Перейти до змісту
Український політичний форум

Бандера-это герой украинского народа

Гість v zakone

Рекомендовані повідомлення

It's me, my dear.

:D

not believe (с) :P :P :P

Не боишься, что понравишься кому-либо другому? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,9 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

not believe (с) :P :P :P

Не боишься, что понравишься кому-либо другому? ;)

Ух ты, не подумал... ничего, если и потеряю невинность так только виртуально.

Посилання на коментар

Ух ты, не подумал... ничего, если и потеряю невинность так только виртуально.

Растащат твою фотку по всему инету. Им то удовольствие. А тебе какая польза? ;) Ни морального, ни материального, ни телесного :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Растащат твою фотку по всему инету. Им то удовольствие. А тебе какая польза? ;) Ни морального, ни материального, ни телесного :lol: :lol: :lol:

:D Да ради бога - подобных там много... откуда она.

Посилання на коментар

:D Да ради бога - подобных там много... откуда она.

Ты сайт для извращенцев содержишь? :o :o :o

-------------

Я спать. Выходной у меня один. А работы дома валом.

Ушла

Посилання на коментар

Ты сайт для извращенцев содержишь? :o :o :o

-------------

Я спать. Выходной у меня один. А работы дома валом.

Ушла

Гуд бай.

Посилання на коментар

ты не шариш

Ассонік- досить шарить в білизні пані Орії. :) Пройдіть на відповідні сайти , друже. :D
Посилання на коментар

Ассонік- досить щарить в білизні пані Орії. :) Пройдіть на відповідні сайти , друже. :D

Не трогай ее это великий человек
Посилання на коментар

Детский сад. Ясельная группа.

Посилання на коментар

Не трогай ее это великий человек

Та хто б сумнівався, тільки не я! Все рівно , вам треба скинути напругу!. :)
Посилання на коментар

Та хто б сумнівався, тільки не я! Все рівно , вам треба скинути напругу!. :)

петросян добуя я смотрю
Посилання на коментар

Ассонік- досить шарить в білизні пані Орії. :) Пройдіть на відповідні сайти , друже. :D

Де він щось писав про білизну?!!! - може це тобі піти на той самий сайт - чого ти його посилаєш?

Ну це ж треба, яке лайно!!! Вже в чужій білизні порпається!!!

Завтра полізе в ліжко. Хто скаже, як ВІД ТАКОГО СХОВАТИСЯ?

Не знаю як кому, але цей негідник нагадує мені того слинявого священика з "Собору".

Блін, як набрид.

Посилання на коментар

Де він щось писав про білизну?!!! - може це тобі піти на той самий сайт - чого ти його посилаєш?

Ну це ж треба, яке лайно!!! Вже в чужій білизні порпається!!!

Завтра полізе в ліжко. Хто скаже, як ВІД ТАКОГО СХОВАТИСЯ?

Не знаю як кому, але цей негідник нагадує мені того слинявого священика з "Собору".

Блін, як набрид.

От до біса вередлива та пихата пані. Я ж відписував до ПАНА, а не до вельможної пані. :blink: Розігнали всіх по сайтам, кому ж тепер і писати??? :blink:
Посилання на коментар

От до біса вередлива та пихата пані. Я ж відписував до ПАНА, а не до вельможної пані. :blink: Розігнали всіх по сайтам, кому ж тепер і писати??? :blink:

Слухай, якщо ти не зрозумів, що я написала в попередньому пості - я тобі ще раз повторю - ти негідник, який порпається в чужій білизні, у МОЇЙ білизні, а не ТОГО пана.

Я тебе прошу, полишити мене у спокої, не зачіпати жодним словом того, що не стосується політики. Скільки мені ще просити?

Тоді я УКЛІННО прошу - відстань!!!! Не виводь мене з себе, бо тоді це буде твій гріх.

Посилання на коментар

Слухай, якщо ти не зрозумів, що я написала в попередньому пості - я тобі ще раз повторю - ти негідник, який порпається в чужій білизні, у МОЇЙ білизні, а не ТОГО пана.

Я тебе прошу, полишити мене у спокої, не зачіпати жодним словом того, що не стосується політики. Скільки мені ще просити?

Тоді я УКЛІННО прошу - відстань!!!! Не виводь мене з себе, бо тоді це буде твій гріх.

Ваш гріх в тому , що ви ЖОДНОГО ! не назвали по доброму - одні лиш негідники. І цим завдали моєму народу більше ран, чим всі його вороги разом взяті. Який же мій гріх- я тільки про це вам і підказував. Якщо ви не можете рішити моральних справ , то й поготів - політичних. В мене душа, досить чиста . :) щоб про це з вами, говорити.
Посилання на коментар

В мене душа, досить чиста . :) щоб про це з вами, говорити.

Гординя - великий гріх.

А ще гріх людину на негідний вчинок штовхати.

Я вас мільйон разів просила: залиште мене в спокої з вашими характеристиками - я не на дивані у психолога, я на політичному сайті, а політика - всім відомо - брудна справа. Що ви чистенький тут робите? Нас брудних критикуєте? То ми і самі про свою нечистоту знаємо: важко прибирати в білих рукавичках і не забруднити їх.

Все, більше відповідати вам не буду, але знайте, якщо зірвуся - то буде ваш гріх.

Амінь!

До речі, Наташа з УПФ - це я.

Посилання на коментар

Гординя - великий гріх.

А ще гріх людину на негідний вчинок штовхати.

Я вас мільйон разів просила: залиште мене в спокої з вашими характеристиками - я не на дивані у психолога, я на політичному сайті, а політика - всім відомо - брудна справа. Що ви чистенький тут робите? Нас брудних критикуєте? То ми і самі про свою нечистоту знаємо: важко прибирати в білих рукавичках і не забруднити їх.

Все, більше відповідати вам не буду, але знайте, якщо зірвуся - то буде ваш гріх.

Амінь!

До речі, Наташа з УПФ - це я.

:blink: Наталю, сонечко, що з тобою зробили!!!!Ти ж була там ВЗІРЦЕМ жіночості , і я мав за честь з тобою говорити!!! :blink: Політика - брудна справа для брудних людей....,а добра для добрих. А тепер ти не краще Влада з Рабиновичем. Одумайся серденько, бо в тебе ж - діти. Ніяк не можна жінці отак злопихати, бо все погане вернеться до хати. На цьому сайті я довго не буду, і зайшов , бо тут матюччя гнули майже з гору.Якщо ти знала , хто я , чому не сказала. Невже тебе так гординя здолала, що не можна було поздоровкатись. :huh: Згадать добрим словом. Невже з таким багажем, можна построїти країну?! Так ми ще будем літ зо двісті- нюхать кокаїну! Гордині не маю, просто серце заболіло ,тому й слова наболілі. Ну та з Богом. Як знаєш. Дорога людино.
Посилання на коментар

:blink: Наталю, сонечко, що з тобою зробили!!!!Ти ж була там ВЗІРЦЕМ жіночості , і я мав за честь з тобою говорити!!! :blink: Політика - брудна справа для брудних людей....,а добра для добрих. А тепер ти не краще Влада з Рабиновичем. Одумайся серденько, бо в тебе ж - діти. Ніяк не можна жінці отак злопихати, бо все погане вернеться до хати. На цьому сайті я довго не буду, і зайшов , бо тут матюччя гнули майже з гору.Якщо ти знала , хто я , чому не сказала. Невже тебе так гординя здолала, що не можна було поздоровкатись. :huh: Згадать добрим словом. Невже з таким багажем, можна построїти країну?! Так ми ще будем літ зо двісті- нюхать кокаїну! Гордині не маю, просто серце заболіло ,тому й слова наболілі. Ну та з Богом. Як знаєш. Дорога людино.

ты же хотел свободы... в1991-м... - тогда - почему?

Например, почему бы тебе такому правильному и соплявому не открыть тему и выложить свои слезливые представления о совести?

Вопросов - хватит.

Скажем, почему - бизнесмены, бандюки, депутаты... в общем, все успешные в этой стране - судя по телевизору и литературе, никогда не рассчитывают и не рассчитываются этим понятием?

Почему обобранные, нищие и безнадежные этой страны - когда безнаказанно, т.е. им за это ничего не будет - всегда апеллируют к этому понятию?

И почему те же нищие рабы этой страны - когда говорят с хазявами, начальниками и бандюками в глаза - всегда готовы мать родную продать за 30 серебренников?

и т.д.

Посилання на коментар

Я і досі взірець жіночності для...ДРУЗІВ і навіть ворогів - для тих, хто вміє бачити, а не лише повчати.

Вам, пане, гординя засліпила світ - доказів я навела дуже багато.

Ось ще:

На цьому сайті я довго не буду, і зайшов , бо тут матюччя гнули майже з гору.

Деві-Марія-Христос - месія, який прийшов визволити нас від нечистоти...

А тепер ти не краще Влада з Рабиновичем.

так, я не краща - я просто ІНША. А ви кращий від них?

З.І. коли я хотіла зрозуміти одну людину, її вчинки - я перечитала всі його пости від початку до кінця.

Посилання на коментар

ЗаУмчику скажи: коли ти припустив, що Дохтур - це Валент - цей пан спростував це - чи я щось не правильно зрозуміла?

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...