Перейти до змісту
Український політичний форум

Бандера-это герой украинского народа

Гість v zakone

Рекомендовані повідомлення

Не знаю - що таке просто борщ - щі, чи що? Буряк, капуста і м"ясо? :o

Я тоже не знаю. Видел, что есть вода... мясо очень желательно...... буряк-да, капуста... кажись есть... паста томатная насколько я знаю, может быть, когда ничего другого нет...

Однажды... давно... сам хотел приготовить... вродь и по рецепту... и старался... получилось, налил в тарелку... - цвет лужи после дождя... и плавают бледные бурячины...то потонет, то всплывет... Я его испугался и вылил...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,9 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Фасоля вариться окремо і додається до борщу в останню хвинину.

Это как кому нравится- но я за то, чтобы всё вместе.

Посилання на коментар

Я тоже не знаю. Видел, что есть вода... мясо очень желательно...... буряк-да, капуста... кажись есть... паста томатная насколько я знаю, может быть, когда ничего другого нет...

Однажды... давно... сам хотел приготовить... вродь и по рецепту... и старался... получилось, налил в тарелку... - цвет лужи после дождя... и плавают бледные бурячины...то потонет, то всплывет... Я его испугался и вылил...

Вот, вот она истина!

Почему я стряпню ненавижу!

Делаешь делаешь, как надо, а получаются - помои и никто это жрать не хочет, приходится самому.

Посилання на коментар

Не знаю.... только суп фасолевый - это вещь... а борщ должен быть без излишеств, вкус - только на мастерстве.

Суп фасолевый - совсем ДРУГОЕ блюдо.

Я еще очень люблю красный лобио

Посилання на коментар

Ты только представь себе - есть фасоль со сметаной....

Ти вгадав - це польська страва - тушена велика біла фасоля на сметані.

Це в Росії варять бліденькі жиденькі борщики - тому їх і називають "щі" - асоціація з водичкою, яку можна тягнути через зуби.

Українські борщі - наваристі, поживні - вони і за перше, і за друге - наївся і цілий день працюєш.

Посилання на коментар

Фасоля вариться окремо і додається до борщу в останню хвинину.

Я фасоль начинаю варить с мясом. Когда мясо готово, вытаскиваю И дщальше варю все остальное.

Мясо добавляю в уже готовый борщ. Отделив от кости и разделив на волокна практически.

Посилання на коментар

Вот, вот она истина!

Почему я стряпню ненавижу!

Делаешь делаешь, как надо, а получаются - помои и никто это жрать не хочет, приходится самому.

Фпанцузу у нас дуже сподобався борщ. Щоб зварити у себе - він накупив борщових заправок - потім питався через скайп - чому в нього не вийшло так само смачно. Коли йому почали пояснювати як зварити справжній борщ - француз заявив, що це дуже складно і дав собі спокій.

Посилання на коментар

Я фасоль начинаю варить с мясом. Когда мясо готово, вытаскиваю И дщальше варю все остальное.

Мясо добавляю в уже готовый борщ. Отделив от кости и разделив на волокна практически.

Я спочатку варю кістку, потім добавляю картоплю.

Окремо варю фасолю, буряк і тушкую цибулю з морквою.

Коли картопля зварена - кладу фасолю, порізаний буряк, цибулю моркву, солю, добавляю томатний сік, заправляю сметаною і тоді вже даю трішки цукру. Це все ще кілька хвилин це все МЛІЄ на плиті - кладу зелень і закриваю кришкою.

м"ясо з кістки також в процесі оббираю.

Цей борщ дуже поживний і йде, як основна става - після нього вже нічого не хочеться.

Але є ще рідкі борщики - коли до них дають налисники, картопляники або вареники.

У нас борщі більше тяготіють до польської кухні.

Посилання на коментар

Корин, ты окрошку любишь?

Посилання на коментар

Цитата(korin @ 30.9.2012, 15:41) ИзображениеЕе вообще не должно быть, фасоль кидают, когда нет мяса, тогда это оправданно.

... и борщ со сметаной

Та що там - водички, заправленої соком з квашеного бурячка, попий :lol:

Кажись Корин (относительно борща) попадает в красную категорию

Даже обыкновенный укр.борщ бывает такой, что пальчики оближешь, а бывает..., как только они его едят(?) и очень многие притом, всю жизнь, не догадываясь об истинном его вкусе.

Посилання на коментар

Корин, ты окрошку любишь?

Фі!!!

А черешневий суп?

В Криму один чудак наприкінці серпня продавав черешню по...70грн. (!!!!) Остатки мені відпускав по 50-ть :lol:

Посилання на коментар

Ти вгадав - це польська страва - тушена велика біла фасоля на сметані.

Це в Росії варять бліденькі жиденькі борщики - тому їх і називають "щі" - асоціація з водичкою, яку можна тягнути через зуби.

Українські борщі - наваристі, поживні - вони і за перше, і за друге - наївся і цілий день працюєш.

Да, правильно, это и есть украинский борщ - точнее не скажешь.

Все твои высказывания мне наиболее приемлимы и понятны.

Посилання на коментар

Цитата(korin @ 30.9.2012, 15:41) ИзображениеЕе вообще не должно быть, фасоль кидают, когда нет мяса, тогда это оправданно.

... и борщ со сметаной

Кажись Корин (относительно борща) попадает в красную категорию

Взагалі-то по класиці жанру зараз повинна заявитися Юлька і розповісти як правильно вариться борщ. Саме невміння зварити справжній борщ - вона втикнула галичанам як докір. І тут ми дізнаємося, яким є справжній борщ, про який говорить Корін - бо вони обоє одного поля ягода - з тих, які добре знають, як має бути насправді.

Посилання на коментар

Цей борщ дуже поживний і йде, як основна става - після нього вже нічого не хочеться.

Это так... если еще учесть обязательный чеснок...., и это единственное, что мне в нем не нравится.
Посилання на коментар

Не-а.

Слава те Господи!!!!!!

Посилання на коментар

и мамалыгу не очень...

А ти її їв? Щоб на вогні, в горах, заправлену шкварками?

А черешневий суп - це смакота, тільки я його варити не вмію - колись в дитинстві в селі тітка варила - як не знаю. Повторити поки не получилося - мо тому, що черешні з базару, а не з дерева.

Посилання на коментар

Это так... если еще учесть обязательный чеснок...., и это единственное, что мне в нем не нравится.

Я не даю часнику, але добавляю солодкий перець - трішки, він у мене порізаний у морозильнику лежить.

Посилання на коментар

Взагалі-то по класиці жанру зараз повинна заявитися Юлька і розповісти як правильно вариться борщ. Саме невміння зварити справжній борщ - вона втикнула галичанам як докір. І тут ми дізнаємося, яким є справжній борщ, про який говорить Корін - бо вони обоє одного поля ягода - з тих, які добре знають, як має бути насправді.

:D Занятно написала.

Появится, так появится...

Если суммировать и просеять его вкусы ближе к русским, чтоли.

Посилання на коментар

Да, правильно, это и есть украинский борщ - точнее не скажешь.

Все твои высказывания мне наиболее приемлимы и понятны.

Ха, я смачно варю.

А ти, як я подивлюся - любитель поїсти :P

Посилання на коментар

:D Занятно написала.

Появится, так появится...

Если суммировать и просеять его вкусы ближе к русским, чтоли.

Та москалюга, що там казати... :lol:

Треба було з ним відразу про борщ поговорити - я б так довго не помилялася :(

Посилання на коментар

Ну это, как раз уж дело пристрастий - я предпочитаю вприкуску с цыбулиной. И не кусочки там какие-то, а пол-цыбули в руке и кусать, щоб трещало и в глаза заходило.

Посилання на коментар

Ха, я смачно варю.

А ти, як я подивлюся - любитель поїсти :P

Думаю, что всем такое нравиться, но по сути - не гурман. Всеядный. Главное чтобы полноценно и... достаточный объём. Как машине бензин.

У меня мать готовила - дай Бог каждой и жена тоже могЁт, хотя тот наш борщ не сразу получался, как у матери.

Посилання на коментар

Ну это, как раз уж дело пристрастий - я предпочитаю вприкуску с цыбулиной. И не кусочки там какие-то, а пол-цыбули в руке и кусать, щоб трещало и в глаза заходило.

Чеснок, добавленный в самом конце, минутки за три, придает дополнительный вкус.

А я сама їм борщ з цибулею. А без неї - що ж за борщ!

А син, то ще й з салом, мороженим. Невістка - в шоці. Та нічого з ним зробити не може :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Та москалюга, що там казати... :lol:

Треба було з ним відразу про борщ поговорити - я б так довго не помилялася :(

Ти думаєш, що я просто так запитала про окрошку?
Посилання на коментар

А ти її їв? Щоб на вогні, в горах, заправлену шкварками?

А черешневий суп - це смакота, тільки я його варити не вмію - колись в дитинстві в селі тітка варила - як не знаю. Повторити поки не получилося - мо тому, що черешні з базару, а не з дерева.

Ну, не ел... но видел в Кишиневе как другие едят...
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...