Перейти до змісту
Український політичний форум

Янукович- мій президент.

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Вот ребята и я решил отписаться на эту тему и поделится своими соображениями по поводу всеми уважаемого нами президента раз мы про него так много говорим.

Так вот - когда Чечетов говорит, что Янукович наш президент я ему верю и с этим не поспорить. Когда какой то шахтёр с Макеевки машет бело-синим флагом и провозглашает, что Янукович наш президент я тоже ему верю, что он сам в это верит, но так ли это на самом деле - это уже спорный вопрос.

Почему же так происходит? Для себя я решил, что на территории под названием Украина есть две разные Украины живущие совершенно по разным законам, и у которых разные проблемы.

Первая Украина- там где смело можно сказать, что Янукович наш президент это Украина в которой действительно бесплатная высокопрофессиональная медицина (всем известная больница Феофания), самые богатые сёла (Конча заспа....). стабильные, высокие доходы ( список 100 самых богатых людей планеты - журнал Форбс), быстро реагирующее законодательство (придумал схему, на комиссии решил в РАДУ внёс - закон принял и качаеш миллионы причём всё по закону) ну и так дальше ..............................................

И есть другая Украина где не в одном аспекте жизни за 20 лет Независимости так и не был наведён элементарный порядок.

Граница между этими двумя Украинами ,я щитаю, это неприкосновенность и коррупция. - неприкосновенность обеспечивает безнаказанность,а коррупция восполняет материальные затраты на содержание аппарата системы.

Поэтому у меня к людям говорящим, что Янукович наш президент , всегда двоякие чувства. Одних мне откровенно жаль, а других я откровенно презираю.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 246
  • Створена
  • Остання відповідь

И есть другая Украина где не в одном аспекте жизни за 20 лет Независимости так и не был наведён элементарный порядок.

Граница между этими двумя Украинами ,я щитаю, это неприкосновенность и коррупция. - неприкосновенность обеспечивает безнаказанность,а коррупция восполняет материальные затраты на содержание аппарата системы.

Поэтому у меня к людям говорящим, что Янукович наш президент , всегда двоякие чувства. Одних мне откровенно жаль, а других я откровенно презираю.

Саме так, корупція роз"їдає країну, як корозія метал. І коли я пропонувала Свєті обернутися обличчям до ЄС, вона мені торочила, що нас там ніхто не хоче, що ми САМІ повинні будувати свою країну. Я не проти, щоб самі, за нас цього ніхто не зробить, але закони, які зліквідують корупцію і зроблять владу прозорою є в країнах ЄС, невже нам потрібно набити гуль, але СВОЇХ, щоб десь так через років сто, коли банда накінець добряче поживиться народним, почне забирати у собі подібних, а отже аж тоді їм захочеться справедливих законів. Жаль, що деякі противники Європи не розглядають співпрацю з ЄС саме з такого ракурсу - використати їх, а потім побачимо. Але це повинно дійди до кожного, щоб вимагати від влади, в іншому випадку вони нас будуть годувати лише обіцянками, а самі тиряти...тиряти...тиряти...

Посилання на коментар

Саме так, корупція роз"їдає країну, як корозія метал. І коли я пропонувала Свєті обернутися обличчям до ЄС, вона мені торочила, що нас там ніхто не хоче, що ми САМІ повинні будувати свою країну. Я не проти, щоб самі, за нас цього ніхто не зробить, але закони, які зліквідують корупцію і зроблять владу прозорою є в країнах ЄС, невже нам потрібно набити гуль, але СВОЇХ, щоб десь так через років сто, коли банда накінець добряче поживиться народним, почне забирати у собі подібних, а отже аж тоді їм захочеться справедливих законів. Жаль, що деякі противники Європи не розглядають співпрацю з ЄС саме з такого ракурсу - використати їх, а потім побачимо. Але це повинно дійди до кожного, щоб вимагати від влади, в іншому випадку вони нас будуть годувати лише обіцянками, а самі тиряти...тиряти...тиряти...

Я звичайно підтримую вас, але і розумію Свету ( правда не розумію про кого особисто йдеться ). Если говорить по правде - шаги по интеграции Украины в Европу за Януковичем, это получение правящей - олигархической верхушки доступа к денежным средствам европейских государств, и в эту схему народ Украины, в том числе и Света, вписываются как инструмент наживы. Такая схема была успешно опробовано в конце 2008года, тогдашним президентом Украины В.Ющеннко и его друга по Нац.Банку Стельмахом. 2миллиарда эвро транша МВФ выделенных для успешного преодоления мирового кризиса эти ребята смогли прокрутить так, что они канули в лету (хотя мы с вами как взрослые люди понимаем что деньги любят хозяина :D ), при этом подняв курс валют до небес и в очередной раз раскрутив инфляцию. Жертвы такого сотрудничества с Европой до сих пор по 25 человек в год накладывают на себя руки за невозможность выплат валютных кредитов взятых до этих событий.

Поэтому я и понимаю Свету, и такого сотрудничества я тоже боюсь. Жаль, что для Светы, да и других таких же граждан примеров сотрудничества ЭС и Украины но с положительным результатом практически нет.

У меня есть своё виденье ЕС и Украина но это уже не в тему форума.

А моя Украінська на початку це не заради сміху, а це моя рідна мова.

Посилання на коментар

Я звичайно підтримую вас, але і розумію Свету ( правда не розумію про кого особисто йдеться ). Если говорить по правде - шаги по интеграции Украины в Европу за Януковичем, это получение правящей - олигархической верхушки доступа к денежным средствам европейских государств, и в эту схему народ Украины, в том числе и Света, вписываются как инструмент наживы. Такая схема была успешно опробовано в конце 2008года, тогдашним президентом Украины В.Ющеннко и его друга по Нац.Банку Стельмахом. 2миллиарда эвро транша МВФ выделенных для успешного преодоления мирового кризиса эти ребята смогли прокрутить так, что они канули в лету (хотя мы с вами как взрослые люди понимаем что деньги любят хозяина :D ), при этом подняв курс валют до небес и в очередной раз раскрутив инфляцию. Жертвы такого сотрудничества с Европой до сих пор по 25 человек в год накладывают на себя руки за невозможность выплат валютных кредитов взятых до этих событий.

Поэтому я и понимаю Свету, и такого сотрудничества я тоже боюсь. Жаль, что для Светы, да и других таких же граждан примеров сотрудничества ЭС и Украины но с положительным результатом практически нет.

Как тяжело поспорить с "однодумцем" ни тебе подковырку какую засунуть не СУПЕРПУПУР-АРГУМЕНТ привести. :rolleyes: Даже страшно становиться, вот так вот поумнеют все Как же мы все будем жить без нашей такой второстепенностью перед Европой На кого молиться будем, лоб расшибать. Ой страшно мне страшно страшно.
Посилання на коментар

Я звичайно підтримую вас, але і розумію Свету Жаль, что для Светы, да и других таких же граждан примеров сотрудничества ЭС и Украины но с положительным результатом практически нет.

А тим часом влада, яку Свєта підтримала на виборах, продовжує брати кредити, має на меті добре з них скористати, а борги МВФ вішає вимушеними реформами на кожного громадянина України, навіть ще ненародженого.

Але не думайте, що я Свєті не пояснювала, яку співпрацю я мала на увазі, але вона подібно до вас з"їхала на негатив.

Не хочеться повторювати - ви ще раз перечитайте про що я перед тим писала. Бо кредити - це ніяка не співпраця - а ось реформи, які ЄС змушує запроваджувати теперішню владу - так це вже співпраця, але вона не вигідна нам. То чому ми не можемо так само змушувати, адже ми їм даємо більше, ніж МВФ - доступ до влади, до багатомільярдного бюджету великої країни.

Посилання на коментар

А тим часом влада, яку Свєта підтримала на виборах, продовжує брати кредити, має на меті добре з них скористати, а борги МВФ вішає вимушеними реформами на кожного громадянина України, навіть ще ненародженого.

Але не думайте, що я Свєті не пояснювала, яку співпрацю я мала на увазі, але вона подібно до вас з"їхала на негатив.

Не хочеться повторювати - ви ще раз перечитайте про що я перед тим писала. Бо кредити - це ніяка не співпраця - а ось реформи, які ЄС змушує запроваджувати теперішню владу - так це вже співпраця, але вона не вигідна нам. То чому ми не можемо так само змушувати, адже ми їм даємо більше, ніж МВФ - доступ до влади, до багатомільярдного бюджету великої країни.

Наверное я что то не то сказал раз вы меня не поняли. Я не против ЭС и их стандартов. я против методов и целей интеграции наших политиков в ЭС. Более того мне кажется, что судя по регулярности их поездок в ту сторону они давно туда уже интегрировались. Другое дело хотят ли они интегрировать Европейские стандарты для населения Украины - очевидно что нет. Вот это наверное и надо было сказать Свете.
Посилання на коментар

Наверное я что то не то сказал раз вы меня не поняли. Я не против ЭС и их стандартов. я против методов и целей интеграции наших политиков в ЭС. Более того мне кажется, что судя по регулярности их поездок в ту сторону они давно туда уже интегрировались. Другое дело хотят ли они интегрировать Европейские стандарты для населения Украины - очевидно что нет. Вот это наверное и надо было сказать Свете.

Это Света ориане это вдалбливала очень долго пока не устала. Для орианы Украина быдло А сама ориана зведа.

Вот Света и дала ей понять что все совсем на оборот.

Я сам долго слушал их диалог пока у меня волосы на голове не встали дыбом. :blink:

Посилання на коментар

У тому справа, що влада не хоче і довго не буде хотіти, коли в більшості "свєти", які вважають, наприклад, що я хочу запровадження європейських стандартів тільки тому, що Європа до мене ближче, а оскільки вона живе ближче до Росії, то ми повинні шукати компроміси: тобто не надавати перевагу жодній стороні: мол нє дуракі, самі всьо сделаєм. Чесно, кажу, важко дається переконання, бо ті люди бояться Європи, адже за опитуваннями, менше 10% молоді, наприклад, Криму, були Європі - вони навіть не знають від чого відмовляються. А ось люди із Заходу краще знають тамтешнє життя, звичайно, гроші дурно ніхто не дає, але такої неповаги, як в нашій країні до ГРОМАДЯН, там нема до ЕМІГРАНТІВ.

З.І. Оскільки ми з вами трішки спілкувалися, то чи не могли б ви зайти на тему Реальність і відповісти на запитання, яке стосується мене особисто. Вибачте, що втягую, але людей на форумі мало, тому доводиться кожного просити особисто. Це для мене дуже важливо. Просто свою думку про мене і все. Дякую.

Посилання на коментар

Адмін. реформа в дії...

Після скорочення числа заступників глави адміністрації президента посади можуть втратити Ганна Герман, Олена Лукаш, Юрій Ладний, Андрій Гончарук, Андрій Портнов, Марина Ставнійчук.

За словами джерел, звільнені заступники отримають нові посади радників президента України, які поєднуватимуть з посадами начальників відповідних управлінь.

Наприклад, Юрій Ладний має стати радником президента України - керівником Головного управління Державного протоколу та церемоніалу, а Андрій Гончарук - радником президента України - керівником Головного управління з питань міжнародних відносин.

Новопризначений заступник глави адміністрації президента Марина Ставнійчук буде призначена радником президента України - керівником Головного управління з питань конституційно-правової модернізації.

Олена Лукаш може стати радником президента України - представником Президента України у Конституційному Суді України, а Андрій Портнов може стати радником президента України - керівник Головного управління з питань судоустрою.

Ганна Герман також може стати радником президента - керівником одного із управлінь.

За словами джерела, згідно із новим законом про держслужбу, радник президента буде прирівняний до заступника глави адміністрації президента.

Найбільші шанси зберегти посади заступника глави адміністрації президента мають Ірина Акімова, Станіслав Скубашевський і Олег Рафальський.

Очікується, що кадрові укази будуть оприлюднені у вівторок ввечері.

Як відомо, в понеділок Янукович скоротив число заступників глави адміністрації президента з дев'яти до трьох. Прізвища тих, кого звільнять, поки не оголошено.

Блін, якщо їх просто перейменують - то яке це скорочення - це банальне перетасування карт у колоді. Але як звучить АДМІН. РЕФОРМА і саме її будуть тикати у передвиборчій гонці і хто там буде згадувати, що звільнили при тому самих лише секретарок.

Посилання на коментар

"Морковка" для України

Адже що нам дало таке "стратегічне балансування" на практиці? Поки що тільки те, що на Україну скоса поглядають як у Брюсселі, так і в Москві. Їй не вірять ні одні, ні інші. Один представник російського уряду мені сказав грубо, але дуже чітко: "Багатовекторність – це те саме, що проституція". Такі представники України, як Мунтіян, лише посилюють підозри Євросоюзу, що Україна просто дурить Брюссель своєю євроінтеграційною риторикою, насправді нагостривши лижі в Митний Союз.

Мунтіян затіяв публічний флірт з Митним Союзом напередодні приїзду Путіна, який завітає до Києва 12 квітня лише на кілька годин, аби "розрулити" ситуацію саме навколо ЗВТ і Митного Союзу. Зрозуміло, що після такого запалу "уповноваженого Кабміну зі співпраці з Росією", українському Президенту і прем'єру буде важче відбиватись від інтеграційних домагань російського гостя.

Тим більше, як кажуть мої російські співрозмовники, Путін приїде до Києва з "морковками". Мунтіян у своєму інтерв'ю, в принципі, доволі детально розказав з якими. Раніше про них вже так само розказував Глазьєв Азарову.

Повністю тут*http://blogs.pravda.com.ua/authors/hetmanchuk/4d9b053fc2e56/

Посилання на коментар

Ку-ку, москальня з Криму, ви НАТО за Ющенка не впускали в Крим, навіть навчання були зірвані, бо ваші ПеРдуни не проголосували. А тепер що виходить, за вашого янека, українці суверенну країну бомБЛЯТЬ? Ото собаки перевертні і мовчать же. Не стоять з плакатами, не кричать НАТО - геть, жопи свої целюлітні невинним натівським солдатикам не показують. Ну і не...ма слів, самі матюки...

Українські військові здійснили бойовий наліт в Кот-д’Івуарі

Вівторок, 05 квітня 2011, 22:00

Версія для друкуКоментарі1

Обстріл, здійснений українськими вертольотами, в Кот-д’Івуарі мав не меті продемонструвати готовність військ ООН застосовувати зброю.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

4 квітня близько 17 години за місцевим часом відповідно до бойового розпорядження Командувача Операції ООН в Кот-д’Івуарі генерал-майора Берена Гнакуде два вертольоти Мі-24П зі складу авіаційної групи 56-го окремого вертолітного загону із застосуванням стрілецько-гарматного озброєння уразили дві визначені військові цілі.

Зокрема, було обстріляно військову техніку в укритті та склад боєприпасів - на території колишньої військової бази "Акуедо" у місті Абіджан.

Зазначені дії проводилися в рамках операції ООН у Кот-д’Івуарі зі взяття під контроль міста Абіджан та знищення вогневих позицій підконтрольних антидержавним силам.

"Застосування вертольотів носило демонстраційний характер з метою продемонструвати готовність військ ООН застосовувати зброю для самозахисту, захисту мирного населення та рішучість намірів щодо підтримання миру", - заявили в відомстві.

Необхідно підкреслити, що застосування вертольотів відбувалося у суворій відповідності до глави 7 Статуту ООН, на підставі розділу 3 пункту "і" Мандату операції ООН в Кот-д’Івуарі, затвердженого Резолюцією Ради безпеки ООН №1528 (2004), Резолюції Ради безпеки ООН 1975 (2011) від 30 березня 2011 року, Військової концепції операції ООН в Кот-д’Івуарі та Правил застосування зброї.

Також Місія ООН в Кот-д’Івуарі відзначила, що ці дії були проведені у суворій відповідності до норм Міжнародного гуманітарного права та керівних документів ООН.

Посилання на коментар

Ливию бомбя, невинные добры-молодцы, получившие сексуальную травму от крымского вида в образе целюлитной жопы, они защищают дерьмократию! А наши – негодяи в составе ООН суверенное государство. Это не двойные стандарты?

Посилання на коментар

Ливию бомбя, невинные добры-молодцы, получившие сексуальную травму от крымского вида в образе целюлитной жопы, они защищают дерьмократию! А наши – негодяи в составе ООН суверенное государство. Это не двойные стандарты?

Двойные стандарты - это у наших. А у них бомбят - других альтернатив не наблюдается ))))

Посилання на коментар

Янукович «раздул» штат своей администрации на 90 человек

Штат администрации президента после последних перестановок увеличился на 90 человек.

Так, указом президента от 5 апреля «Вопросы оптимизации системы центральных органов исполнительной власти» устанавливается предельная численность работников администрации президента в количестве 514 штатных единиц.

Вместе с тем указом Януковича от 18 марта 2010 было установлено предельную численность администрации президента в размере 424 штатные единицы.

Да уж...реформа идет полным ходом. Что-то я давно быдло не спрашивала: вас хоть кормят? Небось и лапшу перестали давать, одну лишь оптимизацию.

Ой горенько моє...кого ж ви нам в прези вибрали, безголові ви наші парнокопитні....

Посилання на коментар

Премьер-министр России Владимир Путин приедет в Украину с конкретными предложениями на случай интеграции Украины в Таможенный союз, а в ответ хочет услышать конкретный ответ украинского президента Виктора Януковича — согласна ли Украина на этот путь.

Об этом, ссылаясь на собственные источники, пишет газета «Сегодня».

По информации издания, визит российского премьера будет состоять из двух основных частей — беседы с Януковичем и участия в заседании межправительственного комитета. В качестве «пряника», которым Путин будет завлекать Украину в Таможенный союз, скорее всего, будет озвучена новая и крайне привлекательная цена на газ для Украины.

Как известно, ранее в «Газпроме» намекнули, что цена на газ, после вступления Украины в Таможенный союз, может быть почти в два раза ниже, чем сейчас — 150-160 долларов за тысячу кубометров, что позволит не повышать (а то и снизить) стоимость коммунальных услуг для населения.

С другой стороны, отмечает издание, полностью отказываться от евроинтеграции в пользу союза с Россией в Киеве не хотят. Главным образом — опасаясь обструкции со стороны Запада и превращения руководителей страны в новых «лукашенок», которым запрещен въезд в Европу. Да и быть слишком зависимым от Москвы страшно. Поэтому, как предполагает издание, руководство страны будет лавировать, пытаясь выторговать уступки как со стороны ЕС, так и России, построив в идеале и зону свободной торговли с ЕС, и получив серьезные экономические преференции от РФ.

При этом, по данным издания, в руководстве Украины есть влиятельная группа товарищей, которая предлагает форсировать переговоры с Россией о тесной интеграции, чтобы подписать соглашения уже во время июньского визита в Украину президента России Дмитрия Медведева.

В Москве говорят, что понимают всю сложность выбора и могут подождать. Как рассказал депутат Госдумы РФ Сергей Марков, Кремль готов дать Украине время на подготовку смены курса: «Главное — чтобы украинское руководство раз и навсегда избавилось от „оранжевых“ иллюзий по поводу выгод от самостоятельной и быстрой евроинтеграции в пользу более длительной, но более выгодной евроинтеграции через Таможенный союз. В свою очередь, руководство России готово пойти на компромиссы для присоединения Украины к Таможенному союзу. Формулу этого пути можно назвать как угодно, в том числе и „3+1“ (Россия, Беларусь, Казахстан плюс Украина, — предложение, озвученное Януковичем в четверг, — прим.). Важна суть».

Поскольку Путин готов к тому, что после его визита с украинской стороны не будет публично объявлено о смене курса, он, как пишет издание, должен получить определенную компенсацию, чтобы иметь возможность объявить свой визит успешным. Таким успехом может стать договоренность на уровне премьеров о прорыве в одной из областей, по которым переговоры идут с прошлого года.

Таке враження, що за Україну вони взялися серйозно. Хтось тут на форумі казав, що Україна Росії не потрібна? Ой як потрібна - це як фетиш, а ще Росія без України буде поступово переходити в азіатщину, це певно і є головною причина, чому керівники Росії так хочуть відірвати Україну від ЄС. Вона - єдиний місток Росії до Європи.

Посилання на коментар

Москва готовит Киеву двойной обман

*http://www.unian.net/rus/news/news-430701.html

"В апреле 2010 года с одобрения российского правительства "Газпром" принял решение о переходе на формирование цен на газ внутри России на основе формулы. Они предполагают установление тарифов по принципу равной доходности поставок газа на внешний и внутренний рынки после 2013 года.

В связи с этим цены на газ, добываемый "Газпромом", с начала 2011 года выросли для промышленных потребителей РФ в среднем на 15%. Планируется рост цены также на 2012, 2013 и 2014 годы с тем, чтобы, уже начиная с 2014 года, внутренние цены на газ в России сравнялись с мировыми. Таковы требования ВТО, куда Россия тоже очень хочет вступить.

А раз так, то если Украина и получит какую-то скидку на российский газ взамен за присоединение к Таможенному союзу, то эта скидка будет существенно уменьшаться с каждым годом, а через три года ее не станет вообще.

Таким образом, Москва прибегает сейчас к откровенному обману. Вступив в Таможенный союз, Украина получит даже в первое время намного меньшую выгоду от снижения цены на газ, чем сейчас обещает российское правительство. А в самом скором будущем данная выгода и вовсе испарится".

(А. Кашуба)

Посилання на коментар

Москва готовит Киеву двойной обман

*http://www.unian.net/rus/news/news-430701.html

"В апреле 2010 года с одобрения российского правительства "Газпром" принял решение о переходе на формирование цен на газ внутри России на основе формулы. Они предполагают установление тарифов по принципу равной доходности поставок газа на внешний и внутренний рынки после 2013 года.

В связи с этим цены на газ, добываемый "Газпромом", с начала 2011 года выросли для промышленных потребителей РФ в среднем на 15%. Планируется рост цены также на 2012, 2013 и 2014 годы с тем, чтобы, уже начиная с 2014 года, внутренние цены на газ в России сравнялись с мировыми. Таковы требования ВТО, куда Россия тоже очень хочет вступить.

А раз так, то если Украина и получит какую-то скидку на российский газ взамен за присоединение к Таможенному союзу, то эта скидка будет существенно уменьшаться с каждым годом, а через три года ее не станет вообще.

Таким образом, Москва прибегает сейчас к откровенному обману. Вступив в Таможенный союз, Украина получит даже в первое время намного меньшую выгоду от снижения цены на газ, чем сейчас обещает российское правительство. А в самом скором будущем данная выгода и вовсе испарится".

(А. Кашуба)

Это не выбор. Европа сейчас не поддержит Украину (скорее Россию там выгоды больше). Если бы не Евро2012 Янукович уже давно бы сиганул в сторону России. Но те кто вложили большие бабки в стадионы и прочее - не дают.

Украина вообще может оказаться в глубокой Ж... если вдруг Европа начнет еще плотнее сотрудничать с нашей соседкой, и тогда Украина окажется и на х... не кому не нужной. Так что решение действительно очень сложное. И как бы на Красивых Лозунгах не оказаться вообще не удел. Как это вышло с ценой на газ. Может уже хватит кричать Враг там, Враг здесь а подумать что нам ВЫГОДНО прежде всего.

И что еще важнее ЧТО МЫ МОЖЕМ СЕБЕ СЕЙЧАС ПОЗВОЛИТЬ. (даже уборщица мечтает о принце но если не выберет "Ваньку" может остаться вообще одна)

Посилання на коментар

Это не выбор. Европа сейчас не поддержит Украину (скорее Россию там выгоды больше). Если бы не Евро2012 Янукович уже давно бы сиганул в сторону России. Но те кто вложили большие бабки в стадионы и прочее - не дают.

Украина вообще может оказаться в глубокой Ж... если вдруг Европа начнет еще плотнее сотрудничать с нашей соседкой, и тогда Украина окажется и на х... не кому не нужной. Так что решение действительно очень сложное. И как бы на Красивых Лозунгах не оказаться вообще не удел. Как это вышло с ценой на газ. Может уже хватит кричать Враг там, Враг здесь а подумать что нам ВЫГОДНО прежде всего.

И что еще важнее ЧТО МЫ МОЖЕМ СЕБЕ СЕЙЧАС ПОЗВОЛИТЬ. (даже уборщица мечтает о принце но если не выберет "Ваньку" может остаться вообще одна)

Насправді Європа підтримує Україну і підписання" Зони Вільної Торгівлі" гальмує Україна, виторговує кращі умови для себе. Ну, наприклад, квоту на яловичину. Прикиньте, ми себе не можемо забезпечити м"ясом, а ті вимагають збільшення квот для вивозу в Європу.

А ця гра на два фронти - це якась незрозуміла невпевненість, чи змагаються клани в середині команди Янека. Тут ти вірно пишеш: бояться через Євро-12, бо спонсори можуть відмовити, а ще стільки роботи, а отже прибутків в кишені олігархів. Щодо ціни на газ, то вона лише три роки буде низькою, потім Росія планує перехід в середині країни на світові ціни. Але ж баригам і ті три роки протриматися - це значить подвоїти капітал, отже Україна, українські інтереси не беруться в рахунок, скрізь панує особиста вигода, бо країною керують не політики зі стратегічним мисленням, а олігархи зі своїми вузьколобими інтересами.

А європейський ринок у будь-якому випадку нам вигідніший - там ціни нижчі, ніж наші. Але чи вигідний він олігархам невідомо, бо що вони там будуть продавати, адже у виробництво вони не вкладають, модернізацією не займаються - все гребуть і гребуть. Ось і причина, чому не можуть зупинитися бодай на якомусь варіанті: політик і олігарх несумісні речі.

Посилання на коментар

Насправді Європа підтримує Україну і підписання" Зони Вільної Торгівлі" гальмує Україна, виторговує кращі умови для себе. Ну, наприклад, квоту на яловичину. Прикиньте, ми себе не можемо забезпечити м"ясом, а ті вимагають збільшення квот для вивозу в Європу.

А ця гра на два фронти - це якась незрозуміла невпевненість, чи змагаються клани в середині команди Янека. Тут ти вірно пишеш: бояться через Євро-12, бо спонсори можуть відмовити, а ще стільки роботи, а отже прибутків в кишені олігархів. Щодо ціни на газ, то вона лише три роки буде низькою, потім Росія планує перехід в середині країни на світові ціни. Але ж баригам і ті три роки протриматися - це значить подвоїти капітал, отже Україна, українські інтереси не беруться в рахунок, скрізь панує особиста вигода, бо країною керують не політики зі стратегічним мисленням, а олігархи зі своїми вузьколобими інтересами.

А європейський ринок у будь-якому випадку нам вигідніший - там ціни нижчі, ніж наші. Але чи вигідний він олігархам невідомо, бо що вони там будуть продавати, адже у виробництво вони не вкладають, модернізацією не займаються - все гребуть і гребуть. Ось і причина, чому не можуть зупинитися бодай на якомусь варіанті: політик і олігарх несумісні речі.

Дело не только в газе. Я не могу похвастаться что владею всей информацией для того что бы определиться что лучше. Просто принцип выбора должен стать не "политический" на "Знаменах" а прежде всего должен идти просчет на годы вперед. Что бы выгода была у Украины а не как всегда у всех кроме Нее
Посилання на коментар

Дело не только в газе. Я не могу похвастаться что владею всей информацией для того что бы определиться что лучше. Просто принцип выбора должен стать не "политический" на "Знаменах" а прежде всего должен идти просчет на годы вперед. Что бы выгода была у Украины а не как всегда у всех кроме Нее

Ну а сам ти яку маєш думку - адже навіть не знаючи фактів, але логічно мислячи, можна для себе зробити якийсь висновок.

Посилання на коментар

Ну а сам ти яку маєш думку - адже навіть не знаючи фактів, але логічно мислячи, можна для себе зробити якийсь висновок.

Честно пока не могу. Все может повернуться самым неожиданным образом. Буду ждать до выборов (следующей весной) А там как нибудь постараюсь сориентироваться.

Пока очень много если....

Посилання на коментар

Честно пока не могу. Все может повернуться самым неожиданным образом. Буду ждать до выборов (следующей весной) А там как нибудь постараюсь сориентироваться.

Пока очень много если....

Ну вот...а они уже решают за нас, пока мы думаем. И они правы - им дали мандат, а чего не дали - они сами взяли. И теперь нужно думать бысто или не думать вообще, а плыть по течению.

Посилання на коментар

Куховарка Януковича має статус дежслужбовця

Особистий кухар президента Віктора Януковича Надія Маренцева працює помічником-консультантом депутата від Партії регіонів.

Про це стало відомо "Українській правді".

Маренцева супроводжувала Януковича на форумі в Давосі в якості помічника народного депутата.

Як повідомили у апараті Верховної Ради, Марінцева з 5 травня 2010 року працює помічником-консультантом депутата від Партії регіонів Юлії Ковалевської та ця посада віднесена до 4-ої категорії посад державних службовців.

До призначення консультантом депутата Ковалевської Марінцева з 2008 року працювала помічником-консультантом іншого депутата від Партії регіонів - Андрія Кравця.

За часів першого прем'єрства Януковича вона була оформлена в апараті Кабміну, а після переходу Януковича в опозицію 2005 року значилася кухарем в ресторанному комплексі "Зоряний", який тоді очолював нинішній керівник ДУС Кравець.

Я ось не розумію, а за що судять Луценка - чи між водієм і кухарем є якась різниця - адже пенсію як і один, так і другий будуть отримувати ВІД ДЕРЖАВИ, а не особисто від тих, хто їм влаштовував незаконно статус держслужбовця.

Посилання на коментар

ЯНУКОВИЧ ВОШЕЛ В ТРОЙКУ КРУПНЕЙШИХ УКРАИНСКИХ РЕКЛАМОДАТЕЛЕЙ

Президент Виктор Янукович занял третье место в списке крупнейших рекламодателей Украины. По данным исследовательской компании Doors Consulting, в первом квартале 2011 года на его имиджевую рекламу было потрачено 4,38 млн грн.

На первом месте находится оператор мобильной связи «Киевстар» с 6,76 млн грн. На втором — его коллега по рынку МТС — с показателем в 5,71 млн грн.

В конце декабря стали известны доходы семьи Виктора Януковича. Наиболее консервативная оценка стоимости активов семьи президента приближается к 100 млн долларов, что ставит Януковича на 64-е место в списке 100 самых богатых украинцев.

Частная жизнь и финансовые дела президента Виктора Януковича, а также его семьи тщательным образом скрыты от посторонних глаз.

Впрочем, иногда глава государства показывает, что деньги у него есть, и довольно большие. Доказательства тому президент время от времени подбрасывает сам. Из последних — шикарное празднование его 60-летия: только гонорары артистам, которые участвовали в мероприятии, должны были обойтись заказчику в 1 млн евро.

Все фирмы и компании записаны на старшего сына Александра Януковича и его жену.

Посилання на коментар

• 4 тижня потому...

ЛУЦЕНКО. В'ЯЗЕНЬ НОМЕР "1" || Костянтин Усов

Якщо слідство надало пенсії водія Луценка та вартості орденів на День міліції статусу розтрати держ. майна, чим можна вважати розтрату на лікування Луценка і його охорону?

Цілодобово її забезпечують близько 50-ти людей, мінімальна зарплатня кожного близько 100 грн. на день, тобто, день охорони Луценка обходиться мінімум 5 тис. на день. Тиждень, який він має пробути у лікарні - це 35-ть тисяч гривнів. А надбавка до пенсії водія Луценка за три роки склали усього 40 тис. гривень.

Відео *http://www.youtube.com/watch?v=gutfEvRvVrE&feature=player_embedded

Посилання на коментар

Ну вот...а они уже решают за нас, пока мы думаем. И они правы - им дали мандат, а чего не дали - они сами взяли. И теперь нужно думать бысто или не думать вообще, а плыть по течению.

Ориана если хочешь положительного результата думать нужно всегда.

Мы от того так плохо и живем, что живем одними эмоциями которыми удачно пользуются те кто думает.

Потому как если ты не можешь предложить реального действия а просто суетишь: Они уже все решили! Они по всюду!

то это больше напоминает панику. :o

:rolleyes:

Посилання на коментар

это больше напоминает панику. :o

:rolleyes:

...або констатацію фактів...

Хіба вони не господарюють принаймні на рівні центральної влади? А що в на все дуже централізовано - це не таємниця. Тому щупальці вже усюди. Скоро ми це відчуємо і на місцях, нехай тільки пройдуть вибори до ВР - тоді-то почнеться справжня паніка. :(

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Респондентов спросили, за кого бы они проголосовали, если бы выборы Президента проходили в ближайшее воскресенье.

Готовы проголосовать за действующего Президента Виктора Януковича - 16.9%

Выразили готовность поддержать бывшего премьер-министра, лидера партии "Батьківщина" Юлию Тимошенко- 12,1% опрошенных

Лидера партии "Фронт змін" Арсения Яценюка - 7,3%

Лидера партии "Сильная Украина" Сергея Тигипко - 4,8%

Лидера Коммунистической партии Петра Симоненко - 2,6%

Лидера ВО "Свобода" Олега Тягнибока - 2,6%

Лидера партии "Гражданская позиция" Анатолия Гриценко - 1,6%

Бывшего президента Виктора Ющенко - 1,1%

За другого кандидата проголосовало бы - 2,2% опрошенных.

Против всех - 12,7%

Не принимали бы участие в выборах - 2,2%

Затруднились ответить на поставленный вопрос - 15,3%

Также респондентов попросили ответить, за какую политическую силу они бы проголосовали, если бы парламентские выборы состоялись в ближайшее время.

16,2% опрошенных проголосовали бы за ПР, 11,9% — Батьківщину, 6,9% — Фронт змін, 5% — Сильную Украину, 3,4% — КПУ, 3,3% — Свободу.

Помимо этого, 2,8% респондентов поддержали бы партию УДАР Виталия Кличко, по 0,6% — блок Наша Украина в случае его создания и Народную партию.

1,9% опрошенных ответили, что поддержат другую партию или блок, 16,8% — не поддержали бы ни одну из партий, 13,6% — не принимали бы участия в выборах, 17,1% — затруднились или отказались ответить на вопрос и не знают, за кого бы голосовали

Опрос проводился 5-16 мая, в его рамках социологи опросили 2004 респондента возрастом от 18 лет. Статистическая погрешность не указана.

Посилання на коментар

Респондентов спросили, за кого бы они проголосовали, если бы выборы Президента проходили в ближайшее воскресенье.

Готовы проголосовать за действующего Президента Виктора Януковича - 16.9%

Выразили готовность поддержать бывшего премьер-министра, лидера партии "Батьківщина" Юлию Тимошенко- 12,1% опрошенных

Лидера партии "Фронт змін" Арсения Яценюка - 7,3%

Лидера партии "Сильная Украина" Сергея Тигипко - 4,8%

Лидера Коммунистической партии Петра Симоненко - 2,6%

Лидера ВО "Свобода" Олега Тягнибока - 2,6%

Лидера партии "Гражданская позиция" Анатолия Гриценко - 1,6%

Бывшего президента Виктора Ющенко - 1,1%

За другого кандидата проголосовало бы - 2,2% опрошенных.

Против всех - 12,7%

Не принимали бы участие в выборах - 2,2%

Затруднились ответить на поставленный вопрос - 15,3%

Также респондентов попросили ответить, за какую политическую силу они бы проголосовали, если бы парламентские выборы состоялись в ближайшее время.

16,2% опрошенных проголосовали бы за ПР, 11,9% — Батьківщину, 6,9% — Фронт змін, 5% — Сильную Украину, 3,4% — КПУ, 3,3% — Свободу.

Помимо этого, 2,8% респондентов поддержали бы партию УДАР Виталия Кличко, по 0,6% — блок Наша Украина в случае его создания и Народную партию.

1,9% опрошенных ответили, что поддержат другую партию или блок, 16,8% — не поддержали бы ни одну из партий, 13,6% — не принимали бы участия в выборах, 17,1% — затруднились или отказались ответить на вопрос и не знают, за кого бы голосовали

Опрос проводился 5-16 мая, в его рамках социологи опросили 2004 респондента возрастом от 18 лет. Статистическая погрешность не указана.

Эти цифры говорят - ТУПОЙ НАРОД ДОЛЖЕН ЖИТЬ ПЛОХО! И он будет так жить.

Посилання на коментар

Де монітор Віктора Януковича?

На сайті президента оприлюднено відео зустрічі Віктора Януковича з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Тепер ми маємо уявлення, як виглядає робочий стіл президента *http://www.youtube.com/watch?v=QlDpM2uXVlY&feature=player_embedded

Для мене стало шоком, що там немає... монітора від комп'ютера. Ікони – є. Малахітовий набір для писання – є. Торшер – є. А монітора – немає!

Тобто президент 45-мільйонної України не може навіть самостійно зайти в інтернет!

Питання не в розвагах. Виходить, що в інформаційному плані Янукович повністю залежний від помічників, що самі вирішують, які новини йому надавати, а які – ні.

Єдина альтернатива для Януковича – це телебачення. Саме тому Банкова так сильно прагне його контролювати.

Цікаво, Віктор Янукович взагалі уявляє, як він виглядає, цей інтернет? Чи він досі для нього існує у вигляді роздруківок на папері, які готують підлеглі, підкреслюючи маркером потрібні абзаци?

Оприлюднивши відео Януковича з Азаровим, сайт президент зруйнував легенду, яку так старанно вибудовувала Банкова.

Згадаймо, як Ганна Герман розповідала, що Янукович, виявляється, продвинутий інтернет-юзер.

"Президентові дають моніторинг тричі на день, а іноді він і сам заглядає в Інтернет, так що, якщо ми йому чогось недодамо, він сам знаходить", – заявила Герман.

Для порівняння: робочий кабінет Барака Обами, Ангели Меркель, Дмитра Медведєва *http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4ddcf8aa670b0/

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...