Рыжая Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Тут ти не права - бо все валиш на мене - і ЗаУма, і тих своїх двох собак на броньовичку - не може так бути, щоб у всіх бідах була винною лише одна людина, бо тоді потрібно визнавати, що я супер людина - а це не так. На ЗаУма не нападай - йому від мене дістається. А ось ти ніколи не зробила зауваження жодному зі своїх друзів - тому я й тебе запиталася - те, що вам нема про що поговорити - це спосіб уникати їх? Бо уяви ситуацію - ти стоїш розмовляєш з САИ, а тут проходить мимо жінка і САИ починає обзивати її прошмандовкою. Невже приємно стояти поряд з таким? А ЗаУм робить те, що бажає за потрібне - ми з ним порозумілися: якщо нема бажання виконати прохання товариша по першій прозьбі - це не дружба. Отже ми тут лише ситуєтивні союзники по деяких питаннях - не більше. Может я и не права, что не одернула. Но знаешь, я прошла жестокую школу в сети. Научилась отбиваться сама, не ожидая и не прося помощи. Держу удар сама. Инет - очень жесток по сути. По большому счету, здесь нет мужчин и женщин. Есть пользователи. Обезличенные ники. Тем более, что мы на политическом форуме. И все еще жестче. Мужчинами и женщинами мы становимся в личных темах. А Кузя и там на меня и на САИ кидался. Я вот думаю - а не пора ли объявить перемирие? Ведь можно спорить и без оскорблений и унижений. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Может я и не права, что не одернула. Но знаешь, я прошла жестокую школу в сети. Научилась отбиваться сама, не ожидая и не прося помощи. Держу удар сама. Инет - очень жесток по сути. По большому счету, здесь нет мужчин и женщин. Есть пользователи. Обезличенные ники. Тем более, что мы на политическом форуме. И все еще жестче. Мужчинами и женщинами мы становимся в личных темах. А Кузя и там на меня и на САИ кидался. Я вот думаю - а не пора ли объявить перемирие? Ведь можно спорить и без оскорблений и унижений. Да - да, и на меня бросается, так страшно :huh: , правда всё больше бздит при этом... ну..., ну газы мучают человягу... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Я вот думаю - а не пора ли объявить перемирие? Ведь можно спорить и без оскорблений и унижений. Не думаю, що це можливо - для декого це єдиний сенс перебування на форумі - когось принизити. Хоча я можу і без того. В крайньому випадку можна пі-пі написати :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Да - да, и на меня бросается, так страшно :huh: , правда всё больше бздит при этом... ну..., ну газы мучают человягу... :rolleyes: Шкатулка, як там тили-вили? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Тут Ори ни при чем, эт я сморозил..., так бывает иногда... каюсь. :unsure: Ну ти ж пожартував - а коли хтось з контексту вирвав, та ще й не додивився - ти ж йому не доХтур :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Не думаю, що це можливо - для декого це єдиний сенс перебування на форумі - когось принизити. Хоча я можу і без того. В крайньому випадку можна пі-пі написати :rolleyes: А я наверное уже просто устала. От политики. От ругни. Ведь ничего наши разговоры не меняют. Не знаю, как на УП, но на других политфорумах тоже наблюдается спад активности. И выборы не особо расколыхали. Даже ДД притих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 А я наверное уже просто устала. От политики. От ругни. Ведь ничего наши разговоры не меняют. Не знаю, как на УП, но на других политфорумах тоже наблюдается спад активности. И выборы не особо расколыхали. Даже ДД притих. + Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Блін, написала великий гарний комент - і кудись зник. З тим експлоером навіть не знаю де шукати. Морль - не пиши великих коментів. А якщо написала - продублюй його десь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 По большому счету, здесь нет мужчин и женщин. Есть пользователи. Обезличенные ники. Тем более, что мы на политическом форуме. И все еще жестче. Мужчинами и женщинами мы становимся в личных темах. Кать, якщо так, тоді чому методи і образи такі гендерні? Мо тому, що за ніками - живі люди, яким важко зовсім абстрагуватися від свого єства? Тоді нащо придурюватися, що ми безполі ніки- якщо так не є? Погоджуюся з одним - політика жорстка справа - тут самою лише толерантністю нічого не доведеш і ображатися також - смішно. Але має бути планка, бо тоді ніякі ми не жінки і чоловіки в особистих темах - а звичайна худоба без почуттів Юлька привіт - з чим прийшла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Кать, якщо так, тоді чому методи і образи такі гендерні? Мо тому, що за ніками - живі люди, яким важко зовсім абстрагуватися від свого єства? Тоді нащо придурюватися, що ми безполі ніки- якщо так не є? Погоджуюся з одним - політика жорстка справа - тут самою лише толерантністю нічого не доведеш і ображатися також - смішно. Але має бути планка, бо тоді ніякі ми не жінки і чоловіки в особистих темах - а звичайна худоба без почуттів Юлька привіт - з чим прийшла? слава ису да так..глянуть. ничего ли не изменилось.. Помнишь кинуху "Пролетая над гнездом кукушки" ? Чё т напоминает очень.. Ну еще погодю.. Мож повзрослеете. херово рулишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Шкатулка, як там тили-вили? :lol: Надо у Корина спросить - он к ним ближе. Наверно летают, но так - низко низко, как крокодайлы из анекдота. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 слава ису да так..глянуть. ничего ли не изменилось.. Помнишь кинуху "Пролетая над гнездом кукушки" ? Чё т напоминает очень.. Ну еще погодю.. Мож повзрослеете. херово рулишь. Я і не рулю. А кіно про псіхів? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Надо у Корина спросить - он к ним ближе. Наверно летают, но так - низко низко, как крокодайлы из анекдота. Тю на тебе, я думала ти про інше...а мож це я щось сплутала. Зара гляну як там у фільмі. Да, там було шпілі-вілі ))) Короче - забудь. Думай краще, як всі - про качку з яблуками (гидота небось - ніколи не їла і чомусь навіть не хочеться попробувати) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Ех...а ти такой холодний, как айсбєрг в окєа-анє, и всє твои пєча-али............ Пішла спати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Думай краще, як всі - про качку з яблуками (гидота небось - ніколи не їла і чомусь навіть не хочеться попробувати)Капец. Эт у тебя здорово получилось - таки достала до святого.Врешь, зараза, но все равно цепляет.... когда мне первый раз предложили это блюдо... у меня в сам деле была такая же реакция. Зато теперь... я и раньше знал, зачем выращивают кур - для яиц, а мясных - для пропитания. Я даже догадывался, зачем выращивают гусей - для холодца... хотя и не любитель... Зато теперь я точно знаю - зачем выращивать уток. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Кать, якщо так, тоді чому методи і образи такі гендерні? Мо тому, що за ніками - живі люди, яким важко зовсім абстрагуватися від свого єства? А от этого некоторые никак не избавятся. Знаешь, почему многие ненавидят Тимошенко? Потому что она ЖЕНЩИНА!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Думай краще, як всі - про качку з яблуками (гидота небось - ніколи не їла і чомусь навіть не хочеться попробувати) Редкостная гадость!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Редкостная гадость!!!!!! а ты пробовала? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Капец. Эт у тебя здорово получилось - таки достала до святого. Врешь, зараза, но все равно цепляет.... Майже поезія...качці з яблуками... Тобі до Юльки - це в неї любов і фетиш взаємопов"язані. А я людина проста: згадую коханих людей, а не страви ( міста, пісні), які мене з ними пов"язали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Редкостная гадость!!!!!! +++++ Аналогічно з чорносливом, помаранчами, медом і рештою фігньою, яка має солодкий присмак. Нєфік псувати смак м"яса різними інтєлєгєнтними заморочками!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 а ты пробовала? пробовала.... лучше поросенок с гречкой :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 +++++ Аналогічно з чорносливом, помаранчами, медом і рештою фігньою, яка має солодкий присмак. Нєфік псувати смак м"яса різними інтєлєгєнтними заморочками!!!! Вот тут полностью с тобой соглашусь!!!!! Мясо отдельно - яблоки отдельно! А тог какая-то шарлотка с утки получается ФЕЕЕЕЕЕ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 пробовала.... лучше поросенок с гречкой :P Да разве ж так можно?...не... нет у тебя настоящего вкуса...ну сама посуди - поросенок с гречкой... - мрак, обжираловка со свиным жиром... бр-р-р... другое дело - молочный поросенок, приготовленный правильно с чуть хрустящей корочкой и специями.... и не упоминать никакой гречки!... гречка хороша в печи.... но это совсем другая история.... И все равно никакой поросенок с уткой тягаться не в состоянии - и по цене, доступности, затратам и времени приготовления..... Утка с яблоками по вкусу, простоте, доступности в приготовлении - ее практически невозможно испортить - одно из самых гениальных изобретений человечества. Ей нет равных блюд в своем классе - с учетом, что ближайший конкурент - шашлык - не пересекается с ней во времени и пространстве... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Аналогічно з чорносливом, помаранчами, медом і рештою фігньою, яка має солодкий присмак. Нєфік псувати смак м"яса різними інтєлєгєнтними заморочками!!!! С медом - нет. с остальным... некоторые извращенцы делают... и неплохо в общем... но я бы не стал портить классику. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Вот тут полностью с тобой соглашусь!!!!! Мясо отдельно - яблоки отдельно! А тог какая-то шарлотка с утки получается ФЕЕЕЕЕЕ!!!! Некоторые умудряются кидать куски утки с кусками яблок и тушить - так еще проще.... но не для нас, гурманов.А вот оставшийся коктейль с утиного жира и яблочного сока можно использовать для следующей порции яблок... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Да разве ж так можно?...не... нет у тебя настоящего вкуса... ну сама посуди - поросенок с гречкой... - мрак, обжираловка со свиным жиром... бр-р-р... другое дело - молочный поросенок, приготовленный правильно с чуть хрустящей корочкой и специями.... и не упоминать никакой гречки!... гречка хороша в печи.... но это совсем другая история.... И все равно никакой поросенок с уткой тягаться не в состоянии - и по цене, доступности, затратам и времени приготовления..... Утка с яблоками по вкусу, простоте, доступности в приготовлении - ее практически невозможно испортить - одно из самых гениальных изобретений человечества. Ей нет равных блюд в своем классе - с учетом, что ближайший конкурент - шашлык - не пересекается с ней во времени и пространстве... Знаешь,я вообще очень даже неплохо готовлю. Речь как раз идет о молочных поросят. Там жира практически нет. Естественно готовились они тогда, когда за 35 руб можно было парочку таких купить. На Новый год это у меня обычно шло коронным блюдом. И еще щука фаршированная. Иногда готовила поросенка и без гречки. Когда времени в начинкой возиться не было. -------- Что-то мы с Бандеры на еду перешли.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Майже поезія...качці з яблуками... Тобі до Юльки - це в неї любов і фетиш взаємопов"язані. А я людина проста: згадую коханих людей, а не страви ( міста, пісні), які мене з ними пов"язали. .....Я никогда не понимал отношения Вульфа к еде и, возможно, никогда не пойму. Конечно, это его сугубо личное дело. Если Фриц приносит блюдо жареных голубей и один из них чуть-чуть жирнее других или лучше подрумянился, Вульф берет его себе. Если запас дикого тимьянового меда из Греции истощается, мне дают понять, что для оладий вполне годится обыкновенный. И так далее. Однако если я задерживаюсь по делам в городе и не поспеваю к обеду или ужину, Вульф всерьез беспокоится, считая, что я могу испортить аппетит каким-нибудь сэндвичем, съеденным на скорую руку в закусочной, или, что еще хуже, загубить себе желудок! Если он сочтет посетителя голодным, даже того, кого собирается разнести вдребезги, он велит Фрицу принести поднос, и отнюдь не с остатками от вчерашнего обеда. Перерыв в принятии пищи для него исключен начисто. Раз уж он уселся в свое кресло, то встанет из-за стола, только съев последний кусочек сыра или покончив с десертом. Он пытался во что бы то ни стало распространить это правило и на меня и, в конце концов, добился бы своего, если бы я хоть раз поддался. Меня давно интересует один вопрос: он не любит обращаться ко мне во время еды, потому что при этом вынужден отрываться от еды сам, или все-таки не хочет отрывать от еды меня?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Из всех классиков детектива не воспринимаю только Стаута с его Ниро Вульфом. Остальных могу перечитывать. Он был прочитан ОДИН раз... и теперь пылится на полке... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 ..... Меня давно интересует один вопрос: он не любит обращаться ко мне во время еды, потому что при этом вынужден отрываться от еды сам, или все-таки не хочет отрывать от еды меня?.. Це поезія... віртуал... А це Проза Життя Злягання... презерватив... бізнес...20-ть тисяч... http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=123205 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Из всех классиков детектива не воспринимаю только Стаута с его Ниро Вульфом. Остальных могу перечитывать. Он был прочитан ОДИН раз... и теперь пылится на полке... А я взагалі цього не читала - дивно, чомусь цей автор пройшов повз мою увагу в часи захоплення детективами. Мо зараз спробувати? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.