Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

ЗаУм, зачем так стараешься? Я же не говорила, что он "красавец" !! Это М45 надумал Фарион в мировые красотки произвести. Я ему и показала все прелести...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Гість бандерлог

ЗаУм, зачем так стараешься? Я же не говорила, что он "красавец" !! Это М54 надумал Фарион в мировые красотки произвести. Я ему и показала все прелести...

А чим він ЗаУМу не подобається? І він, і опозиція (в тому числі і улюблена "Свобода") кажуть "тільки в Європу!"

До керуючого пана - посла США, і опозиція, і він - обидва бігають за інструкціями та ін. Хоча в нього зараз більше можливостей красти, але прийде час і для апетитів опозиції.

Посилання на коментар

Гість бандерлог

Конец Латвии, или Бесславная гибель балтийского «тигра»

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3v2nV6ysLv4

Дена, сама хоч дивишся те, що рекомендуєш? З чиєї подачи - неважливо. Це ж про Литву, а не Латвію.
Посилання на коментар

Дена, сама хоч дивишся те, що рекомендуєш? З чиєї подачи - неважливо. Це ж про Литву, а не Латвію.

Ок. Скопировала вместе с текстом. Но суть от этого не меняется и Литве легче не становится. Как и Латвии. Положение у обеих стран примерно одинаковое.
Посилання на коментар

Ок. Скопировала вместе с текстом. Но суть от этого не меняется и Литве легче не становится. Как и Латвии. Положение у обеих стран примерно одинаковое.

Ох бедные Латыши с Литовцами от нищеты ломятся в багатую рассею по всем возможным дорогам, прям везде пробки столпотворение, ужасть. :lol: :lol:
Посилання на коментар

Ох бедные Латыши с Литовцами от нищеты ломятся в багатую рассею по всем возможным дорогам, прям везде пробки столпотворение, ужасть. :lol: :lol:

Да, сейчас там облом капитальный после нескольких лет относительного "расцвета". Только опомнились, но уже у них ничего нет.
Посилання на коментар

Що, знову косяк? :lol:

Да, дена, якщо свого розуму нема, то чужим не послужишся, бо для цього також розум потрібен - ну хоча б для того, щоб вибрати нормальну цитату.

Ти краще скажи, для чого ти все сміття з нету на форум тягнеш? Хто твої цитати читає? Хто їх обговорює, не беручи до уваги, звичайно, спростування брехні і тикання твоєї пики у цю брехню. Тобі що подобається цей процес приниження?

Хвора ти людина - зі всіх сторін.

Посилання на коментар

Да, сейчас там облом капитальный после нескольких лет относительного "расцвета". Только опомнились, но уже у них ничего нет.

Почали гірше жити, кажеш...

Я читала, що в Прибалтиці знижується кількість населення, але кількість росіян, поляків і білорусів залишається на одному рівні. Знаєш що з цього випливає? Думай!

Посилання на коментар

Почали гірше жити, кажеш...

Я читала, що в Прибалтиці знижується кількість населення, але кількість росіян, поляків і білорусів залишається на одному рівні. Знаєш що з цього випливає? Думай!

См. видео о Прибалтике: часть вымерли, часть в поломойках у немок. И не только.
Посилання на коментар

Да, дена, якщо свого розуму нема, то чужим не послужишся, бо для цього також розум потрібен - ну хоча б для того, щоб вибрати нормальну цитату.

Ти краще скажи, для чого ти все сміття з нету на форум тягнеш? Хто твої цитати читає? Хто їх обговорює, не беручи до уваги, звичайно, спростування брехні і тикання твоєї пики у цю брехню. Тобі що подобається цей процес приниження?

Еще один тупой трансформатор: гудит одно и то же, гудит, а кто к его звуку прислушивается? Тебя что нет, что ты есть. Ничего нового не услышишь.
Посилання на коментар

"По-настоящему счастливая женщина способна свести с ума многих мужчин — и уж точно каждую вторую женщину."
Посилання на коментар

"По-настоящему счастливая женщина способна свести с ума многих мужчин — и уж точно каждую вторую женщину."

Тут треба ще дописати: здатна, але ніколи не буде цього робити.

Дена, у тебе все навпаки: ти не здатна, але намагаєшся :lol:

Посилання на коментар

:lol:

З пальчика смієшся?

Знаєш кого вона назвала першим трансформатором - Стефані - а тепер смійся, дебіл червоножопий.

Посилання на коментар

Тут треба ще дописати: здатна, але ніколи не буде цього робити.

Дена, у тебе все навпаки: ти не здатна, але намагаєшся :lol:

Чем бы дитя не тешилось...Я вообще ничего и никого НИКОГДА не "домогаюсь" и не "намагаюсь". ЗАПОМНИ! Тебе это трудно понять ибо ты всегда лезешь ко всем со своими пятью копейками, но...придется.
Посилання на коментар

См. видео о Прибалтике: часть вымерли, часть в поломойках у немок. И не только.

У вас, дебілів, на більше, ніж прибиральниця, фантазія не сягає. Дивно, як прибалти жили найкраще в СРСР, якщо були такими нікчемами?.

Якщо прибалтів стало менше, а кількість росіян, білорусів залишилася сталою і жити стали гірше - невже ти настільки тупа, що не можеш вирахувати хто цей добробут в часи Союзу створював? Самі прибалти і створювали, а тепер вони повіялися по світах, а росіяни і білоруси самі ні на що не здатні - тому життя в країні погіршилося. Але масової міграції на "землі обітованні", тобто, в рашу і Білорусь, не помітно, отже, про голодування - перебільшено. Та й що чекати від колишнього партійного діяча, навіть якщо він і прибалт - тільки брехню і поклеп, на інше червонозаді бобуїни не здатні

Посилання на коментар

У вас, дебілів, на більше, ніж прибиральниця, фантазія не сягає. Дивно, як прибалти жили найкраще в СРСР, якщо були такими нікчемами?.

Якщо прибалтів стало менше, а кількість росіян, білорусів залишилася сталою і жити стали гірше - невже ти настільки тупа, що не можеш вирахувати хто цей добробут в часи Союзу створював? Самі прибалти і створювали, а тепер вони повіялися по світах, а росіяни і білоруси самі ні на що не здатні - тому життя в країні погіршилося. Але масової міграції на "землі обітованні", тобто, в рашу і Білорусь, не помітно, отже, про голодування - перебільшено. Та й що чекати від колишнього партійного діяча, навіть якщо він і прибалт - тільки брехню і поклеп, на інше червонозаді бобуїни не здатні

Предлагаю кому-нибудь другому пообщаться с этой дурой.
Посилання на коментар

Чем бы дитя не тешилось...Я вообще ничего и никого НИКОГДА не "домогаюсь" и не "намагаюсь". ЗАПОМНИ! Тебе это трудно понять ибо ты всегда лезешь ко всем со своими пятью копейками, но...придется.

Тобто, це я лізу до всіх?

Дена, ти ще більша ідіотка, ніж я собі думала. Перегорни сторінку - там Стефані і ще один товарісч з номером 45 тебе в цьому звинувачували - на що ти їм цілу лекцію прочитала, що це прийнятно, нормально і навіть культурно пхати свого носа у чужі розмови.

Нє, надмірне сидіння за компом робить з людини зомбі, автомат - мож тому тобі вчувається трансформаторне гудіння? Фіг тебе, дебілку, знає.

До речі, що це за пердл "домогаюсь" ?

Посилання на коментар

Нема більше дурних з тобою спілкуватися. І я вже відчалюю спати. Так що тепер сама з собою...

Посилання на коментар

Дена, ти ще більша ідіотка, ніж я собі думала. Перегорни сторінку - там Стефані і ще один товарісч з номером 45 тебе в цьому звинувачували - на що ти їм цілу лекцію прочитала, що це прийнятно, нормально і навіть культурно пхати свого носа у чужі розмови.

Нє, надмірне сидіння за компом робить з людини зомбі, автомат - мож тому тобі вчувається трансформаторне гудіння? Фіг тебе, дебілку, знає.

До речі, що це за пердл "домогаюсь" ?

Посилання на коментар

Дена, ти ще більша ідіотка, ніж я собі думала.

Да.., дурдом за ней таки плачет.
Посилання на коментар

Дэна, это твой уровень!!!

http://ukrpolitforum.com/page11431.html

Посилання на коментар

что бездарь безграмотная. всё скулишь

Давай, давай побрызгай жёлчью, грамотей. Как достало это

макеевское быдло...

Посилання на коментар

Давай, давай побрызгай жёлчью, грамотей. Как достало это

макеевское быдло...

Это хорошо, что достали, хотя мы вовсе не быдло, и отнюдь не макеевское. Нельзя, чтобы пронацисты вольготно себя чувствовали в нашей Украине. :)
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...