Перейти до змісту
Український політичний форум

Янукович- мій президент.

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Золотце - тема для тебе: прапор в руки і гайда вихвалювати зека.

золотце - тема для тебе: Маску на рыло и вперед срати на могили неизвестному солдату и жарить яичницу над вечным огнем! (шоб ты подавилась ею)
  • Відповідей 246
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да тебе не дано просто ничего понять... тебе вталдычили - "Янукович бандит" и ты пошла варешку разинув, сказали что Северодонецк - логово федерализации - ты тоже повелась... У тебя нет собственного мнения! Да, и о Голодоморе - ну не выдавливай слезу из того, чего не помнишь и не знаешь! Можно правда еще устроить день памяти Запорожской Сечи (и чтоб все в этот день наголо брились, с оселедцями), а что тоже событие!

Не треба нічого талдичити, якщо людина є справжнім рецидивістом, тобто, двічі судимим. Чи ти думаєш, що подальшим своїм життям він довів, що є чесною людиною?

Бичара з меншовартісними комплексами, які гасить непомірними розкошами. Маєш бажання, називай його президентом, Януковичем, Віктором Федоровичем - як завгодно. Тема для тих, хто бачить у ньому хороші якості. Давай! А якщо не хочеш, то не встрявай у мою писанину, як хочу, так про нього пишу. У МЕНЕ Є СВОЯ ДУМКА, А від тебе, окрім поносу, я наразі нічого толкового не почула. Старайся, Андрєйку, диви Андрієм станеш.

Опубліковано

золотце - тема для тебе: Маску на рыло и вперед срати на могили неизвестному солдату и жарить яичницу над вечным огнем! (шоб ты подавилась ею)

Ти повний дебіл, чи тільки прикидаєшся?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Всем ратующим за хозяина в стране предлагаю задуматься над таким моментом: где Вы видели в истории человечества чтобы хазяин работал на своих рабов. Это нонсенс. Если конечно приятно стоять на задних лапках в ожидании милости со стола хозяина - дело каждого. Но не в этом призвание человека. Призвание человека не быть рабом. Не менять свое первородство на миску чечевичной похлебки. Ни Янукович, ни Юлька, ни тем более Ющенко не являются теми государственными мужами, на которых стоило бы обращать внимание. Они и рядом не стояли с такими личностью как Столыпин, Нельсон Манделла, Теодор Рузвельт. Это калифы на час, былинки перекати-поле, люди исповедующие ущербную философию потребительства, не способные ни на жертву ради своего народа ни на принятие серйозных решений. Мне они не интересны. Избавтесь от своих идолов.

Опубліковано

Я ось що подумала: якісь невдячні в Януковича прихильники. Він їм покращення Ж" вже сьогодні, а вони ні прапорця задурно потримати не хочуть, ні слова вдячності сказати в ефірі не вміють - все треба організувати, завчасно підготувати та ще й заплатити.

Оріана, я розумію твою спробу неординарну викликати блакитних на розмову, але симпатики Януковича не вміють розмовляти і відстоювати свого президента. На то є поважна причина. Чула, "нахабство - друге щастя дурня", а міркувала, яке ПЕРШЕ щастя?

Так от, МОВЧАНКА!

Опубліковано

Оріана, я розумію твою спробу неординарну викликати блакитних на розмову, але симпатики Януковича не вміють розмовляти і відстоювати свого президента. На то є поважна причина. Чула, "нахабство - друге щастя дурня", а міркувала, яке ПЕРШЕ щастя?

Так от, МОВЧАНКА!

Да? А я думала, що в них банально нема нету, навіть жаліла їх нещасних, затурканих і нерозвинутих.

Опубліковано

Критикувати легко - запропонуй своє

А я не буду кричати і пропонувати. Все що я для себе відкрив буду втілювати у життя. А люди самі оцінять мою діяльність. Але не думайте що ідей немає. Просто базікати і кричати про те як добре б було і на лівому березі Дніпра консерваторію побудувати і на правому побудувати мені не цікаво.

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Янукович – почетный доктор Могилянки

Похабное письмецо к Януковичу,http://unn.com.ua/ua/news/03-08-2011/433173/ подписанное "представителями интеллигенции" удивило двумя вещами.

Первое: сам приторно-льстивый текст, написанный в услужливой манере: "шо подать і де почухать?".

Второе: то, что под этой мерзостью стоит подпись президента Киево-Могилянской Академии Сергея Квита.

Про других подписантов вроде все ясно, а вот именно подпись Квита неприятно поразила многих. В том числе и меня, хотя я и не учился в Могилянке.

Представляю нынче радость в стане регионалов, для которых НаУКМА всегда была занозой в заднице. Свободолюбие, интеллект, европейскость – этот как раз те ценности, которые так ненавидят представители нынешней власти. Ценности, которые составляют дух и душу Академии. Ценности, которые не вытравить из аудиторий и коридоров, даже разогнав "спудеїв" і превратив Академию в речное училище. "Бо, воно знову оживає і сміється знову..."

Сам Квит неловко и путано попытался оправдать свою подпись "необходимостью Академии выживать в любых условиях". Его сторонники уже называют заигрывание с властью мудрой политикой по сохранению госзаказа и бюджета "украинского Гарварда". Забывая при этом, что Киево-Могилянская Академия – это не корпуса и штатное расписание, а традиции, ценности и свой особый "могилянский" образ мышления.

Квит и его сторонники, видимо, не понимают, что Могилянку нельзя разрушить, отобрав у нее здания или госзаказ.

Могилянку можно разрушить только так: "тихой сапой" дискредитируя её ценности и принципы, показывая необязательность уважения интеллекта, благородства и только их.

По идее, следующим шагом в защите Академии может стать вручение Януковичу мантии почетного доктора. Это спасет на какое-то время бюджет и привилегии Могилянки. Но окончательно угробит её душу, как погибла когда-то душа Университета Святого Владимира.

*http://blogs.pravda.com.ua/authors/gnap/4e3a7d9e65b1e/

____

Якась пошесть в Україні на різного роду гімнюків і сраколизів. Чи це зірки так розташовані, що весь бруд спливає?

Опубліковано

08.08.2011 14:09 _ Євген Іхельзон

Социопатия Януковича

Социопа́т – индивид с патологической неспособностью или нежеланием к адаптации в социуме. © Википедия.

Для меня стало открытием, что наш президент слегка социопатичен. И отвечать на важные вопросы касательно правосудия поручает своему пресс-секретарю Дарке Чепак. При всем уважении к ней, слово Дарки Чепак против слова Юлии Тимошенко слегка легковесно.

А Виктор Федорович отдыхает в Крыму, у него отпуск. Общается он, очевидно, только с ближайшими друзьями и чиновниками, которые и устроили Украине никому не нужную встряску.

В это время, лежа на солнышке, ВФЯ становится очевидным врагом прогрессивного человечества. И не произносит ни слова, чтобы объяснить свою позицию. Конечно, президент может не комментировать заявления судьи Киреева или саму Тимошенко, но молчать в ответ на заявления государств, правительств и общественных деятелей – явная социопатия. И своему собственному электорату не мешало бы обьяснить, что происходит, куда идет евроинтеграция, когда будет безвизовый режим с ЕС, и не бойкотируют ли теперь футбольные команды Евро-2012.

Глава государства должен уметь четко и понятно высказывать свою позицию по вопросам государственной важности, уметь прерывать отпуски и возвращаться в Киев, когда этого требует ситуация, ходить ногами и показывать свое лицо. Иначе можно как-то вернуться, а на стуле острые кнопки. Или кабинет занят другим людьми.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

книга "Opportunity Ukraine" є логічним продовженням вже усталеного образу Віктора Януковича як людини, що в молодості присвоювала собі чужі речі, потім – чужі резиденції, а зараз – чужі думки.

*http://www.pravda.com.ua/articles/2011/09/2/6553198/

• 1 місяць потому...
Опубліковано

На дороги у лісництві Януковича витратять 7 мільйонів

Середа, 05 жовтня 2011, 13:59

На прокладання доріг у Дніпровсько-Тетерівському лісництві, де любить полювати президент Янукович, витратять понад 7 мільйонів.

Про це повідомляє Вісник державних закупівель.

Будівництво лісогосподарських автодоріг загальною довжиною 20,8 км здійснить львівське ТОВ "Буд Імідж ЛВ", яке отримає 7 300 364.4 грн.

Технічна категорія доріг - протипожежного призначення.

Дніпровсько-тетерівське лісомисливське господарство давно стало закритою зоною для простих громадян України. Воно розташоване на півночі Київської області у Вишгородському районі. Тут багато років любить полювати президент Янукович.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На стадіоні у Львові освистали навіть віртуального Януковича

Субота, 29 жовтня 2011, 21:56

У Львові на церемонії відкриття стадіону "Львів-Арена" глядачі освистали трансляцію промови президента Віктора Януковича.

Після виступу дітей, що відкрив сцену, на відеоекрані був показаний сюжет про історію українського футболу з 1894 року до наших днів. В кінці сюжету коментатор підкреслив, що лише завдяки нинішній владі і Януковичу стадіон вдалося побудувати.

Цю промову публіка зустріла гучним свистом і криками "фу!", передає Ukranews.

Потім по відео на стадіоні показали сюжет про президента, в тому числі й з виступом у п'ятницю на ще не відкритій "Львів-Арені". Публіка почала кричати і свистіти ще голосніше, повністю заглушивши звук з динаміків.

Видання зазначає, що перед відкриттям стадіон був готовий не повністю - в двох місцях поки не добудований дах, перед стадіоном - будівництво з трьома баштовими кранами, на якому знаходиться багато сміття і піску.

Стадіон до початку відкриття був заповнений приблизно на 70%. У деяких глядачів виникла проблема з пошуком місць, тому що не у всіх секторах повністю добудовані ряди.

Церемонія відкриття почалася о 19:50 з двадцятихвилинною затримкою.

За кілька хвилин до відкриття "Львів-Арени" міліція затримала двох напівоголених активісток Femen.

Дівчата мітингували з оголеними грудьми біля VIP-входу на стадіон. На їхніх тілах були написи Fucking Euro. Вони скандували: "Україна програє!".

Спочатку міліціонери не звертали на активісток уваги, але потім несподівано затримали, посадили дівчат в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку.

Як повідомлялося, затриманням закінчилася акція протесту дівчат і в день відкриття "Олімпійського" в Києві. Тоді також публіка освистала виступ Януковича.

Опубліковано

Если в целом говорить то в Янукович очень мудрый и умный политик. Много уже сделал полезного для народа, больше чем его предшественники. Мне например нравятся его шаги на благо своего народа и своей страны.

Опубліковано

Если в целом говорить то в Янукович очень мудрый и умный политик. Много уже сделал полезного для народа, больше чем его предшественники. Мне например нравятся его шаги на благо своего народа и своей страны.

Янукович - людини, яка в молодості присвоювала собі чужі речі, потім – чужі резиденції, а зараз – чужі думки.

Опубліковано

Янукович - людини, яка в молодості присвоювала собі чужі речі, потім – чужі резиденції, а зараз – чужі думки.

У нас система, суть которой - присвоение результатов чужого труда. И ничего, тебя это не коробит, наоборот - с твоей стороны поддержка. А ведь это тоже самое. Тогда что же тут плохого? Яка рiзниця - речi, чи другие мат. ценности?

Опубліковано

У нас система, суть которой - присвоение результатов чужого труда. И ничего, тебя это не коробит, наоборот - с твоей стороны поддержка. А ведь это тоже самое. Тогда что же тут плохого? Яка рiзниця - речi, чи другие мат. ценности?

Я підтримую недокапіталістичну з олігархічним душком і "демократією з особливостями" систему? І з чого ви зробили такий висновок?

До речі, а що при Союзі не було присвоєння чужої праці державою?

В такі суперечці треба стримуватися, щоб не впадати у крайнощі, бо тоді треба буде заглиблюватися у кармічні категорії. А це, я не впевнена, чи вам до вподоби.

Опубліковано

До речі, а що при Союзі не було присвоєння чужої праці державою?

Конечно было! Только и возвращало через общественные фонды потребления (копеечные: путёвки, пионер лагеря, общественный транспорт, детская одежда, коммуналка и т.д.. А образование бесплатное + стипендии, медицина, бесплатное жильё...)

А теперь, даже те кто за капитализм, почему-то стремятся работать на государевой работе (попробуй устроиться!), а не у частника. Вот я и хотел бы, чтобы у всех была такая возможность.

Опубліковано

Конечно было! Только и возвращало через общественные фонды потребления (копеечные: путёвки, пионер лагеря, общественный транспорт, детская одежда, коммуналка и т.д.. А образование бесплатное + стипендии, медицина, бесплатное жильё...)

А теперь, даже те кто за капитализм, почему-то стремятся работать на государевой работе (попробуй устроиться!), а не у частника. Вот я и хотел бы, чтобы у всех была такая возможность.

Відповім пізніше, а зараз, якщо є час, для загального розвитку і більшої об"єктивності, прочитайте статтю *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/10/28/6706132/

Опубліковано

Відповім пізніше, а зараз, якщо є час, для загального розвитку і більшої об"єктивності, прочитайте статтю *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/10/28/6706132/

Прочёл. И ещё раз убедился в том, что не будь у Запада подпорки (за счёт других) он если не рухнул, то по крайней мере был бы, как и стальные кап. страны, где 100лет капитализм и 100лет беспросветной нищеты.

Ты только вдумайся, США производит 16%, потребляет 40%(!). Убери 24% и смоделируй теперь их, как они бы выглядели... МЕКСИКА! Не больше.

Опубліковано

Скажите, а кто из наших политиков (я о президентах) чистый на руку, чистые помыслы, и действия совершают? Я много негативного могу сказать и о предыдущей власти. Всегда были и будут определенные недостатки. Ну, нет у нас совершенной системы управления, нет её. И в этом не Янукович виноват, а ещё распад СССР. К тому же, на минуточку, народ его всё же выбрал. Отдал свои голоса, отдал большинство голосов, а это уже говорит о доверии определенном. Как в случае и с Ющенко, за которого на майдане стояли.

Опубліковано

Скажите, а кто из наших политиков (я о президентах) чистый на руку, чистые помыслы, и действия совершают? Я много негативного могу сказать и о предыдущей власти. Всегда были и будут определенные недостатки. Ну, нет у нас совершенной системы управления, нет её. И в этом не Янукович виноват, а ещё распад СССР. К тому же, на минуточку, народ его всё же выбрал. Отдал свои голоса, отдал большинство голосов, а это уже говорит о доверии определенном. Как в случае и с Ющенко, за которого на майдане стояли.

Півтора року янек президентом з необмеженими повноваженнями - що він зробив для вас особисто? має ж щось бути, адже ви ви не полінувалися замовити за нього словечко.

Опубліковано

Півтора року янек президентом з необмеженими повноваженнями - що він зробив для вас особисто? має ж щось бути, адже ви ви не полінувалися замовити за нього словечко.

думаю навряд чи він що щось зробив для кого то і тим більше для країни .... тільки може для себе і своїх людей ... п.с. маріонетка в руках
Опубліковано

І навіть тоді, при такому, з вашої точки зору, ідеальному устрої - були зловживання пов"язані з корупцією.

Насправді тепер хочуть працювати УСЮДИ, де платять зарплату вчасно. Неправда, що віддають перевагу держ. службі - там платять мало, але є можливість отримувати "нетрудові доходи". Ну а у власника - зарплата більша, зате соц. пакет часто відсутній. Але я помітила закономірність - чим інтелектуальніший труд - тим вищий соціальний захист (оплачувана відпустка, лікарняний, корпоративне оздоровлення)

Опубліковано

думаю навряд чи він що щось зробив для кого то і тим більше для країни .... тільки може для себе і своїх людей ... п.с. маріонетка в руках

Можливо, вам буде цікаво прочитати, тут повністю *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/11/1/6720896/

Це розшифровка з Вікіліксу, що стосується Янека і дає певне уявлення про нього, як про людину.

Маленька цитата:

§4. © Янукович з усіх сил намагався переконати, що він принципова людина, якій можна вірити, що він тримає слово. З самого початку його життя, починаючи з його сирітського дитинства, він боровся, щоб досягти успіху, встановив звичку тяжко працювати на посаді губернатора Донеччини – це все дуже відрізняється від Ющенка. Протягом його/Регіонів першому терміні при владі (2002-04) він заявляв: "Ми знаємо наше минуле і не відмовляємось від нього, але зараз ми маємо намір почати з нуля і залишити минуле позаду".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...