Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Не знаю - що таке просто борщ - щі, чи що? Буряк, капуста і м"ясо? :oЯ тоже не знаю. Видел, что есть вода... мясо очень желательно...... буряк-да, капуста... кажись есть... паста томатная насколько я знаю, может быть, когда ничего другого нет...Однажды... давно... сам хотел приготовить... вродь и по рецепту... и старался... получилось, налил в тарелку... - цвет лужи после дождя... и плавают бледные бурячины...то потонет, то всплывет... Я его испугался и вылил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Нифига? и сметанку туда обязательно.Ты только представь себе - есть фасоль со сметаной.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Фасоля вариться окремо і додається до борщу в останню хвинину. Это как кому нравится- но я за то, чтобы всё вместе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Я тоже не знаю. Видел, что есть вода... мясо очень желательно...... буряк-да, капуста... кажись есть... паста томатная насколько я знаю, может быть, когда ничего другого нет... Однажды... давно... сам хотел приготовить... вродь и по рецепту... и старался... получилось, налил в тарелку... - цвет лужи после дождя... и плавают бледные бурячины...то потонет, то всплывет... Я его испугался и вылил... Вот, вот она истина! Почему я стряпню ненавижу! Делаешь делаешь, как надо, а получаются - помои и никто это жрать не хочет, приходится самому. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Не знаю.... только суп фасолевый - это вещь... а борщ должен быть без излишеств, вкус - только на мастерстве. Суп фасолевый - совсем ДРУГОЕ блюдо. Я еще очень люблю красный лобио Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Ты только представь себе - есть фасоль со сметаной.... Ти вгадав - це польська страва - тушена велика біла фасоля на сметані. Це в Росії варять бліденькі жиденькі борщики - тому їх і називають "щі" - асоціація з водичкою, яку можна тягнути через зуби. Українські борщі - наваристі, поживні - вони і за перше, і за друге - наївся і цілий день працюєш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Фасоля вариться окремо і додається до борщу в останню хвинину. Я фасоль начинаю варить с мясом. Когда мясо готово, вытаскиваю И дщальше варю все остальное. Мясо добавляю в уже готовый борщ. Отделив от кости и разделив на волокна практически. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Вот, вот она истина! Почему я стряпню ненавижу! Делаешь делаешь, как надо, а получаются - помои и никто это жрать не хочет, приходится самому. Фпанцузу у нас дуже сподобався борщ. Щоб зварити у себе - він накупив борщових заправок - потім питався через скайп - чому в нього не вийшло так само смачно. Коли йому почали пояснювати як зварити справжній борщ - француз заявив, що це дуже складно і дав собі спокій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Я еще очень люблю красный лобио.http://kinoplaneta.net/video/357/index.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Я фасоль начинаю варить с мясом. Когда мясо готово, вытаскиваю И дщальше варю все остальное. Мясо добавляю в уже готовый борщ. Отделив от кости и разделив на волокна практически. Я спочатку варю кістку, потім добавляю картоплю. Окремо варю фасолю, буряк і тушкую цибулю з морквою. Коли картопля зварена - кладу фасолю, порізаний буряк, цибулю моркву, солю, добавляю томатний сік, заправляю сметаною і тоді вже даю трішки цукру. Це все ще кілька хвилин це все МЛІЄ на плиті - кладу зелень і закриваю кришкою. м"ясо з кістки також в процесі оббираю. Цей борщ дуже поживний і йде, як основна става - після нього вже нічого не хочеться. Але є ще рідкі борщики - коли до них дають налисники, картопляники або вареники. У нас борщі більше тяготіють до польської кухні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Корин, ты окрошку любишь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Цитата(korin @ 30.9.2012, 15:41) Ее вообще не должно быть, фасоль кидают, когда нет мяса, тогда это оправданно. ... и борщ со сметаной Та що там - водички, заправленої соком з квашеного бурячка, попий :lol: Кажись Корин (относительно борща) попадает в красную категорию Даже обыкновенный укр.борщ бывает такой, что пальчики оближешь, а бывает..., как только они его едят(?) и очень многие притом, всю жизнь, не догадываясь об истинном его вкусе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Корин, ты окрошку любишь? Фі!!! А черешневий суп? В Криму один чудак наприкінці серпня продавав черешню по...70грн. (!!!!) Остатки мені відпускав по 50-ть :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Ти вгадав - це польська страва - тушена велика біла фасоля на сметані. Це в Росії варять бліденькі жиденькі борщики - тому їх і називають "щі" - асоціація з водичкою, яку можна тягнути через зуби. Українські борщі - наваристі, поживні - вони і за перше, і за друге - наївся і цілий день працюєш. Да, правильно, это и есть украинский борщ - точнее не скажешь. Все твои высказывания мне наиболее приемлимы и понятны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Корин, ты окрошку любишь?Не-а. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 А черешневий суп?и мамалыгу не очень... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Цитата(korin @ 30.9.2012, 15:41) Ее вообще не должно быть, фасоль кидают, когда нет мяса, тогда это оправданно. ... и борщ со сметаной Кажись Корин (относительно борща) попадает в красную категорию Взагалі-то по класиці жанру зараз повинна заявитися Юлька і розповісти як правильно вариться борщ. Саме невміння зварити справжній борщ - вона втикнула галичанам як докір. І тут ми дізнаємося, яким є справжній борщ, про який говорить Корін - бо вони обоє одного поля ягода - з тих, які добре знають, як має бути насправді. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Цей борщ дуже поживний і йде, як основна става - після нього вже нічого не хочеться.Это так... если еще учесть обязательный чеснок...., и это единственное, что мне в нем не нравится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Не-а. Слава те Господи!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 и мамалыгу не очень... А ти її їв? Щоб на вогні, в горах, заправлену шкварками? А черешневий суп - це смакота, тільки я його варити не вмію - колись в дитинстві в селі тітка варила - як не знаю. Повторити поки не получилося - мо тому, що черешні з базару, а не з дерева. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Это так... если еще учесть обязательный чеснок...., и это единственное, что мне в нем не нравится. Я не даю часнику, але добавляю солодкий перець - трішки, він у мене порізаний у морозильнику лежить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Слава те Господи!!!!!! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Взагалі-то по класиці жанру зараз повинна заявитися Юлька і розповісти як правильно вариться борщ. Саме невміння зварити справжній борщ - вона втикнула галичанам як докір. І тут ми дізнаємося, яким є справжній борщ, про який говорить Корін - бо вони обоє одного поля ягода - з тих, які добре знають, як має бути насправді. Занятно написала. Появится, так появится... Если суммировать и просеять его вкусы ближе к русским, чтоли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Да, правильно, это и есть украинский борщ - точнее не скажешь. Все твои высказывания мне наиболее приемлимы и понятны. Ха, я смачно варю. А ти, як я подивлюся - любитель поїсти :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Занятно написала. Появится, так появится... Если суммировать и просеять его вкусы ближе к русским, чтоли. Та москалюга, що там казати... :lol: Треба було з ним відразу про борщ поговорити - я б так довго не помилялася Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Это так... если еще учесть обязательный чеснок...., и это единственное, что мне в нем не нравится. Ну это, как раз уж дело пристрастий - я предпочитаю вприкуску с цыбулиной. И не кусочки там какие-то, а пол-цыбули в руке и кусать, щоб трещало и в глаза заходило. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Ха, я смачно варю. А ти, як я подивлюся - любитель поїсти :P Думаю, что всем такое нравиться, но по сути - не гурман. Всеядный. Главное чтобы полноценно и... достаточный объём. Как машине бензин. У меня мать готовила - дай Бог каждой и жена тоже могЁт, хотя тот наш борщ не сразу получался, как у матери. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Ну это, как раз уж дело пристрастий - я предпочитаю вприкуску с цыбулиной. И не кусочки там какие-то, а пол-цыбули в руке и кусать, щоб трещало и в глаза заходило. Чеснок, добавленный в самом конце, минутки за три, придает дополнительный вкус. А я сама їм борщ з цибулею. А без неї - що ж за борщ! А син, то ще й з салом, мороженим. Невістка - в шоці. Та нічого з ним зробити не може :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Та москалюга, що там казати... :lol: Треба було з ним відразу про борщ поговорити - я б так довго не помилялася Ти думаєш, що я просто так запитала про окрошку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 А ти її їв? Щоб на вогні, в горах, заправлену шкварками? А черешневий суп - це смакота, тільки я його варити не вмію - колись в дитинстві в селі тітка варила - як не знаю. Повторити поки не получилося - мо тому, що черешні з базару, а не з дерева. Ну, не ел... но видел в Кишиневе как другие едят... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.