ШКАТУЛКА Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 Уууу - Корин! Оказывается ты можешь изъяснятся на нормальном человеческом языке - забираю свои когда-то напасанные слова обратно. Думал ты с пунктом, есть такие, ошибался, всё о"кей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 Уууу - Корин! Оказывается ты можешь изъяснятся на нормальном человеческом языке - забираю свои когда-то напасанные слова обратно. Думал ты с пунктом, есть такие, ошибался, всё о"кей. Придурок, ты еще не понял? - не со всеми. Это нужно заслужить, доказать, что ты человек а не тупая скотина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 Ты не Водолей, ты скорей всего Лев или Телец. Только у этих знаков напрочь отсутствует способность понять. Они как танки... или быки, тупо и прямолинейно прут вперед, не замечая преград. От скажи - к чему этот твой дурной вопрос? - про Юльку и Кремль? Какая тут связь и вообще - какой смысл? Допустим, ты, как нацистка, ненавидишь... на дух не переносишь москалей. Допустим. Но я то нормальный - зачем мне такие вопросы? Мне, девочка, глубоко фиолетово, кто ее поддерживает. Гораздо важней чем она дышит. А вот чем она дышит уже лет 6 как нет подтверждений, хуже того - есть опровержения. По которым можно предсказать, что будь она президентом, было примерно тоже самое только в профиль. Поэтому, я как сознательный гражданин, конечно, осуждаю гада дважды несудимого, но как человеку мне гора с плеч - не нужно теперь решать за кого на выборах голосовать. Не пі-пі, Корін, яка ще нацистка і з чого ти взяв, що я ненавиджу москалів? - вони мені так само фіолетові, я можу хіба реагувати за фактом на їх тупість чи нахабність Кремля, не більше. А запиталася тому, що ще досі не відкинула думку, яка в мене виникла відразу з обранням Янека - що Європа нас здала Рашці з потрохами. Тимошенко може бути задіяна в тій грі втемну. Адже грали росіяни на її почуттях перед виборами, тупо підставляючи, як креатуру Кремля. А тепер, погодься, за Тимошенко будуть голосувати навіть ті, хто її не приймає - противсіхи - це буде протестне голосування вже для них. Тут, правда, є проблема - до виборів трохи забагато часу, може все ще змінитися: олігархи скинуться і підкинуть народу гроші, чи якісь пільги, але шанси у неї дуже високі. А оскільки, наші олігархи передумали ділитися з Москвою, то чому б Кремлю тепер не допомогти Тимошенко, щоб вона потім і з ворогами поквиталася, і їм дорогу розчистила: адже зійшлися одного разу інтереси Тимошенко і Путіна, коли вони газову угоду підписували. А ти, до речі, також важко людей розумієш. Сто разів писала тобі, що мені важливо зрозуміти Тимошенко як людину, щоб прораховувати її кроки, а ти з якогось дива приписав мені тупий нацизм - від кого, а від тебе не сподівалася, блін, Корін, вилазь з раковини. P.S.Між іншим, мені не правильно записали мій ДН - на цілий місяць помилилися. По факту народження я Козеріг, а за записом - Водолій. Оcь так...і тут не вгадав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 P.S.Між іншим, мені не правильно записали мій ДН - на цілий місяць помилилися. По факту народження я Козеріг, а за записом - Водолій. Оcь так...і тут не вгадав. Как ни странно Козерог близкий мне знак.... ... А считать Юльку очень просто... - теперь. Чем больше она высказывается в форс-мажоре - тем понятней. Кстати, совершенно очевидно стало что было бы, если бы она стала презиком. Намного понятней и почему ее прессуют - и в этом есть своя логика. Объяснить это трудно... примерно, нормальным чувакам - и это можно понять - глубоко противно, когда тупая дура влезла в политику со своей харизмой, совершенно не понимая - зачем. Настоящая команда ПРдунистов - тупая и уродливая, но нормальная. Юлька - не нормальная. Это ее плюс. Но. Если не понимать ни хрена - это превращается в офигенный минус. Сейчас можешь лицезреть именно этот процесс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 Как ни странно Козерог близкий мне знак.... ... А считать Юльку очень просто... - теперь. Чем больше она высказывается в форс-мажоре - тем понятней. Кстати, совершенно очевидно стало что было бы, если бы она стала презиком. Намного понятней и почему ее прессуют - и в этом есть своя логика. Объяснить это трудно... примерно, нормальным чувакам - и это можно понять - глубоко противно, когда тупая дура влезла в политику со своей харизмой, совершенно не понимая - зачем. Настоящая команда ПРдунистов - тупая и уродливая, но нормальная. Юлька - не нормальная. Это ее плюс. Но. Если не понимать ни хрена - это превращается в офигенный минус. Сейчас можешь лицезреть именно этот процесс. Ну да, погоджуюся. Але все це нам нічого доброго не обіцяє. Отже я буду фантазувати далі: Тимошенко після пресухи відродиться, навколо неї згуртуються порядні і розумні люди і до виборів вона вже буде мати команду, а особливо бажання, посунути олігархів з політики і примусить їх займатися бізнесом самостійно, а не за рахунок держави. Тимошенко не знає що робити? але знають інші, біда, що ті інші не мають грошей, тоді треба відмовитися від послуг Турчинова, а отже, і вигоди від політики. Це буде момент істини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 Это нужно заслужить, доказать, что ты человек а не тупая скотина.Значить дело не в пунктике. Тогда дело плохо.. Если ТЕБЕ кто-то что-то ДОЛЖЕН доказывать - то это мания величия. Прими моё сочуствие..., болезнь есть болезнь и кажется не излечимая. Но не переживай - люди не с таким живут, и без рук, и без ног, и без ... . Ничего, не унывай - проживёшь..., как -нибудь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2011 тупая дура влезла в политику со своей харизмой, совершенно не понимая - зачем.Она-то знает зачем - у неё выхода иного не было, не понимаешь ты... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2011 Она-то знает зачем - у неё выхода иного не было, не понимаешь ты... Не правда, у такої як Тимошенко вихід є ЗАВЖДИ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2011 Она-то знает зачем - у неё выхода иного не было, не понимаешь ты...Это как раз понимаешь даже ты.Чего мало кто понимает - это почему у нее так дофига стратегических ошибок. - Именно по причине указанной мной.... но без мании.. это трудно понять... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2011 Не правда, у такої як Тимошенко вихід є ЗАВЖДИ. Он имел ввиду правильного - разумного, здравого - выхода, и тут он прав, другие выходы тоже всегда есть... но они менее правильны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2011 Ну да, погоджуюся. Але все це нам нічого доброго не обіцяє. Отже я буду фантазувати далі: Тимошенко після пресухи відродиться, навколо неї згуртуються порядні і розумні люди і до виборів вона вже буде мати команду, а особливо бажання, посунути олігархів з політики і примусить їх займатися бізнесом самостійно, а не за рахунок держави. Тимошенко не знає що робити? але знають інші, біда, що ті інші не мають грошей, тоді треба відмовитися від послуг Турчинова, а отже, і вигоди від політики. Це буде момент істини. Очень сомнительно по первому абзацу. И не согласен со вторым. Мало того, что она не знает - хуже - она думала, что сможет. Сможет всех объегорить и продержаться какой-то срок во власти. Но проиграла и сливки снимают другие... которые думают точно так же.... Между прочим, они все правы... Теперь, чтобы победить, ей нужно изменить свое мировоззрение... а это чревато потерей смысла... Сможет она ради победы отдать смысл?... думаю уже нет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2011 Очень сомнительно по первому абзацу. И не согласен со вторым. Мало того, что она не знает - хуже - она думала, что сможет. Сможет всех объегорить и продержаться какой-то срок во власти. Но проиграла и сливки снимают другие... которые думают точно так же.... Между прочим, они все правы... Теперь, чтобы победить, ей нужно изменить свое мировоззрение... а это чревато потерей смысла... Сможет она ради победы отдать смысл?... думаю уже нет... Ну я ж фантазувала... Змінити світогляд - це означає САМІЙ повірити у те, що вона до цього часу декларувала. Не у перемогу, не у власні сили, а у Правду - і це людині, яка все свідоме життя блефувала, використовувала, прикидалася. Це як прозріти, а хто прозрів, тому влада не потрібна. І тільки у винятковому випадку, коли прийняти це як призначення. Ні! Тимошенко на таке не здатна. Нема в неї філософської нотки. Наприклад, слухала інтерв"ю Гурченко - чим вона мене вразила: глибиною аналізу процесів, як вона все логічно і до ладу могла пояснити і прояснити, хоча як людина не дуже... і життя її високоморальним назвати не можна, а ось мудрість відчувалася. І це інтерв"ю змінило мою думку про неї. Але навіть якщо не змінить світогляд - перемога ймовірна, всяке буває. Але це не буде чимось особливим - ще одна рядова каденція і не більше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2011 Ну я ж фантазувала... Змінити світогляд - це означає САМІЙ повірити у те, що вона до цього часу декларувала. Не у перемогу, не у власні сили, а у Правду - і це людині, яка все свідоме життя блефувала, використовувала, прикидалася. Це як прозріти, а хто прозрів, тому влада не потрібна. І тільки у винятковому випадку, коли прийняти це як призначення. Ні! Тимошенко на таке не здатна. Нема в неї філософської нотки. Наприклад, слухала інтерв"ю Гурченко - чим вона мене вразила: глибиною аналізу процесів, як вона все логічно і до ладу моглаяснити і прояснити, хоча як людина не дуже... і життя її високоморальним назвати не можна, а ось мудрість відчувалася. І це інтерв"ю змінило мою думку про неї. Але навіть якщо не змінить світогляд - перемога ймовірна, всяке буває. Але це не буде чимось особливим - ще одна рядова каденція і не більше. Нет. Она была искренней и честной.И она не настолько глупа, чтобы не знать правду.... - хотелось бы в это верить. Но. Она ошиблась. Переоценила свои силы. Силы харизмы и самородка но не стратега и мыслителя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2011 Нет. Она была искренней и честной. И она не настолько глупа, чтобы не знать правду.... - хотелось бы в это верить. Но. Она ошиблась. Переоценила свои силы. Силы харизмы и самородка но не стратега и мыслителя. Артистичні натури деколи так перероджуються, що вірять в те, що вони грають. Але це вступає в протиріччя з їх єством і получається фігня, роздвоєння особистості. Тимошенко з самого початку робила те, на що була настроєна - бізнес. А коли полізла у політику і задіяла гру - фігня і поперла. Не її це, зрозумій, бо цинічна політик Тимошенко - це огидно, а справедлива - протирічить її єству. А я, поки не зрозумію чим і як вона "бере" - не заспокоюся. Нема в неї харизми, не бачу я її родзинки, ну хоч вбий мене, нема! Тільки дуже прошу, не приписуй мені заздрість і всяку таку муйню. Я тут розглядаю не людину, а феномен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2011 Артистичні натури деколи так перероджуються, що вірять в те, що вони грають. Але це вступає в протиріччя з їх єством і получається фігня, роздвоєння особистості. Тимошенко з самого початку робила те, на що була настроєна - бізнес. А коли полізла у політику і задіяла гру - фігня і поперла. Не її це, зрозумій, бо цинічна політик Тимошенко - це огидно, а справедлива - протирічить її єству. А я, поки не зрозумію чим і як вона "бере" - не заспокоюся. Нема в неї харизми, не бачу я її родзинки, ну хоч вбий мене, нема! Тільки дуже прошу, не приписуй мені заздрість і всяку таку муйню. Я тут розглядаю не людину, а феномен. Почти всем этим твоим словам нет подтверждения. Поэтому все это ты выдумала. Из своей головы. Посему Тимошенко тебе не понять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2011 Посему Тимошенко тебе не понять. Амінь!!! З.І. Я вчора, коли Андрій-зі-Сходу відмовився мені відповідати, а той інший поліз у дискусію, зрозуміла одну річ: нецікаво чути думку нецікавої тобі людини. Можна з ввічливості відповідати, але це не приносить задоволення. Пуста трата часу, яка множить пуску. Тому я більше не буду тебе мучити своїм потоком свідомості - пиши що хочеш, мені цікаво читати, але відповідати навіть з ввічливості не буду, бо я захоплююся і кожного разу випробовую твоє терпіння. З.З.І. А думку Андрія мені було цікаво почути, тільки я не врахувала, що він цікавиться буддизмом, почала з похвали, яку він сприйняв, як лестощі. - а це для нього неприйнятно, бо, як вони вважають, роздуває самооцінку, яка заважає просвітлінню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2011 Амінь!!! З.І. Я вчора, коли Андрій-зі-Сходу відмовився мені відповідати, а той інший поліз у дискусію, зрозуміла одну річ: нецікаво чути думку нецікавої тобі людини. Можна з ввічливості відповідати, але це не приносить задоволення. Пуста трата часу, яка множить пуску. Тому я більше не буду тебе мучити своїм потоком свідомості - пиши що хочеш, мені цікаво читати, але відповідати навіть з ввічливості не буду, бо я захоплююся і кожного разу випробовую твоє терпіння. З.З.І. А думку Андрія мені було цікаво почути, тільки я не врахувала, що він цікавиться буддизмом, почала з похвали, яку він сприйняв, як лестощі. - а це для нього неприйнятно, бо, як вони вважають, роздуває самооцінку, яка заважає просвітлінню. Не так. И мне очень жаль, что ты не поймешь. А еще больше жаль, что это моя вина... или карма, это я не могу донести и передать - слишком дико это для твоей психики. Например, как ты можешь понять, что для меня не интересный человек и его мысли связи не имеют? - если ты за этим пользуешь инет?....... Хотя ты могла бы по УП отследить, что - по твоим понятиям я уже несколько раз менял отношение к авторам именно по их мыслях... Или, что мне бесконечно интересна "твоя думка" - и я никогда с нею не соглашусь?.... Вот как это объяснить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2011 Например, как ты можешь понять, что для меня не интересный человек и его мысли связи не имеют? - если ты за этим пользуешь инет?....... Хотя ты могла бы по УП отследить, что - по твоим понятиям я уже несколько раз менял отношение к авторам именно по их мыслях... Или, что мне бесконечно интересна "твоя думка" - и я никогда с нею не соглашусь?.... Вот как это объяснить? Як? Словами - іншого способу не придумали. Тобі добре, ти не страждаєш умовностями - можеш не відповісти, можеш послати, можеш з манічкою, а можеш поблажливо - я так не вмію. А цікаву людину визначаю тільки за цікавими думками - тут я іншого не "бачу", навіть якщо знаю як людина виглядає, слова будуть переважати і повністю перекривати зовнішні якості. У реалі це зовсім не так. Коли тобі цікаво, але ти не погодишся ніколи - це нормально. Гірше інше... але ти цього не бачиш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 16 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2011 Это как раз понимаешь даже ты. Чего мало кто понимает - это почему у нее так дофига стратегических ошибок. - Именно по причине указанной мной.... но без мании.. это трудно понять... Ну почему же... Я даже понимаю то, что у тебя превалирует форма над сутью.Преднамеренно камуфлируя в общем -то простые вещи в неудобоусвояемую форму,умышленно напичкивая её двухсмысленностями, неопределённостями и ненужной, лишней, утяжеляющей мелочёвкой, уводящей в сторону, вынуждая читающего фильтровать написанное и делать одно из двух возможных (по крайней мере) умозаключений о истинном смысле сотворенного тобой опуса. Хотя иформационная составляющая их близка к нулю. И самое главное - ты элементарно тащишся от этого, ложно полагая, что подобные инсинуации поднимают тебя до размеров всезнающего гуру в глазах читающей публики. Ты заблуждаешься.Ну чтож, если это способ самоутверждения... валяй и дальше в этом духе. Каждому своё... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2011 Ну почему же... Я даже понимаю то, что у тебя превалирует форма над сутью.Преднамеренно камуфлируя в общем -то простые вещи в неудобоусвояемую форму,умышленно напичкивая её двухсмысленностями, неопределённостями и ненужной, лишней, утяжеляющей мелочёвкой, уводящей в сторону, вынуждая читающего фильтровать написанное и делать одно из двух возможных (по крайней мере) умозаключений о истинном смысле сотворенного тобой опуса. Хотя иформационная составляющая их близка к нулю. И самое главное - ты элементарно тащишся от этого, ложно полагая, что подобные инсинуации поднимают тебя до размеров всезнающего гуру в глазах читающей публики. Ты заблуждаешься. Ну чтож, если это способ самоутверждения... валяй и дальше в этом духе. Каждому своё... Ну... если ты такой грамотный, что отличаешь форму от сути... - может скажешь, где сейчас, в эти часы и дни эта самая суть? Это очевидно для всех..., но не для всех, как оказалось. И у меня большие сомнения, что ты смотришь но не видишь. А пиздеть про других я тоже могу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2011 Як? Словами - іншого способу не придумали. Тобі добре, ти не страждаєш умовностями - можеш не відповісти, можеш послати, можеш з манічкою, а можеш поблажливо - я так не вмію. А цікаву людину визначаю тільки за цікавими думками - тут я іншого не "бачу", навіть якщо знаю як людина виглядає, слова будуть переважати і повністю перекривати зовнішні якості. У реалі це зовсім не так. Коли тобі цікаво, але ти не погодишся ніколи - це нормально. Гірше інше... але ти цього не бачиш. Не все могут словами. Вон и мне закидают оформализм... хотя мне до сих пор казалось, что кроме голой истины в моих словах просто ничего не существует... Может поэтому мне так нравятся те, кто может - и Марк Твен, и Хэм...и Рекс Стаут... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 Не все могут словами. Вон и мне закидают оформализм... хотя мне до сих пор казалось, что кроме голой истины в моих словах просто ничего не существует... Может поэтому мне так нравятся те, кто может - и Марк Твен, и Хэм...и Рекс Стаут... Ти заграєшся...))) Диви... Знаешь ли ты, что такое танго? Настоящее танго? Для хорошего танго недостаточно техники, недостаточно страсти. Хорошее танго - это боль, это разлука с прежними представлениями о жизни, это гибель иллюзий и начало действия, когда ты уже обладаешь желаемым и понимаешь, что скоро время танца закончится, и только пока звучит музыка, ты можешь пользоваться партнером. Танго - независимость, танго - насилие, именно поэтому этот танец так ценится. Вот, казалось бы, все в руках: любовь, страсть, секс, вседозволенность, но прибавь хоть одну лишнюю ноту, и все, тут же потеряешь и вкус и цвет. Танго - это баланс на грани мечты и обыденности, танго - это то, чего не существует на самом деле. Это миф... Гарно сказано, а якщо глянути на людину: ні рожи, ні кожи, паяц, посередність. А прочитаєш ось таке висловлювання і починаєш приглядатися - не може ж посередність так тонко відчувати, а тим більше, висловлюватися. А потім помічаєш, що в грубих жартах є суть, життєва мудрість і навіть істина. І вже вимальовується людина, думка якої тобі цікава. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 Гарно сказано, а якщо глянути на людину: ні рожи, ні кожи, паяц, посередність. А прочитаєш ось таке висловлювання і починаєш приглядатися - не може ж посередність так тонко відчувати, а тим більше, висловлюватися. А потім помічаєш, що в грубих жартах є суть, життєва мудрість і навіть істина. І вже вимальовується людина, думка якої тобі цікава. Cложные построения не имеют обычно однозначных решений. Могу только сказать, что на этих твоих словах построена и политика и телевидение и прочие шоу. Прежде чем так думать лично я бы позаботился о защите - высший пилотаж зомбирования как раз и строится на самовнушении. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 Cложные построения не имеют обычно однозначных решений. Могу только сказать, что на этих твоих словах построена и политика и телевидение и прочие шоу. Прежде чем так думать лично я бы позаботился о защите - высший пилотаж зомбирования как раз и строится на самовнушении. А мені здається, зомбування не грунтується на власному досвіді, тобто, якщо людина сказала таке: Будучи трезвым, претворите в жизнь все свои пьяные обещания — это научит вас держать язык за зубами. - то це глибинне переосмислення досвіду, практики, а не спеціально придуманий слоган для зомбування. Я кохаюся в першому і відчуваю другий - хіба це не захист, навіть якщо інтуїтивний? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 А мені здається, зомбування не грунтується на власному досвіді, тобто, якщо людина сказала таке: Будучи трезвым, претворите в жизнь все свои пьяные обещания — это научит вас держать язык за зубами. - то це глибинне переосмислення досвіду, практики, а не спеціально придуманий слоган для зомбування. Я кохаюся в першому і відчуваю другий - хіба це не захист, навіть якщо інтуїтивний? Как бы это сказать... чтобы и не разочаровать сильно?.... Этот слоган не совсем для зомбирования, придумал его чмошник, который хотел выслужиться или пропиариться, причем специально среди женщин. На самом деле - можешь спросить хоть 1000 аликов, даже тех, кто пытался претворить свои пьяные обещания - научило ли их это хоть чему-нибудь? - там, не пить... или держать язык... Схема проста - выпил, наобещал, протрезвел, стал выполнять, понял, что облажался - и опять надрался и наобещал еще больше. Все. И пусть умники со слоганами увянут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 Как бы это сказать... чтобы и не разочаровать сильно?.... Этот слоган не совсем для зомбирования, придумал его чмошник, который хотел выслужиться или пропиариться, причем специально среди женщин. На самом деле - можешь спросить хоть 1000 аликов, даже тех, кто пытался претворить свои пьяные обещания - научило ли их это хоть чему-нибудь? - там, не пить... или держать язык... Схема проста - выпил, наобещал, протрезвел, стал выполнять, понял, что облажался - и опять надрался и наобещал еще больше. Все. И пусть умники со слоганами увянут. Фі, Кор, ти тут реально притупив - жартів не розумієш? До речі, цитата Хемінгуейа :lol: Не падай духом. Никогда не падай духом. Секрет моего успеха: никогда не падаю духом. Никогда не падаю духом... на людях. (він же) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2011 Фі, Кор, ти тут реально притупив - жартів не розумієш? До речі, цитата Хемінгуейа :lol: Не падай духом. Никогда не падай духом. Секрет моего успеха: никогда не падаю духом. Никогда не падаю духом... на людях. (він же) Поймала... ну, ты и зараза... Представь все же - этот человек прав, именно потому, что это он и что говорил он это для себя и о себе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 18 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2011 До речі, цитата ХемінгуейаВот то, что вы корина поймали на этой фразе, вернее то, что он согласился, что пойман и есть результат зомбирования...Хотя Эрнест Хемингуэй был неглупым человеком, ЕГО опыт - не показатель для других. По крайней мере во всём. Но корин попался, значит он зависим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 18 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2011 Этот слоган не совсем для зомбирования, придумал его чмошник, который хотел выслужиться или пропиариться, причем специально среди женщин. На самом деле - можешь спросить хоть 1000 аликов, даже тех, кто пытался претворить свои пьяные обещания - научило ли их это хоть чему-нибудь? - там, не пить... или держать язык... Схема проста - выпил, наобещал, протрезвел, стал выполнять, понял, что облажался - и опять надрался и наобещал еще больше. Все. И пусть умники со слоганами увянут. Хемингуэй не был алкоголиком. Он был сознательно пьющим, потому не вписывается в вашу схему.Так что вы оба с ним правы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 18 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2011 Ну... если ты такой грамотный, что отличаешь форму от сути... - может скажешь, где сейчас, в эти часы и дни эта самая суть? Это очевидно для всех..., но не для всех, как оказалось. И у меня большие сомнения, что ты смотришь но не видишь. А ===== про других я тоже могу... (без необходимости не матерись) А суть (истина) в эти часы и эти дни, как впрочем и в другие временные отрезки - в вине, исторически ограничена (по глубине) изобретением данного продукта. Это если упрощенно. А фактическая природа сути варьирует от преобладания корпускулярной или волновой теории в сознании конкретного субъекта. Поэтому однозначного ответа быть не может, как и то, что поставить окончательную точку вряд-ли удастся, разве что Богу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.