Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Обозвать кого-то солнышком в тот день было страшным оскорблением... :P

Юлька, когда вытаскиваешь мои посты такой давности, то хотя бы ознакомься с прогнозом погоды на Северном Кавказе в те дни :D :D :D

Тупо! Копіюєш Коріна!

Треба було дотримуватися старої версії: вона все повитирала - ну а це забула :lol:

......

_______

Як діють різні за характером жінки, коли застають на чоловікові коханку.

Примітивна: стягує за ногу, зі страшним криком: я вам покажу....

Розумна: виходить тихенько, непомічена з дому (або помічена, але також тихо), заходить у найближчий магазин, купляє: клей ПВА, керчуп, майонез, йогурт (вибирати в залежності від люті, я б вибрала перше), заходить поверхом вище, ховається за дерево, за ріг будинку (в залежності від поверховості помешкання) і дзвонить чоловіку: любий, я скоро буду вдома. І чекає, коли вийде коханка. Ну а далі - залежить від кмітливості жінки. Лити треба на голову!!!!

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

А женщина, знающая себе цену, соберет вещи и уйдет.

Опубліковано

А женщина, знающая себе цену, соберет вещи и уйдет.

І потім в купі зі своєю ціною, буде вити на місяць :lol:

Ще один примітив!!!

"Та що не зберегла" майже за всіма релігіями - неповноцінна жінка.

З.І. Для примітивних - не впадати в крайнощі, розглядається цілком тривіальний випадок - не треба про чоловіків-садистів, патологічних ревнивців, кровопивць чи гвалтівників дітей.

Опубліковано

А что ты знаешь обо мне, чтобы навешивать ярлыки?

Я ни слова не писала о своей прошлой жизни.

Опубліковано

А что ты знаешь обо мне, чтобы навешивать ярлыки?

Я ни слова не писала о своей прошлой жизни.

Те саме знаю, що ти про мене - і тобі це також не заважає навішувати ярлики, обговорювати мене сворою.

І з чого ти взяла, що я про тебе - це назагал.

Опубліковано

Юлька, когда вытаскиваешь мои посты такой давности, то хотя бы ознакомься с прогнозом погоды на Северном Кавказе в те дни :D :D :D

Сколько я уже раз тебя прощала?! Но это! - В....ПРЕДПОСЛЕДНИЙ! )))

Опубліковано

Кор, глянь... :lol: :lol: :lol:

Думаю, он еще успеет наглядеться. Я планирую вывернуть наизнанку все твои десять тысяч постов за два года. Принаймні самі цікаві и блискучі вислови. Нехай порахують, скільком людям ти лайна на голови повиливала. И що вони на те відповідали.

Пусть люди ознакомятся, за что тебя такую безгрешную тут так притесняет городская сумасшедшая.

Опубліковано

Страшну силу отримує людина, яку не можна ні засоромити, бо в неї нема авторитетів, ні налякати, бо в неї нема за кого боятися, ні переконати, бо в неї нема моральних рамок - вільна, наче ідіот.

Не маю нічого проти - шукай, якщо більше нема чим зайнятися.

Але, коли будеш вивертати мене на виворіт - не забудь потім підпис поставити: Юлька (жирафа), та що прокляла чужих дітей.

Ну і роби це у відповідній темі, бо сама знаєш, я за форум горло перегризу - а наші з тобою стосунки нікому не цікаві. А кому цікаві - той САМ може розібратися, без чужих підказок.

Я доступно пояснила свою позицію?

Опубліковано

Страшну силу отримує людина, яку не можна ні засоромити, бо в неї нема авторитетів, ні налякати, бо в неї нема за кого боятися, ні переконати, бо в неї нема моральних рамок - вільна, наче ідіот.

Не маю нічого проти - шукай, якщо більше нема чим зайнятися.

Але, коли будеш вивертати мене на виворіт - не забудь потім підпис поставити: Юлька (жирафа), та що прокляла чужих дітей.

Ну і роби це у відповідній темі, бо сама знаєш, я за форум горло перегризу - а наші з тобою стосунки нікому не цікаві. А кому цікаві - той САМ може розібратися, без чужих підказок.

Я доступно пояснила свою позицію?

иди срать, курва . Я всегда свои замыслы довожу до конца. Запомнила? ВСЕГДА

Опубліковано

иди срать, курва . Я всегда свои замыслы довожу до конца. Запомнила? ВСЕГДА

І який у тебе замисел? Можна дізнатися? Завалити форум? Мене вижити? Перше цілком реально. Друге - дуже проблематично - я ніколи не пасую перед Злом - це ти також запам"ятай.

І завжди роблю те, що сама вважаю за потрібне.

А тобі, яка звикла вишиковувати всіх під свою лінію - обломиться, бо за мною, чуєш, за мною правда. А ти навіть не можеш пояснити своїх вчинків.

Адью, торговка, життя дуже коротке, щоб витрачити його на такий примітив, як ти.

На, подивися на свого земляка - вчора був для мене приємним відкриттям, одним з них, якщо точно, бо їх було 2.

*http://www.youtube.com/watch?v=xP9e37Q_JCI&feature=fvwrel

Опубліковано

Адью, торговка, життя дуже коротке, щоб витрачити його на такий примітив, як ти.

На, подивися на свого земляка - вчора був для мене приємним відкриттям, одним з них, якщо точно, бо їх було 2.

*http://www.youtube.com/watch?v=xP9e37Q_JCI&feature=fvwrel

За мальчика спасибо конечно... У нас ваще все талантливые.. Фактор уже не смотрю, Сашу Кривошапко последнего смотрела и потом бросила.

А к чему ты мне это поставила? Это признание?))) - так извини, наши чувства не взаимны... Ты же знаешь, к кому я испытываю нежную симпатию..

Еще хотела у тебя спросить за короткую жизнь.. - шо, тебе уже так мало осталось? Може и правда, оставить тебе последние деньки насладиться жизнью? А то и правда, клюю тебя... самой уже жалко...

Опубліковано

Еще хотела у тебя спросить за короткую жизнь.. - шо, тебе уже так мало осталось? Може и правда, оставить тебе последние деньки насладиться жизнью? А то и правда, клюю тебя... самой уже жалко...

Моє життя - моє життя, скільки відпущено, стільки буде.

Ти про своє думай.

Але як для відмазки, щоб ще більше не опустити твою низьку самооцінку - пристаю до версії: пожаліти мене "нещасну", "стару", "одиноку" і відмахатися від мене. Давай, я на все погоджуюся - відстань, мене втомили твої домагання.

З.І. Не треба так особистісно сприймати музику.

Опубліковано

Моє життя - моє життя, скільки відпущено, стільки буде.

Ти про своє думай.

Але як для відмазки, щоб ще більше не опустити твою низьку самооцінку - пристаю до версії: пожаліти мене "нещасну", "стару", "одиноку" і відмахатися від мене. Давай, я на все погоджуюся - відстань, мене втомили твої домагання.

З.І. Не треба так особистісно сприймати музику.

Договорились. Временно отстану. Пока первая не сорвешься.

Музыку корин учил воспринимать именно "особистісно"

по поводу моей собственной жизни - не переймайся. Совсем скоро я тебя оставлю в покое навсегда. Полечу на встречу с богом, которого нет и с ангелом, который меня ждет. Может даже всплакнешь иногда... Катя сообщит.

А что ты там водку греешь? Беги уже, а то слюной изойду

Опубліковано

по поводу моей собственной жизни - не переймайся. Совсем скоро я тебя оставлю в покое навсегда. Полечу на встречу с богом, которого нет и с ангелом, который меня ждет. Может даже всплакнешь иногда... Катя сообщит.

А что ты там водку греешь? Беги уже, а то слюной изойду

Піду, коли захочу - ти мені не вказуй.

А щодо твого життя - кожен САМ його вибирає, як той Хрест - чужого не візьмеш. Так що не треба давити на жалощі. Я вже тобі писала і ти погодилася - ТИ (для мене) - НЕ ЛЮДИНА. Ти перейшла межу.

Все, крапка.

Опубліковано

Не знаю, що там тебе вчив Корін - але музику особистісно можуть сприймати лише ті люди, які ВІДЧУВАЮТЬ один одного.

А ти, яка не здатна зосередитися, апріорі не можеш нікого відчувати. Звідси і фальш.

Як там...

Дай мені зрозуміти те, що БАЧУ і те що РОЗУМІЮ...

Опубліковано

Піду, коли захочу - ти мені не вказуй.

А щодо твого життя - кожен САМ його вибирає, як той Хрест - чужого не візьмеш. Так що не треба давити на жалощі. Я вже тобі писала і ти погодилася - ТИ (для мене) - НЕ ЛЮДИНА. Ти перейшла межу.

Все, крапка.

ты не припомнишь, кто писал? "Я её отодвинула" ? Когда-то САИ объяснял мне, почему он тебя долбет, - чтоб окончательно и бесповоротно обличть во лжи, клевете и показать твое истинное э.... лицо, которое ты лицемерно и бездарно скрываешь за ханжеской благочестивостью. Я просто подхватила эстафету. Особенно за твое прыпущення вчера в отношении КРЕСТА.

На малейшую твою лажу я буду цитировать тебе ответы всех, кто здесь был, и кого ты довела до тошноты, что они плюнули и ушли. Кто третий год подряд валит форум?

Опубліковано

Бачиш як є - ти навіть сама нічого не можеш придумати - постійно копіюєш мене. І все недолуго.

Я ж ставила такі цитати, як приклад подвійних стандартів у вас, сворних.

А ти що хочеш довести? Що я брешу? Ну а тобі що до того - ти мене за куму хочеш, я набивалася тобі в друзі, я тебе зрадила, у тебе через мою брехню були неприємності? - яка причина, окрім заздрості, може пояснити твої дії? Психічне нездоров"я? В такому разі - хто до твоїх слів прислухається?

Ну хто з нормальних, МУЖИКІВ тебе підтримав? Та нормальні, щоб ти знала, не люблять таких потасовок. А обаблені беруть участь.

Ну щось таке............... досить з тебе - і так нема надії, що все сприймеш... зі своїм прмітивізмом.

Опубліковано

Тупо!

С твоих уст это сверхположительная рецензия.

Да вот еще не решила, Людмила Прокофьевна. Вам нравится? - Очень вызывающие, я бы такие не взяла. - Значит хорошие сапоги, надо брать!

:lol: :lol: :lol:

Опубліковано

Даже не думала, что ты на такое способа. Так точно себя охарактеризовала

Опубліковано

С твоих уст это сверхположительная рецензия.

:lol: :lol: :lol

:rolleyes:

мої вуста - солодкого меду трунок...

залишать пам"ять назавжди.

Ти будеш викликати в муках спомин

Щоб їх смак відчути як тоді

Сама написала, але не тобі, козел!!! :P

А ти подумай над таким: ЩО вартує оцінка коханки чоловіком, якого застукали?

Особливо, якщо його активно дресЕрують.

Опубліковано

:rolleyes:

мої вуста - солодкого меду трунок...

залишать пам"ять назавжди.

Ти будеш викликати в муках спомин

Щоб їх смак відчути як тоді

Сама написала, але не тобі, козел!!! :P

А ти подумай над таким: ЩО вартує оцінка коханки чоловіком, якого застукали?

Особливо, якщо його активно дресЕрують.

ты отцепишься наконец от него? или у кого зависть все таки?

Опубліковано

Корин, хочу подкинуть вопрос, может ты знаешь. Почеши дыню.

Почему бывает так - вумен - умница, красавица, всё при ней и человек прекрасный, и к мужику, что называется, всей душой, и ему нравится, но нет у него даже малейшего магнитизма, не говоря уж о большем - короче, шо дрова у соседа в сарае. Ну ты меня понимаешь...

Головой соображает - такая на дороге не валяется и, как бы не против задуматься о серьёзности отношений, но...

Он и так, и сяк, и в кино с ней, и на футбол, в театр и в лес по грибы..., надеясь, что частое и плотное общение в конце концов да зажжёт так желаемый огонь. Но тщетно - искра в землю ушла...

И противоположная картина - вумен - так себе..., не дура, но и сильно умной не назовёшь, не уродина, а просто серая мышка каких много, облико морале - не определено, возможно сварлива, не уступчива и т.д. и т.п..

Головой соображает - ничего продолжительного, а тем более серьёзного быть не может.

НО, достаточно услышать голос по телефону или вспомнить, как вся боевая мощь мгновенно мобилизируется и переходит стадию готовнсти №1. А визуальный контакт вызывает дрожь и

нетерпенье.

З,Ы,

Помощь зала - разрешена

Опубліковано

Корин, хочу подкинуть вопрос, может ты знаешь. Почеши дыню.

Почему бывает так -

Шкактулкин, а хочешь дружеский женский совет?

Ищи (если нет у тебя в библиотеке) в инете занятный бульварный романчик : Джекки Коллинз "Мир полон женатых мужчин"

Или сначала читай, там не скучно или сразу открывая 16 главу. И дальше. История Дэвида все тебе объяснит.

Опубліковано

Шкактулкин, а хочешь дружеский женский совет?

Ищи (если нет у тебя в библиотеке) в инете занятный бульварный романчик : Джекки Коллинз "Мир полон женатых мужчин"

Или сначала читай, там не скучно или сразу открывая 16 главу. И дальше. История Дэвида все тебе объяснит.

Сомневаюсь

Опубліковано

Сомневаюсь

тю! ну там точь в точь такая ситуация. От тебя ничего не зависит. Организм реагирует. Из таких незаметных мелочей, как 6 жесты, вибрация тела, походкаЮ звуки, а главное - запах! Мы же все животные. Мы по запаху сходимся. А против природы не попрешь. А без секса - жизнь пропащая. Лучше уж будет дама никакая, чем в морозилке жить. Прочти все таки на досуге. Всё. Дальше - молчу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...