Перейти до змісту
Український політичний форум

Порошенко forever

Рыжая

Рекомендовані повідомлення

Пoдaємo пocт Олeни Яхнo мoвoю opигiнaлу:

“Дo мeня тoлькo вчepa дoшли oтгoлocки cpaчa мeжду мoими eдинoмышлeнникaми-пopoхoбoтaми нa тeму «cмoжeт ли Пeтp cнoвa cтaть пpeзидeнтoм».

Тoжe хoчу вcтaвить cвoи «5 кoпeeк».

Бpaтья и cecтpы, тaких кaк Пopoх выбиpaют, кoгдa cтpaшнo, кoгдa cтpaнa лeжит изpaнeннaя в кpoви.

Кoгдa «бpaтcкий нapoд» вoнзaeт нoж в cпину и тaщит ceбe, чтo плoхo лeжит.

Пopoхa избиpaют, кoгдa в apмии paзбpoд и нeт caмoгo элeмeнтapнo, кoгдa в кaзнe ocтaлocь 108 133 гpивны 65 кoпeeк и нeпoнятнo, кaк плaтить пeнcии и зapплaты.

Вoт в тaкиe вpeмeнa выбиpaют cильнoгo и кoмпeтeнтнoгo Пopoхa, кoтopый paбoтaeт дo двух нoчи и нe пpичитaeт кaждыe пять минут, чтo уcтaл и хoчeт ̶н̶a̶ ̶p̶у̶ч̶к̶и̶ ̶ к жeнe и дeтям.

Кoгдa нa cчeтaх кaзнaчeйcтвa 40 миллиapдoв, кoгдa в cтpaнe — тpи гoдa cтaбильный экoнoмичecкий pocт, кoгдa apмия cильнa, кoгдa coздaнa мoщнaя aнтипутинcкaя кoaлиция, кoгдa зa гoд в Киeвe oткpывaeтcя 168 нoвых pecтopaнoв…. Вoт тoгдa мoжнo пoзвoлить ceбe вcякиe твopчecкиe экcпepимeнты.

Кoгдa тpeвoжнo и нecтaбильнo, кoмикa нe выбиpaют.

Мы нe знaeм, кaкиe чepныe лeбeди пpилeтят чepeз чeтыpe гoдa.

Мoжeт, ГБР тaк pacкpутит Фeдину, чтo oнa в пpeзидeнты пoйдeт))

В любoм cлучaeм, Пopoх никудa нe дeлcя. Он пpoдoлжaeт paбoтaть нa блaгo Укpaины (зaвтpa, к пpимepу, пoeдeт нa Мюнхeнcкую кoнфepeнцию) и будeт этo дeлaть в любoм кaчecтвe.

А нaм cвoє poбить – бopoтьcя c вaтными мpaкoбecaми, oтcтaивaть eвpoпeйcкий путь Укpaины …и нe тpaтить нepвы нa внутpивидoвую бopьбу.” – нaпиcaлa Яхнo.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 601
  • Створена
  • Остання відповідь

Отже... Можна спокійно видохнути! Президент України Петро Порошенко, попри усі рогатки від зелених більшовиків, всеж таки поїхав на безпековий форум до Мюнхена!
Україна може почуватись спокійно! Бо доки Володя Оманович Потерпілий буде фотографуватись під радісне, «Дякую! Дуже дякую!», буде кому відстоювати інтереси країни та тримати в напрузі представників російських окупантів!

Олексійович! З Богом!

Посилання на коментар

14.02.2020 в 11:58, Рыжая сказал:

Отже... Можна спокійно видохнути! Президент України Петро Порошенко, попри усі рогатки від зелених більшовиків, всеж таки поїхав на безпековий форум до Мюнхена!
Україна може почуватись спокійно! Бо доки Володя Оманович Потерпілий буде фотографуватись під радісне, «Дякую! Дуже дякую!», буде кому відстоювати інтереси країни та тримати в напрузі представників російських окупантів!

Олексійович! З Богом!

Надеюсь рядом с ним вспыхнет хоть одна украинская политическая звездочка. Или этот политмедведь только на спиленном чурбаке  пне  от украинского древа жизни играть  однотонно способен. Он сильная личность и по факту -ИСТИННЫЙ творец настоящей УКРАИНЫ. Но не зачинатель. Просто-АКУШЕР!  Исторически ,ему уже  нет места в нынешней украинской реальности. Помог родиться Украине...,и вовремя ушел на вторые роли. Жаль, если  Порошенко не понимает своего предназначения. Он не  абсолют.А прототип.

Посилання на коментар

Petro Poroshenko

Пятый президент Украины, лидер партии «Европейская солидарность» Петр Порошенко в кулуарах Мюнхенской конференции по безопасности раскритиковал внешнюю политику нынешней украинской власти в отношении России.

Об этом сообщает пресс-служба «Европейской солидарности».

Посилання на коментар

Мюнхенська «безпекова» конференція 2020 року по-суті стала конференцією друзів Путіна

і ставить нові виклики перед Україною в боротьбі з агресором. Про деталі цього важливого міжнародного заходу в колонці народного депутата фракції «Європейська Солідарність», голови комітету з питань інтеграції України з ЄС Іванни Климпуш-Цинцадзе виданню «Українська правда».

І знову Мюнхен. 

У 1938 році саме в цьому місті Чемберлен та Даладьє – британський та французький прем’єр-міністри – намагалися умиротворити Гітлера, віддавши йому Чехословаччину.

У 2007 Путін махав тут кулаком на адресу західного світу, називав нашу країну failed state та домігся, щоби Захід зупинив отримання Україною ПДЧ. 

Тепер, у 2020, в Мюнхені запропонували рецепт умиротворення Путіна, намагаючись віддати йому Україну. 

ДО ВІДОМА:

На Мюнхенській конференції Україні запропонували 12 кроків вирішення миру на Донбасі:

1. Відновлення Спільного центру з контролю і координації (СЦКК).

2. Розширити теми переговорів "нормандської четвірки" з включенням проблеми припинення боїв.

3. Збільшення кількості пунктів пропуску на Донбасі.

4. Розшук зниклих безвісти.

5. Розмінування на Донбасі.

6. Відновлення інфраструктури за участю Євросоюзу, західних компаній і Російської Федерації.

7. Створення на Донбасі зони вільної торгівлі з особливим оподаткуванням.

8. Поетапне зняття санкцій проти Росії за результатами виконання мінських угод.

9. Усунення радіаційної небезпеки на Донбасі.

10. Новий діалог між євроатлантичними структурами про побудову взаємної безпеки.

11. Підтримка і визначення сфер взаємодії між ЄС і Росією.

12. Запуск нового національного діалогу щодо проблем ідентичності.

Як бачите, нічого нового у цих пропозиціях нема, окрім одного, або двох пунктів: хочеш приховати свої наміри, вплети їх в  словесний клубок цілком пустих пропозицій. Так і тут: десяток  пустих пунктів і серед них один, той, заради чого все це писалося: зняття санкцій 

Ну і останній, про ідентичність... українську ідентичність, вже почали втілювати в життя на нашому форумі. Один з форумчан, який раніше писав під жіночим ніком провокативні антиукраїнські коментарі, прихильник медведчука (читай: путина), вже підняв цю тему.

До честі США, там відразу розкритикували ці пропозиції. Відразу проти виступила українська влада. А за тим "мирні" пропозиції зникли з сайту "Мюнхенської безпекової конференції " з коментарями, що мовляв  автори скандальної заяви «Дванадцять кроків до посилення безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні», лише хотіли залучити РФ до дискусії та просунути питання мирного врегулювання на окупованих територіях України. Так наче росія і так не залучена до дискусії і зовсім нема ніяких планів для припинення війни в Україні.

Посилання на коментар

Стоїмо до кінця, до перемоги.
Буде важко, але й ніхто не обіцяв легких шляхів.
Єднаймося навколо Європейської Солідарності і її лідера Порошенко П.
За ними майбутнє держави.

Слава Україні!

На изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются

================================================================================

В той час як Земанда на чолі з найвеличнішим повернулись втомлені до України, Петро Олексійович продовжує ділові зустрічі в Мюнхені.
На фото Порошенко з міністром Німеччини Аннегретою.
Ні на що не натякаю, але діархія або двовладдя, одна з найстаріших форм державного устрою в світі.
І в сучасному світі теж існує двовладдя, де один президент номінальний, другий - реальний.
Інфа просто так, чогось спало на думку.
Переможемо!

На изображении может находиться: 7 человек, люди улыбаются, в помещении

Посилання на коментар

Всё чаще слышу: "Я голосовал не за Зеленского, а против Порошенко!"
Верю!!! Потому что помню те бюллетени...

Зображення
Посилання на коментар

Я хотел в то время Кошулинского в гетьманы. Но избиратели  из  НЕИСЧИСЛИМОЙ когорты  -мы все  президенты ,решили иначе.Надоело договариваться там ,где по любому нужно растреливать или отстреливаться! Посмотришь на историю некоторых стран и такая зависть пробирает..,до слез.У явно постколониального населения ,еще и государственности  особо и не было ,а личности готовые ее построить были и им их народы ,странно .Но! почему то -доверились. Финны,Поляки,Хорваты,Израильтяне и т.д и т.д...- только у нынешних  хохлов ,малороссов,полуумалишенныхнавсюголовуевреевХУЕроссов  как ни странно ,при власти - не гос-во ,а государственная системная немощь . По параметрам нравственного упадка  и озлыднения морали,а соответственно  и экономической никчемности ,ИМЕННО !   Украина в тройке ! худших в мировой практике за последние 100 лет,как мин. А это...... страна- из Африки и страна-  из  Лат. Америки. Те буквально только вчера  родились и осамостийнились..., хуй с солью в единственном и то репнутом глиняном горшке доедали во все времена ,а украина имела почти все законченные или необходимые для экономического ,социального и морального рывка -возможности! Куда они исчезли ,совершенно не понимаю.Или понимаю,и это понимание чрезвычайно больно для моей чувствительной натуры. Напрашиваются всего два факта... У нас  нет стратегического мышления. А значит нас предали вечные лжецы  по любому поводу ! -православные лизоблюдины ,по факту-Христиан не оказалось   как таких !-в худшее время  для Украины ,за все столетия ее возрождения  .И во все иные. Что делали столетиями уроды фактом своего существования отрицающие Христа ???Жирные твари не способные  даже ЖИР убрать со своих МОНАШЕСКИХ  МОРДЯК.   Для Украинского иммунитета  именно ее православнутая церковь -САМОЕ СЛАБОЕ имунное  ЗВЕНО ,до сих пор. Я не вижу пока  каких то отличий ПЦУ от той же УПЦ. Второй факт- еврей ,способен выжить даже в аду,но вокруг себя он не в состоянии подать руку помощи даже еврею. Упадок  развития Украины до территории с населением- тому подтверждение.

Посилання на коментар

16.02.2020 в 14:12, Рыжая сказал:

Єднаймося навколо Європейської Солідарності і її лідера Порошенко П.
За ними майбутнє держави.

Слава Україні!

И где я это уже видел... где же?

А-а, вспомнил!!!  Смотрим

zasedanie-politbyuro.jpg

Посилання на коментар

5 часов назад, MIKLOVAN сказал:

И где я это уже видел... где же?

А-а, вспомнил!!!  Смотрим

І війна тоді також була?

Чи може у вашій голові війна вже закінчилася, як у нашої зеленої шмарклі? "Ото ж бо...

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: злісний Оф-топ

BQ5ifWI__bigger.png

Сьогодні ранок почався з того, що в районі Новотошківського почався наступ російських військ з використанням крупнокаліберної артилерії. Є перші жертви. Це, напевно, той мир, який побачили, зазирнувши в очі Путіну. Такий мир Путін готовий надати Україні.
Посилання на коментар

Мы старалась как могли(с)

На изображении может находиться: текст
Андрій КарповПодписаться

Перекладаю.
"Наші 100% докази проти Пороха навіть нам здаються повною хуйньою. Ми старалися, але в Пороха товщий"

Посилання на коментар

=========================================

У пані Ірини ціла підбірка світлин з вшанування пам"яті Героїв Небесної Сотні. Але, мене найбільше вразило саме це фото. Погляд Пороха. В ньому біль, яку не зіграєш. Справжній. Для нього війна не закінчилась, Для нього росія - агресор і ворог. Для нього вбивства окупантами наших військових - не провокація. І він не бачить в очах путіна миру, якого там немає. Він бачить в них війну. Сьогодні, гостро, як ніколи, стало боляче за країну. Проміняли. Зобули. Як? Досі не можу зрозуміти, як можна було в умовах війни, зрадити Президента і Головнокомандувача, і обрати... те що обрали?) Обирали вони, а соромно мені.

На изображении может находиться: 4 человека, на улице и часть тела крупным планом
Iryna Gerashchenko с Миколой Княжицьким.

Зранку всією фракцією вшанували пам‘ять загиблих 18 лютого 14 Героїв Небесної сотні. Вбивства розпочалися на Липській, Кріпосному провулку, в Маріїнському парку... Пам‘ятаю кожну хвилину того страшного дня: як проривалися в Раду через стрій беркутівців і автозаків, які заблокували Грушевського, як в парламентський медпункт занесли поранених з вибитими очима, як з дівчатами побігли в Маріінку , де гуртувалися намети антимайдану і благали допустити туди машини швидкої допомоги, як вивозили поранених і чергували в лікарнях столиці. Перші усвідомлені смерті...

Посилання на коментар

22.02.2020 в 17:54, Radiola сказал:

Это аксиома. Что бетон, что народ он на передовой и первым ощущает сокрушающую силу. А за бетоном в укрытии солдат, а за народом в достатке през. Представьте себе, что бы было с солдатом, если бы он воевал не из-за бетонного укрытия, а встал спереди него, как добра-молодец... Стены бы нуждались в небольшом косметическом ремонте, а солдаты бы в скором времени нуждались в спасении представшей души. 

Посилання на коментар

22.02.2020 в 17:54, Radiola сказал:

Не транди . Народ конечно должен разбираться  в степенях собственной защиты. И он это прекрасно продемонстрировал. Там где надо  броню -он выставил киборгов.,где надо извиваться ужом -Пороха. Показать великолепную дулю прошлому менталитету элиты -Зеленского. Я не вижу ни одной народной ошибки.И не манди ,что ты что то вообще   в украинских реалиях понимаешь. Ты в них просто бессмысленно варишься ,несмотря на твое высокое образование.Фу на тебя. 

Посилання на коментар

Не такий страшний син Порошенка, як його малюють)))

Нет описания фото.
Гліб БабічПодписаться

«Путін для мене - це зло!», або - «Кого слухав в Лондоні син Порошенка?"
(розслідування в стилі "реп")

От чесно - пройшов би повз теми Михайла Порошенка, як повз закритого бару.
Тим більше, що і так відомо, що "син Порошенка" найкращий початок будь-якої фрази.
Тим більше, що лізти в тему взаємин "батьки і діти", особливо, коли стосується виховання - немає ніякого бажання. Ніколи.

Однак. З цим носилися, розмахували і волали. Тупотіли, і грюкали як сабвуфер.
А коли тебе несподівано поселили поруч з гуркітливим нічним клубом – завжди хочеться взяти рушницю, і зайти подивитися "А що там власне?" На предмет чемного прохання "поводити себе тихіше".
Так що довелося влазити в весь цей реп. І йти по дротах до джерела нав'язливого звуку.
Ні, я не адвокат. Але дуже люблю, коли панують факти.

Що ми маємо на вході (за версією тих, хто слухав в переказі)?
Син Порошенка був в Лондонському клубі на концерті репера Фейса. Вигукнув зі сцени "росіяни в Лондоні!", після чого почав скандувати щось про росію (але це не точно).

Ну, я, зізнаюся, від такого розкладу охрінів. І після цього довелося лізти в прямі джерела. Бо з одного боку рука потягнулася до лозини, а з іншого - щось не складалося ніфіга.

Виявилося, все просто, і як зазвичай. Як в анекдоті про Рабиновича, якого запитали - чи правда що він виграв автомобіль в лотерею?
- Правда! - відповів Рабинович. Але не автомобіль, а квартиру. І не в лотерею, а в преферанс. І не виграв, а програв.
Тобто – легка, але повна трансформація реальності. Ну, щоб з конфузу вийшла цілком собі повноцінна катастрофа.

Вкидання в першому таймі розіграв знаменитий майстер з хокею з лайном - Дубинський. Саме він приписав фразу "росіяни в Лондоні" - синові того, хто завжди в усьому винен (разом з сином). Саме на Дубинського посилалися всі ЗМІ, що заблукали у стандартах БіБіСі.

Насправді цю фразу сказав репер. І не збрехав, на відміну від Дубинського. Він росіянин і в Лондоні.
Репер на всю голову репер, звичайно - але далеко не такий ватний, як чимала частина нашого населення (до чого я повернуся пізніше).
А все, що зробив "молодший" - так це чотири рази (разом з залом) проскандував перші слова пісні "Я, як Гоша Рубчинський!" На чому його сольна кар'єра благополучно закінчилася.

Щоб гуано тримало форму, перші відео були з кошмарним звуком. Котрий дозволяє почути все, що завгодно. особливо, якщо тобі розповіли - що потрібно почути.
Правда, потім інтернет виніс на поверхню інші, більш якісні версії. Після чого стало ясно, що до чого, і як.

Що ми маємо в сухому залишку?
Син Порошенка дійсно дозволив собі "зависнути" в клубі на концерті російського репера.
Був витягнутий (до речі) на сцену, і завзято прокричав чотири рази ім'я і прізвище героя пісні. Після чого витанцьовував в залі разом з рештою публіки.

Тому, що засранець.
Тому, що вирішив, що не відрізняється від інших, і можна йому те саме, що і іншим у віці "близько 18". І ніхріна не зробив поправку.
Тому, що якщо ви вирішите дізнатися, що слухають ваші діти, і витягнете з їх вух навушники - ви дуже ймовірно можете почути російський реп. Він у нас в режимі окупації давно. Мода. На жаль.
І реп Фейса - далеко не найгірше і небезпечне, при всій брутальності.

Скільки ми не б'ємося останні роки, щоб відновити панування українського музичного контенту - не встигаємо. І мій улюблений Козак Систем в Лондон звуть куди рідше, ніж російських реперів. Тому, що ресурс індустрії. Тому, що відставання в просуванні контенту - на 25 років.
Тому, що ми взагалі рідко замислюємося, що слухають наші діти.

Хоча, це, начебто, той самий випадок, коли "Порошенко винен". Тому, що це його син.
Недовиховав, типу.
Авжеж, він же ж ніколи не нив (як нинішній) що втомився і хоче до дітей. І хрін з ним, що в останні 6 років він бачив сина рідше ніж главу МЗС і Міністра Оборони.
Але у вас же все в порядку? Діти слухають правильну музику? Ходять тільки на правильні концерти? Дивляться правильні фільми? Читають (???) правильні книги.
Впевнені?
Якщо так – я за вас радію. В мене теж с цим норм.
Але я встиг з вихованням куди раніше, ніж пішов у 14-му на фронт. Бо доньці було 20.
А Порох «пішов на війну», коли сину було 12. Тоді коли був потрібен сину більш за все. Коли міг допомогти все зрозуміти.
Але ж вибору не було, правда?

Так, я не лізу в взаємини "батьки і діти".
Але в даному випадку зроблю виняток.
Петро Олексійович просто зобов'язаний міцно всипати чаду, яке злегка заблукало.
Щоб розумів, що "положення зобов'язує" (хоча, вибору з «положенням» у нього ніколи не було).
І що контактів з "російським продуктом" не може бути від слова "зовсім". Ні в якій формі. Саме для нього. Навіть з самим нешкідливим. Ні з яким.
І щоб вибити з голови Лондонський туман. І нагадати хто він.

До речі. До репера Фейса я до цього не ставився ніяк. Але маю чітке ставлення до всього російського шоубізу.
Вважаю, що на території моєї країни його не повинно бути. Ніякого.
Ну, може - з геть мінімальними винятками.
Тільки, ось який момент. Цей хлопець не боїться говорити в інтерв'ю "Путін для мене - це зло! ". Називає росію "великою зоною ". А на питання російських журналістів "Крим наш? " твердо відповідає - "Не наш!"
Але багато хто з "метальників каміння" запросто слухають Марув, і аплодують Усику.
У яких, чомусь, інша думка.

І, до того ж, росію, репер Ваня Дрьомін (справжнє ім'я) бачить, на даний момент, абсолютно тверезо. Куди там деяким нашим співвітчизникам:
"«Самое грустное - это то, что сейчас наше правительство - это полная х***я, а наша страна - это (пока что маленький) Советский Союз, но оппозиция в стиле Навального и прочих тоже предложить них** не может. Никто. У**вать отсюда надо, да побыстрее, пока железный занавес не кинули опять всем». «Я тоже люблю по-своему эту страну, но нельзя же гордиться всю жизнь тем, что мы две войны выиграли когда-то, да и вообще тем, что было когда-то, надо уже чем-то новым гордиться, а нечем, Россия - это не великая держава, а страна третьего мира».

І взагалі, Ваня виявився хлопцем з міцними яйцями. Тому, що не побоявся відмовити, коли йому запропонували «працювати на путіна». Більш за те - вчинив навпаки. Коли в 18-му випустив альбом "Пути неисповедимы". І вдарив по всьому, що йому пропонували пропагувати. Чим сильно зіпсував свою кар'єру.

Ось такий "партнер по сцені", виявилося…
До речі, весь фактаж по реперу Фейсу легко перевіряється його копіпастом звідси - в запит Гугла. За дуже багатьма джерелами.

А синові Порох все одно всипле. Не знаю, в якій формі.
Але знаючи його характер - буде міцно. Упевнений.

P.S. На фото - обкладинка альбому Фейса "Пути неисповедимы".
Придивіться. Це, навіть, краще ніж слова.

Бачиш правду - поширюй!

Посилання на коментар

25.02.2020 в 13:42, Radiola сказал:

Бла, Бла, бла

Исключительньій троль

Так что  тогда можно украинскому народу приписать в свое принципиальное достоинство-выбор Пороха или тот же ДАП? :)

Посилання на коментар

6 часов назад, доктур сказал:

Так что  тогда можно украинскому народу приписать в свое принципиальное достоинство-выбор Пороха или тот же ДАП? :)

Гідність - це коли між тим і тим не вибирають, а приймають апріорі. 

Посилання на коментар

27.02.2020 в 15:24, Radiola сказал:

Гідність - це коли між тим і тим не вибирають, а приймають апріорі. 

Достоинство ,гордость  у  украинцев как раз таки и есть, только поэтому Порох пролетел,а Зеленский -априори . Если бы ты была не настолько закомплексована своей абстрактной политлогикой(точнее-аполлогией) ,то достаточно быстро бы поняла ,насколько быстро мы прогрессируем  как народ и отчасти -уже нация.Кстати- россиян  тоже жжет не по детски.

Посилання на коментар

03.03.2020 в 11:35, ТРИФОН сказал:

Хочу спросить, а тебе  то «Батя» чего сделал ???

Ты что сейчас лучше жить стала, или у тебя может быть принципы какие-то высокодуховные ?????

Украинские у меня принципы. 

А сейчас, при Зеленском,  мне худо. В первую очередь - морально. 

03.03.2020 в 11:35, ТРИФОН сказал:

Катька,

Катька на базаре семечками торгует. Я - Катерина. И с Вами я на брудершафт даже виртуально не пила.

Посилання на коментар

Арахамія знову зашкварився. Сказав журналістам, що останньою краплею терпіння до свого в доску Генпрокурора, був той факт, що він начебто відмовився підписати справи проти Порошенка, щоб віддати їх в суд. 

Рябошапка все заперечує, що нічого подібного не було, ніхто з ОПи не вимагав від нього негайного відкриття справ проти Порошенка

І то правда, хто ж признається в протиправних діях. Це ж тільки Арахамія язиком меле без відпочинку і розуміння наслідків. 

Інші, все ж таки, про себе думають і не ляпають дурниць

Посилання на коментар

21 минуту назад, Forester сказал:

Обещали посадить... Когда?

Так пітаются.. Но все никак

Посилання на коментар

1 минуту назад, Рыжая сказал:

Так пітаются.. Но все никак

Пытаются, или только вид делают? 

По-моему, для них процесс важнее результата. 

Посилання на коментар

04.03.2020 в 11:16, доктур сказал:

Достоинство ,гордость  у  украинцев как раз таки и есть

Гідність - це коли плюють на основи державності і вибирають дешеву комуналку? -  і то в обіцянках, бо ніде в цивілізованому світі комірне не є дешевим задоволенням -   природа не вічна, її треба берегти. 

Док, я вам відкрию СТРАШНУ таємницю: там де ви думаєте, в шлунку - нема гідності. Гідність йде від голови.

3 часа назад, Forester сказал:

По-моему, для них процесс важнее результата. 

Угу, посадити Пороха - значить канонізувати його . Хіба мерзенний кловун піде на таке?

Так і буде тасувати прокурорів, перекладаючи на них вину за свої обіцянки.

Кінчиться все це тим, що народ так зубожіє, що йому вже буде не до Пороха. І питання його посадки відпаде саме по собі.

Але, якщо бути справедливим, то не кловун обіцяв посадити Пороха. Його посадити мріє Хуйло, хуйлівські приспішники в Україні, типу портнова і йому подібних, а також коломойський (око-за око - це в їх релігії таке)

Посилання на коментар

Суд обязал ДБР зарегистрировать уголовное производство по факту заведомо неправдивых данных, поданых Дубинским.

Ибо нехер.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...