Васильевич Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Не хитруй, скажи, так чи ні, бо мені цікаво.Не угадала. Женская интуиция дала сбой. Звонок? Наверно из семейства гадов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Не угадала. Женская интуиция дала сбой. Звонок? Наверно из семейства гадов. Я тут як сліпе кошеня. Ти навіть можеш бути замаскованим "бєсом" - а я з тобою любезнічаю, а ти смієшся з мене у мене за спиною - і я про це навіть не догадуюся. З.І. Бєс - любитель з металошукачем по київських лісах бляшанки шукати ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Я тут як сліпе кошеня. Ти навіть можеш бути замаскованим "бєсом" - а я з тобою любезнічаю, а ти смієшся з мене у мене за спиною - і я про це навіть не догадуюся. З.І. Бєс - любитель з металошукачем по київських лісах бляшанки шукати ))) Подпись свою собственную почаще читать надо. Но это не тот случай. Там лексикон побогаче был.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Я тут як сліпе кошеня. Ти навіть можеш бути замаскованим "бєсом" - а я з тобою любезнічаю, а ти смієшся з мене у мене за спиною - і я про це навіть не догадуюся. З.І. Бєс - любитель з металошукачем по київських лісах бляшанки шукати ))) Если я бес-соблазнитель, отчего так беден?Тем более с миноискателем. Наверно мне должно быть стыдно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Подпись свою собственную почаще читать надо. Но это не тот случай. Там лексикон побогаче был.. Такий лексикон не моя специфіка. Певно тому в ньому багатства не можу знайти. ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Если я бес-соблазнитель, отчего так беден? Тем более с миноискателем. Наверно мне должно быть стыдно. Я не стверджую, а лише припускаю. "Зато душой красив наверняка!" *http://www.moskva.fm/artist/%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B9_%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2/song_0715 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Що ти розумієш під поняттям "цивілізований"? А я, наприклад, під цивілізованістю маю соціальні стандарти. І це далеко не Німеччина і Англія. А Норвегія, наприклад. Не. Желание... нет, - потребность, жизненная необходимость - как жрать и спать - того, что ты человек, ничем не отличающийся от другого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Не. Желание... нет, - потребность, жизненная необходимость - как жрать и спать - того, что ты человек, ничем не отличающийся от другого. Коли так думають по відношенню до себе і до інших людей - погоджуюся. Але німці? Англійці у цьому сенсі найкращий приклад. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
eishockeypapa Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Вы знаете Ориана,смотря кто,что подразумевает под цивилизованностью.Ведь у каждого это понятие своё. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
eishockeypapa Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Ты знаешь,Корин,самое прикольное это то,что один честно признается,что он не экономист,но твердо знает как поднять экономику и покупательскую способность в стране.Другие никогда небыли и не жили в той-же Европе,но бурно обсуждают что там правильно и что гавно. Рассуждают о необходимости реформ,но не учитывают тот фактор,что у руля нихрена в этом непонимают и пишут ввиде законопроэкта ахинею,а другие выходят на майданы против этих-же ахинейных реформ. Ведут упорные дискуссии относительно положения дел в Белоруссии... непонимая намека,что когда ВМФ остопи....т вливать в Украину деньги и транши прекратятся,то Украину ожидает тоже самое.Хотя....2008 Декабрь это наглядно показал.Быстро забывается... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Коли так думають по відношенню до себе і до інших людей - погоджуюся. Але німці? Англійці у цьому сенсі найкращий приклад. А немцы люди. То, что они не считаются и презирают мнение рабочего скота - это благо, в том числе и для этого скота, для быдлоты, которая не в состоянии хоть что решать. Для примера, то о чем говорили вскользь, но оно было главным, можно вспомнить 2004-5 годы. В то время в Германии было все тип-топ и положение тогдашних ёйных властей было железобетонным. Именно поэтому - в интересах прежде всего Германии - и были договоренности между Шрёдером... кажется так звали этого урода.. и Путиным по распилу хохляцкой трубы. Чучмо там был младшим куда пошлют, но даже он передал окончательное решение своему преемнику. Преемником оказался прыщавый, что никоим образом не нарушало планов великих государств - это бухгалтерское чмо не решало ничего. Но. В это время, время пед выборами в Германии, всплили подозрения общественности в причастности и канцлера к личным оборудкам с Газпромом. И все. В смысле - пиздец. Канцлер - нах., оборудки - нах, а выбрали домохозяйку. Понимаешь? - это не Майдан чего-то решил,не случай и даже не здоровая Раша - а маленькие немцы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Ты знаешь,Корин,самое прикольное это то,что один честно признается,что он не экономист,но твердо знает как поднять экономику и покупательскую способность в стране.Другие никогда небыли и не жили в той-же Европе,но бурно обсуждают что там правильно и что гавно. Рассуждают о необходимости реформ,но не учитывают тот фактор,что у руля нихрена в этом непонимают и пишут ввиде законопроэкта ахинею,а другие выходят на майданы против этих-же ахинейных реформ. Ведут упорные дискуссии относительно положения дел в Белоруссии... непонимая намека,что когда ВМФ остопи....т вливать в Украину деньги и транши прекратятся,то Украину ожидает тоже самое.Хотя....2008 Декабрь это наглядно показал.Быстро забывается... Да. Но у руля в этом понимают. Это те, что не у руля, не понимают - их понимание, тем, что у руля - до жопы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
eishockeypapa Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Да. Но у руля в этом понимают. Это те, что не у руля, не понимают - их понимание, тем, что у руля - до жопы.Согласен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 а маленькие немцы. Знаєш, ти схожий на наших емігрантів, які приїхали з дикої країни в цивілізовану на все готове і тепер вчать нас, як ми і що повинні робити, щоб бути такими, як німці. Ви хіба не розумієте, що там ця культура чи традиції створювалися роками? А в нас ще недавно була система, яка привчала людей до того, що від них нічого не залежить, що вибори - це таке шоу, театралізоване дійство під музику, пісні і незмінне пиво у буфеті і ніякої відповідальності. Ти думаєш досі хтось хотів, щоб в нас щось мінялося. Та ти сам на це ще півтора року тому погодився б, щоб тільки перемогла Тимошенко, бо тоді це тобі особисто було вигідно, коли вона пудрила людям мізки і брехала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Вы знаете Ориана,смотря кто,что подразумевает под цивилизованностью.Ведь у каждого это понятие своё. Я якраз хотіла це вияснити. Мені здається - це таке суспільство, де не притісняються нічиї законні права, де кожен громадянин почуває себе людиною. Де, якщо президента звинувачують у незаконному привласненні держ. майна, він вимагає створення незалежної комісії для вияснення того факту. А не як у нас: вкрав гектари заповідного лісу і втикає про боротьбу з корупцією. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
eishockeypapa Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Я якраз хотіла це вияснити. Мені здається - це таке суспільство, де не притісняються нічиї законні права, де кожен громадянин почуває себе людиною. Де, якщо президента звинувачують у незаконному привласненні держ. майна, він вимагає створення незалежної комісії для вияснення того факту. А не як у нас: вкрав гектари заповідного лісу і втикає про боротьбу з корупцією. Это только часть цивилизованного общества и в этой части делается больше упор на права,но не забывайте,что в подобных обществах существуют еще и обязанности.Вот при выполнении обоих сторон своих обязанностей и возникает гармония цивилизованного общества. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Это только часть цивилизованного общества и в этой части делается больше упор на права,но не забывайте,что в подобных обществах существуют еще и обязанности.Вот при выполнении обоих сторон своих обязанностей и возникает гармония цивилизованного общества. Ну якщо не притісняють, знацця виконують якісь зобов"язання по відношенню до інших. Хоча, назагал, я погоджуюся: не лише права, а й обов"язки і відповідальність за свої вчинки. Порядність - перш за все - цивілізоване суспільство. У цьому відношенні - українців ще треба виховувати і виховувати - і тут навіть важко казати хто це повинен робити. В ідеалі - кожен себе. Але ж наша ментальність побачити у чужому оці піщинку - не дасть нам це зробити. Отже так і буде? Не дано? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 3 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2011 Ты знаешь,Корин,самое прикольное это то,что один честно признается,что он не экономист,но твердо знает как поднять экономику и покупательскую способность в стране.Другие никогда небыли и не жили в той-же Европе,но бурно обсуждают что там правильно и что гавно. Рассуждают о необходимости реформ,но не учитывают тот фактор,что у руля нихрена в этом непонимают и пишут ввиде законопроэкта ахинею,а другие выходят на майданы против этих-же ахинейных реформ. Ведут упорные дискуссии относительно положения дел в Белоруссии... непонимая намека,что когда ВМФ остопи....т вливать в Украину деньги и транши прекратятся,то Украину ожидает тоже самое.Хотя....2008 Декабрь это наглядно показал.Быстро забывается... 1) Ну, бля...! Корин пишет, что я утверждал, что США повезло и поэтому они живут хорошо, ты - что твердо знаю, как поднять экономику. Где же я об этом писал?! Покажи, япона мама! Болото какое-то! А то, что предлагал - это всего лишь попытка, в создавшихся условиях, хоть как-то поддержать тупой вымирающий народ. Когда читаешь -нажми кнопку "Record" - может тогда в дыне что-то останется! (кнопка находится на ДЫНЕ !) 2)А тут вообще все не так! (Рассуждают о необ.......) Как раз учитывая тот фактор, предлагаю косметичекие изменения. По большому счету, что синие, что оранжевые - хрен редьки не слаще! Политико-эконом. система одинакова у обоих. Компартия слишком малочисленна в Раде, чтобы сдерживать все их "реформы ". А больше никого нет. То, что они не понимают - заблуждение. Всё знают, всё понимают - не ожидали такой реакции (майдан), это-да . Ради справедливости замечу - была попытка устранить лжеСПДешников. Например. Все знают, что в крупных (и не очень) супермаркетах все отделы - СПД. А СПД это минимизация налогов. Боролись с ними, а загребли всех. 3)(Ведут упорные......) Нет бляха слов... Ты это Корину расскажи!!! Это он считает, что причиной событий в Белоруси - нарушение естественного процесса развития! А так,как у нас никаких нарушений нет (вполне либеральная экономика, все естественно) то получается ничего подобного быть не может! Больше скажу - ждать недолго осталось. Возможно осенью - зимой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Так в чем ты мастак?... Не экономист... не дон-жуан... может, ёбарь?... тогда откуда такая самоуверенность?.. скорей всего ты непризнанный хахляндский гений - по их понятиям - гетьман без булавы... Ха-ха! - три раза! Порой ты меня бесишь, порой смешишь. Ну, и в чем же заключается моя самоуверенность? Это скорее ты о себе молвишь. Да, кстати, я так понял, что ответ по стоимости тебя устроил. Тогда гони бутылку! В чем мастак? Хорошо, я скажу, если так хочется... В том и этом, а еще в том, что находится за "этом". Такая жизнь. Где больше? Наверно там, где было интересно. Как тебе сказать... Помнишь советский "Буран"? Ну вот, я из этой области. Поэтому научился (я надеюсь) излагать конкретно, не намеками, не эзоповым языком, а четко, ясно и простенько (иначе не полетит). Тебя б там пару раз послушали, а потом послали бы и двери закрыли, чтоб не наводил тень на плетень, а попросту не ... .Ну ты понял, да? Теперь о экономойцах...(если ты отсюда, хотя сомневаюсь). Экономистом может себя называть только тот, кто генерирует идеи, предлагает что-то новое... причем конкретно, а не взагали - экономика точная наука. А иначе он просто бухгалтер, подсчитывающий результаты чужого труда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 1) Ну, бля...! Корин пишет, что я утверждал, что США повезло и поэтому они живут хорошо, ты - что твердо знаю, как поднять экономику. Где же я об этом писал?! Покажи, япона мама! Болото какое-то! Не подобається коли тобі приписують не твої погляди і думки? А чуму ж ви так легко за Ющенка розписалися? Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Не подобається коли тобі приписують не твої погляди і думки? А чуму ж ви так легко за Ющенка розписалися? Ото ж бо... См. ту тему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Ха-ха! - три раза! Порой ты меня бесишь, порой смешишь. Ну, и в чем же заключается моя самоуверенность? Это скорее ты о себе молвишь. Да, кстати, я так понял, что ответ по стоимости тебя устроил. Тогда гони бутылку! В чем мастак? Хорошо, я скажу, если так хочется... В том и этом, а еще в том, что находится за "этом". Такая жизнь. Где больше? Наверно там, где было интересно. Как тебе сказать... Помнишь советский "Буран"? Ну вот, я из этой области. Поэтому научился (я надеюсь) излагать конкретно, не намеками, не эзоповым языком, а четко, ясно и простенько (иначе не полетит). Тебя б там пару раз послушали, а потом послали бы и двери закрыли, чтоб не наводил тень на плетень, а попросту не ... .Ну ты понял, да? Теперь о экономойцах...(если ты отсюда, хотя сомневаюсь). Экономистом может себя называть только тот, кто генерирует идеи, предлагает что-то новое... причем конкретно, а не взагали - экономика точная наука. А иначе он просто бухгалтер, подсчитывающий результаты чужого труда. Да понял я, наконец. Ты - комуняка на пенсии... Даже это слово какое-то не такое... хахляцкий комуняка... или, еще очнее - губошлеповский комуняка... А с таких какой спрос?... - только уважение - они могут трахать... пусть возле теплой стенки - но могут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Знаєш, ти схожий на наших емігрантів, які приїхали з дикої країни в цивілізовану на все готове і тепер вчать нас, як ми і що повинні робити, щоб бути такими, як німці. Ви хіба не розумієте, що там ця культура чи традиції створювалися роками? А в нас ще недавно була система, яка привчала людей до того, що від них нічого не залежить, що вибори - це таке шоу, театралізоване дійство під музику, пісні і незмінне пиво у буфеті і ніякої відповідальності. Ти думаєш досі хтось хотів, щоб в нас щось мінялося. Та ти сам на це ще півтора року тому погодився б, щоб тільки перемогла Тимошенко, бо тоді це тобі особисто було вигідно, коли вона пудрила людям мізки і брехала. Знаю - это тебе так кажется. Мне глубоко плевать на "учить" - это бесполезно, гены не переделаешь за годы... даже за десятилетия. Это нужно принять и смириться - другого не дано, не обольщайся... хотя верить и надеяться можешь. про Тимошенко я бы и сейчас согласился, чтобы победила - с ее президентством хотя бы не было этой мертвечины - стабильности, стабильной деградации. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Знаю - это тебе так кажется. Мне глубоко плевать на "учить" - это бесполезно, гены не переделаешь за годы... даже за десятилетия. Это нужно принять и смириться - другого не дано, не обольщайся... хотя верить и надеяться можешь. про Тимошенко я бы и сейчас согласился, чтобы победила - с ее президентством хотя бы не было этой мертвечины - стабильности, стабильной деградации. Певно, Рибо, погоджуся з тобою, не було б такої тупості, скуки і провінційності. Тепер я чітко бачу, що її критикувати було цікавіше. Як це не банально, але все пізнається в порівнянні. Ну а щодо генів...певно нам доведеться змиритися, що ми такі. Англійці добрі і привітні, німці дотошні і зарозумілі, італійці темпераментні, а ми хитрожопі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Да понял я, наконец. Ты - комуняка на пенсии... Даже это слово какое-то не такое... хахляцкий комуняка... или, еще очнее - губошлеповский комуняка... А с таких какой спрос?... - только уважение - они могут трахать... пусть возле теплой стенки - но могут. Таке відчуття, що ти губошльопу заздриш. Нє? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Таке відчуття, що ти губошльопу заздриш. Нє? :lol:Жуткой завистью. Но белой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Жуткой завистью. Но белой. А ти знаєш, я не так давно зрозуміла, чому молоді жінки люблять старших чоловіків. А вони в них мають все що може собі побажати молода жінка: професійна реалізація чоловіка дає матеріальну стабільність, а чоловіча витривалість - чудове подружнє життя. А ще кілька років тому я засуджувала такі шлюби. Так що твоє щастя ще тебе чекає - не заздри. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Да понял я, наконец. Ты - комуняка на пенсии... Даже это слово какое-то не такое... хахляцкий комуняка... или, еще очнее - губошлеповский комуняка... А с таких какой спрос?... - только уважение - они могут трахать... пусть возле теплой стенки - но могут. Ни фига ты не понял, комунякой никода не был (да и комсомольцем стал, в отличии от тебя, аж на втором курсе -заставили). Не пытайся читать между строк тогда, когда яснее ясного все написано. И не на пенсии. Два выстрела и оба пальцем в ж...у. НУ, ты тугооооой... P.S. Извиняюсь перед всеми другими, но с мудаком приходится разговаривать на мудачьем языке - ему так понятнее... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Шкатул Шкатулыч, подбирай те выражения.. Даже Владимир уже так низменно не выражается. Правда, Вовчик? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 4 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2011 Шкатул Шкатулыч, подбирай те выражения.. Даже Владимир уже так низменно не выражается. Правда, Вовчик?Гадюка покусала Вовчика. Теперь жалко, ластишся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.