Орiана Опубліковано 26 травня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 26 травня, 2011 Эти цифры говорят - ТУПОЙ НАРОД ДОЛЖЕН ЖИТЬ ПЛОХО! И он будет так жить. В перекладі на народну: Чого дурний? - бо бідний. Чого бідний? - бо дурний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 26 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2011 Де монітор Віктора Януковича? На сайті президента оприлюднено відео зустрічі Віктора Януковича з прем'єр-міністром Миколою Азаровим. Тепер ми маємо уявлення, як виглядає робочий стіл президента *http://www.youtube.com/watch?v=QlDpM2uXVlY&feature=player_embedded Для мене стало шоком, що там немає... монітора від комп'ютера. Ікони – є. Малахітовий набір для писання – є. Торшер – є. А монітора – немає! Тобто президент 45-мільйонної України не може навіть самостійно зайти в інтернет! Питання не в розвагах. Виходить, що в інформаційному плані Янукович повністю залежний від помічників, що самі вирішують, які новини йому надавати, а які – ні. Єдина альтернатива для Януковича – це телебачення. Саме тому Банкова так сильно прагне його контролювати. Цікаво, Віктор Янукович взагалі уявляє, як він виглядає, цей інтернет? Чи він досі для нього існує у вигляді роздруківок на папері, які готують підлеглі, підкреслюючи маркером потрібні абзаци? Оприлюднивши відео Януковича з Азаровим, сайт президент зруйнував легенду, яку так старанно вибудовувала Банкова. Згадаймо, як Ганна Герман розповідала, що Янукович, виявляється, продвинутий інтернет-юзер. "Президентові дають моніторинг тричі на день, а іноді він і сам заглядає в Інтернет, так що, якщо ми йому чогось недодамо, він сам знаходить", – заявила Герман. Для порівняння: робочий кабінет Барака Обами, Ангели Меркель, Дмитра Медведєва *http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4ddcf8aa670b0/ Ну, это перебор! Может у него все эти дела находятся в скажем в комнате отдыха. И где гарантия того, что у выше перечисленных особ монитор не предмет интерьера? Да и не царское это дело лазить в паутине. Ну, а челядь на що? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 травня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 26 травня, 2011 Ну, это перебор! Может у него все эти дела находятся в скажем в комнате отдыха. И где гарантия того, что у выше перечисленных особ монитор не предмет интерьера? Да и не царское это дело лазить в паутине. Ну, а челядь на що? Якщо б ви розуміли, що таке "кімната відпочинку", то б таке не ляпнули, бо всяке випромінювання у спальні шкодить здоров"ю. А для чого йому телевізор у кабінеті? Він більше личить у кімнаті відпочинку. Самому перечитати новини не те саме, що доповідь челяді: є можливість обдумати виклики, які неодмінно постануть перед тобою, мати час обдумати їх, а потім без зомбоефекту відповідати на прес.конференціях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 травня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 26 травня, 2011 У Могильова радять жінкам не носити ввечері прикраси Четвер, 26 травня 2011, 14:51 :huh: :huh: :huh: Міліція закликає жінок якомога менше демонструвати свої ювелірні прикраси, особливо у вечірній час, та не ходити пізно без супроводу. Про це сказав начальник Центру громадських зв’язків ГУ МВС у Києві Володимир Поліщук, повідомляє УНІАН. Він зазначив, що з настанням літа у Києві зросла кількість пограбувань, предметами яких стають жіночі ювелірні прикраси, насамперед золоті ланцюжки. "З настанням теплих днів у Києві значно скоротилася кількість кишенькових крадіжок, втім відчутно збільшилася кількість пограбувань жінок, зокрема їхніх ювелірних прикрас", - сказав Поліщук. Він зауважив, що лише за останню добу було зареєстровано в різних районах столиці 10 пограбувань, у 4 з яких жертвами стали саме жінки, в яких зловмисники зірвали з шиї золоті прикраси. В одному з таких випадків, зазначив Поліщук, грабіжника було затримано. Враховуючи тенденцію, що складається, столична міліція наполегливо просить жінок по можливості якнайменше демонструвати свої ювелірні прикраси, особливо у вечірній час. Також міліція просить жінок, які повертаються додому пізно ввечері, домовлятися зі своїми близькими, щоб ті їх зустрічали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 травня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 26 травня, 2011 Ну а поки жінок грабують, през може ходити по Києву спокійно: турнікетів і міліції для його захисту достатньо ЧЕРЕЗ "МАНІЮ" ЯНУКОВИЧА НА ХРЕЩАТИКУ ПОСТАВИЛИ ПАРКАН Будівлю Київської міської держадміністрації на вулиці Хрещатик, 36, - весь тротуар аж до проїжджої частини - відгородили металевим парканом. На територію співробітники міліції вранці впускали лише за перепустками, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ". У прес-службі КМДА повідомили, що огорожа встановлена з метою забезпечення безпеки президента Віктора Януковича, який у четвер відвідує столичну мерію. "Огорожа встановлена у зв’язку з тим, що сьогодні президент у нас буде презентувати Стратегію розвитку Києва до 2025 року. Її встановили сьогодні й приберуть, щойно захід закінчиться", - запевнили в КМДА. Фото *http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/26/6242911/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2011 Якщо б ви розуміли, що таке "кімната відпочинку", то б таке не ляпнули, бо всяке випромінювання у спальні шкодить здоров"ю. А для чого йому телевізор у кабінеті? Він більше личить у кімнаті відпочинку. Самому перечитати новини не те саме, що доповідь челяді: є можливість обдумати виклики, які неодмінно постануть перед тобою, мати час обдумати їх, а потім без зомбоефекту відповідати на прес.конференціях. Комната отдыха это не спальня. Обычно она находится за кабинетом. Там удобные крела, холодильник, там просто удобно отдыхать , водички попить и т.д. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 травня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 27 травня, 2011 Комната отдыха это не спльня. Обычно она находится за кабинетом. Там удобные крела, холодильник, там просто удобно отдыхать , водички попить и т.д. Ну і ви собі уявляєте Янека з ноутом на колінах? А ось як він лежить і дивиться готові для споживання випуски Новин - я можу таке уявити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 травня, 2011 Ну і ви собі уявляєте Янека з ноутом на колінах? А ось як він лежить і дивиться готові для споживання випуски Новин - я можу таке уявити. Я не согласен с многими моментами проводимой им политики, но он не дурак. Он нестандартен, своеобразен, даже косноязычен, поэтому и вспринимается не однозначно. Сравнивая с Юлькой и Ющенко - ставлю плюс. Тимошенко - 4 года на заводе (отдел научной организации труда.Поверь наслово-одно название, а сути ноль.Там "работали", вернее дурака валяли, устроенные по-блату), потом видеосалоны, ещё потом-спекуляция, дальше- газовая спекуляция. И вот с таким багажем она хотела управлять страной! Нонсенс. Ющенко. Не знаю даже, как сказать... Наверно оставлю без коментариев. Тут всё ясно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 травня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 31 травня, 2011 Я не согласен с многими моментами проводимой им политики, но он не дурак. Он нестандартен, своеобразен, даже косноязычен, поэтому и вспринимается не однозначно. Сравнивая с Юлькой и Ющенко - ставлю плюс. Тимошенко - 4 года на заводе (отдел научной организации труда.Поверь наслово-одно название, а сути ноль.Там "работали", вернее дурака валяли, устроенные по-блату), потом видеосалоны, ещё потом-спекуляция, дальше- газовая спекуляция. И вот с таким багажем она хотела управлять страной! Нонсенс. Ющенко. Не знаю даже, как сказать... Наверно оставлю без коментариев. Тут всё ясно. Ющенко розумний, може висувати ідеї, але втілювати їх у життя не може, мрійник. Тимошенко - жадна, вміє заробити гроші, пустити туману, але в політиці повний нуль, тому сама не діє, а підпадає під чужі впливи. Янек - тугодум, неосвічений, не дурак - звичайно, але глава держави - не його рівень. Максимум - директор заводу радянського штибу. Тому і не вяжеться до нього комп. Хоча...дарма, він міг би підсісти на інтернет, дізнаватися про події в Україні не через сито "а-ля герман" - диви і приймав би якісь рішення самостійно, адже рівень директор заводу допускає таке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 травня, 2011 Ющенко розумний, може висувати ідеї, але втілювати їх у життя не може, мрійник. Тимошенко - жадна, вміє заробити гроші, пустити туману, але в політиці повний нуль, тому сама не діє, а підпадає під чужі впливи. Янек - тугодум, неосвічений, не дурак - звичайно, але глава держави - не його рівень. Максимум - директор заводу радянського штибу. Тому і не вяжеться до нього комп. Хоча...дарма, він міг би підсісти на інтернет, дізнаватися про події в Україні не через сито "а-ля герман" - диви і приймав би якісь рішення самостійно, адже рівень директор заводу допускає таке. Ну если Янеку потолок - завод, то потолок Юща - бухгалтер колхоза. О каких его идеях ты говоришь? Может я забыл, то напомни. Помню только мистецкий арсенал и идею о голодоморе, с которой он носился, как с писанной торбой. И всё. Помню агитлистовку про него, вернее выдержку оттуда. Биография --...служив у лавах радянської арміі, а потом сразу--за виняткові здібності був призначений (кем-то в нац. банке) -- Где он был столько лет, чем занимался - мрак. Правда я специально и не пытался узнать, не знаю и сейчас. Но понял одно - мужик знал на ком жениться (первый раз и второй). Вот его и вынесло на гребне волны. А то сидел бы он в своём колхозе... Ещё одно помню. Как только он начал мелькать по телеку, сказал жене -Обрати внимание на этого чудака --. Она послушала его и вынесла вердикт -ДУРАК. Я ещё сомневался тогда... Но время всё проявило - она аказалась права. Ну, а когда стал президентом - тут из него и попёрло... Без смеха не мог слушать ИХНИХ обращений к народу. Эти жесты... позёрство, мания величия, самолюбование - полный набор законченного Д. Так, что по вопросам кто есть кто я доверяю ей. Пока не ошибалась. Удивляюсь тебе, как ты этого не видишь до этих пор! СНИМИ РОЗОВЫЕ ОЧКИ! P.S. Ориана, цари всегда знают, как живёт народ. Не надо думать, как встарь - бояре не рассказывают правду батюшке. Он имеет информацию не из одних рук. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Ну если Янеку потолок - завод, то потолок Юща - бухгалтер колхоза. О каких его идеях ты говоришь? Может я забыл, то напомни. Помню только мистецкий арсенал и идею о голодоморе, с которой он носился, как с писанной торбой. И всё. Коли не слухати, то хіба щось можна почути, а те, що ви назвали - то воно втілилося в життя. Тільки про Голодомор так не можна - це була біда, горе, співчуття до чого хотіли у вас розбудити. Схоже, не вдалося, якщо звучать такі слова, як "писана торба" Ещё одно помню. Как только он начал мелькать по телеку, сказал жене -Обрати внимание на этого чудака --. Она послушала его и вынесла вердикт -ДУРАК. Я ещё сомневался тогда... Но время всё проявило - она аказалась права. Ну, а когда стал президентом - тут из него и попёрло... Без смеха не мог слушать ИХНИХ обращений к народу. Эти жесты... позёрство, мания величия, самолюбование - полный набор законченного Д. Кожна жінка має свій стереотип чоловіка. Значить Ющенко не підійшов під стереотип вашої жінки.. Але деякі жінки голосували за Янека - не думаю, що це кращий варіант. Хоча, на колір і смак... Тільки знаєте, що дивує, Ющенка при всіх його недоліках не можна назвати неосвіченою людиною, на відміну від янека. Ющенка ви дуже мальовниче описали, а про теперішнього дурня промовчали. Схоже він вас менше дратує. Дивно. Яким треба бути ущербним, щоб голосувати за рецидивіста - цього я не зрозумію ніколи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Коли не слухати, то хіба щось можна почути, а те, що ви назвали - то воно втілилося в життя. Тільки про Голодомор так не можна - це була біда, горе, співчуття до чого хотіли у вас розбудити. Схоже, не вдалося, якщо звучать такі слова, як "писана торба" Кожна жінка має свій стереотип чоловіка. Значить Ющенко не підійшов під стереотип вашої жінки.. Але деякі жінки голосували за Янека - не думаю, що це кращий варіант. Хоча, на колір і смак... Тільки знаєте, що дивує, Ющенка при всіх його недоліках не можна назвати неосвіченою людиною, на відміну від янека. Ющенка ви дуже мальовниче описали, а про теперішнього дурня промовчали. Схоже він вас менше дратує. Дивно. Яким треба бути ущербним, щоб голосувати за рецидивіста - цього я не зрозумію ніколи. Голодомор это действительно трагедия.Моё отношение здесь вполне адекватно. Я о том, что нельзя спекулировать на этом. Пытаться нажить полит. капитал. Делал он именно это.Поэтому ему начхать на умерших тогда. Как начхать и на тех кто умер за поседние 20 лет (на 6 млн. нас меньше) , более того, кто умрет в будущем. Если он такой сердобольный, то почему ему не почтить память жертв демократии-это, что не люди? Тех жалко, а этих! Да, они умерли не от голода, а от условий жизни (посадили на хлеб с картошкой, а от кормешки такой народ мрет от болезней) . Для народа, как этноса все равно - стреляют его, голодоморят или как сейчас, латентно , подло уничтожают и обвинить-то трудно . Не все соглашаются, что это геноцид. Не смотри на вещи с половой точки зрения. Да, он сидел. Но надо учитывать где рос Янек. Промышленный край... Это не забитое село Юща. Иные нравы, иное окружение, безотцовщина и все такое... И возраст тогда - малолетка. Многие из тех, кто бросал в его адрес эти упреки (из политиков ) сами должны бы посидеть, просканируй их за последние 20 лет. Зная кое- что о участи первой жены Юща, думаю ему сидеть бы и поныне. То, что Янек после тюрьмы не скатился, как раз характеризует его как личность. Вот почему людей не смущало это обстоятельство. Для меня они оба ЗЛО. Янек меньшее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Голодомор это действительно трагедия.Моё отношение здесь вполне адекватно. Я о том, что нельзя спекулировать на этом. Пытаться нажить полит. капитал. А делал он именно это. Ему начхать на умерших тогда. Как начхать и на тех кто умер за поседние 20 лет (6млн.) , более того, кто умрет в будущем. Если он такой сердобольный, то почему ему не почтить память жертвам демократии-это, что не люди? Да, они умерли не от голода, а от условий жизни (посадили на хлеб с картошкой, а от кормешки такой народ мрет от болезней) . Для народа, как этноса все равно - стреляют его, голодоморят или как сейчас. ЕГО УНИЧТОЖАЮТ! Що значить спекулювати? Хто це вирішив, що Ющенко спекулював? Саме ця тема не добавила йому голосів, а можна сказати навпаки. Але вам хочеться так думати через особисту несимпатію, тому шукаєте різні зачіпки, щоб дорікнути Ющенку. Звідки ви знаєте, що йому начхати, ви можете думки читати? Не люблю я патетичних тріпачів - що значить "жертви демократії" ? Ви хоч думаєте що пишете? Якщо теперішні жінки думають про майбутнє своїх дітей і перестають їх плодити, бо змінилося відношення до стандартів життя: ніхто не хоче множити жебраків - то до чого тут демократія і як Ющенко мав їх поминати? Ви при своєму глузді? А про Чорнобиль вже ніхто не згадує, адже тепер він "кладе" левову частину життів в Україні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Що значить спекулювати? Хто це вирішив, що Ющенко спекулював? Саме ця тема не добавила йому голосів, а можна сказати навпаки. Але вам хочеться так думати через особисту несимпатію, тому шукаєте різні зачіпки, щоб дорікнути Ющенку. Звідки ви знаєте, що йому начхати, ви можете думки читати? Не люблю я патетичних тріпачів - що значить "жертви демократії" ? Ви хоч думаєте що пишете? Якщо теперішні жінки думають про майбутнє своїх дітей і перестають їх плодити, бо змінилося відношення до стандартів життя: ніхто не хоче множити жебраків - то до чого тут демократія і як Ющенко мав їх поминати? Ви при своєму глузді? А про Чорнобиль вже ніхто не згадує, адже тепер він "кладе" левову частину життів в Україні. Да уменьшилась рождаемость и ты это упомянула, а почему молчишь о росте смертности? А? Понятно... Невыгодно, вот и молчишь! Вот так и Ющ - с одним носился, а о других, ни гу-гу! В моем городе, например, хоронят в 3 раза!!! больше чем в 80-х. Это для справки. Даль ше --официоз - 300 000 человек погибло в бизнес разборках, думаю, что это в основном молодые парни. Это тоже не жертвы?Ориана, я тебе уже говорил:-Сними розовые очки и реально, со стороны, а не с определенной позиции посмотри вокруг! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 5 червня, 2011 Да уменьшилась рождаемость и ты это упомянула, а почему молчишь о росте смертности? А? Понятно... Невыгодно, вот и молчишь! Вот так и Ющ - с одним носился, а о других, ни гу-гу! В моем городе, например, хоронят в 3 раза!!! больше чем в 80-х. Это для справки. Даль ше --официоз - 300 000 человек погибло в бизнес разборках, думаю, что это в основном молодые парни. Это тоже не жертвы? Ориана, я тебе уже говорил:-Сними розовые очки и реально, со стороны, а не с определенной позиции посмотри вокруг! Чому не написала про ріст смертності - а Чорнобиль, адже виросла кількість захворювань на рак саме в дитячому і юному віці. І до чого тут Ющенко чи хтось з інших укр. керманичів? І звідки ти знаєш, що хоронять саме втричі частіше? Біля кладовища живеш? Ось я, наприклад, пам"ятаю, в дитинстві в нашому будинку майже кожного року помирали молоді чоловіки і навіть одна жінка після родів від лейкемії померла. А тепер там такого нема, помирають рідко і то тільки старі люди. Тому, або наводь статистику, або мовчи. Тим більше, порівнювати Голодомор з теперішньою ситуацією - це кощунство. Не приймаєш - мовчи і не переводь стрілки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2011 Чому не написала про ріст смертності - а Чорнобиль, адже виросла кількість захворювань на рак саме в дитячому і юному віці. І до чого тут Ющенко чи хтось з інших укр. керманичів? І звідки ти знаєш, що хоронять саме втричі частіше? Біля кладовища живеш? Ось я, наприклад, пам"ятаю, в дитинстві в нашому будинку майже кожного року помирали молоді чоловіки і навіть одна жінка після родів від лейкемії померла. А тепер там такого нема, помирають рідко і то тільки старі люди. Тому, або наводь статистику, або мовчи. Тим більше, порівнювати Голодомор з теперішньою ситуацією - це кощунство. Не приймаєш - мовчи і не переводь стрілки. уЯ не сравниваю их по сущности процесса, а лишь по результату, без эмоций. Не хочешь об этом - без проблем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2011 Голодомор это действительно трагедия. Для меня они оба ЗЛО. Янек меньшее. ЗЛО не бывает меньшим или большим.. Оно всегда неизменного размера. Оно стандартно. "Чудище обло, озорно, огромно, стозевно, и лайет.." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Восени західні області платитимуть за опалення на сході? Народний депутат, член президії «Нашої України» Віктор МАТЧУК переконаний, що оголошені владою наміри щодо так званих реформ у сфері житлово-комунального господарства є нічим іншим, як спробами Партії регіонів «покращити свої підупалі рейтинги у власних електоральних вотчинах». Про це УНІАН повідомили у прес-службі партії «Наша Україна». Зокрема, за словами В.МАТЧУКА, йдеться про наміри передбачити у державному бюджеті мільярди гривень на те, щоб запровадити єдині по всій країні тарифи з одночасним погашенням різниці у тих регіонах, де вони об’єктивно є вищими. Не менш цікавою, на думку депутата, є й пропозиція до початку опалювального сезону списати борги підприємствам ЖКГ і теплокомуненерго за газ та електроенергію. «Так уже сталося в нашій країні, що «об’єктивно» житлово-комунальні тарифи є вищими у східних регіонах нашої країни. Тоді як, за офіційними даними, за підсумками опалювального сезону, найбільші борги в абсолютному вирахуванні накопичили саме теплокомуненерго Донецької (близько 2 млрд. грн.), Дніпропетровської (близько 2 млрд. грн.), Харківської (близько 1,5 млрд. грн.) та Луганської (понад 0,7 млрд. грн.) областей», - зауважив депутат. За словами В.МАТЧУКА, його не здивує, якщо запровадження восени єдиних тарифів на житлово-комунальні послуги по всій країні призведе до того, що одна - «неправильна» - у розумінні Партії регіонів частина України буде оплачувати житлово-комунальні пільги, якими реально користуватиметься інша - «правильна» - частина. «Це досить легко зробити на центральному рівні, наприклад, за рахунок перехресного субсидування. Уявімо собі таку ситуацію, коли жителям Києва, центру та заходу України за підсумками вирівнювання тарифів доведеться сплачувати більші суми, ніж ті, які вони сплачують нині, тоді як для населення сходу та півдня їх буде зменшено або навіть вони залишаться на тому ж самому рівні», - підкреслив В.МАТЧУК. «І де тут боротьба за зниження собівартості послуг? Де обіцяна прозорість формування тарифів? І хто в черговий раз наживеться на цих оборудках?», - наголосив народний депутат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 9 червня, 2011 Цікаво, як довго і як багато готові пробачати Януковичу західні політики?... Не знаю, наскільки Янукович усвідомлює цю "не приреченість". Наскільки він усвідомлює, що має вибір. Чи точніше – все ще має вибір. Але щасливий вираз його обличчя під час неформальної вечері за участі Обами чомусь підказує мені, що втрачати такий вибір для президента України дуже б не хотілось. А вибирати дійсно є між чим. Між відверто хамським ставленням до нього Путіна та дружніми "хеллоу" з самим Обамою. Між шантажем Медвєдєва про необхідність вибирати між двома стільцями і заявою Бузека, що тільки українська влада має вирішувати, в якому напрямку їй рухатись. Між залізобетонною позицією Росії а-ля "дешевший газ лише в обмін на Митний Союз і злиття "Нафтогазу" з "Газпромом" і гнучкістю Євросоюзу, який під час переговорів по ЗВТ неохоче, але все ж зробив крок назад у питанні деяких географічних назв, квот і потенційних санкцій для "Нафтогазу" за теоретично можливі збої у поставках російських енергоносіїв в ЄС. Між можливістю їздити тільки на саміти СНД (може, ще ОДКБ чи ЄврАзЄС) й задовольнятись компанією Лукашенка, Карімова й Рахмона, чи відвідувати також поважні зібрання у Брюсселі, Вашингтоні й Берліні, на рівних попиваючи біле вино з Меркель, Баррозу чи Обамою. Зрештою, Янукович має сам для себе вирішити: йому приємніше, коли його і його країну відверто принижують, чи коли з повагою ставляться до його країни, і цієї поваги вистачає, аби публічно не зневажати і її президента. Ніхто не каже, що Януковичу треба вибирати. Йдеться про те, щоб мати такий вибір. Чому досі, незважаючи на всі різкі реакції Єврокомісії, Держдепу чи Європарламенту, Януковичу на Заході дають такий вибір? Не в останню чергу тому, що демонструючи негативні внутрішньополітичні "показники", він несподівано для багатьох світових столиць встановив позитивний зовнішньополітичний тренд. А саме – попри пресинг з боку російських "друзів", Янукович умудрився не підкоригувати план дій з Євросоюзом: переговори по Зоні вільної торгівлі й Угоди про асоціацію мають бути завершені настільки швидко, наскільки це можливо. Завдяки тому, що Янукович чітко дотримується цього плану, в багатьох західних столицях готові закрити очі на багато інших речей. Це, скажімо так, його чи не єдина секретна зброя сьогодні на Заході. Варто йому позбавити себе цієї секретної зброї – здатись під газовим тиском в Митний союз – вибір у нього автоматично зникне і, користуючись словами Міхніка, Україна вже точно стане приреченою бути під диктатурою Кремля. Принаймні, на осяжну перспективу. *http://blogs.pravda.com.ua/authors/hetmanchuk/4df0bd31106be/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість semebonandreyko Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Якщо б ви розуміли, що таке "кімната відпочинку", то б таке не ляпнули, бо всяке випромінювання у спальні шкодить здоров"ю. А для чого йому телевізор у кабінеті? Він більше личить у кімнаті відпочинку. Самому перечитати новини не те саме, що доповідь челяді: є можливість обдумати виклики, які неодмінно постануть перед тобою, мати час обдумати їх, а потім без зомбоефекту відповідати на прес.конференціях. таких розумних як ви не знайдеш навіть у світлий день влітку з фонариком))))))))) так ж цяця вже... Це вас ваші свободівці зомбували - бачиш москаля, ату його, рви на шматки і прізвища не питай! Як оті дебіли) Так іще ж і у масках найчастіше - що, перелякані всі? Зніміть свої причандали і нехай увесь світ на вас подивиться. Чи слабо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість semebonandreyko Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Цікаво, як довго і як багато готові пробачати Януковичу західні політики?... Не знаю, наскільки Янукович усвідомлює цю "не приреченість". Наскільки він усвідомлює, що має вибір. Чи точніше – все ще має вибір. Але щасливий вираз його обличчя під час неформальної вечері за участі Обами чомусь підказує мені, що втрачати такий вибір для президента України дуже б не хотілось. А вибирати дійсно є між чим. Між відверто хамським ставленням до нього Путіна та дружніми "хеллоу" з самим Обамою. Між шантажем Медвєдєва про необхідність вибирати між двома стільцями і заявою Бузека, що тільки українська влада має вирішувати, в якому напрямку їй рухатись. Між залізобетонною позицією Росії а-ля "дешевший газ лише в обмін на Митний Союз і злиття "Нафтогазу" з "Газпромом" і гнучкістю Євросоюзу, який під час переговорів по ЗВТ неохоче, але все ж зробив крок назад у питанні деяких географічних назв, квот і потенційних санкцій для "Нафтогазу" за теоретично можливі збої у поставках російських енергоносіїв в ЄС. Між можливістю їздити тільки на саміти СНД (може, ще ОДКБ чи ЄврАзЄС) й задовольнятись компанією Лукашенка, Карімова й Рахмона, чи відвідувати також поважні зібрання у Брюсселі, Вашингтоні й Берліні, на рівних попиваючи біле вино з Меркель, Баррозу чи Обамою. Зрештою, Янукович має сам для себе вирішити: йому приємніше, коли його і його країну відверто принижують, чи коли з повагою ставляться до його країни, і цієї поваги вистачає, аби публічно не зневажати і її президента. Ніхто не каже, що Януковичу треба вибирати. Йдеться про те, щоб мати такий вибір. Чому досі, незважаючи на всі різкі реакції Єврокомісії, Держдепу чи Європарламенту, Януковичу на Заході дають такий вибір? Не в останню чергу тому, що демонструючи негативні внутрішньополітичні "показники", він несподівано для багатьох світових столиць встановив позитивний зовнішньополітичний тренд. А саме – попри пресинг з боку російських "друзів", Янукович умудрився не підкоригувати план дій з Євросоюзом: переговори по Зоні вільної торгівлі й Угоди про асоціацію мають бути завершені настільки швидко, наскільки це можливо. Завдяки тому, що Янукович чітко дотримується цього плану, в багатьох західних столицях готові закрити очі на багато інших речей. Це, скажімо так, його чи не єдина секретна зброя сьогодні на Заході. Варто йому позбавити себе цієї секретної зброї – здатись під газовим тиском в Митний союз – вибір у нього автоматично зникне і, користуючись словами Міхніка, Україна вже точно стане приреченою бути під диктатурою Кремля. Принаймні, на осяжну перспективу. *http://blogs.pravda.com.ua/authors/hetmanchuk/4df0bd31106be/ А на фіг вони не пішли, ці західні політики? І що вибачати Януковичу? Те, що воровку у тюрму хочу посадити? хай і надалі декларують свої заяви, у них добре виходить, типу: "...европарламент не підтримує..., або висловлює невдоволення..., чи стурбований...." - що це таке??? Як сидіти перед вікном і казати, що "от кляті голуби - все гадять і гадять на пам'ятник!"))))))) а толку???????? Тож, навіть якщо не "вибачатимуть" - нічого не зміниться) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість semebonandreyko Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Восени західні області платитимуть за опалення на сході? Народний депутат, член президії «Нашої України» Віктор МАТЧУК переконаний, що оголошені владою наміри щодо так званих реформ у сфері житлово-комунального господарства є нічим іншим, як спробами Партії регіонів «покращити свої підупалі рейтинги у власних електоральних вотчинах». Про це УНІАН повідомили у прес-службі партії «Наша Україна». Зокрема, за словами В.МАТЧУКА, йдеться про наміри передбачити у державному бюджеті мільярди гривень на те, щоб запровадити єдині по всій країні тарифи з одночасним погашенням різниці у тих регіонах, де вони об’єктивно є вищими. Не менш цікавою, на думку депутата, є й пропозиція до початку опалювального сезону списати борги підприємствам ЖКГ і теплокомуненерго за газ та електроенергію. «Так уже сталося в нашій країні, що «об’єктивно» житлово-комунальні тарифи є вищими у східних регіонах нашої країни. Тоді як, за офіційними даними, за підсумками опалювального сезону, найбільші борги в абсолютному вирахуванні накопичили саме теплокомуненерго Донецької (близько 2 млрд. грн.), Дніпропетровської (близько 2 млрд. грн.), Харківської (близько 1,5 млрд. грн.) та Луганської (понад 0,7 млрд. грн.) областей», - зауважив депутат. За словами В.МАТЧУКА, його не здивує, якщо запровадження восени єдиних тарифів на житлово-комунальні послуги по всій країні призведе до того, що одна - «неправильна» - у розумінні Партії регіонів частина України буде оплачувати житлово-комунальні пільги, якими реально користуватиметься інша - «правильна» - частина. «Це досить легко зробити на центральному рівні, наприклад, за рахунок перехресного субсидування. Уявімо собі таку ситуацію, коли жителям Києва, центру та заходу України за підсумками вирівнювання тарифів доведеться сплачувати більші суми, ніж ті, які вони сплачують нині, тоді як для населення сходу та півдня їх буде зменшено або навіть вони залишаться на тому ж самому рівні», - підкреслив В.МАТЧУК. «І де тут боротьба за зниження собівартості послуг? Де обіцяна прозорість формування тарифів? І хто в черговий раз наживеться на цих оборудках?», - наголосив народний депутат. ти вже зовсім несповна розуму))))))))) щоб знала - східні області (Донбас, Кривбас, Харківщина тощо) завжди, підкреслюю, ЗАВЖДИ (!!!!) вносили в бюджет у кілька разів більше за Західні регіони, а звідти (з бюджету) майже всі області правобережжя дотувалися!!! Так, що ти мелиш? Ну той, що - зписали борги, до чого тут ваша Буковина, Галичина і ПРикарпаття? Було б з чого ви б точно не віддали зайве на східну Україну!))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість semebonandreyko Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 ти вже зовсім несповна розуму))))))))) щоб знала - східні області (Донбас, Кривбас, Харківщина тощо) завжди, підкреслюю, ЗАВЖДИ (!!!!) вносили в бюджет у кілька разів більше за Західні регіони, а звідти (з бюджету) майже всі області правобережжя дотувалися!!! Так, що ти мелиш? Ну той, що - зписали борги, до чого тут ваша Буковина, Галичина і ПРикарпаття? Було б з чого ви б точно не віддали зайве на східну Україну!)))))))))І Матчук лукавить на предмет зрівняння й усереднювання тарифів)))) ...але вам це не доступно до сприйняття, тому пишіть що завгодно - за це і платить ваш Тягниспину бабки))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість semebonandreyko Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 у Я не сравниваю их по сущности процесса, а лишь по результату, без эмоций. Не хочешь об этом - без проблем. А ты попробуй меня заткни!? НЕ принимаю я голодомор и ложил я на вас с Ющенковским указом.... вы историю не знаете, еще и влазите ее переписывать! Почему тогда Ющенко да и вы все не признаете Холокост??? да и на западной Украине его фактически не было - чего тогда пенку снимаете, твари бандеровские! Сидите себе и ставьте свечку 365 раз в год - вы ж у нас Боголюбезные и такие правильные! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість semebonandreyko Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Чому не написала про ріст смертності - а Чорнобиль, адже виросла кількість захворювань на рак саме в дитячому і юному віці. І до чого тут Ющенко чи хтось з інших укр. керманичів? І звідки ти знаєш, що хоронять саме втричі частіше? Біля кладовища живеш? Ось я, наприклад, пам"ятаю, в дитинстві в нашому будинку майже кожного року помирали молоді чоловіки і навіть одна жінка після родів від лейкемії померла. А тепер там такого нема, помирають рідко і то тільки старі люди. Тому, або наводь статистику, або мовчи. Тим більше, порівнювати Голодомор з теперішньою ситуацією - це кощунство. Не приймаєш - мовчи і не переводь стрілки. не затикай рота, адже не маєш права!!! вам дозволили на всю Европу горланити про голодомор, про Націоналізм, про Бандеру?))))))))) так горланьте, а затикати це вас треба, бо мізків не вистачає на щось цікаве й правдоподібне! Холокост не визнають, а Голодомор - ось вам, тим більше, що західна Україна його майже не відчула. Тож не визнаю Голодомор і буду про це кричати, а ти спробуй мене заткнути! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість semebonandreyko Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Що значить спекулювати? Хто це вирішив, що Ющенко спекулював? Саме ця тема не добавила йому голосів, а можна сказати навпаки. Але вам хочеться так думати через особисту несимпатію, тому шукаєте різні зачіпки, щоб дорікнути Ющенку. Звідки ви знаєте, що йому начхати, ви можете думки читати? Не люблю я патетичних тріпачів - що значить "жертви демократії" ? Ви хоч думаєте що пишете? Якщо теперішні жінки думають про майбутнє своїх дітей і перестають їх плодити, бо змінилося відношення до стандартів життя: ніхто не хоче множити жебраків - то до чого тут демократія і як Ющенко мав їх поминати? Ви при своєму глузді? А про Чорнобиль вже ніхто не згадує, адже тепер він "кладе" левову частину життів в Україні. судячи за все, тут тільки ти при своєму глузді!)))))))) Правильно пан каже! після 2004 року стали видумувати собі Дні пам'яті, скорботи чи ушанування - а навіщо? повідкривали сотні пам'ятників і меморіальних комплексів, витратили такі божевільні кошти... а навіщо? чи не краще було б будувати дороги, лікарні, відновлювати всю інфраструктуру??? про Чорнобиль загдали взагалі тільки зараз! А Ющенко розумів, що якщо не ці меморіали і Дні ушанування (дивно, але всі ці дати стосуються тільки тієї частини історії, яка відноситься до Західних регіонів) - то не втриматися йому в кріслі навіть до кінця строку президенства! То ж, спекулював та ще й як, хоча я особисто проти нього нічого немаю (окрім цирку у ВР, коли він програв вибори 2004р.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Рыська, не отвечай ему.. Много чести.. Дешёвые разводки.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість semebonandreyko Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Коли не слухати, то хіба щось можна почути, а те, що ви назвали - то воно втілилося в життя. Тільки про Голодомор так не можна - це була біда, горе, співчуття до чого хотіли у вас розбудити. Схоже, не вдалося, якщо звучать такі слова, як "писана торба" Кожна жінка має свій стереотип чоловіка. Значить Ющенко не підійшов під стереотип вашої жінки.. Але деякі жінки голосували за Янека - не думаю, що це кращий варіант. Хоча, на колір і смак... Тільки знаєте, що дивує, Ющенка при всіх його недоліках не можна назвати неосвіченою людиною, на відміну від янека. Ющенка ви дуже мальовниче описали, а про теперішнього дурня промовчали. Схоже він вас менше дратує. Дивно. Яким треба бути ущербним, щоб голосувати за рецидивіста - цього я не зрозумію ніколи. Якого ти біса, Януковича "Янеком" обзиваєшь??? Ти що у сьомому класі школи? Чи не навчили прізвищ не давати, чи може у вас там на западенщині так прийнято? То вона факти вимагає і статистику (типа, журналістка ще та), то Янеком називає президента... ти якось визначись - хто ти насправді! І не принижуй іншу сторону, бо бачиш аж терпець урвався твої коментарі читати! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Якого ти біса, Януковича "Янеком" обзиваєшь??? Золотце - тема для тебе: прапор в руки і гайда вихвалювати зека. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість semebonandreyko Опубліковано 10 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2011 Коли не слухати, то хіба щось можна почути, а те, що ви назвали - то воно втілилося в життя. Тільки про Голодомор так не можна - це була біда, горе, співчуття до чого хотіли у вас розбудити. Схоже, не вдалося, якщо звучать такі слова, як "писана торба" Кожна жінка має свій стереотип чоловіка. Значить Ющенко не підійшов під стереотип вашої жінки.. Але деякі жінки голосували за Янека - не думаю, що це кращий варіант. Хоча, на колір і смак... Тільки знаєте, що дивує, Ющенка при всіх його недоліках не можна назвати неосвіченою людиною, на відміну від янека. Ющенка ви дуже мальовниче описали, а про теперішнього дурня промовчали. Схоже він вас менше дратує. Дивно. Яким треба бути ущербним, щоб голосувати за рецидивіста - цього я не зрозумію ніколи. Да тебе не дано просто ничего понять... тебе вталдычили - "Янукович бандит" и ты пошла варешку разинув, сказали что Северодонецк - логово федерализации - ты тоже повелась... У тебя нет собственного мнения! Да, и о Голодоморе - ну не выдавливай слезу из того, чего не помнишь и не знаешь! Можно правда еще устроить день памяти Запорожской Сечи (и чтоб все в этот день наголо брились, с оселедцями), а что тоже событие! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.