Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 It's me, my dear. not believe (с) :P :P :P Не боишься, что понравишься кому-либо другому? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 not believe (с) :P :P :P Не боишься, что понравишься кому-либо другому? ;) Ух ты, не подумал... ничего, если и потеряю невинность так только виртуально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Ух ты, не подумал... ничего, если и потеряю невинность так только виртуально. Растащат твою фотку по всему инету. Им то удовольствие. А тебе какая польза? ;) Ни морального, ни материального, ни телесного :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Растащат твою фотку по всему инету. Им то удовольствие. А тебе какая польза? ;) Ни морального, ни материального, ни телесного :lol: :lol: :lol: Да ради бога - подобных там много... откуда она. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Да ради бога - подобных там много... откуда она. Ты сайт для извращенцев содержишь? :o :o :o ------------- Я спать. Выходной у меня один. А работы дома валом. Ушла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Ты сайт для извращенцев содержишь? :o :o :o ------------- Я спать. Выходной у меня один. А работы дома валом. Ушла Гуд бай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Бандера достойныйкому как - одним пряник в зубы,другим нож :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 ты не шариш Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 ты не шаришАссонік- досить шарить в білизні пані Орії. Пройдіть на відповідні сайти , друже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Ассонік- досить щарить в білизні пані Орії. Пройдіть на відповідні сайти , друже. Не трогай ее это великий человек Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Детский сад. Ясельная группа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Не трогай ее это великий человекТа хто б сумнівався, тільки не я! Все рівно , вам треба скинути напругу!. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Та хто б сумнівався, тільки не я! Все рівно , вам треба скинути напругу!. петросян добуя я смотрю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Ассонік- досить шарить в білизні пані Орії. Пройдіть на відповідні сайти , друже. Де він щось писав про білизну?!!! - може це тобі піти на той самий сайт - чого ти його посилаєш? Ну це ж треба, яке лайно!!! Вже в чужій білизні порпається!!! Завтра полізе в ліжко. Хто скаже, як ВІД ТАКОГО СХОВАТИСЯ? Не знаю як кому, але цей негідник нагадує мені того слинявого священика з "Собору". Блін, як набрид. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Де він щось писав про білизну?!!! - може це тобі піти на той самий сайт - чого ти його посилаєш? Ну це ж треба, яке лайно!!! Вже в чужій білизні порпається!!! Завтра полізе в ліжко. Хто скаже, як ВІД ТАКОГО СХОВАТИСЯ? Не знаю як кому, але цей негідник нагадує мені того слинявого священика з "Собору". Блін, як набрид. От до біса вередлива та пихата пані. Я ж відписував до ПАНА, а не до вельможної пані. :blink: Розігнали всіх по сайтам, кому ж тепер і писати??? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 От до біса вередлива та пихата пані. Я ж відписував до ПАНА, а не до вельможної пані. :blink: Розігнали всіх по сайтам, кому ж тепер і писати??? :blink: Слухай, якщо ти не зрозумів, що я написала в попередньому пості - я тобі ще раз повторю - ти негідник, який порпається в чужій білизні, у МОЇЙ білизні, а не ТОГО пана. Я тебе прошу, полишити мене у спокої, не зачіпати жодним словом того, що не стосується політики. Скільки мені ще просити? Тоді я УКЛІННО прошу - відстань!!!! Не виводь мене з себе, бо тоді це буде твій гріх. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Слухай, якщо ти не зрозумів, що я написала в попередньому пості - я тобі ще раз повторю - ти негідник, який порпається в чужій білизні, у МОЇЙ білизні, а не ТОГО пана. Я тебе прошу, полишити мене у спокої, не зачіпати жодним словом того, що не стосується політики. Скільки мені ще просити? Тоді я УКЛІННО прошу - відстань!!!! Не виводь мене з себе, бо тоді це буде твій гріх. Ваш гріх в тому , що ви ЖОДНОГО ! не назвали по доброму - одні лиш негідники. І цим завдали моєму народу більше ран, чим всі його вороги разом взяті. Який же мій гріх- я тільки про це вам і підказував. Якщо ви не можете рішити моральних справ , то й поготів - політичних. В мене душа, досить чиста . щоб про це з вами, говорити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 В мене душа, досить чиста . щоб про це з вами, говорити. Гординя - великий гріх. А ще гріх людину на негідний вчинок штовхати. Я вас мільйон разів просила: залиште мене в спокої з вашими характеристиками - я не на дивані у психолога, я на політичному сайті, а політика - всім відомо - брудна справа. Що ви чистенький тут робите? Нас брудних критикуєте? То ми і самі про свою нечистоту знаємо: важко прибирати в білих рукавичках і не забруднити їх. Все, більше відповідати вам не буду, але знайте, якщо зірвуся - то буде ваш гріх. Амінь! До речі, Наташа з УПФ - це я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 Гординя - великий гріх. А ще гріх людину на негідний вчинок штовхати. Я вас мільйон разів просила: залиште мене в спокої з вашими характеристиками - я не на дивані у психолога, я на політичному сайті, а політика - всім відомо - брудна справа. Що ви чистенький тут робите? Нас брудних критикуєте? То ми і самі про свою нечистоту знаємо: важко прибирати в білих рукавичках і не забруднити їх. Все, більше відповідати вам не буду, але знайте, якщо зірвуся - то буде ваш гріх. Амінь! До речі, Наташа з УПФ - це я. :blink: Наталю, сонечко, що з тобою зробили!!!!Ти ж була там ВЗІРЦЕМ жіночості , і я мав за честь з тобою говорити!!! :blink: Політика - брудна справа для брудних людей....,а добра для добрих. А тепер ти не краще Влада з Рабиновичем. Одумайся серденько, бо в тебе ж - діти. Ніяк не можна жінці отак злопихати, бо все погане вернеться до хати. На цьому сайті я довго не буду, і зайшов , бо тут матюччя гнули майже з гору.Якщо ти знала , хто я , чому не сказала. Невже тебе так гординя здолала, що не можна було поздоровкатись. :huh: Згадать добрим словом. Невже з таким багажем, можна построїти країну?! Так ми ще будем літ зо двісті- нюхать кокаїну! Гордині не маю, просто серце заболіло ,тому й слова наболілі. Ну та з Богом. Як знаєш. Дорога людино. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 ПНХ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 ПНХСпасибо. И тебе всего наилучшего... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 8 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 вересня, 2012 не тролль Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 :blink: Наталю, сонечко, що з тобою зробили!!!!Ти ж була там ВЗІРЦЕМ жіночості , і я мав за честь з тобою говорити!!! :blink: Політика - брудна справа для брудних людей....,а добра для добрих. А тепер ти не краще Влада з Рабиновичем. Одумайся серденько, бо в тебе ж - діти. Ніяк не можна жінці отак злопихати, бо все погане вернеться до хати. На цьому сайті я довго не буду, і зайшов , бо тут матюччя гнули майже з гору.Якщо ти знала , хто я , чому не сказала. Невже тебе так гординя здолала, що не можна було поздоровкатись. :huh: Згадать добрим словом. Невже з таким багажем, можна построїти країну?! Так ми ще будем літ зо двісті- нюхать кокаїну! Гордині не маю, просто серце заболіло ,тому й слова наболілі. Ну та з Богом. Як знаєш. Дорога людино.ты же хотел свободы... в1991-м... - тогда - почему?Например, почему бы тебе такому правильному и соплявому не открыть тему и выложить свои слезливые представления о совести? Вопросов - хватит. Скажем, почему - бизнесмены, бандюки, депутаты... в общем, все успешные в этой стране - судя по телевизору и литературе, никогда не рассчитывают и не рассчитываются этим понятием? Почему обобранные, нищие и безнадежные этой страны - когда безнаказанно, т.е. им за это ничего не будет - всегда апеллируют к этому понятию? И почему те же нищие рабы этой страны - когда говорят с хазявами, начальниками и бандюками в глаза - всегда готовы мать родную продать за 30 серебренников? и т.д. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 :blink: Наталю, сонечко, що з тобою зробили!!!!Ти ж була там ВЗІРЦЕМ жіночості , і я мав за честь з тобою говорити!!! :blink: Політика - брудна справа для брудних людей....,а добра для добрих. А тепер ти не краще Влада з Рабиновичем. Одумайся серденько, бо в тебе ж - діти. Ніяк не можна жінці отак злопихати, бо все погане вернеться до хати. На цьому сайті я довго не буду, і зайшов , бо тут матюччя гнули майже з гору.Якщо ти знала , хто я , чому не сказала. Невже тебе так гординя здолала, що не можна було поздоровкатись. :huh: Згадать добрим словом. Невже з таким багажем, можна построїти країну?! Так ми ще будем літ зо двісті- нюхать кокаїну! Гордині не маю, просто серце заболіло ,тому й слова наболілі. Ну та з Богом. Як знаєш. Дорога людино. Я і досі взірець жіночності для...ДРУЗІВ і навіть ворогів - для тих, хто вміє бачити, а не лише повчати. Вам, пане, гординя засліпила світ - доказів я навела дуже багато. Ось ще: На цьому сайті я довго не буду, і зайшов , бо тут матюччя гнули майже з гору. Деві-Марія-Христос - месія, який прийшов визволити нас від нечистоти... А тепер ти не краще Влада з Рабиновичем. так, я не краща - я просто ІНША. А ви кращий від них? З.І. коли я хотіла зрозуміти одну людину, її вчинки - я перечитала всі його пости від початку до кінця. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 ЗаУмчику скажи: коли ти припустив, що Дохтур - це Валент - цей пан спростував це - чи я щось не правильно зрозуміла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 З.І. коли я хотіла зрозуміти - я перечитала всі його пости від початку до кінця.залякувати не потрібно - это методы СБУ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 залякувати не потрібно - это методы СБУ. Не тільки СБУ, а жінок також - ти хіба не знав? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 Не тільки СБУ, а жінок також - ти хіба не знав?СБУ, КГБ, женщины... куды крестьянину податься?................... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 9 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2012 СБУ, КГБ, женщины... куды крестьянину податься?................... Водку будешь? Заходи... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.