Орiана Опубліковано 8 травня, 2012 Опубліковано 8 травня, 2012 Ну що, роблю цілком логічний висновок - мої репліки, так само, як і репліки всіх інших, дуже різношестих відвідувачів форуму нацист обгакує, а тунгуську мартишку полукровку Євку - милує - признає за собі подібну. Так і запишемо!
Гість NazSoz Опубліковано 8 травня, 2012 Опубліковано 8 травня, 2012 Ну що, роблю цілком логічний висновок - мої репліки, так само, як і репліки всіх інших, дуже різношестих відвідувачів форуму нацист обгакує, а тунгуську мартишку полукровку Євку - милує - признає за собі подібну. Так і запишемо! логика,дура,у тебя как у курицы.
Ева_vl Опубліковано 8 травня, 2012 Опубліковано 8 травня, 2012 Відповідь очевидна і нема смислу пояснювати тундрі різницю між тим, що ти побувала в країні, а що "хорошо прокатились по стране", що таке світогляд зрілої людини, а що світогляд зінчиного щеняти, що впадає в очі людині розумній, а що тупій тварині. З.І. Як я зрозуміла - ти в Данію їздила лікувати свої інтимні болячки? Я таки права у тебя проблемы в плане СЕКСА "...людині розумній, а що тупій тварині..." -НЕ СМЕШИ
Ева_vl Опубліковано 8 травня, 2012 Опубліковано 8 травня, 2012 Ну що, роблю цілком логічний висновок - мої репліки, так само, як і репліки всіх інших, дуже різношестих відвідувачів форуму нацист обгакує, а тунгуську мартишку полукровку Євку - милує - признає за собі подібну. Так і запишемо! Припаркуй мозги дура! Какие у тебя реплики, это не реплики, это ДИАРЕЯ ))). ( ДИАРЕЯ это синоним к слову ВЫСЕР )
Гість вольф Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Ну що, роблю цілком логічний висновок - мої репліки, так само, як і репліки всіх інших, дуже різношестих відвідувачів форуму нацист обгакує, а тунгуську мартишку полукровку Євку - милує - признає за собі подібну. Так і запишемо! Давненько не заходил. Но такого поворота событий не ожидал.
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Давненько не заходил. Но такого поворота событий не ожидал. Ти що, ранній, не знаєш, як жінка може використати чоловіка, а потім копнути, як непотрібну ганчірку в кут? Ну то вчися, щоб сам не попався.
Гість вольф Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Ти що, ранній, не знаєш, як жінка може використати чоловіка, а потім копнути, як непотрібну ганчірку в кут? Ну то вчися, щоб сам не попався. Спасибо, учту :P
Гість вольф Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Звертайся...Жаль, возраст не тот.
Гість NazSoz Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Ти що, ранній, не знаєш, як жінка може використати чоловіка, а потім копнути, як непотрібну ганчірку в кут? Ну то вчися, щоб сам не попався. все мечтаешь,курица?
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Жаль, возраст не тот. В неті вік значення не має.
Гість вольф Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 В неті вік значення не має.Ты заставляешь меня улыбаться :P
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Ты заставляешь меня улыбаться :P Ну то смійся, на здоров"я, але я написала чисту правду, якщо не знати віку, то можна спілкуватися на рівні - а перепона виникає лише з психологічної причини: мовляв, вона вже старушка, що вона пам"ятає. І хіба такому доведеш, що мені в душі 20-ть. Або, він надто молодий - але який погляд свіжий до твого досвіду, якщо ти переступиш через цю пересторогу.
Гість вольф Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Ну то смійся, на здоров"я, але я написала чисту правду, якщо не знати віку, то можна спілкуватися на рівні - а перепона виникає лише з психологічної причини: мовляв, вона вже старушка, що вона пам"ятає. І хіба такому доведеш, що мені в душі 20-ть. Або, він надто молодий - але який погляд свіжий до твого досвіду, якщо ти переступиш через цю пересторогу. Ну в нашем случае это не подходит, мы примерно ровесники.
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Ну в нашем случае это не подходит, мы примерно ровесники. Тим більше... Ось тобі мультик - там українська адаптація - бомба, сміялася до сліз. http://www.youtube.com/watch?v=8M-5ihsWXL4
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Твою обережність у світлі свого попередження щодо нациста - розумію. Нічого особистого - мультик я дійсно вважаю смішним і навіть час від часу його передивляюся.
Гість вольф Опубліковано 10 травня, 2012 Опубліковано 10 травня, 2012 Твою обережність у світлі свого попередження щодо нациста - розумію. Нічого особистого - мультик я дійсно вважаю смішним і навіть час від часу його передивляюся. Проехали, всё хорошё.
Орiана Опубліковано 11 травня, 2012 Опубліковано 11 травня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=ZLrj-SM6Lks
Гість korin Опубліковано 19 травня, 2012 Опубліковано 19 травня, 2012 .http://blogs.pravda.com.ua/authors/mykhelson/4fb68ff2afd5e/
Гість korin Опубліковано 19 травня, 2012 Опубліковано 19 травня, 2012 .http://www.pravda.com.ua/articles/2012/05/18/6964817/ Представим демократический остров X, населенный десятью туземцами. Четыре туземца заплатили в островную казну по 10 монет, шестеро остальных не заплатили ничего, но к голосованию тоже допущены. Демократическим большинством голосов принимается решение – выделить из бюджета социальную помощь шестерым малообеспеченным туземцам, по 5 монет каждому. Чесслово, мне его жалко. Он как пишет так и думает. Тупо. Даже не подозревая, что Четыре туземца заплатили в островную казну по 10 монет - только потому, что остров X, населенный десятью туземцами.
Гість ruslanp1 Опубліковано 19 травня, 2012 Опубліковано 19 травня, 2012 .http://www.pravda.com.ua/articles/2012/05/18/6964817/ Представим демократический остров X, населенный десятью туземцами. Четыре туземца заплатили в островную казну по 10 монет, шестеро остальных не заплатили ничего, но к голосованию тоже допущены. Демократическим большинством голосов принимается решение – выделить из бюджета социальную помощь шестерым малообеспеченным туземцам, по 5 монет каждому. Чесслово, мне его жалко. Он как пишет так и думает. Тупо. Даже не подозревая, что Четыре туземца заплатили в островную казну по 10 монет - только потому, что остров X, населенный десятью туземцами. Это не важно, что монет на всех нехватает.Наруки монеты всёравно не выдадут. Зато можно будет придумать налог на социальную помощь и поиметь в "казну" невыданные 10 монет с течением времени.
Гість korin Опубліковано 19 травня, 2012 Опубліковано 19 травня, 2012 Это не важно, что монет на всех нехватает. Наруки монеты всёравно не выдадут. Зато можно будет придумать налог на социальную помощь и поиметь в "казну" невыданные 10 монет с течением времени. Всегда... монет хватало на всех. Ума не хватало - да. Янки придумали как ничего не меняя каждому выдать даже на руки. Нам не повезло - и нам никогда не будет хватать... тем более на руки.
ШКАТУЛКА Опубліковано 19 травня, 2012 Опубліковано 19 травня, 2012 Янки придумали как ничего не меняя каждому выдать даже на руки.Нахер янки.На лесоповал!
Орiана Опубліковано 20 травня, 2012 Опубліковано 20 травня, 2012 Нахер янки. На лесоповал! Шкатулка, що ти думаєш про лесбіянок? :rolleyes:
Орiана Опубліковано 20 травня, 2012 Опубліковано 20 травня, 2012 .. тем более... ніфіга не вгадала!!!!
Орiана Опубліковано 20 травня, 2012 Опубліковано 20 травня, 2012 У Львові кінець світу!!!! Жах, навіть не знаю, які будуть наслідки!!!
Гість korin Опубліковано 20 травня, 2012 Опубліковано 20 травня, 2012 У Львові кінець світу!!!! Жах, навіть не знаю, які будуть наслідки!!!Ну, не томи, уже пауза достаточна.
Орiана Опубліковано 20 травня, 2012 Опубліковано 20 травня, 2012 Ну, не томи, уже ... ...транзити прочисти...
Гість korin Опубліковано 20 травня, 2012 Опубліковано 20 травня, 2012 ...транзити прочисти...Нацистка - гестаповка - пытки.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.