Гість korin Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Все, Кор, я на місці - можеш злазити з броньовичка. САИ знову на тумбочці заснув? Королева... все у ваших ног. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Королева... все у ваших ног. Ех ти, я вже давно не королева - хіба тобі про це ніхто не доповів? :o Місце вакантне. ________ Треба подумати про якийсь дурнуватий шарф. Довгий предовгий. З лаоського шовку чи з волейбольної сітки. Щоб, якщо все провалиться, ефектно на ньому повіситися. Екшн понад усе (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 ЦитатаСАИ Гости были, водку пили. Устал... Оріана Яке "устал" - мене підміни - я на хрестини їду!!! Все, Кор, я на місці - можеш злазити з броньовичка. САИ знову на тумбочці заснув? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Похоже рабинович своё гнусное дело на форуме всё таки совершил - заразил некоторых бациллами шизофренической паранойи. Так, открываю курс психологической реабилитации. Всех, кому что-то кажется, или, что ещё хуже, уже видится прошу в эту тему. Лечить будем. Краткий перечень видений: 1. Если вам кажется, что на форуме работает законспирированная свора (любая), ПРОШУ. (собеседование) 2. Если вам кажется, что Бандера - герой мирового уровня - ПРОШУ. (собеседование) 3. Если вам кажется, что товарищ Сталин не дотягивает до героя мирового уровня - ПРОШУ. (собеседование) 4. Если вам кажется, что галичане, это украинцы - ПРОШУ. (собеседование с показом мультфильма "Маугли") 5. Если вам нравится Валерия Ильинична Новодворская - ПРОШУ СРОЧНО! (сексотерапия - ночь с Новодворской) 6. Если вам кажется, что сало, это некошерный продукт - ПРОШУ (лечение платное) 7. Если вам кажется, что САИ плохой человек - ПРОШУ (лечение электрошокером и касторкой, платное) Для закрепления результатов каждому пациенту будет проведена восьмичасовая лекция о бетоне. Содокладчики - отчим и рабинович. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Папрашу имя этой ЖАБЫ в культурном обществе, которым является наш форум, НЕ УПОМИНАТЬ!! Тобі всі хто думає не так як ти огидні плазуни, це тому що в тебе дах поїхав від пересмикаючої любові перед кривавими диктаторами ти кишеньковими партіями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Сепия ты гонишь и провокации тут сеешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Так, открываю курс психологической реабилитации. Всех, кому что-то кажется, или, что ещё хуже, уже видится прошу в эту тему. Лечить будем. А кепочка і надувна колода - в кущиках - до кращих часів? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Та-а-ак... все уже на смене? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Сепия ты гонишь и провокации тут сеешь Сашко, не переживай, я вже з нею ПОГОВОРИЛА - вона більше не буде. І не наїжджай більше ні на кого - тут усі хороші - просто бавляться у "войнушки". Просто пиши про ХОРОШЕ. а погане ЗАБУДЬ!!! Добре? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Та-а-ак... все уже на смене? Ти на прийом прийшов записатися? То я перша - у ВСІХ чергах - за мною НЕ ЗАЙМАТИ!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Тобі всі хто думає не так як ти огидні плазуни, це тому що в тебе дах поїхав від пересмикаючої любові перед кривавими диктаторами ти кишеньковими партіями. Після того, як я перестала бути Королевою - ти що ж, зі мною більше не розмовляєш?!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Сашко, не переживай, я вже з нею ПОГОВОРИЛА - вона більше не буде. І не наїжджай більше ні на кого - тут усі хороші - просто бавляться у "войнушки". Просто пиши про ХОРОШЕ. а погане ЗАБУДЬ!!! Добре? Смеяться можно? :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Після того, як я перестала бути Королевою - ти що ж, зі мною більше не розмовляєш?!!!! Для мене ти, Королева завжди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Смеяться можно? :lol: :lol: :lol: Нужно!!! Бажано - голосно, щоб пересміяти Шкатулку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Що це ви тут - у войнушки бавитеся? Я там тобі запитання давала - про Валента - ти відповів? Не знаю, не впевнений. Або він, або той кого ми обговорювали, пропавший. Хтось свій, рідний. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Смеяться можно? :lol: :lol: :lol:Сепия время тратить на меня никто не заставлял. То что произошло в 2008 м было по не знанию. Кто надо из КНУ Меня понял Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Для мене ти, Королева завжди. Не пали мене!!!! :lol: Перекрути сторінку - там тобі запитання, бо мене, як би сказати...совість мучить: получається я того дохтура своєю невідповідністю ідеалу з форуму вижила. Хочу бодай чимось заспокоїти своє сумління, яке дуже шкрябається і лоскоче...десь там...всередині :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Не знаю, не впевнений. Або він, або той кого ми обговорювали, пропавший. Хтось свій, рідний. :lol: Він з УПФ - це точно. Він це сказав, А ще сказав, що "що мав честь зі мною говорити" :rolleyes: А хто він такий? висловив пред"яву: чому я з ним не привіталася, якщо знала, що це він. А я хіба знала...якщо б знала, то залізла б на той націоналістичний, відновила пам"ять - тоді , можливо, було б все інакше. а так...звинуватив у всіх смертних гріхах і гордо удалився - а ти тепер живи з тим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Тобі всі хто думає не так як ти огидні плазуни, це тому що в тебе дах поїхав від пересмикаючої любові перед кривавими диктаторами ти кишеньковими партіями. Вот и первый пациент. На что жалуетесь, уважаемый? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 А кепочка і надувна колода - в кущиках - до кращих часів? Простите, мадам. Ваша очередь ещё не подошла, занимайте очередь за товарищем Кузей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Нужно!!! Бажано - голосно, щоб пересміяти Шкатулку. Если честно, то я тут уже несколько дней угораю. Глядя на шпионские страсти. Даже писать перестала. Правда. и некогда особо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Він з УПФ - це точно. Він це сказав, А ще сказав, що "що мав честь зі мною говорити" :rolleyes: А хто він такий? висловив пред"яву: чому я з ним не привіталася, якщо знала, що це він. А я хіба знала...якщо б знала, то залізла б на той націоналістичний, відновила пам"ять - тоді , можливо, було б все інакше. а так...звинуватив у всіх смертних гріхах і гордо удалився - а ти тепер живи з тим. В простих людей (підданих :lol: ), прості помилки, в намісників бога, королівські. :lol: . Рідке явище, Королева з совістю. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Та-а-ак... все уже на смене?Вижу... иванов, петров, сидоров... - есть...А где этот, пытающийся стать алканом? в очередной попытке застрял? а вчера, в отсутствии некоторых, ох и активный был, прямо рог изобилия, фонтан юмора и производительности. Что ж - отсутсвующих соратников нужно перекрывать... Напахался бедняга - мабуть отдыхает щэ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Сепия ты гонишь и провокации тут сеешь Третьим будешь. Записан на вторник с 10-00. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Для мене ти, Королева завжди. Установление дополнительного диагноза платное. Прошу явиться к 12-00 завтра с анализами мочи и кала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Третьим будешь. Записан на вторник с 10-00.Сепии мозги вправь. Ибо она какую то Жиленко Иру все вспоминает. я с 2008 про судьбу жиленко не знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Не пали мене!!!! :lol: Перекрути сторінку - там тобі запитання, бо мене, як би сказати...совість мучить: получається я того дохтура своєю невідповідністю ідеалу з форуму вижила. Хочу бодай чимось заспокоїти своє сумління, яке дуже шкрябається і лоскоче...десь там...всередині :rolleyes: Так, срочно вернуть дохтура на форум. При невыполнении задания расстрел на месте без права реабилитации. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 В простих людей (підданих :lol: ), прості помилки, в намісників бога, королівські. :lol: . Рідке явище, Королева з совістю. :lol: В процессе лечения прошу напомнить, что вашим основным половым признаком является язык. Проведём корректировку курса. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Вижу... иванов, петров, сидоров... - есть... А где этот, пытающийся стать алканом? в очередной попытке застрял? а вчера, в отсутствии некоторых, ох и активный был, прямо рог изобилия, фонтан юмора и производительности. Что ж - отсутсвующих соратников нужно перекрывать... Напахался бедняга - мабуть отдыхает щэ... ТоварищЪ шкатулыч, заходите в кабинет. Пришла разнарядка принять вас вне очереди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2012 Сепии мозги вправь. Ибо она какую то Жиленко Иру все вспоминает. я с 2008 про судьбу жиленко не знаю Посмотри на ладонь. Видишь, там номер 2. Саня, на первое место в очереди даже не надейся, его Кузя застолбил в надежде на скидку. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.