ШКАТУЛКА Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 А-ааа і щодо останнього абзацу - це не так, бо рівень життя залежить не лише від матеріальних благ. Наприклад, жителі Києва отримують більшу зарплату, вони багатші від мешканців містечка, але навколо них є більше несправедливості - депутати, олігархи, чиновники високого рангу - серед яких вони почувають себе менш комфортно, ніж ті бідніші, але в більш однорідному оточенні.Нет, не согласен. Хотя бы потому, что та несправедливость о которой ты пишешь, с полным кошельком порой воспринимается не такой уж и несправедливостью. Или по крайней мере кажется меньшей.Я живу в областном центре и каждый месяц бываю в столице, разницу вижу не только я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 Нет, не согласен. Хотя бы потому, что та несправедливость о которой ты пишешь, с полным кошельком порой воспринимается не такой уж и несправедливостью. Или по крайней мере кажется меньшей. Я живу в областном центре и каждый месяц бываю в столице, разницу вижу не только я. Коли він повний, можливо, але я не впевнена, що в пересічного киянина великі достатки. Ну якщо ви бачите з переваг Західного світу проституцію, однополі браки і наркоманію, то не сумніваюся, що і в Києві зробите СВОЇ висновки. А я ось стверджую, що люди в селах і містечках добріші, привітніші - ну хоча б тому, що там один одного знають. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 Коли він повний, можливо, але я не впевнена, що в пересічного киянина великі достатки. Ну якщо ви бачите з переваг Західного світу проституцію, однополі браки і наркоманію, то не сумніваюся, що і в Києві зробите СВОЇ висновки. А я ось стверджую, що люди в селах і містечках добріші, привітніші - ну хоча б тому, що там один одного знають. "Атмосферу" создаёт большинство. Для них 4 000гр. - рядова така зарплатня. Киев не "погрустнел" с советских времён. Слово переваг следует писать "переваг" - тогда согласен. Я ж говорю - все эти ценности давно уже у нас -когда и остальные прийдут - у нас будет "счастье". И твоя мечта сбудется. В малых селениях где есть возможность иметь хотябы подсобное хоз-во - да. Как раз это и даёт им уверенность, что есть будет что и поэтому не так важно иметь деньги. То есть - минимально необходимые потребности в питании гарантированы. Иное дело там где нет такой возможности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 "Атмосферу" создаёт большинство. Для них 4 000гр. - рядова така зарплатня. Киев не "погрустнел" с советских времён. Слово переваг следует писать "переваг" - тогда согласен. Я ж говорю - все эти ценности давно уже у нас -когда и остальные прийдут - у нас будет "счастье". И твоя мечта сбудется. В малых селениях где есть возможность иметь хотябы подсобное хоз-во - да. Как раз это и даёт им уверенность, что есть будет что и поэтому не так важно иметь деньги. То есть - минимально необходимые потребности в питании гарантированы. Иное дело там где нет такой возможности. Знаєте чому я не погоджуюся, бо ви нелогічний: саме перевага Союзу була в тому, що більш-менш люди відчували себе рівними, не було такого глибокого розколу в суспільстві на бідних і багатих, яке ми можемо спостерігати у великих містах тепер. Навіть середньо забезпечені люди, а їх більшість у столиці, не відчувають радості - а це один із складових рівня життя. А чому? Бо перед очима несправедливість у вигляді маєтків, автомобілів і тусовок, якими кишить велике місто. У цьому розумінні периферія більш рівномірна. "Переваги" чи переваги - хто на що звертає увагу, чи шукає. Це дуже суб"єктивно, коли ми оцінюємо збоку, але набуває об"єктивності, коли, наприклад, виливається у статистику. Є такі рейтинги - найбільш щаслива нація чи найбільш більш комфортне місто, чи країна з найвищим рівнем життя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 Знаєте чому я не погоджуюся, бо ви нелогічний: саме перевага Союзу була в тому, що більш-менш люди відчували себе рівними, не було такого глибокого розколу в суспільстві на бідних і багатих, яке ми можемо спостерігати у великих містах тепер. Навіть середньо забезпечені люди, а їх більшість у столиці, не відчувають радості - а це один із складових рівня життя. А чому? Бо перед очима несправедливість у вигляді маєтків, автомобілів і тусовок, якими кишить велике місто. У цьому розумінні периферія більш рівномірна.Не знаю, что они вiдчувають - об этом действительно можно судить по статистике (если бы такая имелась), но маска "улыбчивости" у них бобольше чем в других городах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2011 Не знаю, что они вiдчувають - об этом действительно можно судить по статистике (если бы такая имелась), но маска "улыбчивости" у них бобольше чем в других городах. Є така статистика, не раз зустрічала на просторах нету. Тут ще треба пам"ятати, посмішка у нас вже стала атрибутом більшості професій, від неї залежить зарплата. А це приклад, як примусом і вигодою можна міняти людську психологію і традиції. Європа через це пройшла давно, тому там на вулицях посміхаються. Але це не стосується наших чиновників і можновладців - вони себе примусити і зацікавити не можуть. Це повинні робити ми. А ми не можемо, по причині безправності. Тому не бачу нічого поганого в тому, щоб примушували цивілізовані сусіди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 15 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2011 Новое обвинение оказалось серьезней первого, а эт значит Юля заплатит! Тоесть не по заслугам, а что называется Деньгами! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2011 Новое обвинение оказалось серьезней первого, а эт значит Юля заплатит! Тоесть не по заслугам, а что называется Деньгами! То есть не натурой, деньгами, краденными. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 16 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2011 Новое обвинение оказалось серьезней первого, а эт значит Юля заплатит! Тоесть не по заслугам, а что называется Деньгами!А чем оно серьезней? Ущерба государству меньше, занимаемый пост ниже. Просто наглядней для темного народа. Чем мельче вор убогий тем заметней его грех, кто и так имеет много тот ворует больше всех. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2011 Логіка Європи залізобетонна: ... політичні фігури мають нести політичну, а не кримінальну відповідальність, а їхня доля має вирішуватися на виборах, а не в суді", - вважає А. Меркель: «Це що ж виходить: якби в Німеччині діяло таке саме законодавство, як в Україні, то після того як я перестала бути канцлером, мене мої противники цілком могли б засадити у в’язницю, наприклад, за рішення надати багатомільярдну допомогу Греції?» — приблизно так міркувала А.МЕРКЕЛЬ на зустрічі з В.ЯНУКОВИЧЕМ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 Логіка Європи залізобетонна: ... політичні фігури мають нести політичну, а не кримінальну відповідальність, а їхня доля має вирішуватися на виборах, а не в суді", - вважає А. Меркель: «Це що ж виходить: якби в Німеччині діяло таке саме законодавство, як в Україні, то після того як я перестала бути канцлером, мене мої противники цілком могли б засадити у в’язницю, наприклад, за рішення надати багатомільярдну допомогу Греції?» — приблизно так міркувала А.МЕРКЕЛЬ на зустрічі з В.ЯНУКОВИЧЕМ. Исходя из этой железной логики, Тимошенко осудили за решение выделить многомелиардную помощь России. Благотворительность у нас не почете, это говорит моральном упадке в нашей стране. Филантропа Ю и за решетку!!! Подонки. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 Исходя из этой железной логики, Тимошенко осудили за решение выделить многомелиардную помощь России. Благотворительность у нас не почете, это говорит моральном упадке в нашей стране. Филантропа Ю и за решетку!!! Подонки. :rolleyes: Цікаво, а коли б у незабутні 2004-ті відбувся процес над, наприклад, ... ну не знаю, не можу придумати рівню Тимошенко з тоді опозиційного табору, як би ви до цього поставилися? І ось цікаво, відчуєте ви полегшення від того, що посадили Тимошенко? Наприклад, я, яра противниця цієї пані, не хочу, щоб вона сиділа, бо це не принесе мені відчуття справедливості. А сурогату я не люблю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 То есть не натурой, деньгами, краденными. А тобі потрібна її "натура"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 Новое обвинение оказалось серьезней первого, а эт значит Юля заплатит! Тоесть не по заслугам, а что называется Деньгами! Там пока не все понятно: министр обороны(!!!) РФ требует выплатить долг ЕЭСУ, гарантированный якобы державой Украина. А наш министр юстиции заявляет, что не было государственной гарантии. Я понимаю, что все можно придумать - но только в случае, если договориться с Россией. Вот увидим - КОМУ ВЫГОДНА ПОСАДКА ТИМОШЕНКО. А то мы пока о наявности кукловодов только догадываемся, а Тимошенко тупо все валит на Янека. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 Цікаво, а коли б у незабутні 2004-ті відбувся процес над, наприклад, ... ну не знаю, не можу придумати рівню Тимошенко з тоді опозиційного табору, як би ви до цього поставилися? І ось цікаво, відчуєте ви полегшення від того, що посадили Тимошенко? Наприклад, я, яра противниця цієї пані, не хочу, щоб вона сиділа, бо це не принесе мені відчуття справедливості. А сурогату я не люблю. Не могу сказать, что если Юльку посадят, я получу моральное удовлетворение. Женщина за решеткой, это что-то не естественное и претит мне на подсознание. И я понимаю что сидеть за ее деяния надо, просто судьи запачканные и от этого как то не по себе. Кстати на этом и играет оппозиция. Просто хочется что б она просто исчезла с политической псарни и все. Пусть гавкает в ЕС с Меркаль и еще с какой то не красивой женщиной, забыл ее имя. Такие как правело фемене с имансепе, и очень за несчастных женщин «переживают». Юля красивая и боевая женщина, правда не чиста на руку, но это свойственно всем нами выбранными политикам. Перевелись Черчели, Чегевары и т.п. Имеем слизняков по типу Ющенка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 В вдогонку 2004 всех новоиспеченных, бздо взяла, так как они и не думали строить новое общество. Им было достаточно текущих привил жизни, воруй и наживай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 18 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2011 Не могу сказать, что если Юльку посадят, я получу моральное удовлетворение. Женщина за решеткой, это что-то не естественное и претит мне на подсознание.У нас гендерное равенство. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 18 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2011 У нас гендерное равенство.Я ортодокс и поэтому ЖЕНЩИНА всегда главней. Бороться с этим пустая трата времени. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 18 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2011 Я ортодокс и поэтому ЖЕНЩИНА всегда главней. Бороться с этим пустая трата времени.Да на здоровье... Но всё же интересно... почему главней? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 19 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2011 Да на здоровье... Но всё же интересно... почему главней?Многолетний опыт общения с «слабым полом» дает право утверждать, что рулят они. Если не явно, то в латентной форме. Если с вами умная женщина, то она сделает так, вы будете уверены что штурвал ваших руках. Поверь это только ощущение. P.S Проверенно электроникой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 19 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2011 Многолетний опыт общения с «слабым полом» дает право утверждать, что рулят они. Если не явно, то в латентной форме. Если с вами умная женщина, то она сделает так, вы будете уверены что штурвал ваших руках. Поверь это только ощущение. P.S Проверенно электроникой На бытовом уровне - трудно не согласиться и при условии, что умная. А так, вообще - врядли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2011 Многолетний опыт общения с «слабым полом» дает право утверждать, что рулят они. Если не явно, то в латентной форме. Если с вами умная женщина, то она сделает так, вы будете уверены что штурвал ваших руках. Поверь это только ощущение. P.S Проверенно электроникой Це не відчуття - це правда. Але вона стосується розумних жінок. А тепер дивимося на прикладі Тимошенко - чи належить вона до таких. За вашою логікою, і якщо припустити, що Тимошенко реально хотіла змін в Україні, вона мала в руках дуже хороший інструмент для цього, можна сказати, ідеальний - це Віктор Андрійович Ющенко. З таким чоловіком розумна жінка може зробити що хоч - приклад: К. Ющенко. А Тимошенко повелася, як слон серед посуду, тому теперішня її ситуація - закономірний результат. І, схоже на те, що сидіти їй таки доведеться, аж поки той самий Ахметов чи Пінчук не визволять її шляхом перевороту у стройних рядах владної партії. Але це вже буде інша історія і про боротьбу з олігархами у владі, схоже, у ній вже розповідатися не буде Це лише фантазії, а як буде - побачимо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 20 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2011 Согласен, что тема перевелась на бытовой уровень, мне с женой повезло, по этой причине я себя считаю боссам. А Тимошенко, боевая, оратор, трудоспособная, изворотливая, но не умная. И вообще вся эта майдановская братия, получившая такой политический капитал, растрынькали его на шляпки. Что поделаешь, бездарности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 И вообще вся эта майдановская братия, получившая такой политический капитал, растрынькали его на шляпки. Что поделаешь, бездарности. Всі вони родом з Радянського Союзу, а це, якщо подивитися на відстані 20-ти років - КАРМА. Винятком можна вважати хіба дисидентів. Дуже хочеться знати, як би повернулася наша історія, коли б не вбили Чорновола. І тут треба сказати, що у когось був дуже далекоглядний погляд, і у звязку з цим виникає підозра, що теперішні події - не просто скупчення дурості нашого недалекого преза, а рівний ланцюг з кроків, які нас ведуть в обійми Росії. Хай я краще буду параноїчкою, ніж це виявиться правдою. Тьху-тьху )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Всі вони родом з Радянського Союзу, а це, якщо подивитися на відстані 20-ти років - КАРМА. Винятком можна вважати хіба дисидентів. Дуже хочеться знати, як би повернулася наша історія, коли б не вбили Чорновола. І тут треба сказати, що у когось був дуже далекоглядний погляд, і у звязку з цим виникає підозра, що теперішні події - не просто скупчення дурості нашого недалекого преза, а рівний ланцюг з кроків, які нас ведуть в обійми Росії. Хай я краще буду параноїчкою, ніж це виявиться правдою. Тьху-тьху )) Так случилось, что все кому больше двадцати, родом оттуда. Я не верю в карму, генетическую память, а в диссидентов тем более. Мы себе рисуем кумиров, наделяем их всевозможными качествами, а они нам потом дулю в нос. Не исключаю что такая ситуация могла получиться и Черноволом. У меня сейчас настроение по типу « Будь что будет, а там посмотрим ». Наверно это из-за того что меня не пугает интеграция в любом направлении. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Так случилось, что все кому больше двадцати, родом оттуда. Я не верю в карму, генетическую память, а в диссидентов тем более. Мы себе рисуем кумиров, наделяем их всевозможными качествами, а они нам потом дулю в нос. Не исключаю что такая ситуация могла получиться и Черноволом. У меня сейчас настроение по типу « Будь что будет, а там посмотрим ». Наверно это из-за того что меня не пугает интеграция в любом направлении. Всё же, лучше "дружить" с такими, как ты сам, хоть чувствовать себя можно нормально, а не презираемым - как это у поляков в ЕС. А Черновол сто процентный романтик, его надо было не в тюрьму сажать, а выпереть за кордон - глядишь, романтизм бы повыветривался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Всё же, лучше "дружить" с такими, как ты сам, хоть чувствовать себя можно нормально, а не презираемым - как это у поляков в ЕС. Типова філософія лузерів. Крім того, а хіба ті ж росіяни не відносяться до нас з презирством? Єдине, що нас об"єднує - це голі зади і бандюки правителі. Навколо цього об"єднуватися? Мрак!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 У меня сейчас настроение по типу « Будь что будет, а там посмотрим ». Наверно это из-за того что меня не пугает интеграция в любом направлении. Будь что будет - эт, конечно...но у людей бывают дети и тогда приходится думать... Россия - это вечный мрак! сытый и теплый, но беспросветный, особенно для людей талантливых и свободолюбивых Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Будь что будет - эт, конечно...но у людей бывают дети и тогда приходится думать... Россия - это вечный мрак! сытый и теплый, но беспросветный, особенно для людей талантливых и свободолюбивых Колян талантлив и свободолюбив. Но Вы ,мэм, ему двiчи чужды. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2011 Будь что будет - эт, конечно...но у людей бывают дети и тогда приходится думать... Россия - это вечный мрак! сытый и теплый, но беспросветный, особенно для людей талантливых и свободолюбивых Талантливые, а те более свободолюбивые чувствуют в любом социуме дискомфорт. Так что за них переживать не надо. Всех гениев по секретным заводам, свободолюбивых на необитаемые острова. Так с этими разобрались. Теперь что делать с основной массой населения, я имею ввиду, не очень талантливых и без претензий на какие то мнимые свободы. А их кормить надо, банановые острова уже у свободолюбивых. Вот и приходится уповать на коммерческую жилку нашего руководства. В России вроде не сахар, да и в Европе их счастливый народ все больше дубинками и газом разгоняют.По этой причине я не дергаюсь и спостерігаю. :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.