ШКАТУЛКА Опубліковано 31 березня, 2013 Опубліковано 31 березня, 2013 шалена дена 125 постів на добу - станом на 23-00 - тебе хтось уповноважував відповідати за Шкатулку? - чи тобі положено - ти на форумі тепер затичка на всіх темах, де тече? :lol:Естессственно - я .
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 березня, 2013 Опубліковано 31 березня, 2013 Грубиян. Как здоровьечко, всё в порядке? Давно не было на форуме...
За У проти М. Опубліковано 1 квітня, 2013 Опубліковано 1 квітня, 2013 Как здоровьечко, всё в порядке? Давно не было на форуме... Да, все норм. Спасибо. Та, так последствия психической атаки. :lol:
Орiана Опубліковано 1 квітня, 2013 Опубліковано 1 квітня, 2013 Естессственно - я . Ах, пардон, не знала, що твої справи такі погані, і ти найняв багатостаночницю дену, яку тут пользують вже який день поспіль і вона,. як я бачу, - знову на посту, тобто безвідмовна - ти найняв відповідати за себе. Я думала, що схвалення, які ти висловив її словам "добре вас відтрахали фашисти" - ти забрав назад - а ні! Та й що я хотіла від недобитих комуняцьких вилупків - невже людяності? - адже ті самі фашисти дуже добре відтрахали і їх предків. І що, шкатулка, тепер, щоб відплатити тобі, я маю з того факту також порадіти? - не хочу! Тому зі списку порядних людей тебе вечоркую - спілкуватися з мразями не маю наміру. Амінь, вмила руки!
Дэна Опубліковано 1 квітня, 2013 Опубліковано 1 квітня, 2013 Ах, пардон, не знала, що твої справи такі погані, і ти найняв багатостаночницю дену, яку тут пользують вже який день поспіль і вона,. як я бачу, - знову на посту, тобто безвідмовна - ти найняв відповідати за себе. Я думала, що схвалення, які ти висловив її словам "добре вас відтрахали фашисти" - ти забрав назад - а ні! Та й що я хотіла від недобитих комуняцьких вилупків - невже людяності? - адже ті самі фашисти дуже добре відтрахали і їх предків. І що, шкатулка, тепер, щоб відплатити тобі, я маю з того факту також порадіти? - не хочу! Тому зі списку порядних людей тебе вечоркую - спілкуватися з мразями не маю наміру. Амінь, вмила руки! Не завидуй! И наконец-то в конце твоей беспутной жизни пора уже поумнеть. А что руки помыла -отлично, может посты теперь будут покорректнее)).
Орiана Опубліковано 1 квітня, 2013 Опубліковано 1 квітня, 2013 Не завидуй! И наконец-то в конце твоей беспутной жизни пора уже поумнеть. А что руки помыла -отлично, может посты теперь будут покорректнее)). Юля, як ти? Я також вирішила зайнятися корисною справою: подумала: а давай я вишию нову сорочку до Паски для себе чи малої. Тому роблю перерву. Давай зустрічатися тут (ти помітила - я цю тему забила для себе?)))) Дамо можливість дені на старість відчути, як це бути "пользованою" - а то воно нещастя і життя не знало - диви як дорвалося... я аж боюся, щоб кондратій не вхопив - роки все ж таки не дівочі, все що інші переживають за життя, за мить не переживеш...ех, боюся я за неї....
GiRaFo.chka Опубліковано 1 квітня, 2013 Опубліковано 1 квітня, 2013 Юля, як ти? Я також вирішила зайнятися корисною справою: подумала: а давай я вишию нову сорочку до Паски для себе чи малої. Тому роблю перерву. Давай зустрічатися тут (ти помітила - я цю тему забила для себе?)))) Дамо можливість дені на старість відчути, як це бути "пользованою" - а то воно нещастя і життя не знало - диви як дорвалося... я аж боюся, щоб кондратій не вхопив - роки все ж таки не дівочі, все що інші переживають за життя, за мить не переживеш...ех, боюся я за неї.... Натусь у меня все ок , сейчас в гостях, а у меня что-то на телеф.линии неполадки, чинить будут завтра так я тоже устроила перерыв. Клип сделала но на ю-туб отсюда не могу скинуть не помню свой пароль, а вообще я сейчас с флэшкой приехала, потому что на свой скинуть не успела. Но он мне не нравится совсем, потом покажу. Сегодня у нас +20 Ты дождалась весны? Не обращай внимания на козлов. Я вот не заглядывала два дня - так радостно живется, все целую, ай си ю.
Орiана Опубліковано 1 квітня, 2013 Опубліковано 1 квітня, 2013 Натусь у меня все ок , сейчас в гостях, а у меня что-то на телеф.линии неполадки, чинить будут завтра так я тоже устроила перерыв. Клип сделала но на ю-туб отсюда не могу скинуть не помню свой пароль, а вообще я сейчас с флэшкой приехала, потому что на свой скинуть не успела. Но он мне не нравится совсем, потом покажу. Сегодня у нас +20 Ты дождалась весны? Не обращай внимания на козлов. Я вот не заглядывала два дня - так радостно живется, все целую, ай си ю. Ого, коли в нас буде хоча б 15 тепла? У нас пасмурно, мокро, вогко, вчора був жахливий туман, 10 тепла. А ВЖЕ ПЕРШЕ КВІТНЯ!!!! До речі, відходять першотравневі жарти чи що? - ніхто навіть про білу спину не заїкнувся. Одним словом - МРАК якийсь, а не весна. Вже купила порізану для сорочки тканину, завтра почну вишивати. Потім мала прийде і ми разом візерунок виберемо. На козлів не звертаю увагу, але вони у вічі лізуть, тому доводиться рукою махати. Все ок, без напрягу.
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 квітня, 2013 Опубліковано 1 квітня, 2013 Да, все норм. Спасибо. Та, так последствия психической атаки. :lol:Это как?
Дэна Опубліковано 1 квітня, 2013 Опубліковано 1 квітня, 2013 ...... Давай зустрічатися тут (ти помітила - я цю тему забила для себе?)))) ........ех, боюся я за неї.... Да, да...Все заметили, что в теме "Алкоголь" в основном Ори и Жирафа тусуются. Иногда Корин появляется..Алкоголь - это так близко их сердцу. П.С. За меня не бойся: бойся прихода чертиков зеленых после употребления пары литров..
Орiана Опубліковано 2 квітня, 2013 Опубліковано 2 квітня, 2013 Юлька, ти зараза - у мене і так поганий настрій - а ти ще й примусила плакати. тю на тебе........
GiRaFo.chka Опубліковано 2 квітня, 2013 Опубліковано 2 квітня, 2013 Юлька, ти зараза - у мене і так поганий настрій - а ти ще й примусила плакати. тю на тебе........ шо, уже посмотрела? :o Жду личку! ПЛЫЫЫЫЫЫЫС
Орiана Опубліковано 2 квітня, 2013 Опубліковано 2 квітня, 2013 шо, уже посмотрела? :o Жду личку! ПЛЫЫЫЫЫЫЫС але чому так сумно - як прощання?
GiRaFo.chka Опубліковано 2 квітня, 2013 Опубліковано 2 квітня, 2013 але чому так сумно - як прощання? :lol: не дождётесь! ________________________ Воспоминания накатили.. Слаб человек. И смертен.
Натуся Опубліковано 3 квітня, 2013 Опубліковано 3 квітня, 2013 Їжачок розумів, що володіти Зіркою можна...але...але тільки уві сні... ...замело... нема весни. тільки сни, зимові сни. ніби ти... ти зовсім поряд... літо, липень по світах. і у тих липневих снах дощ, очей зелених погляд, спраглих губ нестерпний голод... висміх сонця на губах. ...замело...
Натуся Опубліковано 3 квітня, 2013 Опубліковано 3 квітня, 2013 Слаб человек. И смертен. Знаєш, Юля, я зовсім не гидлива в плані фізіології, доводилося доглядати смертельно хворого свекра - якщо ти розумієш ЩО ЦЕ ТАКЕ. Але гидую масним поглядом, нещирою посмішкою, лицемірною похвалою - все, що може вийти лише від огидної мені (не фізично) людини. Думаю, ти здогадаєшся про що я. ...нас знову замело, настрій препаршивий. ввечері буду вишивати сорочку - не сумуй.
GiRaFo.chka Опубліковано 3 квітня, 2013 Опубліковано 3 квітня, 2013 ...нас знову замело, настрій препаршивий. ♫
Натуся Опубліковано 3 квітня, 2013 Опубліковано 3 квітня, 2013 ♫ Не то ))) *http://www.youtube.com/watch?v=cP3fC_tSRhs
Натуся Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 сплетникам, злословцам, любителям пообсуждать соседей на лавочке возле дома - харе засирать форум, приглашаю на свою тему - я на днях купила новое платье - вот вчера попросила меня сфоткать. милости прошу - на обсуждение. предупреждаю сразу - выпивка будет только за комплимент. Вот и фотка *http://proxy12.media.online.ua/photo/ _____ Начну сама - кажись живот еще нужно убрать (но это без колготок) и грудь обвисла - но это без лифчика Це якщо придиратися... А так...КРАСУНЕЧКА - і названі недоліки не псують, а навпаки - додають привабливості, особливо животик ))))
Натуся Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 А так...КРАСУНЕЧКА - і названі недоліки не псують, а навпаки - додають привабливості, особливо животик )))) Ось тобі, Наташко, келих ріслінгу
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 милости прошу - на обсуждение. _____ Довольно миленькая, всё нормально, почти как я))) только кольор ужасный, я не люблю терракотовые оттенки.. И челку надо было начесать, а то и тебя в лысые запишут :lol: дэна уже валяется в ауте.. Представляешь, как это досадно, когда невозможно показать как она ужасно выглядит в свои почти 62? ( издевательски хихикаю))
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 дэна уже валяется в ауте.. Представляешь, как это досадно, когда невозможно показать как она ужасно выглядит в свои почти 62? ( издевательски хихикаю)) а як ти думаєш, що її більше заділо - те, що вона через буйну молодість не може зараз випити нічого міцніше "Буратіно" чи те, що таку сукенку вона навіть у снах не носила - ні в буйну молодість ні, тим більше, тепер?
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 Довольно миленькая, всё нормально, почти как я))) только кольор ужасный, я не люблю терракотовые оттенки.. И челку надо было начесать, а то и тебя в лысые запишут :lol: це тому, що тобі такі не пасують - бо ти блонда, а я шатенка з смаглявою шкірою і сіро-бірюзовими очима - мені в самий раз. ...я там навіть ненафарбована - тільки губи облизала - просто по домашньому сфоталася, щоб на сукенку збоку подивитися. фотік старий, погано фотографує, тому з усіх тільки одна якісна получилася - ось ця а свій нормальний фотоапарат я у пісок впустила на режимі фотографування і в об"єктив попав пісок. Тепер мені новий не хочуть купляти - ось мучуся... ________ Так, Юля, тобі за комплімент випивка належить. Шампусік
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 да, Юля, схоже наші "друзі" не звикли вести дискусію цивілізовано - у відведеному для цього місці, під музику і хороші напої - вони звикли по -старинці, як в буйну молодість - десь на пеньку під забігайловкою чи на лавочці на газетці... прикро...я настроїлася...відбивати атаку...
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=ToNa2U1Rx2E
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 це тому, що тобі такі не пасують - бо ти блонда, а я шатенка з смаглявою шкірою і сіро-бірюзовими очима - мені в самий раз. ...я там навіть ненафарбована - тільки губи облизала - просто по домашньому сфоталася, щоб на сукенку збоку подивитися. фотік старий, погано фотографує, тому з усіх тільки одна якісна получилася - ось ця а свій нормальний фотоапарат я у пісок впустила на режимі фотографування і в об"єктив попав пісок. Тепер мені новий не хочуть купляти - ось мучуся... ________ Так, Юля, тобі за комплімент випивка належить. Шампусік мерси, но ты ж знаешь по поводу шампусика... а у меня вроде и аппарат нормальный, но я там ни фига ни с функциями не разбираюсь ни с видео.. Все дерганное какое-то получается, то туманное.. (ну какая хозяйка...)))))) мне кажется, тебе б очень шел зеленый колер.. Как для брюнетки.. Попробуй как-нибудь.. А, и еще тебе великолепно в белом. Ща отвечаю в теме "Русского.. и у меня еще виноград не подвязан уже теперь вечером буду
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 ну вроде б с божьей помощью отсекли шайку проходимцев из трёх членов украинофобского кружка. Ты как всегда права - все-навсего устный игнор и шляпы без дела))) Они остаются беседовать сами с собой. Если Эдыч поймет, что дэна - те же манцы только в профиль. И вот ЗаУпром... Может попросить его отставить трепать бобика?
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 ну вроде б с божьей помощью отсекли шайку проходимцев из трёх членов украинофобского кружка. Ты как всегда права - все-навсего устный игнор и шляпы без дела))) Они остаются беседовать сами с собой. Если Эдыч поймет, что дэна - те же манцы только в профиль. И вот ЗаУпром... Может попросить его отставить трепать бобика? Ні, Едіч рєдко, но мєтко - нехай відтіняє інтелектом. І нам також можна. Я ось сьогодні поставила поряд дві цитати Гебельса і Черчіля - не відрізниш, а шепнула йому на вухо ключове слово "адмін" - він відразу в нєсознанку пішов і навіть російською відмовився розуміти. Заціни http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=181340 А ЗаУм впертий, як віслюк - його не переконаєш - вже і просила і грозила і лякала - як горохом об стіну.
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 мерси, но ты ж знаешь по поводу шампусика... а у меня вроде и аппарат нормальный, но я там ни фига ни с функциями не разбираюсь ни с видео.. Все дерганное какое-то получается, то туманное.. (ну какая хозяйка...)))))) мне кажется, тебе б очень шел зеленый колер.. Как для брюнетки.. Попробуй как-нибудь.. А, и еще тебе великолепно в белом. Ща отвечаю в теме "Русского.. и у меня еще виноград не подвязан уже теперь вечером буду Білий - так, а зелений - фі, у мене шкіра смугла - получається зелений відсвіт на обличчя - жах. брррр, коричневий і зелений - найнелюбиміші кольори. А я ніяк вишивати не почну - ниток не можу купити - вже все готове лежить, а з нитками напряг. Казали завтра - будемо чекати... Щодо фотоапарату - ти став на "авто" - воно само вибере режим. Бо я своєму ще потім програмою обробляю - ну там колір, контраст, різкість - "авто" нема
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Опубліковано 4 квітня, 2013 РАБІ, привіт!!! З приїздом!!! Що там в Європах п"ють - поділишся?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.