Перейти до змісту
Український політичний форум

Юльку таки посадят?

Гість звезда

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А-ааа і щодо останнього абзацу - це не так, бо рівень життя залежить не лише від матеріальних благ. Наприклад, жителі Києва отримують більшу зарплату, вони багатші від мешканців містечка, але навколо них є більше несправедливості - депутати, олігархи, чиновники високого рангу - серед яких вони почувають себе менш комфортно, ніж ті бідніші, але в більш однорідному оточенні.

Нет, не согласен. Хотя бы потому, что та несправедливость о которой ты пишешь, с полным кошельком порой воспринимается не такой уж и несправедливостью. Или по крайней мере кажется меньшей.

Я живу в областном центре и каждый месяц бываю в столице, разницу вижу не только я.

• Відповідей 1,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нет, не согласен. Хотя бы потому, что та несправедливость о которой ты пишешь, с полным кошельком порой воспринимается не такой уж и несправедливостью. Или по крайней мере кажется меньшей.

Я живу в областном центре и каждый месяц бываю в столице, разницу вижу не только я.

Коли він повний, можливо, але я не впевнена, що в пересічного киянина великі достатки.

Ну якщо ви бачите з переваг Західного світу проституцію, однополі браки і наркоманію, то не сумніваюся, що і в Києві зробите СВОЇ висновки. А я ось стверджую, що люди в селах і містечках добріші, привітніші - ну хоча б тому, що там один одного знають.

Опубліковано

Коли він повний, можливо, але я не впевнена, що в пересічного киянина великі достатки.

Ну якщо ви бачите з переваг Західного світу проституцію, однополі браки і наркоманію, то не сумніваюся, що і в Києві зробите СВОЇ висновки. А я ось стверджую, що люди в селах і містечках добріші, привітніші - ну хоча б тому, що там один одного знають.

"Атмосферу" создаёт большинство. Для них 4 000гр. - рядова така зарплатня. Киев не "погрустнел" с советских времён.

Слово переваг следует писать "переваг" - тогда согласен. Я ж говорю - все эти ценности давно уже у нас -когда и остальные прийдут - у нас будет "счастье". И твоя мечта сбудется.

В малых селениях где есть возможность иметь хотябы подсобное хоз-во - да. Как раз это и даёт им уверенность, что есть будет что и поэтому не так важно иметь деньги. То есть - минимально необходимые потребности в питании гарантированы.

Иное дело там где нет такой возможности.

Опубліковано

"Атмосферу" создаёт большинство. Для них 4 000гр. - рядова така зарплатня. Киев не "погрустнел" с советских времён.

Слово переваг следует писать "переваг" - тогда согласен. Я ж говорю - все эти ценности давно уже у нас -когда и остальные прийдут - у нас будет "счастье". И твоя мечта сбудется.

В малых селениях где есть возможность иметь хотябы подсобное хоз-во - да. Как раз это и даёт им уверенность, что есть будет что и поэтому не так важно иметь деньги. То есть - минимально необходимые потребности в питании гарантированы.

Иное дело там где нет такой возможности.

Знаєте чому я не погоджуюся, бо ви нелогічний: саме перевага Союзу була в тому, що більш-менш люди відчували себе рівними, не було такого глибокого розколу в суспільстві на бідних і багатих, яке ми можемо спостерігати у великих містах тепер. Навіть середньо забезпечені люди, а їх більшість у столиці, не відчувають радості - а це один із складових рівня життя. А чому? Бо перед очима несправедливість у вигляді маєтків, автомобілів і тусовок, якими кишить велике місто. У цьому розумінні периферія більш рівномірна.

"Переваги" чи переваги - хто на що звертає увагу, чи шукає. Це дуже суб"єктивно, коли ми оцінюємо збоку, але набуває об"єктивності, коли, наприклад, виливається у статистику. Є такі рейтинги - найбільш щаслива нація чи найбільш більш комфортне місто, чи країна з найвищим рівнем життя.

Опубліковано

Знаєте чому я не погоджуюся, бо ви нелогічний: саме перевага Союзу була в тому, що більш-менш люди відчували себе рівними, не було такого глибокого розколу в суспільстві на бідних і багатих, яке ми можемо спостерігати у великих містах тепер. Навіть середньо забезпечені люди, а їх більшість у столиці, не відчувають радості - а це один із складових рівня життя. А чому? Бо перед очима несправедливість у вигляді маєтків, автомобілів і тусовок, якими кишить велике місто. У цьому розумінні периферія більш рівномірна.

Не знаю, что они вiдчувають - об этом действительно можно судить по статистике (если бы такая имелась), но маска "улыбчивости" у них бобольше чем в других городах.
Опубліковано

Не знаю, что они вiдчувають - об этом действительно можно судить по статистике (если бы такая имелась), но маска "улыбчивости" у них бобольше чем в других городах.

Є така статистика, не раз зустрічала на просторах нету.

Тут ще треба пам"ятати, посмішка у нас вже стала атрибутом більшості професій, від неї залежить зарплата. А це приклад, як примусом і вигодою можна міняти людську психологію і традиції. Європа через це пройшла давно, тому там на вулицях посміхаються.

Але це не стосується наших чиновників і можновладців - вони себе примусити і зацікавити не можуть. Це повинні робити ми. А ми не можемо, по причині безправності. Тому не бачу нічого поганого в тому, щоб примушували цивілізовані сусіди.

Опубліковано

Новое обвинение оказалось серьезней первого, а эт значит Юля заплатит! Тоесть не по заслугам, а что называется Деньгами!

Опубліковано

Новое обвинение оказалось серьезней первого, а эт значит Юля заплатит! Тоесть не по заслугам, а что называется Деньгами!

А чем оно серьезней? Ущерба государству меньше, занимаемый пост ниже. Просто наглядней для темного народа. Чем мельче вор убогий тем заметней его грех, кто и так имеет много тот ворует больше всех.
Опубліковано

Логіка Європи залізобетонна:

... політичні фігури мають нести політичну, а не кримінальну відповідальність, а їхня доля має вирішуватися на виборах, а не в суді", - вважає А. Меркель:

«Це що ж виходить: якби в Німеччині діяло таке саме законодавство, як в Україні, то після того як я перестала бути канцлером, мене мої противники цілком могли б засадити у в’язницю, наприклад, за рішення надати багатомільярдну допомогу Греції?» — приблизно так міркувала А.МЕРКЕЛЬ на зустрічі з В.ЯНУКОВИЧЕМ.

Опубліковано

Логіка Європи залізобетонна:

... політичні фігури мають нести політичну, а не кримінальну відповідальність, а їхня доля має вирішуватися на виборах, а не в суді", - вважає А. Меркель:

«Це що ж виходить: якби в Німеччині діяло таке саме законодавство, як в Україні, то після того як я перестала бути канцлером, мене мої противники цілком могли б засадити у в’язницю, наприклад, за рішення надати багатомільярдну допомогу Греції?» — приблизно так міркувала А.МЕРКЕЛЬ на зустрічі з В.ЯНУКОВИЧЕМ.

Исходя из этой железной логики, Тимошенко осудили за решение выделить многомелиардную помощь России. Благотворительность у нас не почете, это говорит моральном упадке в нашей стране. Филантропа Ю и за решетку!!! Подонки. :rolleyes:
Опубліковано

Исходя из этой железной логики, Тимошенко осудили за решение выделить многомелиардную помощь России. Благотворительность у нас не почете, это говорит моральном упадке в нашей стране. Филантропа Ю и за решетку!!! Подонки. :rolleyes:

Цікаво, а коли б у незабутні 2004-ті відбувся процес над, наприклад, ... ну не знаю, не можу придумати рівню Тимошенко з тоді опозиційного табору, як би ви до цього поставилися?

І ось цікаво, відчуєте ви полегшення від того, що посадили Тимошенко?

Наприклад, я, яра противниця цієї пані, не хочу, щоб вона сиділа, бо це не принесе мені відчуття справедливості. А сурогату я не люблю.

Опубліковано

Там пока не все понятно: министр обороны(!!!) РФ требует выплатить долг ЕЭСУ, гарантированный якобы державой Украина. А наш министр юстиции заявляет, что не было государственной гарантии.

Я понимаю, что все можно придумать - но только в случае, если договориться с Россией. Вот увидим - КОМУ ВЫГОДНА ПОСАДКА ТИМОШЕНКО. А то мы пока о наявности кукловодов только догадываемся, а Тимошенко тупо все валит на Янека.

Опубліковано

Цікаво, а коли б у незабутні 2004-ті відбувся процес над, наприклад, ... ну не знаю, не можу придумати рівню Тимошенко з тоді опозиційного табору, як би ви до цього поставилися?

І ось цікаво, відчуєте ви полегшення від того, що посадили Тимошенко?

Наприклад, я, яра противниця цієї пані, не хочу, щоб вона сиділа, бо це не принесе мені відчуття справедливості. А сурогату я не люблю.

Не могу сказать, что если Юльку посадят, я получу моральное удовлетворение. Женщина за решеткой, это что-то не естественное и претит мне на подсознание. И я понимаю что сидеть за ее деяния надо, просто судьи запачканные и от этого как то не по себе. Кстати на этом и играет оппозиция. Просто хочется что б она просто исчезла с политической псарни и все. Пусть гавкает в ЕС с Меркаль и еще с какой то не красивой женщиной, забыл ее имя. Такие как правело фемене с имансепе, и очень за несчастных женщин «переживают». Юля красивая и боевая женщина, правда не чиста на руку, но это свойственно всем нами выбранными политикам. Перевелись Черчели, Чегевары и т.п. Имеем слизняков по типу Ющенка.
Опубліковано

В вдогонку 2004 всех новоиспеченных, бздо взяла, так как они и не думали строить новое общество. Им было достаточно текущих привил жизни, воруй и наживай.

Опубліковано

Не могу сказать, что если Юльку посадят, я получу моральное удовлетворение. Женщина за решеткой, это что-то не естественное и претит мне на подсознание.

У нас гендерное равенство.
Опубліковано

У нас гендерное равенство.

Я ортодокс и поэтому ЖЕНЩИНА всегда главней. Бороться с этим пустая трата времени.
Опубліковано

Я ортодокс и поэтому ЖЕНЩИНА всегда главней. Бороться с этим пустая трата времени.

Да на здоровье... Но всё же интересно... почему главней?
Опубліковано

Да на здоровье... Но всё же интересно... почему главней?

Многолетний опыт общения с «слабым полом» дает право утверждать, что рулят они. Если не явно, то в латентной форме. Если с вами умная женщина, то она сделает так, вы будете уверены что штурвал ваших руках. Поверь это только ощущение.

P.S Проверенно электроникой :(

Опубліковано

Многолетний опыт общения с «слабым полом» дает право утверждать, что рулят они. Если не явно, то в латентной форме. Если с вами умная женщина, то она сделает так, вы будете уверены что штурвал ваших руках. Поверь это только ощущение.

На бытовом уровне - трудно не согласиться и при условии, что умная. А так, вообще - врядли.
Опубліковано

Це не відчуття - це правда. Але вона стосується розумних жінок.

А тепер дивимося на прикладі Тимошенко - чи належить вона до таких. За вашою логікою, і якщо припустити, що Тимошенко реально хотіла змін в Україні, вона мала в руках дуже хороший інструмент для цього, можна сказати, ідеальний - це Віктор Андрійович Ющенко. З таким чоловіком розумна жінка може зробити що хоч - приклад: К. Ющенко.

А Тимошенко повелася, як слон серед посуду, тому теперішня її ситуація - закономірний результат.

І, схоже на те, що сидіти їй таки доведеться, аж поки той самий Ахметов чи Пінчук не визволять її шляхом перевороту у стройних рядах владної партії. Але це вже буде інша історія і про боротьбу з олігархами у владі, схоже, у ній вже розповідатися не буде :(

Це лише фантазії, а як буде - побачимо :)

Опубліковано

Согласен, что тема перевелась на бытовой уровень, мне с женой повезло, по этой причине я себя считаю боссам. :D

А Тимошенко, боевая, оратор, трудоспособная, изворотливая, но не умная.

И вообще вся эта майдановская братия, получившая такой политический капитал, растрынькали его на шляпки. Что поделаешь, бездарности.

Опубліковано

И вообще вся эта майдановская братия, получившая такой политический капитал, растрынькали его на шляпки. Что поделаешь, бездарности.

Всі вони родом з Радянського Союзу, а це, якщо подивитися на відстані 20-ти років - КАРМА.

Винятком можна вважати хіба дисидентів. Дуже хочеться знати, як би повернулася наша історія, коли б не вбили Чорновола. І тут треба сказати, що у когось був дуже далекоглядний погляд, і у звязку з цим виникає підозра, що теперішні події - не просто скупчення дурості нашого недалекого преза, а рівний ланцюг з кроків, які нас ведуть в обійми Росії.

Хай я краще буду параноїчкою, ніж це виявиться правдою. Тьху-тьху ))

Опубліковано

Всі вони родом з Радянського Союзу, а це, якщо подивитися на відстані 20-ти років - КАРМА.

Винятком можна вважати хіба дисидентів. Дуже хочеться знати, як би повернулася наша історія, коли б не вбили Чорновола. І тут треба сказати, що у когось був дуже далекоглядний погляд, і у звязку з цим виникає підозра, що теперішні події - не просто скупчення дурості нашого недалекого преза, а рівний ланцюг з кроків, які нас ведуть в обійми Росії.

Хай я краще буду параноїчкою, ніж це виявиться правдою. Тьху-тьху ))

Так случилось, что все кому больше двадцати, родом оттуда. Я не верю в карму, генетическую память, а в диссидентов тем более. Мы себе рисуем кумиров, наделяем их всевозможными качествами, а они нам потом дулю в нос. Не исключаю что такая ситуация могла получиться и Черноволом.

У меня сейчас настроение по типу « Будь что будет, а там посмотрим ».

Наверно это из-за того что меня не пугает интеграция в любом направлении.

Опубліковано

Так случилось, что все кому больше двадцати, родом оттуда. Я не верю в карму, генетическую память, а в диссидентов тем более. Мы себе рисуем кумиров, наделяем их всевозможными качествами, а они нам потом дулю в нос. Не исключаю что такая ситуация могла получиться и Черноволом.

Всё же, лучше "дружить" с такими, как ты сам, хоть чувствовать себя можно нормально, а не презираемым - как это у поляков в ЕС.

А Черновол сто процентный романтик, его надо было не в тюрьму сажать, а выпереть за кордон - глядишь, романтизм бы повыветривался.

Опубліковано

Всё же, лучше "дружить" с такими, как ты сам, хоть чувствовать себя можно нормально, а не презираемым - как это у поляков в ЕС.

Типова філософія лузерів.

Крім того, а хіба ті ж росіяни не відносяться до нас з презирством? Єдине, що нас об"єднує - це голі зади і бандюки правителі. Навколо цього об"єднуватися? Мрак!!!

Опубліковано

Будь что будет - эт, конечно...но у людей бывают дети и тогда приходится думать...

Россия - это вечный мрак! сытый и теплый, но беспросветный, особенно для людей талантливых и свободолюбивых :(

Опубліковано

Будь что будет - эт, конечно...но у людей бывают дети и тогда приходится думать...

Россия - это вечный мрак! сытый и теплый, но беспросветный, особенно для людей талантливых и свободолюбивых :(

Колян талантлив и свободолюбив. Но Вы ,мэм, ему двiчи чужды.
Опубліковано

Талантливые, а те более свободолюбивые чувствуют в любом социуме дискомфорт. Так что за них переживать не надо. Всех гениев по секретным заводам, свободолюбивых на необитаемые острова. Так с этими разобрались. Теперь что делать с основной массой населения, я имею ввиду, не очень талантливых и без претензий на какие то мнимые свободы. А их кормить надо, банановые острова уже у свободолюбивых. Вот и приходится уповать на коммерческую жилку нашего руководства. В России вроде не сахар, да и в Европе их счастливый народ все больше дубинками и газом разгоняют.

По этой причине я не дергаюсь и спостерігаю. :unsure:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...