Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Иногда -ты, иногда- вы. Я не знаю, зависит от поста и настроения. :P Иногда я с вами говорю как друг, а иногда и от злобы захлебываюсь. Это достаточно по мужски сказано, оцените. :) Сами же вы мне достаточно безразличны, тем более, я - вам. Гадости, по отношению к вам , как человеку, у меня- нет. Кстати и к другим - тоже. :)

Опубліковано

Тим хто мені байдужий - я нічого не відповідаю - ліньки.

Вы не НАТАЛЯ. Вы одна из тех , кто здорово подорвал мои представления о возвышенном и дружеском ....Спасибо. Так мне и надо :P
Опубліковано

Вы не НАТАЛЯ. Вы одна из тех , кто здорово подорвал мои представления о возвышенном и дружеском ....Спасибо. Так мне и надо :P

Просто ви не вмієте відчувати людину, дивитеся на фігуру, а не на фон.

Опубліковано

Просто ви не вмієте відчувати людину, дивитеся на фігуру, а не на фон.

За то я могу оценить человека- вы здорово замаскировались. Спасибо за науку. Я достаточно вырос в квалификации, это уже оценили мои близкие и окружающие. Для них уже, я - достаточно не выносим. :D Как убийца идеалов и надежд.
Опубліковано

За то я могу оценить человека- вы здорово замаскировались. Спасибо за науку. Я достаточно вырос в квалификации, это уже оценили мои близкие и окружающие. Для них уже, я - достаточно не выносим. :DКак убийца идеалов и надежд.

А я жива, мене ви не вбили, я - ідеал...для декого, не для кожного.

*http://www.youtube.com/watch?v=oqrtOc47Zsg

Опубліковано

А я жива, мене ви не вбили, я - ідеал...для декого, не для кожного.

*http://www.youtube.com/watch?v=oqrtOc47Zsg

Радуйся- БОГОРОДИЦЕ, ДЕВО. Благодатная МАРИЯ...
Опубліковано

Амінь.

:D Подняв меня на два уровня выше моих максимальных возможностей( по вашим словам,я-1-философ! ,2- мудрец!)Смотрите не уроните своего учителя. А то нахрен разобьете ему обе нефритовые драгоценности и копчик в придачу. И это может случиться до того как дважды пропоет петух. Вряд ли вы восплачете при этом, скорее поступите как и все... :D
Опубліковано

Вряд ли вы восплачете при этом, скорее поступите как и все... :D

Ну що ти, Док, вчинити так, як усі - це так...по плебейськи - я це зроблю якось по особливому - ну там під музику чи віршами. Не проти? :rolleyes:

...він перестав писати їй листи

згубив адреси індекси паролі

розвіяв спогади золою серед поля

спалив пороми спопелив мости...

...віддав ключі від всіх її замків

величних замків і старих донжонів

забув мелодії сумних її рінгтонів

всіх телефонів стерті номери...

...та випадково під ребром лишив

волошкою у полі стерплим липнем

ліщини листям лагідністю літа

відлунням мушлі сполохами злив...

...тепло її цілованих колін...

...її долонь полон...

...сльози полин...

Опубліковано

Ну що ти, Док, вчинити так, як усі - це так...по плебейськи - я це зроблю якось по особливому - ну там під музику чи віршами. Не проти? :rolleyes:

...він перестав писати їй листи

згубив адреси індекси паролі

розвіяв спогади золою серед поля

спалив пороми спопелив мости...

...віддав ключі від всіх її замків

величних замків і старих донжонів

забув мелодії сумних її рінгтонів

всіх телефонів стерті номери...

...та випадково під ребром лишив

волошкою у полі стерплим липнем

ліщини листям лагідністю літа

відлунням мушлі сполохами злив...

...тепло її цілованих колін...

...її долонь полон...

...сльози полин...

Т.е - ограничитесь чисто женской пакостью. Этого я и боюсь . Бойся данаек, дары приносящих. :D
Опубліковано

Т.е - ограничитесь чисто женской пакостью. Этого я и боюсь .

Та ви навіть не відчуєте - боліти не буде...спочатку, ну а потім...а потім боліти буде в обох - у вас фізична біль, у мене душевна - ще невідомо хто більше постраждає.

Опубліковано

Та ви навіть не відчуєте - боліти не буде...спочатку, ну а потім...а потім боліти буде в обох - у вас фізична біль, у мене душевна - ще невідомо хто більше постраждає.

оно не пострадает.. оно памятник.

Опубліковано

Бля, скільки було розмов про іпотеку, Азаров носився з цією ідеєю перед виборами, щоб зацікавити молодь голосувати за ПР. Вибори закінчилися, гроші на здешевлення іпотеки забрали під дерибан, залишилися лише ЛОХИ, які так дешево купилися на мякині.

Азаров віддав "іпотечні" мільйони на інші програми

Кабмін розпорядився скоротити фінансування програми здешевлення вартості іпотечних кредитів на 0,63 млрд гривень, перерозподіливши ці кошти на три інші програми.

Про це йдеться в розпорядженні № 973-р від 28 листопада 2012, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з постановою, уряд збільшив фінансування програми реконструкції і будівництва систем централізованого водовідведення в Одесі на 4 млн гривень; реконструкції та будівництва очисних споруд та інших об'єктів для захисту акваторії Азово-Чорноморського узбережжя і басейнів річок Дніпро та Сіверський Донець від забруднень - на 170 млн гривень.

"Решта 456 млн гривень спрямують на будівництво, реконструкцію, проектні та ремонтні роботи на пріоритетних об'єктах державного та регіонального значення", - говориться в постанові/

Крім того, цим же документом уряд додатково перенаправити місцевих бюджетам 1,63 млрд гривень за рахунок коштів, передбачених раніше на обслуговування держборгу і капітельні витрати.

Опубліковано

А я жива, мене ви не вбили,

та тебя еще палкой не добьешь. В отличие от некоторых. Вот что я тебе скажу по твоему запросу :

есть такой термин как агония. Значит инъекция была недостаточно действенной и потому - не смертельной. Но ощутимой. И неизвестно еще, как лучше пациенту издохнуть - мгновенно, или же испытывая невыносимые муки.

Этот человек - не боец. Он уничтожен морально и на 80% - физически. Это жестоко, - но заслуженной карой будет оставление без помощи и без внимания. Врага бьют его же оружием.

Надеюсь, ты всё поняла.

Опубліковано

та тебя еще палкой не добьешь. В отличие от некоторых. Вот что я тебе скажу по твоему запросу :

есть такой термин как агония. Значит инъекция была недостаточно действенной и потому - не смертельной. Но ощутимой. И неизвестно еще, как лучше пациенту издохнуть - мгновенно, или же испытывая невыносимые муки.

Этот человек - не боец. Он уничтожен морально и на 80% - физически. Это жестоко, - но заслуженной карой будет оставление без помощи и без внимания. Врага бьют его же оружием.

Надеюсь, ты всё поняла.

Ех, Юлька, як би ти знала, як мені байдуже, що про мене думають і як я інколи переживаю, коли доводиться думати про людей погано. Дехто по собі судячи думає, що це ненависть - та ні, такого почуття у мене нема - я просто в розпачі за людину, яка не зважає на свої бумеранги.

Ну а всі неприємності - вони лише загартовують, хоча б здавалося, куди вже більше - аж ні, завжди знайдеться хтось, хто тебе чогось та й навчить. Тому, давай розслабимося - час розставить все по місцях.

У нас жах, як холодно - навіть мороз.

Опубліковано

Юльк, я знову загубила це твоє запитання по Голодомору. Про гуцілів нічого не знаю.

Тільки знаю, що найвагомішим доказом факту голоду, як геноциду українського народу - були "чорні дошки". Бо голод в цей час був усюди і не важливо з яких причин - чи тому, що неврожай, чи тому, що була такою політика партії - забрати все до зернини - голод назвали геноцидом тому, що людям не дозволяли рятувати себе, закрили на певній території, звідки перед тим забрали ВСЕ і так залишали помирати. Якщо б кордони були відкриті, люди могли б мігрувати, а отже шансів вижити було б більше.

Ну щось таке...

а про гуцулів - це потрібно ще вивчати, бо твій Руслан ще той жук - не маю до нього довіри, він ж з нету тягне все, що під руки потрвпляє і видає за сенсацію Мож ця газета - якась підробка.

Опубліковано

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Ss62_Lfd154?version=3&hl=ru_RU"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=Ss62_Lfd154?version=3&hl=ru_RU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="never"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Ss62_Lfd154?version=3&hl=ru_RU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="never" allowfullscreen="true" width="560" height="315"></embed></object>

Опубліковано

Вы не НАТАЛЯ.

Вы убийца!

дохтур

Вы одна из тех , кто здорово подорвал мои представления о возвышенном и дружеском ....Спасибо. Так мне и надо :P

И посыпал он чело своё пеплом...

Опубліковано

Юльк, я знову загубила це твоє запитання по Голодомору. Про гуцілів нічого не знаю.

Тільки знаю, що найвагомішим доказом факту голоду, як геноциду українського народу - були "чорні дошки". Бо голод в цей час був усюди і не важливо з яких причин - чи тому, що неврожай, чи тому, що була такою політика партії - забрати все до зернини - голод назвали геноцидом тому, що людям не дозволяли рятувати себе, закрили на певній території, звідки перед тим забрали ВСЕ і так залишали помирати. Якщо б кордони були відкриті, люди могли б мігрувати, а отже шансів вижити було б більше.

Ну щось таке...

а про гуцулів - це потрібно ще вивчати, бо твій Руслан ще той жук - не маю до нього довіри, він ж з нету тягне все, що під руки потрвпляє і видає за сенсацію Мож ця газета - якась підробка.

Попадается про голод в Галичине в 19 веке, про 20 век надо поискать. Тут про голод в США в 30-е годы 20 века больше можно встретить. Несколько миллионов без всяких коллективизаций.
Опубліковано

оно не пострадает.. оно памятник.

Яка ж ты - хороша,...чудова в словах и дражлыва в оо-о-бразах! ОНО- не памятник, ведь ОНА у него - не медуза. Иногда -и такое бывает, еще та инфекция и зараза. :D

Знаю, что тебе тоже не легко- муж идеален. Это тяжелое испытание. Сочувствую. :unsure: А он у тебя гипсовый или таки- гранитный . А может даже - мраморный??! :blink: Сама лепила? или с подругами обтесывала!?-------------------------------------------------------------------(это шутка- Юль :huh: )Прости.(мой образ ты уже видела в аве- 100% сходство, это мое внешнее, но оно же ваше- внутреннее-100%.)

Опубліковано

\ / $ Е -лы ! ! !

Філософія - не тому, що роки, це спосіб пояснити і змиритися з тим, що ти не можеш змінити і на що не впливаєш - на Аннушку, яка несе злощасне масло, на цеглину, яка летить на голову, на старість

А тепер глянь - на дохтура - на перший погляд філософ, а насправді імітатор - він не допомагає собі, а ще більше вганяє в самоїдство вини за неминучим, плюс попутньо ображає людей - стовідсотковий прояв слабкої натури. А філософи - це сильні люди, ну хоча б тому, що вони не дозволяють собі розпускати нюні.

Шкода, що ти не сприймаєш філософію - по тій же причині я не можу тобі ВСЬОГО пояснити. Нехай вже буде як є - "без правил"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...