Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Талантливые, а те более свободолюбивые чувствуют в любом социуме дискомфорт. Так что за них переживать не надо. Всех гениев по секретным заводам, свободолюбивых на необитаемые острова. Так с этими разобрались. Теперь что делать с основной массой населения, я имею ввиду, не очень талантливых и без претензий на какие то мнимые свободы. А их кормить надо, банановые острова уже у свободолюбивых. Вот и приходится уповать на коммерческую жилку нашего руководства. В России вроде не сахар, да и в Европе их счастливый народ все больше дубинками и газом разгоняют. По этой причине я не дергаюсь и спостерігаю. :unsure: З бидлом проблем мало: тепло, сито і сухо. Якщо це ваше життя, то ви правильно робите - чекайте, покращення скоро буде. І це я не жартую. До речі, в Росії до тих стандартів вже наближаються. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Колян талантлив и свободолюбив. Но Вы ,мэм, ему двiчи чужды. Да уж, я забагато хочу - демократії, щоб мати можливість контролювати владу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Да уж, я забагато хочу - демократії, щоб мати можливість контролювати владу.Вы в праве желать всего, чего хотите. Но Коляну вы бесконечно чужды. Ибо сказано: "Ваш Бандэра-засраньцю!". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Вы в праве желать всего, чего хотите. Но Коляну вы бесконечно чужды. Ибо сказано: "Ваш Бандэра-засраньцю!". Бандера до демократії не має відношення. Бандера - це ліхтар в очі лохторату. А міг і дорогу освітити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Бандера до демократії не має відношення. Бандера - це ліхтар в очі лохторату. А міг і дорогу освітити.Ваши допущения относительно Бандеры ставят непреодолимые преграды между Вами и Коляном. До дискуссии о демократии вам с Коляном не добраться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість paparotnik Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Это вы там одурели - вам бы молиться за Батьку... Видать 90-е не пошли вам впрок. Если повалите его - ох я и попаржу с вас! Пока белорусы ходят у меня в самых умных (из всех постсоветских), но может я переоценил (?) - будущее покажет. А по Юльке ты не в курсах - видать мало информации - это ещё та бестия... Зачем всех так под одну гребёнку... Я, как раз-таки, из "застабильных", но не все мыслят, как я. А Юлия..., одно только то, что она убрала бы чей-то флот уже в 2017, какую бы прибыль давал Крым Украине! Думаю, и инностранцы не побрезговали бы ездить на море с чистой водичкой. А так - один мазут! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 З бидлом проблем мало: тепло, сито і сухо. Якщо це ваше життя, то ви правильно робите - чекайте, покращення скоро буде. І це я не жартую. До речі, в Росії до тих стандартів вже наближаються.Пора давно снять очки с диоптрией которая мешает видеть. Не дай Бог, негде будет обогреться, покушать и просохнуть, то про демократию, которой так сейчас не хватает, и думать не придется. Так что пока задница в тепле можно хотеть и еще чего ни будь этакого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Ваши допущения относительно Бандеры ставят непреодолимые преграды между Вами и Коляном. До дискуссии о демократии вам с Коляном не добраться. Не я веду дискусію про Бандеру. Його витягли з шухляди господарі Коляна, вони і направили цей ліхтарик йому в очі. Я ж нічого не маю проти героїв РС, хоч деякі з них могли репресувати моїх родичів. Не моя вина, що рабська натура Коляна не дозволяє йому дати підсрачника своєму господарю-садисту і вільно подивитися на світ. Але я також потерпаю від того рабства. Тому, ось, намагаюся бодай достукатися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Не я веду дискусію про Бандеру. Його витягли з шухляди господарі Коляна, вони і направили цей ліхтарик йому в очі. Я ж нічого не маю проти героїв РС, хоч деякі з них могли репресувати моїх родичів. Не моя вина, що рабська натура Коляна не дозволяє йому дати підсрачника своєму господарю-садисту і вільно подивитися на світ. Але я також потерпаю від того рабства. Тому, ось, намагаюся бодай достукатися.Тобi, украi'ночко, до Коляна, як до Киi'ва навколюшки. Вiн, Колян, не творив собi елегiй та кумiрiв. Нi Кобзарiв для нього, нi Ленiнiв, нi Майданiв, нi Аврор. Не icнуЭ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Тобi, украi'ночко, до Коляна, як до Киi'ва навколюшки. Вiн, Колян, не творив собi елегiй та кумiрiв. Нi Кобзарiв для нього, нi Ленiнiв, нi Майданiв, нi Аврор. Не icнуЭ! Твій Колян лише на зоні авторитет у суспільстві такі як він завжди ізгої. Вони це відчувають, звідси озлобленість і комплекси. Найкраще на що вони можуть сподіватися серед людей - що їх використають у якихось нечесних справах. Хіба не це ми спостерігаємо тепер? Отже доля твого Коляна визначена наперед, скільки б він не лютував і які б господарі його не підтримували. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Зачем всех так под одну гребёнку... Я, как раз-таки, из "застабильных", но не все мыслят, как я. Я рад за тебя. А кто хочет дЫкого капитализмУ вкусить пусть поменяется жильём с кем-нибудь из наших - думаю от желающих отбоя не будет. А Юлия..., одно только то, что она убрала бы чей-то флот уже в 2017, какую бы прибыль давал Крым Украине! Думаю, и инностранцы не побрезговали бы ездить на море с чистой водичкой. А так - один мазут! В её планах по флоту было тоже самое. Какой мазут? Там флота того - раз, два и обчёлся. И это только Севастополь. По Юльке... Если тебе интересно, я могу дать немножко информации. Но если коротко - бездарь, интриганка с огромной энергией, дьявольской изворотлтивостью, умением гипнотически влиять на публику - видать даже тебя зацепила. И всё. Как созидатель она - ноль, ни опыта ни знаний нет. Все её качества хороши для спекулянта (кем она и являлась), но не больше. ======================================================== Расскажи о Белоруси (если не лень), мы почти ничего не знаем, о вас вспоминают только когда есть негатив. Ну хотя бы уровень зарплат, цены на основные продукты питания - хлеб, мясо, молоко, сливочное и подсолнечное масло... Положение с занятостью (есть ли безработица) населения. Платежи по коммуналке в % от средней зарплаты. Желательно до и после того, как вас обвалили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Твій Колян лише на зоні авторитет у суспільстві такі як він завжди ізгої. Вони це відчувають, звідси озлобленість і комплекси. Найкраще на що вони можуть сподіватися серед людей - що їх використають у якихось нечесних справах. Хіба не це ми спостерігаємо тепер? Отже доля твого Коляна визначена наперед, скільки б він не лютував і які б господарі його не підтримували.Тобi до Коляна ще далеко. Ти -про "майбуття", а вiн вже з Богом зазбирався балакати. Ось так воно, дитино-украi'ночко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Я часто выпадаю с форума , кто это КОЛЯН ?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Я часто выпадаю с форума , кто это КОЛЯН ?!!!Колян-это образ. И не более того. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Колян-это образ. И не более того.А чо у него за кредо? Чем дышит наш вымышленный герой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Тобi до Коляна ще далеко. Ти -про "майбуття", а вiн вже з Богом зазбирався балакати. Ось так воно, дитино-украi'ночко. У християнстві - влада від Бога. Він МАЄ балакати з Богом, але сумніваюся, що його жаргон розуміє Всевишній. Це наша біда і наша карма. Нам далеко один до одного, ми на двох полюсах - Добра і Зла. А ти що ж вибирав його собі у царі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 А чо у него за кредо? Чем дышит наш вымышленный герой? На вигляд - тупе бидло у костюмі від Армані, вибіленими зубами і в крокодилячих мештах. Він любить розкоші, гарних жінок, бути головним і творити правосуддя. З особливим трепетом відноситься до розумних людей, які самі собі пишуть промови, а багатством намагається прикрити своє ущербне самолюбство. Він прогнозований, бо не здатний на хитрощі, але дає собою маніпулювати тим хто добре знає його слабку сторону - людини, яка за статусом займає не своє місце, а тому від того дуже комплексує. ...скажите, как его зовут... *http://www.youtube.com/watch?v=ZWOxSQi6nvc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 23 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2011 На вигляд - тупе бидло у костюмі від Армані, вибіленими зубами і в крокодилячих мештах. Він любить розкоші, гарних жінок, бути головним і творити правосуддя. З особливим трепетом відноситься до розумних людей, які самі собі пишуть промови, а багатством намагається прикрити своє ущербне самолюбство. Він прогнозований, бо не здатний на хитрощі, але дає собою маніпулювати тим хто добре знає його слабку сторону - людини, яка за статусом займає не своє місце, а тому від того дуже комплексує. ...скажите, как его зовут... *http://www.youtube.com/watch?v=ZWOxSQi6nvc Наш образ или внешний вид, какой есть, такой есть. Ходит в Армани, значит состоятельный. Зубы - следит за собой. Роскошь- кот ее суку не любит. Красивых женщин -не педик уже хорошо, а красивая женщина это вообще венец природы « хотя все субъективно». Ладно не будем все перечислять, Колян оказался нормальным человеком с амбициями присуши всем адекватным людям. Природа у нас такая.Как его зовут? Да это мы! Не могу понять почему его противопоставляют вам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 23 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2011 На вигляд - тупе бидло у костюмі від Армані, вибіленими зубами і в крокодилячих мештах. Він любить розкоші, гарних жінок, бути головним і творити правосуддя. З особливим трепетом відноситься до розумних людей, які самі собі пишуть промови, а багатством намагається прикрити своє ущербне самолюбство. Він прогнозований, бо не здатний на хитрощі, але дає собою маніпулювати тим хто добре знає його слабку сторону - людини, яка за статусом займає не своє місце, а тому від того дуже комплексує. ...скажите, как его зовут... *http://www.youtube.com/watch?v=ZWOxSQi6nvc Ні не Буратіно-маріонетка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 23 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2011 У християнстві - влада від Бога. Він МАЄ балакати з Богом, але сумніваюся, що його жаргон розуміє Всевишній. Це наша біда і наша карма. Нам далеко один до одного, ми на двох полюсах - Добра і Зла. А ти що ж вибирав його собі у царі? Украi'на скорiше- на боцi зла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2011 Наш образ или внешний вид, какой есть, такой есть. Ходит в Армани, значит состоятельный. Зубы - следит за собой. Роскошь- кот ее суку не любит. Красивых женщин -не педик уже хорошо, а красивая женщина это вообще венец природы « хотя все субъективно». Ладно не будем все перечислять, Колян оказался нормальным человеком с амбициями присуши всем адекватным людям. Природа у нас такая. Как его зовут? Да это мы! Не могу понять почему его противопоставляют вам. Хоч я і слідкую за собою, але не вважаю за потрібне відбілювати зуби, розкіш - не завжди зручність, а тому не є обов"язковою. Людині для достойного життя не так вже й багато потрібно грошей. Так що СВОЮ природу на інших вішати не треба. А якщо в описі Коляна ви побачили себе, то це недивно - бо ви його вибирали за своєю подобою - ось це і є "природа у нас такая". А протиставляють тому, що я і ви - ми різні, хіба ні? Ми живемо в різних світах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2011 Украi'на скорiше- на боцi зла. Так! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 23 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2011 Хоч я і слідкую за собою, але не вважаю за потрібне відбілювати зуби, розкіш - не завжди зручність, а тому не є обов"язковою. Людині для достойного життя не так вже й багато потрібно грошей. Так що СВОЮ природу на інших вішати не треба. А якщо в описі Коляна ви побачили себе, то це недивно - бо ви його вибирали за своєю подобою - ось це і є "природа у нас такая". А протиставляють тому, що я і ви - ми різні, хіба ні? Ми живемо в різних світах. Согласен, что отбеливать перебор, но хотя бы почистить не мешало. То у вас быдлу много не надо тепло, сытно, сухо, а тут и вам много не надо. А для достойной жизни деньги вообще не нужны. Для достойной жизни нужна честь и совесть. А свою природу не считайте истинной последней инстанции. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2011 Согласен, что отбеливать перебор, но хотя бы почистить не мешало. То у вас быдлу много не надо тепло, сытно, сухо, а тут и вам много не надо. А для достойной жизни деньги вообще не нужны. Для достойной жизни нужна честь и совесть. А свою природу не считайте истинной последней инстанции. Я і не вважаю - просто висловила свої пріоритети. Мені потрібне достойне життя - а це і багато, і мало водночас. Мало - бо все, що мені потрібно багато не коштує, а багато, тому, що не все залежить від мене. Теперішня влада мені достойного життя не влаштує - це вже очевидно. А вам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 24 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2011 Я і не вважаю - просто висловила свої пріоритети. Мені потрібне достойне життя - а це і багато, і мало водночас. Мало - бо все, що мені потрібно багато не коштує, а багато, тому, що не все залежить від мене. Теперішня влада мені достойного життя не влаштує - це вже очевидно. А вам? Вы пишите теперешняя власть, а прошлая, позапрошлая, да вообще власть это всегда преступная организация с безграничными полномочиями. По этой причине, если вам дать возможность что бы все зависело вас, ровным счетом нечего не изменится. Надо научиться менять в лучшую сторону то, что зависит реально от нас, уют дома, ухоженные дети, чистота в подъезде, дворике, для этого и в самом деле много денег не надо. Оставьте вопросы планетарного масштаба негодяем, так как к вершине власти взбираясь по головам и трупам приходят исключительно отборные мерзавцы. Если вы знаете исключение, то это мифы.Достойной жизни не кто не дает, прост надо жить достойно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2011 Вы пишите теперешняя власть, а прошлая, позапрошлая, да вообще власть это всегда преступная организация с безграничными полномочиями. По этой причине, если вам дать возможность что бы все зависело вас, ровным счетом нечего не изменится. Надо научиться менять в лучшую сторону то, что зависит реально от нас, уют дома, ухоженные дети, чистота в подъезде, дворике, для этого и в самом деле много денег не надо. Оставьте вопросы планетарного масштаба негодяем, так как к вершине власти взбираясь по головам и трупам приходят исключительно отборные мерзавцы. Если вы знаете исключение, то это мифы. Достойной жизни не кто не дает, прост надо жить достойно. Я не захищаю минулу владу, але такого цинізму в розкраданні державних грошей не було. Після того, як море пального було розпродано, а гроші переведені на рахунки інших структур, “Лівелу” ліквідували. Загадкова фірма просто розчинилася в повітрі, не сплативши до бюджету понад три мільярди гривень податків. Громадськість же лишилася ошелешеною: як невеликого виробника футболок правоохоронці за день можуть розірвати на шматки, а фіктивного нафтотрейдера з мільярдними оборотами не чіпають місяцями? *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/10/24/6691712/ Я навела лад у своїй квартирі, помила сходову площадку, пофарбувала паркан, посадила квіти під вікнами, а тепер хочу, щоб був порядок в країні, щоб не було такого, про що написано у посиланні. Бо я не БИДЛО, щоб на це закривати очі. А ви - як хочете, воля ваша, але не кажіть, що ПРИ ТАКОМУ ви живете достойно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 26 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2011 Я не захищаю минулу владу, але такого цинізму в розкраданні державних грошей не було. Після того, як море пального було розпродано, а гроші переведені на рахунки інших структур, “Лівелу” ліквідували. Загадкова фірма просто розчинилася в повітрі, не сплативши до бюджету понад три мільярди гривень податків. Громадськість же лишилася ошелешеною: як невеликого виробника футболок правоохоронці за день можуть розірвати на шматки, а фіктивного нафтотрейдера з мільярдними оборотами не чіпають місяцями? *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/10/24/6691712/ Я навела лад у своїй квартирі, помила сходову площадку, пофарбувала паркан, посадила квіти під вікнами, а тепер хочу, щоб був порядок в країні, щоб не було такого, про що написано у посиланні. Бо я не БИДЛО, щоб на це закривати очі. А ви - як хочете, воля ваша, але не кажіть, що ПРИ ТАКОМУ ви живете достойно Боже! Дай мне разум и душевный покой принять то, что я не в силах изменить, Мужество изменить то, что могу, и мудрость отличить одно от другого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість lomanko1985 Опубліковано 27 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2011 Я не захищаю минулу владу, але такого цинізму в розкраданні державних грошей не було. Я навела лад у своїй квартирі, помила сходову площадку, пофарбувала паркан, посадила квіти під вікнами, а тепер хочу, щоб був порядок в країні, щоб не було такого, про що написано у посиланні. Бо я не БИДЛО, щоб на це закривати очі. А ви - як хочете, воля ваша, але не кажіть, що ПРИ ТАКОМУ ви живете достойно неможливо жити нормально коли відбуваються такі речі ... поки вони не чіпають основну частину людей тому всі спускається з рук, як тільки чіпатимуть - революція, або потрібний супер людина яка насмілиться на гучні вчинки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2011 Боже! Дай мне разум и душевный покой принять то, что я не в силах изменить, Мужество изменить то, что могу, и мудрость отличить одно от другого. Літак, який падає вам на голову - ви не в силі змінити, а владу і систему - цілком під силу. Мало того - ми зобов"язані це зробити, якщо не хочемо, щоб нас прокляли онуки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 28 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 жовтня, 2011 Літак, який падає вам на голову - ви не в силі змінити, а владу і систему - цілком під силу. Мало того - ми зобов"язані це зробити, якщо не хочемо, щоб нас прокляли онуки.Как то интересно получается, не нравится мне, а менять мы. Речь идет о том, что я могу изменить. Я за эволюционный метод развития. Досить нам вже тих революцій. Доречи, онуки нам дякую вже не скажуть, за зруйновані заводі, вимираючу націю, і ще багато за що. Мне это напоминает известную песенку, мы старый мир разрушим до основанья, а затем….. Так вот мы пока только рушим, созидателей на горизонте не видно.Хотел всегда спросить, вы видите какую то политическую силу или личность, за которую можно выйти на улицу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.