Перейти до змісту
Український політичний форум

Бандера-это герой украинского народа

Гість v zakone

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,9 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Королева... все у ваших ног.

Ех ти, я вже давно не королева - хіба тобі про це ніхто не доповів? :o

Місце вакантне.

________

Треба подумати про якийсь дурнуватий шарф. Довгий предовгий. З лаоського шовку чи з волейбольної сітки. Щоб, якщо все провалиться, ефектно на ньому повіситися. Екшн понад усе (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

ЦитатаСАИ

Гости были, водку пили. Устал...

Оріана

Яке "устал" - мене підміни - я на хрестини їду!!!

Все, Кор, я на місці - можеш злазити з броньовичка.

САИ знову на тумбочці заснув?

Посилання на коментар

Похоже рабинович своё гнусное дело на форуме всё таки совершил - заразил некоторых бациллами шизофренической паранойи. :(

Так, открываю курс психологической реабилитации. Всех, кому что-то кажется, или, что ещё хуже, уже видится прошу в эту тему. Лечить будем.

Краткий перечень видений:

1. Если вам кажется, что на форуме работает законспирированная свора (любая), ПРОШУ. (собеседование)

2. Если вам кажется, что Бандера - герой мирового уровня - ПРОШУ. (собеседование)

3. Если вам кажется, что товарищ Сталин не дотягивает до героя мирового уровня - ПРОШУ. (собеседование)

4. Если вам кажется, что галичане, это украинцы - ПРОШУ. (собеседование с показом мультфильма "Маугли")

5. Если вам нравится Валерия Ильинична Новодворская - ПРОШУ СРОЧНО! (сексотерапия - ночь с Новодворской)

6. Если вам кажется, что сало, это некошерный продукт - ПРОШУ (лечение платное)

7. Если вам кажется, что САИ плохой человек - ПРОШУ (лечение электрошокером и касторкой, платное)

Для закрепления результатов каждому пациенту будет проведена восьмичасовая лекция о бетоне. Содокладчики - отчим и рабинович.

Посилання на коментар

Папрашу имя этой ЖАБЫ в культурном обществе, которым является наш форум, НЕ УПОМИНАТЬ!!

Тобі всі хто думає не так як ти огидні плазуни, це тому що в тебе дах поїхав від пересмикаючої любові перед кривавими диктаторами ти кишеньковими партіями.
Посилання на коментар

Так, открываю курс психологической реабилитации. Всех, кому что-то кажется, или, что ещё хуже, уже видится прошу в эту тему. Лечить будем.

А кепочка і надувна колода - в кущиках - до кращих часів?

Посилання на коментар

Сепия ты гонишь и провокации тут сеешь

Сашко, не переживай, я вже з нею ПОГОВОРИЛА - вона більше не буде.

І не наїжджай більше ні на кого - тут усі хороші - просто бавляться у "войнушки".

Просто пиши про ХОРОШЕ. а погане ЗАБУДЬ!!! Добре?

Посилання на коментар

Та-а-ак... все уже на смене?

Ти на прийом прийшов записатися? То я перша - у ВСІХ чергах - за мною НЕ ЗАЙМАТИ!!!!!!

Посилання на коментар

Тобі всі хто думає не так як ти огидні плазуни, це тому що в тебе дах поїхав від пересмикаючої любові перед кривавими диктаторами ти кишеньковими партіями.

Після того, як я перестала бути Королевою - ти що ж, зі мною більше не розмовляєш?!!!!

Посилання на коментар

Сашко, не переживай, я вже з нею ПОГОВОРИЛА - вона більше не буде.

І не наїжджай більше ні на кого - тут усі хороші - просто бавляться у "войнушки".

Просто пиши про ХОРОШЕ. а погане ЗАБУДЬ!!! Добре?

Смеяться можно? :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Після того, як я перестала бути Королевою - ти що ж, зі мною більше не розмовляєш?!!!!

Для мене ти, Королева завжди.
Посилання на коментар

Що це ви тут - у войнушки бавитеся?

Я там тобі запитання давала - про Валента - ти відповів?

Не знаю, не впевнений. Або він, або той кого ми обговорювали, пропавший. Хтось свій, рідний. :lol:
Посилання на коментар

Смеяться можно? :lol: :lol: :lol:

Сепия время тратить на меня никто не заставлял. То что произошло в 2008 м было по не знанию. Кто надо из КНУ Меня понял
Посилання на коментар

Не пали мене!!!! :lol:

Перекрути сторінку - там тобі запитання, бо мене, як би сказати...совість мучить: получається я того дохтура своєю невідповідністю ідеалу з форуму вижила. Хочу бодай чимось заспокоїти своє сумління, яке дуже шкрябається і лоскоче...десь там...всередині :rolleyes:

Посилання на коментар

Не знаю, не впевнений. Або він, або той кого ми обговорювали, пропавший. Хтось свій, рідний. :lol:

Він з УПФ - це точно. Він це сказав, А ще сказав, що "що мав честь зі мною говорити" :rolleyes:

А хто він такий?

висловив пред"яву: чому я з ним не привіталася, якщо знала, що це він.

А я хіба знала...якщо б знала, то залізла б на той націоналістичний, відновила пам"ять - тоді , можливо, було б все інакше.

а так...звинуватив у всіх смертних гріхах і гордо удалився - а ти тепер живи з тим.

Посилання на коментар

Вот и первый пациент. На что жалуетесь, уважаемый?

Посилання на коментар

А кепочка і надувна колода - в кущиках - до кращих часів?

Простите, мадам. Ваша очередь ещё не подошла, занимайте очередь за товарищем Кузей.

Посилання на коментар

Нужно!!!

Бажано - голосно, щоб пересміяти Шкатулку.

Если честно, то я тут уже несколько дней угораю. Глядя на шпионские страсти.

Даже писать перестала. Правда. и некогда особо.

Посилання на коментар

Він з УПФ - це точно. Він це сказав, А ще сказав, що "що мав честь зі мною говорити" :rolleyes:

А хто він такий?

висловив пред"яву: чому я з ним не привіталася, якщо знала, що це він.

А я хіба знала...якщо б знала, то залізла б на той націоналістичний, відновила пам"ять - тоді , можливо, було б все інакше.

а так...звинуватив у всіх смертних гріхах і гордо удалився - а ти тепер живи з тим.

В простих людей (підданих :lol: ), прості помилки, в намісників бога, королівські. :lol: . Рідке явище, Королева з совістю. :lol:
Посилання на коментар

Та-а-ак... все уже на смене?

Вижу... иванов, петров, сидоров... - есть...

А где этот, пытающийся стать алканом? в очередной попытке застрял? а вчера, в отсутствии некоторых, ох и активный был, прямо рог изобилия, фонтан юмора и производительности. Что ж - отсутсвующих соратников нужно перекрывать...

Напахался бедняга - мабуть отдыхает щэ...

Посилання на коментар

Установление дополнительного диагноза платное. Прошу явиться к 12-00 завтра с анализами мочи и кала.

Посилання на коментар

Третьим будешь. Записан на вторник с 10-00.

Сепии мозги вправь. Ибо она какую то Жиленко Иру все вспоминает. я с 2008 про судьбу жиленко не знаю
Посилання на коментар

Не пали мене!!!! :lol:

Перекрути сторінку - там тобі запитання, бо мене, як би сказати...совість мучить: получається я того дохтура своєю невідповідністю ідеалу з форуму вижила. Хочу бодай чимось заспокоїти своє сумління, яке дуже шкрябається і лоскоче...десь там...всередині :rolleyes:

Так, срочно вернуть дохтура на форум. При невыполнении задания расстрел на месте без права реабилитации.

Посилання на коментар

В простих людей (підданих :lol: ), прості помилки, в намісників бога, королівські. :lol: . Рідке явище, Королева з совістю. :lol:

В процессе лечения прошу напомнить, что вашим основным половым признаком является язык. Проведём корректировку курса. :lol:

Посилання на коментар

Вижу... иванов, петров, сидоров... - есть...

А где этот, пытающийся стать алканом? в очередной попытке застрял? а вчера, в отсутствии некоторых, ох и активный был, прямо рог изобилия, фонтан юмора и производительности. Что ж - отсутсвующих соратников нужно перекрывать...

Напахался бедняга - мабуть отдыхает щэ...

ТоварищЪ шкатулыч, заходите в кабинет. Пришла разнарядка принять вас вне очереди.

Посилання на коментар

Сепии мозги вправь. Ибо она какую то Жиленко Иру все вспоминает. я с 2008 про судьбу жиленко не знаю

Посмотри на ладонь. Видишь, там номер 2. Саня, на первое место в очереди даже не надейся, его Кузя застолбил в надежде на скидку. :P

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...