Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну що, роблю цілком логічний висновок - мої репліки, так само, як і репліки всіх інших, дуже різношестих відвідувачів форуму нацист обгакує, а тунгуську мартишку полукровку Євку - милує - признає за собі подібну. Так і запишемо!

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну що, роблю цілком логічний висновок - мої репліки, так само, як і репліки всіх інших, дуже різношестих відвідувачів форуму нацист обгакує, а тунгуську мартишку полукровку Євку - милує - признає за собі подібну. Так і запишемо!

логика,дура,у тебя как у курицы.

Опубліковано

Відповідь очевидна і нема смислу пояснювати тундрі різницю між тим, що ти побувала в країні, а що "хорошо прокатились по стране", що таке світогляд зрілої людини, а що світогляд зінчиного щеняти, що впадає в очі людині розумній, а що тупій тварині.

З.І. Як я зрозуміла - ти в Данію їздила лікувати свої інтимні болячки?

Я таки права у тебя проблемы в плане СЕКСА

"...людині розумній, а що тупій тварині..." -НЕ СМЕШИ

Опубліковано

Припаркуй мозги дура!

Какие у тебя реплики, это не реплики, это ДИАРЕЯ ))).

( ДИАРЕЯ это синоним к слову ВЫСЕР )

Опубліковано

Давненько не заходил. Но такого поворота событий не ожидал.

Опубліковано

Давненько не заходил. Но такого поворота событий не ожидал.

Ти що, ранній, не знаєш, як жінка може використати чоловіка, а потім копнути, як непотрібну ганчірку в кут?

Ну то вчися, щоб сам не попався.

Опубліковано

Ти що, ранній, не знаєш, як жінка може використати чоловіка, а потім копнути, як непотрібну ганчірку в кут?

Спасибо, учту :P

Опубліковано

все мечтаешь,курица?

Опубліковано

В неті вік значення не має.

Ты заставляешь меня улыбаться :P
Опубліковано

Ты заставляешь меня улыбаться :P

Ну то смійся, на здоров"я, але я написала чисту правду, якщо не знати віку, то можна спілкуватися на рівні - а перепона виникає лише з психологічної причини: мовляв, вона вже старушка, що вона пам"ятає. І хіба такому доведеш, що мені в душі 20-ть.

Або, він надто молодий - але який погляд свіжий до твого досвіду, якщо ти переступиш через цю пересторогу.

Опубліковано

Ну то смійся, на здоров"я, але я написала чисту правду, якщо не знати віку, то можна спілкуватися на рівні - а перепона виникає лише з психологічної причини: мовляв, вона вже старушка, що вона пам"ятає. І хіба такому доведеш, що мені в душі 20-ть.

Або, він надто молодий - але який погляд свіжий до твого досвіду, якщо ти переступиш через цю пересторогу.

Ну в нашем случае это не подходит, мы примерно ровесники.
Опубліковано

Ну в нашем случае это не подходит, мы примерно ровесники.

Тим більше...

Ось тобі мультик - там українська адаптація - бомба, сміялася до сліз.

http://www.youtube.com/watch?v=8M-5ihsWXL4
Опубліковано

Твою обережність у світлі свого попередження щодо нациста - розумію.

Нічого особистого - мультик я дійсно вважаю смішним і навіть час від часу його передивляюся.

Опубліковано

Твою обережність у світлі свого попередження щодо нациста - розумію.

Нічого особистого - мультик я дійсно вважаю смішним і навіть час від часу його передивляюся.

Проехали, всё хорошё.

Опубліковано

.http://www.pravda.com.ua/articles/2012/05/18/6964817/

Представим демократический остров X, населенный десятью туземцами. Четыре туземца заплатили в островную казну по 10 монет, шестеро остальных не заплатили ничего, но к голосованию тоже допущены. Демократическим большинством голосов принимается решение – выделить из бюджета социальную помощь шестерым малообеспеченным туземцам, по 5 монет каждому.

Чесслово, мне его жалко.

Он как пишет так и думает. Тупо.

Даже не подозревая, что Четыре туземца заплатили в островную казну по 10 монет - только потому, что остров X, населенный десятью туземцами.

Опубліковано

.http://www.pravda.com.ua/articles/2012/05/18/6964817/

Представим демократический остров X, населенный десятью туземцами. Четыре туземца заплатили в островную казну по 10 монет, шестеро остальных не заплатили ничего, но к голосованию тоже допущены. Демократическим большинством голосов принимается решение – выделить из бюджета социальную помощь шестерым малообеспеченным туземцам, по 5 монет каждому.

Чесслово, мне его жалко.

Он как пишет так и думает. Тупо.

Даже не подозревая, что Четыре туземца заплатили в островную казну по 10 монет - только потому, что остров X, населенный десятью туземцами.

Это не важно, что монет на всех нехватает.

Наруки монеты всёравно не выдадут.

Зато можно будет придумать налог на социальную помощь

и поиметь в "казну" невыданные 10 монет с течением времени.

Опубліковано

Это не важно, что монет на всех нехватает.

Наруки монеты всёравно не выдадут.

Зато можно будет придумать налог на социальную помощь

и поиметь в "казну" невыданные 10 монет с течением времени.

Всегда... монет хватало на всех. Ума не хватало - да. Янки придумали как ничего не меняя каждому выдать даже на руки. Нам не повезло - и нам никогда не будет хватать... тем более на руки.

Опубліковано

У Львові кінець світу!!!! Жах, навіть не знаю, які будуть наслідки!!!

Ну, не томи, уже пауза достаточна.
Опубліковано

...транзити прочисти...

Нацистка - гестаповка - пытки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...