Перейти до змісту
Український політичний форум

алкоголь

Гість OldNick

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

шалена дена 125 постів на добу - станом на 23-00 - тебе хтось уповноважував відповідати за Шкатулку? - чи тобі положено - ти на форумі тепер затичка на всіх темах, де тече? :lol:

Естессственно - я .
  • Відповідей 398
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Естессственно - я .

Ах, пардон, не знала, що твої справи такі погані, і ти найняв багатостаночницю дену, яку тут пользують вже який день поспіль і вона,. як я бачу, - знову на посту, тобто безвідмовна - ти найняв відповідати за себе.

Я думала, що схвалення, які ти висловив її словам "добре вас відтрахали фашисти" - ти забрав назад - а ні! Та й що я хотіла від недобитих комуняцьких вилупків - невже людяності? - адже ті самі фашисти дуже добре відтрахали і їх предків.

І що, шкатулка, тепер, щоб відплатити тобі, я маю з того факту також порадіти? - не хочу! Тому зі списку порядних людей тебе вечоркую - спілкуватися з мразями не маю наміру.

Амінь, вмила руки!

Опубліковано

Ах, пардон, не знала, що твої справи такі погані, і ти найняв багатостаночницю дену, яку тут пользують вже який день поспіль і вона,. як я бачу, - знову на посту, тобто безвідмовна - ти найняв відповідати за себе.

Я думала, що схвалення, які ти висловив її словам "добре вас відтрахали фашисти" - ти забрав назад - а ні! Та й що я хотіла від недобитих комуняцьких вилупків - невже людяності? - адже ті самі фашисти дуже добре відтрахали і їх предків.

І що, шкатулка, тепер, щоб відплатити тобі, я маю з того факту також порадіти? - не хочу! Тому зі списку порядних людей тебе вечоркую - спілкуватися з мразями не маю наміру.

Амінь, вмила руки!

Не завидуй! И наконец-то в конце твоей беспутной жизни пора уже поумнеть. А что руки помыла -отлично, может посты теперь будут покорректнее)).
Опубліковано

Не завидуй! И наконец-то в конце твоей беспутной жизни пора уже поумнеть. А что руки помыла -отлично, может посты теперь будут покорректнее)).

Юля, як ти?

Я також вирішила зайнятися корисною справою: подумала: а давай я вишию нову сорочку до Паски для себе чи малої.

Тому роблю перерву.

Давай зустрічатися тут (ти помітила - я цю тему забила для себе?))))

Дамо можливість дені на старість відчути, як це бути "пользованою" - а то воно нещастя і життя не знало - диви як дорвалося...

я аж боюся, щоб кондратій не вхопив - роки все ж таки не дівочі, все що інші переживають за життя, за мить не переживеш...ех, боюся я за неї.... :(

Опубліковано

Юля, як ти?

Я також вирішила зайнятися корисною справою: подумала: а давай я вишию нову сорочку до Паски для себе чи малої.

Тому роблю перерву.

Дамо можливість дені на старість відчути, як це бути "пользованою" - а то воно нещастя і життя не знало - диви як дорвалося...

я аж боюся, щоб кондратій не вхопив - роки все ж таки не дівочі, все що інші переживають за життя, за мить не переживеш...ех, боюся я за неї.... :(

Натусь у меня все ок , сейчас в гостях, а у меня что-то на телеф.линии неполадки, чинить будут завтра

так я тоже устроила перерыв. Клип сделала но на ю-туб отсюда не могу скинуть не помню свой пароль, а вообще я сейчас с флэшкой приехала, потому что на свой скинуть не успела. Но он мне не нравится совсем, потом покажу.

Сегодня у нас +20 Ты дождалась весны?

Не обращай внимания на козлов. Я вот не заглядывала два дня - так радостно живется,

все целую,

ай си ю.

Опубліковано

Натусь у меня все ок , сейчас в гостях, а у меня что-то на телеф.линии неполадки, чинить будут завтра

так я тоже устроила перерыв. Клип сделала но на ю-туб отсюда не могу скинуть не помню свой пароль, а вообще я сейчас с флэшкой приехала, потому что на свой скинуть не успела. Но он мне не нравится совсем, потом покажу.

Сегодня у нас +20 Ты дождалась весны?

Не обращай внимания на козлов. Я вот не заглядывала два дня - так радостно живется,

все целую,

ай си ю.

Ого, коли в нас буде хоча б 15 тепла? :(

У нас пасмурно, мокро, вогко, вчора був жахливий туман, 10 тепла. А ВЖЕ ПЕРШЕ КВІТНЯ!!!! До речі, відходять першотравневі жарти чи що? - ніхто навіть про білу спину не заїкнувся.

Одним словом - МРАК якийсь, а не весна.

Вже купила порізану для сорочки тканину, завтра почну вишивати. Потім мала прийде і ми разом візерунок виберемо.

На козлів не звертаю увагу, але вони у вічі лізуть, тому доводиться рукою махати. Все ок, без напрягу.

Опубліковано

......

........ех, боюся я за неї.... :(

Да, да...Все заметили, что в теме "Алкоголь" в основном Ори и Жирафа тусуются. Иногда Корин появляется..Алкоголь - это так близко их сердцу.

П.С. За меня не бойся: бойся прихода чертиков зеленых после употребления пары литров..

Опубліковано

Їжачок розумів, що володіти Зіркою можна...але...але тільки уві сні...

...замело... нема весни.

тільки сни, зимові сни.

ніби ти... ти зовсім поряд...

літо, липень по світах.

і у тих липневих снах

дощ, очей зелених погляд,

спраглих губ нестерпний голод...

висміх сонця на губах.

...замело...

Изображение

Опубліковано

Слаб человек. И смертен.

Знаєш, Юля, я зовсім не гидлива в плані фізіології, доводилося доглядати смертельно хворого свекра - якщо ти розумієш ЩО ЦЕ ТАКЕ.

Але гидую масним поглядом, нещирою посмішкою, лицемірною похвалою - все, що може вийти лише від огидної мені (не фізично) людини.

Думаю, ти здогадаєшся про що я.

...нас знову замело, настрій препаршивий.

ввечері буду вишивати сорочку - не сумуй.

Опубліковано

сплетникам, злословцам, любителям пообсуждать соседей на лавочке возле дома - харе засирать форум, приглашаю на свою тему - я на днях купила новое платье - вот вчера попросила меня сфоткать.

милости прошу - на обсуждение.

предупреждаю сразу - выпивка будет только за комплимент.

Вот и фотка *http://proxy12.media.online.ua/photo/

_____

Начну сама - кажись живот еще нужно убрать (но это без колготок) и грудь обвисла - но это без лифчика

Це якщо придиратися...

А так...КРАСУНЕЧКА - і названі недоліки не псують, а навпаки - додають привабливості, особливо животик ))))

Опубліковано

А так...КРАСУНЕЧКА - і названі недоліки не псують, а навпаки - додають привабливості, особливо животик ))))

Ось тобі, Наташко, келих ріслінгу

Изображение

Опубліковано

милости прошу - на обсуждение.

_____

Довольно миленькая, всё нормально, почти как я))) только кольор ужасный, я не люблю терракотовые оттенки.. И челку надо было начесать, а то и тебя в лысые запишут :lol:

дэна уже валяется в ауте.. Представляешь, как это досадно, когда невозможно показать как она ужасно выглядит в свои почти 62? ( издевательски хихикаю))

Опубліковано

дэна уже валяется в ауте.. Представляешь, как это досадно, когда невозможно показать как она ужасно выглядит в свои почти 62? ( издевательски хихикаю))

а як ти думаєш, що її більше заділо - те, що вона через буйну молодість не може зараз випити нічого міцніше "Буратіно" чи те, що таку сукенку вона навіть у снах не носила - ні в буйну молодість ні, тим більше, тепер? :)

Опубліковано

Довольно миленькая, всё нормально, почти как я))) только кольор ужасный, я не люблю терракотовые оттенки.. И челку надо было начесать, а то и тебя в лысые запишут :lol:

це тому, що тобі такі не пасують - бо ти блонда, а я шатенка з смаглявою шкірою і сіро-бірюзовими очима - мені в самий раз.

...я там навіть ненафарбована - тільки губи облизала - просто по домашньому сфоталася, щоб на сукенку збоку подивитися.

фотік старий, погано фотографує, тому з усіх тільки одна якісна получилася - ось ця

а свій нормальний фотоапарат я у пісок впустила на режимі фотографування і в об"єктив попав пісок. Тепер мені новий не хочуть купляти - ось мучуся...

________

Так, Юля, тобі за комплімент випивка належить.

Шампусік

Изображение

Опубліковано

да, Юля, схоже наші "друзі" не звикли вести дискусію цивілізовано - у відведеному для цього місці, під музику і хороші напої - вони звикли по -старинці, як в буйну молодість - десь на пеньку під забігайловкою чи на лавочці на газетці...

прикро...я настроїлася...відбивати атаку...

Опубліковано

це тому, що тобі такі не пасують - бо ти блонда, а я шатенка з смаглявою шкірою і сіро-бірюзовими очима - мені в самий раз.

...я там навіть ненафарбована - тільки губи облизала - просто по домашньому сфоталася, щоб на сукенку збоку подивитися.

фотік старий, погано фотографує, тому з усіх тільки одна якісна получилася - ось ця

а свій нормальний фотоапарат я у пісок впустила на режимі фотографування і в об"єктив попав пісок. Тепер мені новий не хочуть купляти - ось мучуся...

________

Так, Юля, тобі за комплімент випивка належить.

Шампусік

Изображение

мерси, но ты ж знаешь по поводу шампусика... :(

а у меня вроде и аппарат нормальный, но я там ни фига ни с функциями не разбираюсь ни с видео.. Все дерганное какое-то получается, то туманное.. (ну какая хозяйка...))))))

мне кажется, тебе б очень шел зеленый колер.. Как для брюнетки.. Попробуй как-нибудь.. А, и еще тебе великолепно в белом.

Ща отвечаю в теме "Русского.. и у меня еще виноград не подвязан

уже теперь вечером буду

Опубліковано

ну вроде б с божьей помощью отсекли шайку проходимцев из трёх членов украинофобского кружка. Ты как всегда права - все-навсего устный игнор и шляпы без дела))) Они остаются беседовать сами с собой.

Если Эдыч поймет, что дэна - те же манцы только в профиль.

И вот ЗаУпром... Может попросить его отставить трепать бобика?

Опубліковано

ну вроде б с божьей помощью отсекли шайку проходимцев из трёх членов украинофобского кружка. Ты как всегда права - все-навсего устный игнор и шляпы без дела))) Они остаются беседовать сами с собой.

Если Эдыч поймет, что дэна - те же манцы только в профиль.

И вот ЗаУпром... Может попросить его отставить трепать бобика?

Ні, Едіч рєдко, но мєтко - нехай відтіняє інтелектом.

І нам також можна. Я ось сьогодні поставила поряд дві цитати Гебельса і Черчіля - не відрізниш, а шепнула йому на вухо ключове слово "адмін" - він відразу в нєсознанку пішов і навіть російською відмовився розуміти.

Заціни http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=181340

А ЗаУм впертий, як віслюк - його не переконаєш - вже і просила і грозила і лякала - як горохом об стіну.

Опубліковано

мерси, но ты ж знаешь по поводу шампусика... :(

а у меня вроде и аппарат нормальный, но я там ни фига ни с функциями не разбираюсь ни с видео.. Все дерганное какое-то получается, то туманное.. (ну какая хозяйка...))))))

мне кажется, тебе б очень шел зеленый колер.. Как для брюнетки.. Попробуй как-нибудь.. А, и еще тебе великолепно в белом.

Ща отвечаю в теме "Русского.. и у меня еще виноград не подвязан

уже теперь вечером буду

Білий - так, а зелений - фі, у мене шкіра смугла - получається зелений відсвіт на обличчя - жах. брррр, коричневий і зелений - найнелюбиміші кольори.

А я ніяк вишивати не почну - ниток не можу купити - вже все готове лежить, а з нитками напряг. Казали завтра - будемо чекати...

Щодо фотоапарату - ти став на "авто" - воно само вибере режим. Бо я своєму ще потім програмою обробляю - ну там колір, контраст, різкість - "авто" нема

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...