Гість акелла Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Маркс цінний не тим, як він описував чи аналізував капітал і капіталістів - він основополжник теорії справедливого суспільства - як я розумію комунізм.Теорії справедливого суспільства будували давно. І те ж христіянство - з цієї ж платформи. Маркс узяв за основу класову теорію. Інші брали друге. Але без національного фактору всі теорії мертві. Сталін, наприклад, залишив дуже усічений марксизм для загальних потреб і став будувати традиційну імперію. І в нього це непогано вийшло. Поступово він, особливо після війни, переходив до більш стабільного режиму з елементами демократії, але часу в нього вже не було. В Китаї теж, коли прийнялись будувати "соціалізм з китайським обличчям" - результати можна подивитись. Що мені подобається в твоїх поглядах, так те, що опікуєшся національними проблемами. Твоє прихильництво до "Свободи" я не розподіляю, хоча там є сенс і спільно поміркувати, і навіть посперечатись.P.S. Зазирнув утром на хвилину. Побачив фото привабливої жінки. Зараз його нема.
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Теорії справедливого суспільства будували давно. І те ж христіянство - з цієї ж платформи. Маркс узяв за основу класову теорію. Інші брали друге. Але без національного фактору всі теорії мертві. Сталін, наприклад, залишив дуже усічений марксизм для загальних потреб і став будувати традиційну імперію. І в нього це непогано вийшло. Поступово він, особливо після війни, переходив до більш стабільного режиму з елементами демократії, але часу в нього вже не було. В Китаї теж, коли прийнялись будувати "соціалізм з китайським обличчям" - результати можна подивитись. Що мені подобається в твоїх поглядах, так те, що опікуєшся національними проблемами. Твоє прихильництво до "Свободи" я не розподіляю, хоча там є сенс і спільно поміркувати, і навіть посперечатись. P.S. Зазирнув утром на хвилину. Побачив фото привабливої жінки. Зараз його нема. В теорії матеріаліста Маркса бракує духовної складової, а в християнстві - матеріальної. Ось коли б комусь вдалося їх об"днати - ми б отримали ідеальну теорію справедливого суспільства. Я не є прихильницею Свободи - але в теперішній ситуації, коли нема нац. ідеї, а партії здебільшого неідеологічні - хоча б за щось потрібно зачепитися - тим більше, націоналісти ще не були у владі, не заплямили себе "тушками" чи "переходами" - чому б ні...особливо, якщо зважити на те, що є запит на нову політику і нові обличчя - Свобода у цьому сенсі цілком підходить. З.І. Вона була надто серйозною ця жінка )))
Гість акелла Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 В теорії матеріаліста Маркса бракує духовної складової, а в християнстві - матеріальної. Ось коли б комусь вдалося їх об"днати - ми б отримали ідеальну теорію справедливого суспільства. Я не є прихильницею Свободи - але в теперішній ситуації, коли нема нац. ідеї, а партії здебільшого неідеологічні - хоча б за щось потрібно зачепитися - тим більше, націоналісти ще не були у владі, не заплямили себе "тушками" чи "переходами" - чому б ні...особливо, якщо зважити на те, що є запит на нову політику і нові обличчя - Свобода у цьому сенсі цілком підходить. Я не раз писал, что ты умничка. Духовности очень не хватает. Как и то, что (как бы я к ней не относился) "Свободу" желательно видеть в ВР. Надоели те, где главная идея бабло. З.І. Вона була надто серйозною ця жінка )))А вот с этим можно поспорить.
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Я не раз писал, что ты умничка. Не захвалюй, бо я можу повірити :rolleyes: А вот с этим можно поспорить. Сперечайся... :P
Гість акелла Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Не захвалюй, бо я можу повірити :rolleyes:Я всегла стараюсь быть объективным. Сперечайся... :P Это трудно, когда фотка исчезла :unsure:
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Я всегла стараюсь быть объективным. На політиці важко бути об"єктивним - хіба що однодумцям. Завжди здається, якщо хтось думає не так, як ти - отже він дурень, бо це ж так очевидно, ну як можна не побачити, не зрозуміти...
Гість акелла Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Это трудно, когда фотка исчезла :unsure:Вновь появилась... Манящее одухотворенное лицо, глубокий взгляд, богатый внутренний мир, это чувствуется. Привлекательная женщина! Ты не находишь?
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Манящее одухотворенное лицо, глубокий взгляд, богатый внутренний мир, это чувствуется. Привлекательная женщина! Ты не находишь? А ти знаєш, тільки що глянула: а й справді все, що ти описав і навіть більше - незвичайна жінка :lol: *** Пусть мужчины будут не в обиде: Мы прекрасны - это не отнять. Слепы те, кто этого не видит. Глупы, кто не хочет замечать. И не важны возраст или внешность, Цвет волос... Все это ерунда! Ведь не ростом меряется нежность, И не в сантиметрах доброта. В каждой ЖЕНЩИНЕ, я это точно знаю, Есть свои прекрасные черты! Некрасивых женщин не бывает! Есть мужчины, что не видят красоты! ***
Гість акелла Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 На політиці важко бути об"єктивним - хіба що однодумцям. Завжди здається, якщо хтось думає не так, як ти - отже він дурень, бо це ж так очевидно, ну як можна не побачити, не зрозуміти... И не говори. Но знаешь ли, в политике есть цель и есть идеологическое оформление этой цели. Часто споры ведутся лишь о тактике. Ну вот как из одного места попасть в другое. Кратчайшее расстояние - прямая. Но прямых дорог не бывает нигде. Подбирай варианты. Да и взгляды. Часто на один предмет просто глядят с разных сторон. Тут надо говорить о точке взгляда. И постараться встать на точку взгляда собеседника - "трансформинг" ( так это, кажется, называется в теории). И единомышленники: например, мы с тобой инженеры, а ребята напротив экономисты. Мы на одну и ту же производственную проблему будем смотреть по разному. Но это не значит, что я этих ребят буду считать дураками. И я заметил, как ты отписываешься на форуме - где непоколебима, где можешь уступить. При том достаточно разносторонняя и выдержанная полемистка. Еве с ее импульсивностью, например, у тебя учиться и учиться. Есть еще много достоинств. Одним словом - умница!
GiRaFo.chka Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 меня тошнит уже от сладкого. Ориана, уйми его. Акелла! Несмотря на ваш юный возраст, - будьте как-то посдержанней. Все обожрались уже вашим бисквитом Наташа и не такими как вы Заумами упивалась, и то в унитаз спустила.
Гість акелла Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Акелла! Несмотря на ваш юный возраст, - будьте как-то посдержанней.Разумный совет для политического форума. Становлюсь посдержанней и не отвлекаюсь от тем. А Наташа - я мнение о ней не изменю.P.S. Вашу полемику с Китсором читал. Примеру последовать не могу.
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Наташа и не такими как вы Заумами упивалась, и то в унитаз спустила. Юль, ну чого ти - нікого я не спускала - навіть просила... А відомо: єслі жєнщіна просіт...- але не все від мене залежить.
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 А Наташа - я мнение о ней не изменю. А якщо я допоможу?.... :P :rolleyes:
GiRaFo.chka Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Юль, ну чого ти - нікого я не спускала - навіть просила... А відомо: єслі жєнщіна просіт...- але не все від мене залежить. не хотела тебе ничего указывать... но ты ж меня знаешь- .... извинись и верни. обидела до сердца человека. Дура. Такими преданными не разбрасываются. я там трохи проследила... поплелось на нац... огорошен и убит. Сучка ты. Верни всё на место. Зачтется.
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Мне люди улыбаются. Мне пташечки поют. Деревья нагибаются И ветки подают. И на душе ни облачка: Покой и благодать. И одного лишь хочется: На «паузу» нажать.
Гість акелла Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 А якщо я допоможу?.... :P :rolleyes: Я просто буду знать, что это намеренно. Ты вновь в объятьях виртуала- Не спишь, морщинки возле глаз... Но образ ты нарисовала Такой, что манит каждый раз. Не разрушай его! У меня завтра сложный день. Доброй ночи
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Верни всё на место. А якщо я листи пишу - пишу, а мені не відповідають? По собі знаю - образу треба ПЕРЕЖИТИ. Тільки падати до ніг людину не можна примушувати - навіть рух бажано упередити.
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2012 Опубліковано 9 жовтня, 2012 У меня завтра сложный день. Доброй ночи Шкода, що я не можу його полегшити :rolleyes: Надобраніч.
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 ...у тебя учиться и учиться. Есть еще много достоинств. Одним словом - умница! А-аааааа, мене хвалять!!!!! Ля-ля-ля... :P З.І. Корін, заявишся і надумаєш просити пробачення, НЕ ПРОСИ(!!!!)........................................................................... .........я і так вже простила :rolleyes:
САИ Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 Здесь только меня не хватает... Для соблюдения равновесия... :lol: :lol: :lol: ПС. А за Корина ответите. :angry:
GiRaFo.chka Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 А якщо я листи пишу - пишу, а мені не відповідають? По собі знаю - образу треба ПЕРЕЖИТИ. Тільки падати до ніг людину не можна примушувати - навіть рух бажано упередити. если мы говорим об одном и том же человеке, хочешь, я его попрошу? Он не откажет. Ты и правда его очень сильно обидела. притом походя и больно. Но он отходчивый, я могу ему объяснить и он вернется. Хцеш?
Гість korin Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 заявишся і надумаєш просити пробачення меня пока нет. Ответ на І яке має відношення ідея, чим є націоналізм, до типу організації суспільства - комунізм? :o Як цих два терміни перечать один одному? есть. Отношение прямое, хотя эти два понятия и не противоречат друг другу. Но. Идея... если это настоящая Идея а не фуфло - обязана учитывать разнообразие форм и типов организации общества. Что касается национализма - его лидеры - Бандера, Шухевич и другие - прекрасно понимали предыдущую фразу. Сегодняшний наш т.н. национализм - ничем не отличается от любой другой нашей полит партии - в основе завлекательной лежат лозунги национализма (для сравнения - в завлекательной основе нашей компартии лежат лозунги коммунизма....)... В основе истинной, скрытой от простого избирателя, - лежит для ВСЕХ партий одно и то же - сохранение существующего положения.
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 Идея... - обязана учитывать разнообразие форм и типов организации общества. Что касается национализма - его лидеры - Бандера, Шухевич и другие - прекрасно понимали предыдущую фразу. Це пояснює, чому вони співпрацювали з Гітлером?
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 если мы говорим об одном и том же человеке, хочешь, я его попрошу? Он не откажет. Ты и правда его очень сильно обидела. притом походя и больно. Но он отходчивый, я могу ему объяснить и он вернется. Хцеш? Все буде добре, я знаю...
Гість korin Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 Це пояснює, чому вони співпрацювали з Гітлером? Иногда кажется что ты еще и мысли читать могёшь....
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 меня тошнит уже от сладкого. Ориана, уйми его. Акелла! Несмотря на ваш юный возраст, - будьте как-то посдержанней. Все обожрались уже вашим бисквитом Наташа и не такими как вы Заумами упивалась, и то в унитаз спустила. Ты вредишь форуму. Народ из-за тебя уходит. Сними кирзухи, одень платье, выплюнь цигарку "Прима" без фильтра... Будь я модератором - забанил.
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 Я бити не буду - я в цьому нічого не смислю, як і в комунізмі. До речі, у мене є старе видання книги "Капітал" К. Маркса 1952р. випуску переклад українською мовою - сісти почитати чи що... Я простенько, на на "пальцах".
GiRaFo.chka Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 Ты вредишь форуму. Народ из-за тебя уходит. Сними кирзухи, одень платье, выплюнь цигарку "Прима" без фильтра... Будь я модератором - забанил. ну ты че, Шкатулыч? Офонарел? Кто уходит? :blink: Скажи - верну немедля! Не наговаривай.
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 ну ты че, Шкатулыч? Офонарел? Кто уходит? :blink: Скажи - верну немедля! Не наговаривай. А ещё в горящую хату войду, коня на скаку остановлю... ;)
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2012 Опубліковано 10 жовтня, 2012 Я простенько, на на "пальцах". Ти ж сам його не читав :o
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.