ШКАТУЛКА Опубліковано 2 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2011 І навіть тоді, при такому, з вашої точки зору, ідеальному устрої - були зловживання пов"язані з корупцією. ==================== Идеального ничего не бывает. Размеры разные. Как говорится - размер имеет значение... Насправді тепер хочуть працювати УСЮДИ. ====================== При безработице - сомо собой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2011 ШКАТУЛКА: Идеального ничего не бывает. Размеры разные. Как говорится - размер имеет значение... До речі, хабарництво і зловживання - родом з Союзу. Причому з пост-сталінського періоду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2011 До речі, хабарництво і зловживання - родом з Союзу. Причому з пост-сталінського періоду. Ты это серьёзно? Не падай в моих-своих глазах... Не сильно ошибусь если отсчитаю от этого периода эдак ... не знаю даже... ну, пусть тысчёнок... нет, не скажу, короче очень даже дофига лет. Когда там Бог создал наших предков...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2011 Ты это серьёзно? Не падай в моих-своих глазах... Не сильно ошибусь если отсчитаю от этого периода эдак ... не знаю даже... ну, пусть тысчёнок... нет, не скажу, короче очень даже дофига лет. Когда там Бог создал наших предков...? Я мала на увазі в тому вигляді, який є тепер. А предків давайте залишимо в спокої, вони не знали що таке: ти мені - я тобі, відкати, офшори. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2011 Я мала на увазі в тому вигляді, який є тепер. А предків давайте залишимо в спокої, вони не знали що таке: ти мені - я тобі, відкати, офшори.Такое могучее слово как откат не знали до конца 80-х, а уж офшор и того позднее. Это дерьмо чисто демократического происхождения и очень давно и хорошо известно на Западе. Последнее время ты стала часто писать глупости, наверно устала. Давай заканчивать, нет смысла... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2011 До речі, хабарництво і зловживання - родом з Союзу. Причому з пост-сталінського періоду.Не, не согласен! Я знаю откуда!!! С ЛУНЫ!!! :lol: :lol: :lol: Докажи обратное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2011 Такое могучее слово как откат не знали до конца 80-х, а уж офшор и того позднее. Это дерьмо чисто демократического происхождения и очень давно и хорошо известно на Западе. Последнее время ты стала часто писать глупости, наверно устала. Давай заканчивать, нет смысла... Важко пояснити людині, яка на тебе дивиться через вже готові відповіді. А ще коли ти маєш на увазі під рівнем життя багато різних пунктів, а хтось лише матеріальне благополуччя. Ну ось в Росії - люди останнім часом почали заробляти пристойні гроші - там покращився рівень життя? По вашому ТАК, але це не дає відповіді, чому Росія на другому місці У СВІТІ(!!!!!!) по суїцидах серед всього населення і на першому серед підлітків. Що, з жиру в петлю лізуть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2011 Ну ось в Росії - люди останнім часом почали заробляти пристойні гроші - там покращився рівень життя? По вашому ТАК, але це не дає відповіді, чому Росія на другому місці У СВІТІ(!!!!!!) по суїцидах серед всього населення і на першому серед підлітків. Що, з жиру в петлю лізуть? А ты их цены видела? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2011 А ты их цены видела? Вищі, ніж у нас, але не настільки, щоб в петлю. А ось усвідомлення, що завтра можуть прийти менти у твою домівку, підкинути наркоту і примусити тебе віддати бізнес - це більше впливає на психіку, ніж ціни в крамницях. Загальний комфорт у суспільстві. Я про це торочу весь час нашого спілкування - про це говорять наші заробітчани, коли приїжджають сюди. Там, серед чужинців - вони білі люди, а тут - третій сорт. З.І. Ви хотіли спілкування на цікаву вам тему про економіку. Спробуйте на цьому форумі *http://www.politforums.com.ua/ Відкрийте тему - там є кілька розумних людей, які можливо зацікавляться нею. А тут самі бачите: форум дихає на ладан і нема надії, що щось покращиться, особливо у такому вузькоспеціалізованому напрямку. Але і мене не забувайте: заходьте на вогник про наші справи скорботні поговорити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2011 З.І. Ви хотіли спілкування на цікаву вам тему про економіку. Спробуйте на цьому форумі *http://www.politforums.com.ua/ Благодарю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Owyhee Опубліковано 13 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 Україні потрібна стратегія розвитку гуманітарної сфери - Віктор Янукович Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості прийняття стратегії гуманітарного розвитку України. Про це він заявив під час засідання Громадської гуманітарної ради. «Вважаю необхідним розробити механізм громадського обговорення проблем соціально-гуманітарної сфери», - зауважив Глава держави. Він висловив переконання, що ця галузь потребує підвищеної уваги, оскільки має значний вплив на загальний стан суспільства. На думку Президента, ефективне вирішення соціально-гуманітарних проблем сприяє громадянській консолідації, культурній єдності, а також матеріальному добробутові країни. «Слід закликати до конструктивного діалогу найширші кола українського суспільства. Залучити кращі сили та найсвітліші уми для напрацювання стратегії розвитку гуманітарної сфери», - наголосив Віктор Янукович. Президент нагадав, що фахівці Національної академії наук вже розробили відповідний проект. Він запропонував розіслати цей документ до Академій правових та педагогічних наук, Академії мистецтв та Спілки ректорів вищих навчальних закладів України. «Прошу президії цих поважних установ організувати широке громадське обговорення стратегії», - сказав В. Янукович. За підсумками дискусії Президент запропонував розглянути проект стратегії на спільному засіданні президій зазначених установ. «Переконаний, така робота і цей документ після доопрацювання Кабінетом Міністрів України може бути внесений як законопроект на розгляд Верховної Ради», - сказав Глава держави. Він водночас додав, що це питання вочевидь буде надто політизуватися. «Об’єднання зусиль всіх наявних інтелектуальних сил нашої країни разом із політиками дасть позитивний результат», - наголосив Президент. -http://www.president.gov.ua/news/21891.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Owyhee Опубліковано 13 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 Важко пояснити людині, яка на тебе дивиться через вже готові відповіді. А ще коли ти маєш на увазі під рівнем життя багато різних пунктів, а хтось лише матеріальне благополуччя. Ну ось в Росії - люди останнім часом почали заробляти пристойні гроші - там покращився рівень життя? По вашому ТАК, але це не дає відповіді, чому Росія на другому місці У СВІТІ(!!!!!!) по суїцидах серед всього населення і на першому серед підлітків. Що, з жиру в петлю лізуть? В России можно отлично жить. Благодаря Путину с Медведевым,там ситуация улучшается в лучшую сторону. Я рад,что всякие немцовы,ходорковские не будут больше "руководить" Россией. Они доказали свою гнилую сущность в 90-х. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 В России можно отлично жить. Благодаря Путину с Медведевым,там ситуация улучшается в лучшую сторону. Я рад,что всякие немцовы,ходорковские не будут больше "руководить" Россией. Они доказали свою гнилую сущность в 90-х. Знакомь1е слова. Маска, я тебя знаю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Owyhee Опубліковано 13 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 Знакомь1е слова. Маска, я тебя знаю?А мы уже перешли на "ты" ? Это такое львовское воспитание. Ориана,расскажите мне,как может быть,что в "гордом" Львове учителя по украинскому языку получают меньше,чем учителя в Севастополе?В декабре, мой двоюродный брат переезжать жить в Севастополь,и его жена будет получать больше зарплату в севастопольской гимназии,чем во Львове. ;) Во Львове,как он сказал,после провокаций "свободовцев" на День Победы,там жить стало невозможно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 13 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 А мы уже перешли на "ты" ? Это такое львовское воспитание. Ориана,расскажите мне,как может быть,что в "гордом" Львове учителя по украинскому языку получают меньше,чем учителя в Севастополе?В декабре, мой двоюродный брат переезжать жить в Севастополь,и его жена будет получать больше зарплату в севастопольской гимназии,чем во Львове. ;) Во Львове,как он сказал,после провокаций "свободовцев" на День Победы,там жить стало невозможно.«Во Львове, как он сказал, после провокаций "свободовцев" на День Победы, там жить стало невозможно». А вы не спрашивали в чем заключается эта невозможность. Не спорю, что по утрам тут воняет сильно, но не думаю, что это стало после Дня Победы. Хотя может кто то и обделался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Owyhee Опубліковано 13 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 А вы не спрашивали в чем заключается эта невозможность.Раньше там ещё можно было жить,а теперь невозможно,то звонок подпалят,то замок испортят.А на дверях начали писать-"смерть мо....ям". Слава Богу,что ЧФ России присутствует в Севастополе,он нашёл хорошую работу. Спасибо России за то,что она предоставляет рабочие места гражданам Украины в Севастополе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 Во Львове,как он сказал,после провокаций "свободовцев" на День Победы,там жить стало невозможно. А чего стало жить невозможно - москалей отстреливать начали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Owyhee Опубліковано 13 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 А чего стало жить невозможно - москалей отстреливать начали?Потому что Ваш город шовинистский. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 Потому что Ваш город шовинистский. Брєд сивої кобили :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Owyhee Опубліковано 13 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 Брєд сивої кобили :lol:Неужели? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 14 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2011 Раньше там ещё можно было жить,а теперь невозможно,то звонок подпалят,то замок испортят.А на дверях начали писать-"смерть мо....ям". Слава Богу,что ЧФ России присутствует в Севастополе,он нашёл хорошую работу. Спасибо России за то,что она предоставляет рабочие места гражданам Украины в Севастополе.Наговариваете вы на наш город. Самое обидное, что сядет этакий страдалец в компании и начнет всякую чушь нести, а все его жалеют, пацан из бандеровских лап вырвался! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2011 Наговариваете вы на наш город. Самое обидное, что сядет этакий страдалец в компании и начнет всякую чушь нести, а все его жалеют, пацан из бандеровских лап вырвался! :lol: Да уж...любят наши люди сказки...А быль - вот она: каждые выходные Центром не пройти, так москалей много - и не боятся ж... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 14 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2011 Да уж...любят наши люди сказки...А быль - вот она: каждые выходные Центром не пройти, так москалей много - и не боятся ж...Да пусть едут, встретим радушно. Нет у нас этой хрени, всех любя и уважают, просто уважайте прекрасный город, в который приехали. Говори, хоть на хинди, только будь человеком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Owyhee Опубліковано 14 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2011 Я никогда не был во Львове, но я верю тому,что говорит мой двоюродный брат. Его жена львовянка,но она абсолютно не хочет там жить. В Севастополе я был, и там на самом деле радушные люди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 15 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2011 Я никогда не был во Львове, но я верю тому,что говорит мой двоюродный брат. Его жена львовянка,но она абсолютно не хочет там жить. В Севастополе я был, и там на самом деле радушные люди. «Как, милый Петушок, поешь ты громко, важно!» — «А ты, Кукушечка, мой свет, Как тянешь плавно и протяжно: Во всем лесу у нас такой певицы нет!» — «Тебя, мой куманёк, век слушать я готова».— «А ты, красавица, божусь, Лишь только замолчишь, то жду я, не дождусь, Чтоб начала ты снова... Отколь такой берется голосок? И чист, и нежен, и высок!.. Да вы уж родом так: собою не велички, А песни, что́ твой соловей!» — «Спасибо, кум; зато, по совести моей, Поешь ты лучше райской птички. На всех ссылаюсь в этом я». Тут Воробей, случась, примолвил им: «Друзья! Хоть вы охрипните, хваля друг дружку,— Всё ваша музыка плоха!..» За что́ же, не боясь греха, Кукушка хвалит Петуха? За то, что хвалит он Кукушку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 15 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2011 В 2002 году я был в походе на полярном урале и так получилось что в ожидании вездехода мы 5 дней спали на вокзале в г. Инта. В буфете работала землячка. Она нам кипяточка давала. А вот один убогий местный узнав что мы из Украины пролепетал такую глупость, которая вызвала на моем лице легкую улыбку. Передаю дословно " а что вы у нас делаете - нас в Украину не пускают" Поэтому с шовинизмом еще разобраться надо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2011 Я никогда не был во Львове, но я верю тому,что говорит мой двоюродный брат. Его жена львовянка,но она абсолютно не хочет там жить. В Севастополе я был, и там на самом деле радушные люди. Чтоб было комфортно жить повсюду, нужно любить страну, в которой ты живешь, уважать людей с которыми ты живешь. Тогда тебе будет все равно Львов или Севастополь. А если человек живет в Украине и брезгует сказать слово на украинском языке - он будет искать то место, где живут ему подобные. И то, что жена львовянка ничего не говорит - украинофобов во Львове очень много - это потомки енкаведистов, которые делали репрессиии на Зап. Украине, и остались жить в польских палацах. Вот смотри, Фагот разговаривает на русском, он коренной львовянин первым коленом, у нас с ним много разногласий, но в оценке Львова - мы не расходимся. Задумайся над этим, прежде чем делать выводы по разговорам, даже если это говорит твой брат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2011 Покращення життя...для себе...своїх синів, синів своїх синів...навіки. Дивитися УСІМ!!!! *http://blogs.pravda.com.ua/authors/usov/4ec19e796a4fb/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 15 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2011 Я никогда не был во Львове, но я верю тому,что говорит мой двоюродный брат. Его жена львовянка,но она абсолютно не хочет там жить. В Севастополе я был, и там на самом деле радушные люди.Отдыхал месяц в Севастополе, замечательные люди. Но зато есть один пример. разговаривая с местным, на отвлеченные темы, он спросил- ты от куда, я сказал со Львова, он посмотрел на меня как диковинную обезьяну и второй вопрос просто убил – « а почему ты нормальный?» Этим все сказано. Я русскоязычный человек, люблю свой город до глубины души, приезжайте сюда, поживите, посмотрите, почувствуйте, насладитесь, вы просо все поймете. А ваши родственнички, скоро и в Севастополе найдут червоточинки, не приятных соседей, грубиянов продавцов, дураков начальников и таму подобное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Owyhee Опубліковано 15 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2011 FAGOT, и во Львове Вы говорите на русском языке? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.