ШКАТУЛКА Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Дохтур, ты еврей - отгадай Орианину загадку. Ти її у двері - вона у вікно лізе, ти її з вікна - а вона у каналізацію.... Мне кроме: - ВОНА з’явилася нібито зненацька. ВОНА нахабно пхається в двері, зачиняєш двері, ВОНА лізе в вікно, вмикаєш телевізор і там ВОНА, ВОНА на шпальтах багатьох газет і на біг-бордах. ВОНА ПРАЦЮЄ?! - ничего не лезет в голову.
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Дохтур, ты еврей - отгадай Орианину загадку. Мне кроме: - ВОНА з’явилася нібито зненацька. ВОНА нахабно пхається в двері, зачиняєш двері, ВОНА лізе в вікно, вмикаєш телевізор і там ВОНА, ВОНА на шпальтах багатьох газет і на біг-бордах. ВОНА ПРАЦЮЄ?! - ничего не лезет в голову. Шкатулка, я розумію, що у вас, комуняк, у крові підлоги і маніпуляції, але не треба так зухвало нахабніти, не на своєму виїздному засіданні, небось. Дописав, бо відповідь була очевидною? Не крути носом! - це твоє, а своє, як відомо, не пахне, якщо від нього йде ПРАВИЛЬНИЙ посил. :lol:
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Ну вот ,Ориана,вы ему тоже нравитесь, ну ...,как собеседник. ;) Не май звички пхатися у чужі стосунки третім - без тебе розберемося хто кому подобається. Краще подбай про себе, скоро настане момент істини, коли вже не вийде плюскатися в ополонці, як лайно в унітазі - треба буде визнчатися: або ти з людьми, або ти бидло.
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 - ВОНА з’явилася нібито зненацька. ВОНА нахабно пхається в двері, зачиняєш двері, ВОНА лізе в вікно, вмикаєш телевізор і там ВОНА, ВОНА на шпальтах багатьох газет і на біг-бордах. ВОНА ПРАЦЮЄ?! До речі, скільки там твоя "працецуйка" сьогодні натворила коментів? Дивимося: Пользователь: Дэна Сообщений сегодня: 124 % сегодняшних сообщений: 22.75% Одна за всіх? Совісті у вас нема - хочете, щоб вона "згоріла" на роботі? Крім того...наче вічно увімкнутий "брехунець" - СКУЧНО.
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Не май звички пхатися у чужі стосунки третім - без тебе розберемося хто кому подобається. Краще подбай про себе, скоро настане момент істини, коли вже не вийде плюскатися в ополонці, як лайно в унітазі - треба буде визнчатися: або ти з людьми, або ти бидло. Я с быдлом. <_<Ответил не задумываясь. :unsure: Я ведь -христианин.
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 До речі, скільки там твоя "працецуйка" сьогодні натворила коментів? Дивимося: Пользователь: Дэна Сообщений сегодня: 124 % сегодняшних сообщений: 22.75% Одна за всіх? Совісті у вас нема - хочете, щоб вона "згоріла" на роботі? Крім того...наче вічно увімкнутий "брехунець" - СКУЧНО. опять сучка от зависти воешь. а вот на счёт придёт . это ты права. скоро мы вас к стенке поставим . пора уже эту фашистскую мразь остановить.
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Я с быдлом. <_<Ответил не задумываясь. :unsure: Я ведь -христианин. З бидлом ставити в Україні бидлячу владу - записаний...в історії...поки що форуму, але якщо не опам"ятаєшся, то будеш записаний в історії України. І не вимахуйся - не на гей параді!
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 опять сучка от зависти воешь. а вот на счёт придёт . это ты права. скоро мы вас к стенке поставим . пора уже эту фашистскую мразь остановить. Ти як та баба - тільки лякаєш...голою жопою. Ну вже зроби бодай ЩОСЬ - з"їш зі злості свої труси, чи звільни форум в знак протесту - зроби ХОЧА Б ЩОСЬ, ШМАТА!!!
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 З бидлом ставити в Україні бидлячу владу - записаний...в історії...поки що форуму, але якщо не опам"ятаєшся, то будеш записаний в історії України. І не вимахуйся - не на гей параді! вот видишь тварь фашистская. уже все тебя послали. вот и дупа вам фашикам. народ сказал вам своё фе. с такими мразями им не по пути.
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 вот видишь тварь фашистская. уже все тебя послали. вот и дупа вам фашикам. народ сказал вам своё фе. с такими мразями им не по пути. Не я за тобою, а ти за мною ходиш по форумі, як хвіст. Плюєшся, матюкаєшся, але копіюєш мої пости, ставиш їх у перекладач і відповідаєш. Ти мені нах не потрібен, а я тобі, як повітря. Інакше твоя злиденна душа, не знайшовши ворога зовні, почне поїдати твоє тіло - кажуть, саме так виникає рак. Так що молися на мене - я твоє спасінні і твоє життя.
ШКАТУЛКА Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Одна за всіх? Совісті у вас нема - хочете, щоб вона "згоріла" на роботі?А я-то причём? Здесь у нас демократия - каждый делает, что хочет.Это если бы я высказывал тебе своё неудовольствие ну..., например Жирафочкой.
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Не май звички пхатися у чужі стосунки третім - без тебе розберемося хто кому подобається. Краще подбай про себе, скоро настане момент істини, коли вже не вийде плюскатися в ополонці, як лайно в унітазі - треба буде визнчатися: або ти з людьми, або ти бидло. Не разберетесь. А вот переругаетесь- обязательно.
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 З бидлом ставити в Україні бидлячу владу - записаний...в історії...поки що форуму, але якщо не опам"ятаєшся, то будеш записаний в історії України. І не вимахуйся - не на гей параді! А вдруг ,я -Данко. Ну если конечно не вы,будете писать историю...
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 УВАГА!!! ФАШИЗМ, НАЦИЗМ, ШОВІНІЗМ Дэна[/size]' post='215429' date='23.6.2013, 17:06']Стыдно за этих убогих, которые такой язык, как русский, пытаются перевести в разряд своей мовы из трех слов. Будто мы не знаем оба языка и сравнить не можем. Полный идиотизм. Ляпали бы уже где-то в Африке, возможно, обезьяны им бы и поверили. Фашизм - це проповідування переваги однієї нації над іншою В даному випадку - вихваляння своєї мови за рахунок приниження інших мов. Особливо огидно це звучить від людини, яка живе на землі, мову народу якого принижує. Дена - типова фашистка. До речі, це і не дивно, вона проповідує комуняцьку ідеологію леніна-сталіна, яка разом з нацистською - визнана у світі - ЛЮДИНОНЕНАВИСНИЦЬКОЮ. І щоб вже ніхто не сумнівався у фашистські сутності дени, кілька її фраз. А немцы вас отлично и оттрахали, Цитата(Churchill @ 23.6.2013, 0:24) чукча. чукча ждёт рассвета. можешь не дождаться. НКВД не дремлет. Слабо их все-таки нациков оттрахали. Это новое поколение не в курсе видно, кто такие гитлеровцы, им деды лишь про голодомор рассказывали. Вновь перья распустили. Дааа...Видно слабо оттрахали, Михальчишин вон опять перья распустил: нацистов героями посчитал (не только солдат, но и офицеров). Только Гитлера одного обидел)).
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 А я-то причём? Здесь у нас демократия - каждый делает, что хочет. Это если бы я высказывал тебе своё неудовольствие ну..., например Жирафочкой. А нащо? Я сама, без твоєї допомоги - висловила їй своє невдоволення - цим я від тебе відрізняюся: у мене закон в першу чергу для своїх, а у вас - для чужих. На стільки бруду і брехні, скільки продукує дена - більше ніхто не спроможний. І досі - не був спроможний. У цьому сенсі - вона унікум. типу - універсальний солдат. До демократії - це явище має дуже слабке відношення. Це як психоз, який намагаються посіяти у суспільстві. Тільки в даному випадку важко зрозуміти - вона сама сіяч, чи жертва. До речі, не знаю чи ти застав - тут колись був подібний Нацист. Каюся, я його навіть деякий час використала для себе, але потім він почав набридати одноманітністю і однотипністю відповідей і я сама його позбулася. Але ж я - це інша справа - я чесна, а ви - лицеміри.
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 А вдруг ,я -Данко. Ну если конечно не вы,будете писать историю... бз-денко - ти
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 бз-денко - тиВот так и опишите историю современной вам Украины. Верю!у вас получится.
ШКАТУЛКА Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 А нащо? Я сама, без твоєї допомоги - висловила їй своє невдоволення - цим я від тебе відрізняюся: у мене закон в першу чергу для своїх, а у вас - для чужих. На стільки бруду і брехні, скільки продукує дена - більше ніхто не спроможний. І досі - не був спроможний. У цьому сенсі - вона унікум. типу - універсальний солдат. До демократії - це явище має дуже слабке відношення. Це як психоз, який намагаються посіяти у суспільстві. Тільки в даному випадку важко зрозуміти - вона сама сіяч, чи жертва. До речі, не знаю чи ти застав - тут колись був подібний Нацист. Каюся, я його навіть деякий час використала для себе, але потім він почав набридати одноманітністю і однотипністю відповідей і я сама його позбулася. Але ж я - це інша справа - я чесна, а ви - лицеміри. Вот Дена там что-то, а я - крайний? ну ты можешь ещё и того нацика повесить на меня... коль планида моя такая - за всех отвечать... ээээээээх! Семи смертям не бывать, а одной не миновать!
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Вот Дена там что-то, а я - крайний? ну ты можешь ещё и того нацика повесить на меня... коль планида моя такая - за всех отвечать... ээээээээх! Семи смертям не бывать, а одной не миновать! Не придурюйся! Не я тобі її у соратницю записала. Хоча тебе можна зрозуміти - нормальна людина, лише заради ідеї до такої в компанію записуватися не буде. Тоді не будь лицеміром! Читай що вона пише. Від мене, націоналістки, ти хоча б раз чув, щоб я погано писала про російську культуру чи мову? І про людей утримуюся, бо не знаю їх в достатній мірі. А ця, т.з. інтернаціоналістка що пише: перейти на українську можна лише з бодуна, або ось нова цитата: Стыдно за этих убогих, которые такой язык, как русский, пытаются перевести в разряд своей мовы из трех слов. Будто мы не знаем оба языка и сравнить не можем. Полный идиотизм. Ляпали бы уже где-то в Африке, возможно, обезьяны им бы и поверили. І коли б ти не був лицеміром, ти б не мовчав.
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Вот так и опишите историю современной вам Украины. Верю!у вас получится. набрид, язик без костей!
ШКАТУЛКА Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Не придурюйся! Не я тобі її у соратницю записала. Хоча тебе можна зрозуміти - нормальна людина, лише заради ідеї до такої в компанію записуватися не буде. Тоді не будь лицеміром! Читай що вона пише. Від мене, націоналістки, ти хоча б раз чув, щоб я погано писала про російську культуру чи мову? І про людей утримуюся, бо не знаю їх в достатній мірі. А ця, т.з. інтернаціоналістка що пише: перейти на українську можна лише з бодуна, або ось нова цитата: Цитата(Дэна @ 23.6.2013, 17:06) Стыдно за этих убогих, которые такой язык, как русский, пытаются перевести в разряд своей мовы из трех слов. Будто мы не знаем оба языка и сравнить не можем. Полный идиотизм. Ляпали бы уже где-то в Африке, возможно, обезьяны им бы и поверили. І коли б ти не був лицеміром, ти б не мовчав. Я её не читаю и быть санитаром леса не собираюсь. Здесь из цитаты Дэны ничего не ясно - вырвано из текста кусок. Тебе совет - просто не реагируй на неё, если нет перспективы "нормализации отношений".
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 І коли б ти не був лицеміром, ти б не мовчав. Я её не читаю и быть санитаром леса не собираюсь. Здесь из цитаты Дэны ничего не ясно - вырвано из текста кусок. Тебе совет - просто не реагируй на неё, если нет перспективы "нормализации отношений". её понять? А она членораздельно не может.
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 І коли б ти не був лицеміром, ти б не мовчав. Я её не читаю и быть санитаром леса не собираюсь. Здесь из цитаты Дэны ничего не ясно - вырвано из текста кусок. Тебе совет - просто не реагируй на неё, если нет перспективы "нормализации отношений". Біля кожної цитати є червоненька стрілочка, якщо на неї натиснути - потрапиш у "контекст" - було б бажання. Але тобі розбиратися не вигідно, бо тоді треба буде визнати, що твоя соратниця - типова нацистка, фашистка і великороська шовіністка - коктейль зі всього цього з присмаком фанатизму. Ти кажеш не правду, що ти її не читаєш - ти читаєш і навіть підтакуєш, коли треба когось примітивненько так поштуркати - і цим даєш їй наснаги, бо таким убогим - підтримка - понад усе. Ти, як свого часу я нациста, її використовуєш, тобі вигідно, щоб вона була, бо робить за тебе чорну роботу: забиває форум тупою пропагандою, провокуючи людей на ненависть один до другого, ворожнечу, замість конструктивної дискусію про владу чи про якісь об"єднавчі речі. Шкатулка, будь чесним хоча б з собою!
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 набрид, язик без костей!А вы мне,не смотря на ваши упрямо ровные и математически выверенные извилины-ни капельки.Мы с вами -очень противоположно, согласны.Вот и все. Мне вы и такая ,тоже нравитесь.
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 её понять? А она членораздельно не может. Пішов нахуй, підар!
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Пішов нахуй, підар!Браво, так пару слдов научилась, будем учить дальше , Чучело.
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 А вы мне,не смотря на ваши упрямо ровные и математически выверенные извилины-ни капельки.Мы с вами -очень противоположно, согласны.Вот и все. Мне вы и такая ,тоже нравитесь. На виборах буде дві дороги: Підеш на право - людина Підеш на ліво - бидло Третьої не буде - це не казка, це життя, яким би математичним не здавався мій присуд. Але ти намагаєшся потрапити у всі місця відразу - тому, припускаю, ти на вибори взагалі не підеш - але це тебе не врятує, бо цей варіант - вже врахований на дорозі до бидла. Амен!!!
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Браво, так пару слдов научилась, будем учить дальше , Чучело. Я рада, Чучело, що ти мене накінець зрозумів без перекладача. Заходь, буду тобе радувати кожного разу новими словами з твого лексикону. Оріана.
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 Я рада, Чучело, що ти мене накінець зрозумів без перекладача. Заходь, буду тобе радувати кожного разу новими словами з твого лексикону. Оріана. эт хорошо может хоть научишься по человечески. а то всё осё сё и осё сё
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Опубліковано 23 червня, 2013 эт хорошо может хоть научишься по человечески. а то всё осё сё и осё сё по-человечески - для тебя, это матерными словами? - записываю... :o Чуч, "кабаев" подписал закон, которым запретил нецензурные слова в общественных местах, а форум - это общественное место. Неуж-то ты к нам ходишь только ради того, чтобы услышать родную речь? И никто не догадался...даже твоя "высокообразованная" дэна... пипец..(!!!)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.