, що невідворотнє, як плата, бо таких як ви є критична маса. А ми, безхребетні, чма і зі стрічками в дупі, які безпомічні перед Злом, нічого вдіяти не можемо - таке селяві...

Наша дискусія вже перейшла на моральну площину, а це вам, я так думаю, нецікаво.

Посилання на коментар

Певно ви НЕ чмо, всесильна і без стрічки в дупі людина, цілком можливо, ви можете розкрити всі таємниці світу - все може бути. Але з моєї точки зору, ви погана людина, у вас нема основного - людяності. Тому ще раз повторюю - влада, наше життя - це те, що невідворотнє, як плата, бо таких як ви є критична маса. А ми, безхребетні, чма і зі стрічками в дупі, які безпомічні перед Злом, нічого вдіяти не можемо - таке селяві...

Наша дискусія вже перейшла на моральну площину, а це вам, я так думаю, нецікаво.

Ошибаетесь, моральная сторона меня больше интересует, чем какие либо политические уподобання.

Не могу понять, по какой причине вы присвоили себе сторону добра. Мне кажется, но я допускаю, в отличии от вас, что могу ошибаться, вы на стороне зла и самого изощренного с маской великомученика, патриотизма и любви.

Посилання на коментар

До речі, історія з життя, перевірки податкової, які за Ющенка-Тимошенко були плановими, тепер стали схожі на напади орди.

Из какой жизни? После податкового майдана, это уже почти год, не одной проверки, мало того менты перестали деньги требовать, если принесешь возьмут конечно, но уже не подойдет с напоминанием, значит боятся. Это из жизни.

Посилання на коментар

Из какой жизни? После податкового майдана, это уже почти год, не одной проверки, мало того менты перестали деньги требовать, если принесешь возьмут конечно, но уже не подойдет с напоминанием, значит боятся. Это из жизни.

Вони нутром чують - ви на майдан проти них не вийдете. Чуття звіра і оскаженілого злочинця.

А якщо серйозно - я вам не вірю.

Посилання на коментар

Ошибаетесь, моральная сторона меня больше интересует, чем какие либо политические уподобання.

Не могу понять, по какой причине вы присвоили себе сторону добра. Мне кажется, но я допускаю, в отличии от вас, что могу ошибаться, вы на стороне зла и самого изощренного с маской великомученика, патриотизма и любви.

Ви ж не будете заперечувати - люди видають себе в дрібничках. Ось ви себе і видали - неприємні і неприйнятні для мене якості: зловтіха над чужими фізичними вадами і бідою. Для кожної нормальної людини - це табу.

До речі, сказати своє "фе" Ющенку - способів скільки хоч, але ви вибрали саме цей.

Посилання на коментар

Ну а щодо того, що НАША система прогнила - я сама знаю, про це вам і торочу. Тільки ж ви робите вигляд, що не розумієте, або під СИСТЕМОЮ маєте щось інше, тільки економіку. Не знаю, уточніть.

Ответ в теме: Украина, НАТО....
Посилання на коментар

Вони нутром чують - ви на майдан проти них не вийдете. Чуття звіра і оскаженілого злочинця.

А якщо серйозно - я вам не вірю.

Наверняка у вас есть знакомые с краковского, можете спросить.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...