ШКАТУЛКА Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Дохтур, ты еврей - отгадай Орианину загадку. Ти її у двері - вона у вікно лізе, ти її з вікна - а вона у каналізацію.... Мне кроме: - ВОНА з’явилася нібито зненацька. ВОНА нахабно пхається в двері, зачиняєш двері, ВОНА лізе в вікно, вмикаєш телевізор і там ВОНА, ВОНА на шпальтах багатьох газет і на біг-бордах. ВОНА ПРАЦЮЄ?! - ничего не лезет в голову. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Дохтур, ты еврей - отгадай Орианину загадку. Мне кроме: - ВОНА з’явилася нібито зненацька. ВОНА нахабно пхається в двері, зачиняєш двері, ВОНА лізе в вікно, вмикаєш телевізор і там ВОНА, ВОНА на шпальтах багатьох газет і на біг-бордах. ВОНА ПРАЦЮЄ?! - ничего не лезет в голову. Шкатулка, я розумію, що у вас, комуняк, у крові підлоги і маніпуляції, але не треба так зухвало нахабніти, не на своєму виїздному засіданні, небось. Дописав, бо відповідь була очевидною? Не крути носом! - це твоє, а своє, як відомо, не пахне, якщо від нього йде ПРАВИЛЬНИЙ посил. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Ну вот ,Ориана,вы ему тоже нравитесь, ну ...,как собеседник. ;) Не май звички пхатися у чужі стосунки третім - без тебе розберемося хто кому подобається. Краще подбай про себе, скоро настане момент істини, коли вже не вийде плюскатися в ополонці, як лайно в унітазі - треба буде визнчатися: або ти з людьми, або ти бидло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 - ВОНА з’явилася нібито зненацька. ВОНА нахабно пхається в двері, зачиняєш двері, ВОНА лізе в вікно, вмикаєш телевізор і там ВОНА, ВОНА на шпальтах багатьох газет і на біг-бордах. ВОНА ПРАЦЮЄ?! До речі, скільки там твоя "працецуйка" сьогодні натворила коментів? Дивимося: Пользователь: Дэна Сообщений сегодня: 124 % сегодняшних сообщений: 22.75% Одна за всіх? Совісті у вас нема - хочете, щоб вона "згоріла" на роботі? Крім того...наче вічно увімкнутий "брехунець" - СКУЧНО. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Не май звички пхатися у чужі стосунки третім - без тебе розберемося хто кому подобається. Краще подбай про себе, скоро настане момент істини, коли вже не вийде плюскатися в ополонці, як лайно в унітазі - треба буде визнчатися: або ти з людьми, або ти бидло. Я с быдлом. <_<Ответил не задумываясь. :unsure: Я ведь -христианин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 До речі, скільки там твоя "працецуйка" сьогодні натворила коментів? Дивимося: Пользователь: Дэна Сообщений сегодня: 124 % сегодняшних сообщений: 22.75% Одна за всіх? Совісті у вас нема - хочете, щоб вона "згоріла" на роботі? Крім того...наче вічно увімкнутий "брехунець" - СКУЧНО. опять сучка от зависти воешь. а вот на счёт придёт . это ты права. скоро мы вас к стенке поставим . пора уже эту фашистскую мразь остановить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Я с быдлом. <_<Ответил не задумываясь. :unsure: Я ведь -христианин. З бидлом ставити в Україні бидлячу владу - записаний...в історії...поки що форуму, але якщо не опам"ятаєшся, то будеш записаний в історії України. І не вимахуйся - не на гей параді! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 опять сучка от зависти воешь. а вот на счёт придёт . это ты права. скоро мы вас к стенке поставим . пора уже эту фашистскую мразь остановить. Ти як та баба - тільки лякаєш...голою жопою. Ну вже зроби бодай ЩОСЬ - з"їш зі злості свої труси, чи звільни форум в знак протесту - зроби ХОЧА Б ЩОСЬ, ШМАТА!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 З бидлом ставити в Україні бидлячу владу - записаний...в історії...поки що форуму, але якщо не опам"ятаєшся, то будеш записаний в історії України. І не вимахуйся - не на гей параді! вот видишь тварь фашистская. уже все тебя послали. вот и дупа вам фашикам. народ сказал вам своё фе. с такими мразями им не по пути. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 вот видишь тварь фашистская. уже все тебя послали. вот и дупа вам фашикам. народ сказал вам своё фе. с такими мразями им не по пути. Не я за тобою, а ти за мною ходиш по форумі, як хвіст. Плюєшся, матюкаєшся, але копіюєш мої пости, ставиш їх у перекладач і відповідаєш. Ти мені нах не потрібен, а я тобі, як повітря. Інакше твоя злиденна душа, не знайшовши ворога зовні, почне поїдати твоє тіло - кажуть, саме так виникає рак. Так що молися на мене - я твоє спасінні і твоє життя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Одна за всіх? Совісті у вас нема - хочете, щоб вона "згоріла" на роботі?А я-то причём? Здесь у нас демократия - каждый делает, что хочет.Это если бы я высказывал тебе своё неудовольствие ну..., например Жирафочкой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Не май звички пхатися у чужі стосунки третім - без тебе розберемося хто кому подобається. Краще подбай про себе, скоро настане момент істини, коли вже не вийде плюскатися в ополонці, як лайно в унітазі - треба буде визнчатися: або ти з людьми, або ти бидло. Не разберетесь. А вот переругаетесь- обязательно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 З бидлом ставити в Україні бидлячу владу - записаний...в історії...поки що форуму, але якщо не опам"ятаєшся, то будеш записаний в історії України. І не вимахуйся - не на гей параді! А вдруг ,я -Данко. Ну если конечно не вы,будете писать историю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 УВАГА!!! ФАШИЗМ, НАЦИЗМ, ШОВІНІЗМ Дэна[/size]' post='215429' date='23.6.2013, 17:06']Стыдно за этих убогих, которые такой язык, как русский, пытаются перевести в разряд своей мовы из трех слов. Будто мы не знаем оба языка и сравнить не можем. Полный идиотизм. Ляпали бы уже где-то в Африке, возможно, обезьяны им бы и поверили. Фашизм - це проповідування переваги однієї нації над іншою В даному випадку - вихваляння своєї мови за рахунок приниження інших мов. Особливо огидно це звучить від людини, яка живе на землі, мову народу якого принижує. Дена - типова фашистка. До речі, це і не дивно, вона проповідує комуняцьку ідеологію леніна-сталіна, яка разом з нацистською - визнана у світі - ЛЮДИНОНЕНАВИСНИЦЬКОЮ. І щоб вже ніхто не сумнівався у фашистські сутності дени, кілька її фраз. А немцы вас отлично и оттрахали, Цитата(Churchill @ 23.6.2013, 0:24) чукча. чукча ждёт рассвета. можешь не дождаться. НКВД не дремлет. Слабо их все-таки нациков оттрахали. Это новое поколение не в курсе видно, кто такие гитлеровцы, им деды лишь про голодомор рассказывали. Вновь перья распустили. Дааа...Видно слабо оттрахали, Михальчишин вон опять перья распустил: нацистов героями посчитал (не только солдат, но и офицеров). Только Гитлера одного обидел)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 А я-то причём? Здесь у нас демократия - каждый делает, что хочет. Это если бы я высказывал тебе своё неудовольствие ну..., например Жирафочкой. А нащо? Я сама, без твоєї допомоги - висловила їй своє невдоволення - цим я від тебе відрізняюся: у мене закон в першу чергу для своїх, а у вас - для чужих. На стільки бруду і брехні, скільки продукує дена - більше ніхто не спроможний. І досі - не був спроможний. У цьому сенсі - вона унікум. типу - універсальний солдат. До демократії - це явище має дуже слабке відношення. Це як психоз, який намагаються посіяти у суспільстві. Тільки в даному випадку важко зрозуміти - вона сама сіяч, чи жертва. До речі, не знаю чи ти застав - тут колись був подібний Нацист. Каюся, я його навіть деякий час використала для себе, але потім він почав набридати одноманітністю і однотипністю відповідей і я сама його позбулася. Але ж я - це інша справа - я чесна, а ви - лицеміри. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 А вдруг ,я -Данко. Ну если конечно не вы,будете писать историю... бз-денко - ти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 бз-денко - тиВот так и опишите историю современной вам Украины. Верю!у вас получится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 А нащо? Я сама, без твоєї допомоги - висловила їй своє невдоволення - цим я від тебе відрізняюся: у мене закон в першу чергу для своїх, а у вас - для чужих. На стільки бруду і брехні, скільки продукує дена - більше ніхто не спроможний. І досі - не був спроможний. У цьому сенсі - вона унікум. типу - універсальний солдат. До демократії - це явище має дуже слабке відношення. Це як психоз, який намагаються посіяти у суспільстві. Тільки в даному випадку важко зрозуміти - вона сама сіяч, чи жертва. До речі, не знаю чи ти застав - тут колись був подібний Нацист. Каюся, я його навіть деякий час використала для себе, але потім він почав набридати одноманітністю і однотипністю відповідей і я сама його позбулася. Але ж я - це інша справа - я чесна, а ви - лицеміри. Вот Дена там что-то, а я - крайний? ну ты можешь ещё и того нацика повесить на меня... коль планида моя такая - за всех отвечать... ээээээээх! Семи смертям не бывать, а одной не миновать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Вот Дена там что-то, а я - крайний? ну ты можешь ещё и того нацика повесить на меня... коль планида моя такая - за всех отвечать... ээээээээх! Семи смертям не бывать, а одной не миновать! Не придурюйся! Не я тобі її у соратницю записала. Хоча тебе можна зрозуміти - нормальна людина, лише заради ідеї до такої в компанію записуватися не буде. Тоді не будь лицеміром! Читай що вона пише. Від мене, націоналістки, ти хоча б раз чув, щоб я погано писала про російську культуру чи мову? І про людей утримуюся, бо не знаю їх в достатній мірі. А ця, т.з. інтернаціоналістка що пише: перейти на українську можна лише з бодуна, або ось нова цитата: Стыдно за этих убогих, которые такой язык, как русский, пытаются перевести в разряд своей мовы из трех слов. Будто мы не знаем оба языка и сравнить не можем. Полный идиотизм. Ляпали бы уже где-то в Африке, возможно, обезьяны им бы и поверили. І коли б ти не був лицеміром, ти б не мовчав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Вот так и опишите историю современной вам Украины. Верю!у вас получится. набрид, язик без костей! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Не придурюйся! Не я тобі її у соратницю записала. Хоча тебе можна зрозуміти - нормальна людина, лише заради ідеї до такої в компанію записуватися не буде. Тоді не будь лицеміром! Читай що вона пише. Від мене, націоналістки, ти хоча б раз чув, щоб я погано писала про російську культуру чи мову? І про людей утримуюся, бо не знаю їх в достатній мірі. А ця, т.з. інтернаціоналістка що пише: перейти на українську можна лише з бодуна, або ось нова цитата: Цитата(Дэна @ 23.6.2013, 17:06) Стыдно за этих убогих, которые такой язык, как русский, пытаются перевести в разряд своей мовы из трех слов. Будто мы не знаем оба языка и сравнить не можем. Полный идиотизм. Ляпали бы уже где-то в Африке, возможно, обезьяны им бы и поверили. І коли б ти не був лицеміром, ти б не мовчав. Я её не читаю и быть санитаром леса не собираюсь. Здесь из цитаты Дэны ничего не ясно - вырвано из текста кусок. Тебе совет - просто не реагируй на неё, если нет перспективы "нормализации отношений". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 І коли б ти не був лицеміром, ти б не мовчав. Я её не читаю и быть санитаром леса не собираюсь. Здесь из цитаты Дэны ничего не ясно - вырвано из текста кусок. Тебе совет - просто не реагируй на неё, если нет перспективы "нормализации отношений". её понять? А она членораздельно не может. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 І коли б ти не був лицеміром, ти б не мовчав. Я её не читаю и быть санитаром леса не собираюсь. Здесь из цитаты Дэны ничего не ясно - вырвано из текста кусок. Тебе совет - просто не реагируй на неё, если нет перспективы "нормализации отношений". Біля кожної цитати є червоненька стрілочка, якщо на неї натиснути - потрапиш у "контекст" - було б бажання. Але тобі розбиратися не вигідно, бо тоді треба буде визнати, що твоя соратниця - типова нацистка, фашистка і великороська шовіністка - коктейль зі всього цього з присмаком фанатизму. Ти кажеш не правду, що ти її не читаєш - ти читаєш і навіть підтакуєш, коли треба когось примітивненько так поштуркати - і цим даєш їй наснаги, бо таким убогим - підтримка - понад усе. Ти, як свого часу я нациста, її використовуєш, тобі вигідно, щоб вона була, бо робить за тебе чорну роботу: забиває форум тупою пропагандою, провокуючи людей на ненависть один до другого, ворожнечу, замість конструктивної дискусію про владу чи про якісь об"єднавчі речі. Шкатулка, будь чесним хоча б з собою! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 набрид, язик без костей!А вы мне,не смотря на ваши упрямо ровные и математически выверенные извилины-ни капельки.Мы с вами -очень противоположно, согласны.Вот и все. Мне вы и такая ,тоже нравитесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 её понять? А она членораздельно не может. Пішов нахуй, підар! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Пішов нахуй, підар!Браво, так пару слдов научилась, будем учить дальше , Чучело. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 А вы мне,не смотря на ваши упрямо ровные и математически выверенные извилины-ни капельки.Мы с вами -очень противоположно, согласны.Вот и все. Мне вы и такая ,тоже нравитесь. На виборах буде дві дороги: Підеш на право - людина Підеш на ліво - бидло Третьої не буде - це не казка, це життя, яким би математичним не здавався мій присуд. Але ти намагаєшся потрапити у всі місця відразу - тому, припускаю, ти на вибори взагалі не підеш - але це тебе не врятує, бо цей варіант - вже врахований на дорозі до бидла. Амен!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Браво, так пару слдов научилась, будем учить дальше , Чучело. Я рада, Чучело, що ти мене накінець зрозумів без перекладача. Заходь, буду тобе радувати кожного разу новими словами з твого лексикону. Оріана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Я рада, Чучело, що ти мене накінець зрозумів без перекладача. Заходь, буду тобе радувати кожного разу новими словами з твого лексикону. Оріана. эт хорошо может хоть научишься по человечески. а то всё осё сё и осё сё Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 эт хорошо может хоть научишься по человечески. а то всё осё сё и осё сё по-человечески - для тебя, это матерными словами? - записываю... :o Чуч, "кабаев" подписал закон, которым запретил нецензурные слова в общественных местах, а форум - это общественное место. Неуж-то ты к нам ходишь только ради того, чтобы услышать родную речь? И никто не догадался...даже твоя "высокообразованная" дэна... пипец..(!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.