Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Обозвать кого-то солнышком в тот день было страшным оскорблением... :P Юлька, когда вытаскиваешь мои посты такой давности, то хотя бы ознакомься с прогнозом погоды на Северном Кавказе в те дни :D Тупо! Копіюєш Коріна! Треба було дотримуватися старої версії: вона все повитирала - ну а це забула :lol: ...... _______ Як діють різні за характером жінки, коли застають на чоловікові коханку. Примітивна: стягує за ногу, зі страшним криком: я вам покажу.... Розумна: виходить тихенько, непомічена з дому (або помічена, але також тихо), заходить у найближчий магазин, купляє: клей ПВА, керчуп, майонез, йогурт (вибирати в залежності від люті, я б вибрала перше), заходить поверхом вище, ховається за дерево, за ріг будинку (в залежності від поверховості помешкання) і дзвонить чоловіку: любий, я скоро буду вдома. І чекає, коли вийде коханка. Ну а далі - залежить від кмітливості жінки. Лити треба на голову!!!!
Рыжая Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 А женщина, знающая себе цену, соберет вещи и уйдет.
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 А женщина, знающая себе цену, соберет вещи и уйдет. І потім в купі зі своєю ціною, буде вити на місяць :lol: Ще один примітив!!! "Та що не зберегла" майже за всіма релігіями - неповноцінна жінка. З.І. Для примітивних - не впадати в крайнощі, розглядається цілком тривіальний випадок - не треба про чоловіків-садистів, патологічних ревнивців, кровопивць чи гвалтівників дітей.
Рыжая Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 А что ты знаешь обо мне, чтобы навешивать ярлыки? Я ни слова не писала о своей прошлой жизни.
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 А что ты знаешь обо мне, чтобы навешивать ярлыки? Я ни слова не писала о своей прошлой жизни. Те саме знаю, що ти про мене - і тобі це також не заважає навішувати ярлики, обговорювати мене сворою. І з чого ти взяла, що я про тебе - це назагал.
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Юлька, когда вытаскиваешь мои посты такой давности, то хотя бы ознакомься с прогнозом погоды на Северном Кавказе в те дни :D Сколько я уже раз тебя прощала?! Но это! - В....ПРЕДПОСЛЕДНИЙ! )))
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Кор, глянь... :lol: :lol: :lol:Думаю, он еще успеет наглядеться. Я планирую вывернуть наизнанку все твои десять тысяч постов за два года. Принаймні самі цікаві и блискучі вислови. Нехай порахують, скільком людям ти лайна на голови повиливала. И що вони на те відповідали. Пусть люди ознакомятся, за что тебя такую безгрешную тут так притесняет городская сумасшедшая.
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Страшну силу отримує людина, яку не можна ні засоромити, бо в неї нема авторитетів, ні налякати, бо в неї нема за кого боятися, ні переконати, бо в неї нема моральних рамок - вільна, наче ідіот. Не маю нічого проти - шукай, якщо більше нема чим зайнятися. Але, коли будеш вивертати мене на виворіт - не забудь потім підпис поставити: Юлька (жирафа), та що прокляла чужих дітей. Ну і роби це у відповідній темі, бо сама знаєш, я за форум горло перегризу - а наші з тобою стосунки нікому не цікаві. А кому цікаві - той САМ може розібратися, без чужих підказок. Я доступно пояснила свою позицію?
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Страшну силу отримує людина, яку не можна ні засоромити, бо в неї нема авторитетів, ні налякати, бо в неї нема за кого боятися, ні переконати, бо в неї нема моральних рамок - вільна, наче ідіот. Не маю нічого проти - шукай, якщо більше нема чим зайнятися. Але, коли будеш вивертати мене на виворіт - не забудь потім підпис поставити: Юлька (жирафа), та що прокляла чужих дітей. Ну і роби це у відповідній темі, бо сама знаєш, я за форум горло перегризу - а наші з тобою стосунки нікому не цікаві. А кому цікаві - той САМ може розібратися, без чужих підказок. Я доступно пояснила свою позицію? иди срать, курва . Я всегда свои замыслы довожу до конца. Запомнила? ВСЕГДА
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 иди срать, курва . Я всегда свои замыслы довожу до конца. Запомнила? ВСЕГДА І який у тебе замисел? Можна дізнатися? Завалити форум? Мене вижити? Перше цілком реально. Друге - дуже проблематично - я ніколи не пасую перед Злом - це ти також запам"ятай. І завжди роблю те, що сама вважаю за потрібне. А тобі, яка звикла вишиковувати всіх під свою лінію - обломиться, бо за мною, чуєш, за мною правда. А ти навіть не можеш пояснити своїх вчинків. Адью, торговка, життя дуже коротке, щоб витрачити його на такий примітив, як ти. На, подивися на свого земляка - вчора був для мене приємним відкриттям, одним з них, якщо точно, бо їх було 2. *http://www.youtube.com/watch?v=xP9e37Q_JCI&feature=fvwrel
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Адью, торговка, життя дуже коротке, щоб витрачити його на такий примітив, як ти. На, подивися на свого земляка - вчора був для мене приємним відкриттям, одним з них, якщо точно, бо їх було 2. *http://www.youtube.com/watch?v=xP9e37Q_JCI&feature=fvwrel За мальчика спасибо конечно... У нас ваще все талантливые.. Фактор уже не смотрю, Сашу Кривошапко последнего смотрела и потом бросила. А к чему ты мне это поставила? Это признание?))) - так извини, наши чувства не взаимны... Ты же знаешь, к кому я испытываю нежную симпатию.. Еще хотела у тебя спросить за короткую жизнь.. - шо, тебе уже так мало осталось? Може и правда, оставить тебе последние деньки насладиться жизнью? А то и правда, клюю тебя... самой уже жалко...
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Еще хотела у тебя спросить за короткую жизнь.. - шо, тебе уже так мало осталось? Може и правда, оставить тебе последние деньки насладиться жизнью? А то и правда, клюю тебя... самой уже жалко... Моє життя - моє життя, скільки відпущено, стільки буде. Ти про своє думай. Але як для відмазки, щоб ще більше не опустити твою низьку самооцінку - пристаю до версії: пожаліти мене "нещасну", "стару", "одиноку" і відмахатися від мене. Давай, я на все погоджуюся - відстань, мене втомили твої домагання. З.І. Не треба так особистісно сприймати музику.
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Моє життя - моє життя, скільки відпущено, стільки буде. Ти про своє думай. Але як для відмазки, щоб ще більше не опустити твою низьку самооцінку - пристаю до версії: пожаліти мене "нещасну", "стару", "одиноку" і відмахатися від мене. Давай, я на все погоджуюся - відстань, мене втомили твої домагання. З.І. Не треба так особистісно сприймати музику. Договорились. Временно отстану. Пока первая не сорвешься. Музыку корин учил воспринимать именно "особистісно" по поводу моей собственной жизни - не переймайся. Совсем скоро я тебя оставлю в покое навсегда. Полечу на встречу с богом, которого нет и с ангелом, который меня ждет. Может даже всплакнешь иногда... Катя сообщит. А что ты там водку греешь? Беги уже, а то слюной изойду
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 по поводу моей собственной жизни - не переймайся. Совсем скоро я тебя оставлю в покое навсегда. Полечу на встречу с богом, которого нет и с ангелом, который меня ждет. Может даже всплакнешь иногда... Катя сообщит. А что ты там водку греешь? Беги уже, а то слюной изойду Піду, коли захочу - ти мені не вказуй. А щодо твого життя - кожен САМ його вибирає, як той Хрест - чужого не візьмеш. Так що не треба давити на жалощі. Я вже тобі писала і ти погодилася - ТИ (для мене) - НЕ ЛЮДИНА. Ти перейшла межу. Все, крапка.
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Не знаю, що там тебе вчив Корін - але музику особистісно можуть сприймати лише ті люди, які ВІДЧУВАЮТЬ один одного. А ти, яка не здатна зосередитися, апріорі не можеш нікого відчувати. Звідси і фальш. Як там... Дай мені зрозуміти те, що БАЧУ і те що РОЗУМІЮ...
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Піду, коли захочу - ти мені не вказуй. А щодо твого життя - кожен САМ його вибирає, як той Хрест - чужого не візьмеш. Так що не треба давити на жалощі. Я вже тобі писала і ти погодилася - ТИ (для мене) - НЕ ЛЮДИНА. Ти перейшла межу. Все, крапка. ты не припомнишь, кто писал? "Я её отодвинула" ? Когда-то САИ объяснял мне, почему он тебя долбет, - чтоб окончательно и бесповоротно обличть во лжи, клевете и показать твое истинное э.... лицо, которое ты лицемерно и бездарно скрываешь за ханжеской благочестивостью. Я просто подхватила эстафету. Особенно за твое прыпущення вчера в отношении КРЕСТА. На малейшую твою лажу я буду цитировать тебе ответы всех, кто здесь был, и кого ты довела до тошноты, что они плюнули и ушли. Кто третий год подряд валит форум?
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Бачиш як є - ти навіть сама нічого не можеш придумати - постійно копіюєш мене. І все недолуго. Я ж ставила такі цитати, як приклад подвійних стандартів у вас, сворних. А ти що хочеш довести? Що я брешу? Ну а тобі що до того - ти мене за куму хочеш, я набивалася тобі в друзі, я тебе зрадила, у тебе через мою брехню були неприємності? - яка причина, окрім заздрості, може пояснити твої дії? Психічне нездоров"я? В такому разі - хто до твоїх слів прислухається? Ну хто з нормальних, МУЖИКІВ тебе підтримав? Та нормальні, щоб ти знала, не люблять таких потасовок. А обаблені беруть участь. Ну щось таке............... досить з тебе - і так нема надії, що все сприймеш... зі своїм прмітивізмом.
САИ Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Тупо! С твоих уст это сверхположительная рецензия. Да вот еще не решила, Людмила Прокофьевна. Вам нравится? - Очень вызывающие, я бы такие не взяла. - Значит хорошие сапоги, надо брать! :lol: :lol: :lol:
Рыжая Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Страшну силу отримує людина, яку не можна ні засоромити, бо в неї нема авторитетів, ні налякати, бо в неї нема за кого боятися, ні переконати, бо в неї нема моральних рамок - вільна, наче ідіот. Даже не думала, что ты на такое способа. Так точно себя охарактеризовала
Гість korin Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=Wn1HebGBeUE
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 С твоих уст это сверхположительная рецензия. :lol: :lol: :lol :rolleyes: мої вуста - солодкого меду трунок... залишать пам"ять назавжди. Ти будеш викликати в муках спомин Щоб їх смак відчути як тоді Сама написала, але не тобі, козел!!! :P А ти подумай над таким: ЩО вартує оцінка коханки чоловіком, якого застукали? Особливо, якщо його активно дресЕрують.
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 :rolleyes: мої вуста - солодкого меду трунок... залишать пам"ять назавжди. Ти будеш викликати в муках спомин Щоб їх смак відчути як тоді Сама написала, але не тобі, козел!!! :P А ти подумай над таким: ЩО вартує оцінка коханки чоловіком, якого застукали? Особливо, якщо його активно дресЕрують. ты отцепишься наконец от него? или у кого зависть все таки?
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=hqheqbg83v8&feature=player_detailpage#t=39s
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Я тебе уже говорила, что у тебя нет вкуса? начисто отсутствуетьить
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Корин, хочу подкинуть вопрос, может ты знаешь. Почеши дыню. Почему бывает так - вумен - умница, красавица, всё при ней и человек прекрасный, и к мужику, что называется, всей душой, и ему нравится, но нет у него даже малейшего магнитизма, не говоря уж о большем - короче, шо дрова у соседа в сарае. Ну ты меня понимаешь... Головой соображает - такая на дороге не валяется и, как бы не против задуматься о серьёзности отношений, но... Он и так, и сяк, и в кино с ней, и на футбол, в театр и в лес по грибы..., надеясь, что частое и плотное общение в конце концов да зажжёт так желаемый огонь. Но тщетно - искра в землю ушла... И противоположная картина - вумен - так себе..., не дура, но и сильно умной не назовёшь, не уродина, а просто серая мышка каких много, облико морале - не определено, возможно сварлива, не уступчива и т.д. и т.п.. Головой соображает - ничего продолжительного, а тем более серьёзного быть не может. НО, достаточно услышать голос по телефону или вспомнить, как вся боевая мощь мгновенно мобилизируется и переходит стадию готовнсти №1. А визуальный контакт вызывает дрожь и нетерпенье. З,Ы, Помощь зала - разрешена
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Корин, хочу подкинуть вопрос, может ты знаешь. Почеши дыню. Почему бывает так - Шкактулкин, а хочешь дружеский женский совет? Ищи (если нет у тебя в библиотеке) в инете занятный бульварный романчик : Джекки Коллинз "Мир полон женатых мужчин" Или сначала читай, там не скучно или сразу открывая 16 главу. И дальше. История Дэвида все тебе объяснит.
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Шкактулкин, а хочешь дружеский женский совет? Ищи (если нет у тебя в библиотеке) в инете занятный бульварный романчик : Джекки Коллинз "Мир полон женатых мужчин" Или сначала читай, там не скучно или сразу открывая 16 главу. И дальше. История Дэвида все тебе объяснит. Сомневаюсь
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Опубліковано 10 липня, 2012 Сомневаюсь тю! ну там точь в точь такая ситуация. От тебя ничего не зависит. Организм реагирует. Из таких незаметных мелочей, как 6 жесты, вибрация тела, походкаЮ звуки, а главное - запах! Мы же все животные. Мы по запаху сходимся. А против природы не попрешь. А без секса - жизнь пропащая. Лучше уж будет дама никакая, чем в морозилке жить. Прочти все таки на досуге. Всё. Дальше - молчу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.