Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Шкатулка, ти перетворився на паяца - зміни аву!

Не, ну смешно, в самом деле. Как прочту - Але зараз прийде нацист і все пояснить -так смех разбирает. Пишу, а ржачка не отпускает!

З,Ы.

Представь умозрительно картину - приходит Нацик и... :lol: ... починаэ... блин не могу! :lol: ПО-ЯС-НЯ-ТЫ !!! :lol: :lol: :lol: абзац... занавес! Тушите свет! :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Не, ну смешно, в самом деле. Как прочту - Але зараз прийде нацист і все пояснить -так смех разбирает. Пишу, а ржачка не отпускает!

З,Ы.

Представь умозрительно картину - приходит Нацик и... :lol: ... починаэ... блин не могу! :lol: ПОЯСНЯТЫ !!! :lol: :lol: :lol:

Для дерев"яного буратіни, який не відчуває нюансів - там була іронія, яка пояснювалася продовженням фрази, яку ти не процитував.

Але можеш продовжувати ржати...нацист у будь-якому разі тобі пояснить - його запрошувати не треба.

Посилання на коментар

Але можеш продовжувати ржати...нацист у будь-якому разі тобі пояснить - його запрошувати не треба.

:lol: :lol: :lol: Всё амбец, я больше не могу! Мне на работу давно пора, а я тут ползаю... Всё Ориана, всё, хорош - спасибо... как мало нужно порой для поднятия настрою.

А Нацик мабуть вже в пути, скоро, зовсім скоро буде по-яс-ня-ты! :lol:

Посилання на коментар

:lol: :lol: :lol: Всё амбец, я больше не могу! Мне на работу давно пора, а я тут ползаю... Всё Ориана, всё, хорош - спасибо... как мало нужно порой для поднятия настрою.

А Нацик мабуть вже в пути, скоро, зовсім скоро буде по-яс-ня-ты! :lol:

Та нічого звертайся - мені показати пальця нічого не варта

Посилання на коментар

Свобода вибору

Поки є вибір, доти є Свобода.

Щоб забрати у нас Свободу достатньо забрати вибір.

уже писали,что свобода выбора у тех кто не стеснен моральными и физическими препятствиями.

у принципиального человека свободы выбора меньше чем у аморального.

убить старушку ради денег? принципиальный даже задумываться над этим не будет. выбра ему не дадут его принципы. а у аморального выбор будет- может убьет а может нет.

*http://blogs.pravda.com.ua/authors/voznyak/4f7e9fc1c31f6/

написано самым настоящим либерастом,врагом Украины.

но позабавило это про Свободу..

"Але її етноцентричний і гомофобний світогляд прямо cуперечить принципам, на яких відбувалася європейська інтеграція."

и список авторов прямо как на подбор

Наталя Амельченко, к. філос. н., доцент Національного університету "Києво-Могилянська академія", Україна

Максим Буткевич, журналіст, співкоординатор Проекту "Без кордонів" ГО "Центр Соціальна Дія", Україна

Тарас Возняк, головний редактор Незалежного культурологічного журналу "Ї", Україна

Катарина Вольчук, д-р філос. (пол.), доцент університету Бірмінгема, Сполучене Королівство

Кирило Галушко, к. і. н., голова Всеукраїнського наукового гуманітарного товариства, Україна

Сергій Гірік, аспірант Інституту української археографії і джерелознавства ім. М.Грушевського НАН України

Олександр Дем'янчук, д. пол. н., професор Національного університету "Києво-Могилянська академія", Україна

Володимир Дубровський, старший економіст Центру соціоально-економічних досліджень CASE, Україна

Володимир Єрмоленко, д-р філос. (пол.), старший викладач Національного університету "Києво-Могилянська академія", Україна

Сергій Жук, д-р філос. (iст.), доцент Державного університету Болла, США

Тетяна Журженко, к. філос. н., стипендіат програми ім. Шкляра Гарвардського університету, США

Олександр Івашина, старший викладач Національного університету "Києво-Могилянська академія", Україна

Сергій Кисельов, к. філос. н., доцент Національного університету "Києво-Могилянська академія", Україна

Оксана Кісь, к. і. н., старший науковий співробітник Інституту народознавства НАН України

Карина Коростеліна, д. психолог. н., доцент університету Джорджа Мейсона, США

Олег Коцюба, аспiрант Гарвардського університету, США

Надія Кравець, д-р філос. (пол.), стипендіат програми ім. Шкляра Гарвардського університету, США

Остап Кривдик, політичний аналітик, член Комітету Київської незалежної медіа-профспілки, Україна

Сергій Куделя, д-р філос. (пол.), дослідник університету iм. Джорджа Вашингтона, Вашингтон, США

Тарас Кузьо, д-р філос. (пол.), старший науковий співробітник університету Торонто, Канада

В'ячеслав Ліхачев, директор програми Конгресу національних громад України

Євген Магда, к. пол. н., політичний аналітик, Україна

Юрій Макаров, ведучий каналу TVi, оглядач журналу "Український тиждень", Україна

Юрій Мацієвський, к. пол. н., стипендіат програми ім. Фулбрайта Інституту ім. Кеннана, Вашингтон, США

Михайло Мінаков, д. філос. н., доцент Національного університету "Києво-Могилянська академія", Україна

Андрій Мокроусов, відповідальний редактор часопису "Критика", Україна

Світлана Оксамитна, к. соц. н., доцент Національного університету "Києво-Могилянська академія", Україна

Олексій Полтораков, к. пол. н., старший консультант Ради національної і регіональної безпеки України

Олександр Полянічев, аспірант Європейського університету в Санкт-Петербурзі, Росія

Кирило Савін, к. е. н., керівник представництва фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні

Інна Совсун, старший викладач Національного університету "Києво-Могилянська академія", Україна

Іван Сойко, к. філол. н., доцент Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Україна

Вікторія Сюмар, журналіст, виконавчий директор Інституту масово інформації, Україна

Ігор Тодоров, д. і. н., професор Донецького національного університету, Україна

Вадим Трюхан, аспірант Національної академії державного управління, Україна

Євген Фінкель, аспірант університету Вісконсин-Медісон, США

Олександр Фісун, д. пол. н., професор Харківського університету ім. В.Н. Каразіна, Україна

Джон-Пол Хімка, д-р філос. (iст.), професор університету Альберти, Канада

Валерій Хмелько, д. філос. н., професор Національного університету "Києво-Могилянська академія", Україна

Василь Черепанин, к. філос. н., старший викладач Національного університету "Києво-Могилянська академія", Україна

Оксана Шевель, д-р філос. (пол.), доцент університету Тафтс, Медфорд, США

Антон Шеховцов, к. пол. н., співробітник університету Нортгемптону, Сполучене Королівство

Олена Яцунська, к. пол. н., директор Центру розвитку місцевого самоврядування, Миколаїв, Україна

уроды. в своих Англия ,Штатах,Канадах белую расу уничтожают и этим иностранным выродкам и нашей пятой колонне не нравится что в Украине есть люди этого не желающие.

сколько же у украинцев врагов...одни желают под Кремль нас бросить,другие желают чтобы мы стали любить извращенцев и чтобы радовались тому что нас заменяют на афроазиатов.

зато с радостью прочитал комментарии...

хотя и не любитель Свободы,но эти комментарии заслуживают на то чтобы их скопировать.

"Звернення написане на замовлення. Це свідчить про те, що Свобода точно проходить в парламент. Значить там будуть лунати думки і ідеї близькі українському народові, які проповідує Свобода. Дальше так жити не можна – в своїй хаті має бути своя правда.

Що ж до п. Возняка – "все це на його совісті ". Львівських хрунів ми вже багато знаємо – буде ще на один більше."

"Так, свободівці є антилібералами це прада, але що їм заважає бути в опозиції – зараз владу цю треба валити, якщо Свободи не буде в КОДі – така опозиція не потрібна, в країні буде те саме, і за таку опозицію я не проголосую, а от мультикультурності – то згадайте слова президентів Німеччини і Франції – де ідеться про те, що зараз вже вони не можуть показати їх країну такою, яка вона є, Туристів це все менш приваблює, а "дослідники" ці не викликають поваги взагалі"

автор комментария имеет в виду слова Меркель о том что политика мультикультурности потерпела крах... турки немцами не стали и не собираются ими быть.

"з тих усіх прізвищ, які фіґурують підписантами даної вочевидь усе ж провокаційної цидули з повагою ставлюся лише до Макарова"

"Свобода – організація, в яку люди вступають не для власної вигоди, чи щоб збагатитися, а за ідею. Вони єдині, хто протистоїть як зовнішнім так і внутрішнім ворогам України. Тому ніякі писаки Возняки та інша нечисть не в змозі свободівцям перешкодити у їхньому святому ділі! Слава Україні!"

"Я зрозуміла, що Возняк за сексменшини, проти національної політики і вважає совків та бандитів, що голосують за Яника частиною українського народу. Або дурень, або ворог. На дурня не схожий, значить ворог."

"Дуже дивно, що Вас пане Возняк ніхто з нашого славного міста Лева ніхто не підтримав. Це вказує, що Вас у нас не розуміють... Що вже говорити про інші регіони!

То нічого, зате його підтримують у Севастополі))))))))

Бабло його підтримує – РИГІВСЬКЕ, от і тужиться, нещасне, щоб хазяїв задовольнити"

"Дуже слабенька аргументація, дуже! Емоції і більш нічого. Жодного аргументу. "... її лідерів часто запрошують висловлювати свою точку зору на телеканалах, які пов'язані з Партією Регіонів." Назвіть, кого на них не запрошують. "деякі члени "Свободи" проявляють інтерес до праць представників фашистського руху Німеччини" – це аргумент? "швидше за все, призведе" – а я Вас тим же аргументом – швидше за все не призведе."

Бутылку ставлю, если кто докажет, что он не прав а ведь он не прав - например, 20 лет хахлов принуждают пахать задаром... а результат все хужее....

задаром? ты на своем компе пишешь? или на улице живешь и одолжил у злобного капиталиста ноутбук?

Посилання на коментар

уже писали,что свобода выбора у тех кто не стеснен моральными и физическими препятствиями.

у принципиального человека свободы выбора меньше чем у аморального.

убить старушку ради денег? принципиальный даже задумываться над этим не будет. выбра ему не дадут его принципы. а у аморального выбор будет- может убьет а может нет.

написано самым настоящим либерастом,врагом Украины.

задаром? ты на своем компе пишешь? или на улице живешь и одолжил у злобного капиталиста ноутбук?

На-ац это ты? чё-то случилось?... а-а... пятница... день водителя...

Ладно, проехали.

Было бы лучше, если ты разбавишь свои чёрно-белые представления между принципами и аморальностью.

Например, как быть, если принципы не настоящие? Особь тупо обманули и подсунули гнилые принципы?

А если аморальность приводит к победе - например, как наших бандюков, которые сейчас все, кто остался в живых, - все в парламенте а семьи - в шоколаде? А моральность... - нищета и вымирание?

Вишь как много букафф приходится писать, чтобы тебе не казалось простым решать любые вопросы...

согласен, про либерастов не скажу, но говнюки все.

и не позорь гордое звание нациста, когда удовольствуешься объедками, что падают со стола господ, считая что коптишь эту землю не задаром.

Посилання на коментар

На-ац это ты? чё-то случилось?... а-а... пятница... день водителя...

Ладно, проехали.

Было бы лучше, если ты разбавишь свои чёрно-белые представления между принципами и аморальностью.

Например, как быть, если принципы не настоящие? Особь тупо обманули и подсунули гнилые принципы?

и что меняется ? все равно человек принципиален. а значит во многих случаях выбора у него не будет.

А если аморальность приводит к победе - например, как наших бандюков, которые сейчас все, кто остался в живых, - все в парламенте а семьи - в шоколаде? А моральность... - нищета и вымирание?

Вишь как много букафф приходится писать, чтобы тебе не казалось простым решать любые вопросы...

можно быть аморальным и принципиальным.

и не позорь гордое звание нациста, когда удовольствуешься объедками, что падают со стола господ, считая что коптишь эту землю не задаром.

гордое звание нациста? ахахаха... чем же оно гордое?

разные бывают нацисты.

и по ответу -- я позорил бы "гордое звание нациста"(хахаха) если бы подходил к вопросу о заработке согласно твоим левацко-шизоидным понятиям о капитализме,Марксе и тд и тп.

деньги свои я как раз зарабатываю.

Посилання на коментар

Гість Обосріана Отсосман

Нац, не творческий ты человек. В советской школе каждому объясняли этот мир - и все было просто.

Теперь - пустота. Никто никому даже не пытается хоть что объяснить... хотя для управления толпой обязательно нужна теория. Т.е. она есть. Но по каким-то причинам нам... мы не достойны... или не имеем права ее знать.

У тебя есть объяснения этого мира?... хотя бы основных законов и качеств?. Нет у тебя ни хрена.

Иначе ты бы не лепил сраный либерализьм к вещам более высокого порядка.

Это на меня годик-два тюкали и смотрели как на идиёта, когда прозвучало впервые слово - быдло.

А теперь... пусть не все... но некоторые уже смотрят на действительность чуть по-другому.

И у них складывается. Складывается непротиворечивая картина.

Которую нельзя опровергнуть.

И которая все объясняет. Без притягивания за уши.

Многим эта картина не нравится - да.

В ней нет сопливого уродства про охуйный народ и его славное холопское прошлое...

Зато в ней нет и места для чужого влияния. То, что называют зомбированием, НЛП... и прочими методами навешивания лапши.

Эта картина по сути высшего порядка чем навешанный тебе либерализьм, навешанная многим тупая религия с богами, которые есть для быдлоты и которых нет для элиты... она включает в себя всю эту херню - просто для оптимального удержания стада в стойле в данный момент времени.

Он як розписав! Сенс який в твоїй писанині? Невже очі комусь відкрив ? То що з того? Твої мудрощі на хліб "бидло" не намастить. Кому потрібні пояснення цього світу? Кажеш, дивились, як на ідійота? То може таки, пильно й роздивилися?

Що там у кого склалося? На яке місце це причепити? Те, що склалося завдяки твоєму великорозумному поясненню? Яка практична користь від твоїх роз,яснень? Тобі особисто ніякої пользовитості від утримання стада в стойлі немає.

Щось новеньке є в тебе, окрім лайки на влаштування світового порядку?

Посилання на коментар

:lol: :lol: :lol:

юлька, а може все ж таки приймеш антидепресанти і в люлю? Чи по повній себе проявити хочеш?

Посилання на коментар

Гість Обосріана Отсосман

:lol: :lol: :lol:

Що,чупаська, близнючка, збилася з ритму? Не ту аватарку приткнула? Ну, не переймайся, буває.. Оріана під жирафьячою пикою- це ще не сором. Сором- коли мозок усихає в такому віці, як в тебе. Ніц, вилікуємо любов,ю! :D
Посилання на коментар

korin

Бутылку ставлю, если кто докажет, что он не прав а ведь он не прав - например, 20 лет хахлов принуждают пахать задаром... а результат все хужее....

NazSoz

TO KORIN

Кусочек хлебушка это не задаром - это очень даже много(!) по сравнению с тем, что имеет рядовой афроазиат.

ТО NazSoz

Нацик, я же правильно сказал? Да?

Посилання на коментар

Що,чупаська, близнючка, збилася з ритму? Не ту аватарку приткнула? Ну, не переймайся, буває.. Оріана під жирафьячою пикою- це ще не сором. Сором- коли мозок усихає в такому віці, як в тебе. Ніц, вилікуємо любов,ю! :D

Ти собі вилікуй, бо геть з глузду з"їхала, психічка.

Я свою аву поставлю, а ти дурепою залишишся.

Хоча, якщо людині вже нема що втрачати і ні перед ким вже не соромно - то і я безсила.

Посилання на коментар

Он як розписав! Сенс який в твоїй писанині? Невже очі комусь відкрив ? То що з того? Твої мудрощі на хліб "бидло" не намастить. Кому потрібні пояснення цього світу? Кажеш, дивились, як на ідійота? То може таки, пильно й роздивилися?

Що там у кого склалося? На яке місце це причепити? Те, що склалося завдяки твоєму великорозумному поясненню? Яка практична користь від твоїх роз,яснень? Тобі особисто ніякої пользовитості від утримання стада в стойлі немає.

Щось новеньке є в тебе, окрім лайки на влаштування світового порядку?

Не. Этого мне не понять. Ты излагаешь вполне здравые суждения для своего уровня.

От объясни для особливо непонятливых - тебе не противно это писать с таким аватаром?

Аватар - нормальный. Но не для этих слов.

Слова - нормальные. Но не для этого аватара.

У тебя нет музыкального слуха. Или элементарного ума.

Посилання на коментар

Гість Обосріана Отсосман

Ти собі вилікуй, бо геть з глузду з"їхала, психічка.

Я свою аву поставлю, а ти дурепою залишишся.

Хоча, якщо людині вже нема що втрачати і ні перед ким вже не соромно - то і я безсила.

Ти завше була безсила. Мені нема чого втрачати. А ти свою брехливу суттєвість всім показала. Хоча й близнючка. Був час, наталю, коли я пропонувала тобі мирне співіснування. Ти, як тупий, впертий стрілець, відкинула. Твоє рішення! А воювати - я залюбки. В мене вистачить фантазії й терпіння.

Хто на нас з мечем піде- від меча й загине. Шкода тебе. Порозважатися тобою з пів-години - ще якось ... Але поки не навчишся грати в шахи й не придбаєшь люстерка , з тобою гратися нудно.

Посилання на коментар

Корін, а до чого тут розум - ти хіба не бачиш - що у неї вже порвалося те, про що ти її попереджав.

Вона вже ногою над прірвою.

Посилання на коментар

Ти завше була безсила. Мені нема чого втрачати. А ти свою брехливу суттєвість всім показала. Хоча й близнючка. Був час, наталю, коли я пропонувала тобі мирне співіснування. Ти, як тупий, впертий стрілець, відкинула. Твоє рішення! А воювати - я залюбки. В мене вистачить фантазії й терпіння.

Хто на нас з мечем піде- від меча й загине. Шкода тебе. Порозважатися тобою з пів-години - ще якось ... Але поки не навчишся грати в шахи й не придбаєшь люстерка , з тобою гратися нудно.

Певно страшно, коли нема що втрачати. До речі - це ТВОЄ обличчя - ти просто огидна. Це вже навіть не чорна душа - це пекельний вогонь.

Хай тебе Бог береже.

Посилання на коментар

Гість Обосріана Отсосман

Не. Этого мне не понять. Ты излагаешь вполне здравые суждения для своего уровня.

От объясни для особливо непонятливых - тебе не противно это писать с таким аватаром?

Аватар - нормальный. Но не для этих слов.

Слова - нормальные. Но не для этого аватара.

Вперше в житті почула нервовість в твоєму тоні. Дивно! Думала, що вже нічим тебе не можна розлючити й здивувати. Маленька капость з мого боку- а приємно! Звикай! Ніхто з нас не в змозі побачити себе сторонньо. Давайте вчитися. Бачив бог,- не я почала цю війну. Нема в чьому мене звинувачувати. Але першою зброю я не кину.

Слух в мене є. !!! :angry:

З приводу розума ....- а він мені потрібен?))))) :lol:

Посилання на коментар

Не тебе, гнусный пачкун, здесь подтявкивать. Брысь в свою будку, пока звиздюлей не получил. И молчи. Береги хребет, животное.

Посилання на коментар

ориана. пока не приберешь клонированную аватарку- твоя близнючка с истинным лицом будет всегда тебя сопровождать. Условия ясны?

Посилання на коментар

Не тебе, гнусный пачкун, здесь подтявкивать. Брысь в свою будку, пока звиздюлей не получил. И молчи. Береги хребет, животное.

чекай,підстилка,чекай...

Посилання на коментар

Вперше в житті почула нервовість в твоєму тоні. Дивно! Думала, що вже нічим тебе не можна розлючити й здивувати. Маленька капость з мого боку- а приємно! Звикай! Ніхто з нас не в змозі побачити себе сторонньо. Давайте вчитися. Бачив бог,- не я почала цю війну. Нема в чьому мене звинувачувати. Але першою зброю я не кину.

Слух в мене є. !!! :angry:

З приводу розума ....- а він мені потрібен?))))) :lol:

Теперь уже легше.

Обвинять меня в звынуваченнях в то время, когда я отметил некоторую здравость твоих суждений... - это уже катит.

Тем более... объявить свои... истинные убеждения - а тут ты по крайней мере меня не обманешь - маненькою капостью...

... это.. как говорил уважаемый покойный Ющенко - маненькый пист - пистец...

и вообще - работы тут - непочатый край, поверь мине, как говорил один мой родственник.

ЗЫ. Скажи свой знак Зодиака. Это жуткое предчувствие знака Льва.....

Посилання на коментар

Теперь уже легше.

Я искренне рада. С облегченьицем !

Просто общаемся. Не всегда по правилам. Такова селяви.. :( Просто бесят эти бесполезные перетирания о политике! Всё дарма, дарма, дарма.. Читаю вас с орианой, ваши заумные разглагольствования... Ну к чему они? Никому от них ни холодно ни жарко. Все остаются при своих. Тогда ЗАЧЕМ ВСЕ ЭТО?????

ПС. 8 января - классический Козерог.

Посилання на коментар

ориана. пока не приберешь клонированную аватарку- твоя близнючка с истинным лицом будет всегда тебя сопровождать. Условия ясны?

По-перше я не маю відношення до клону. Я нікого не клонувала, на відміну від тебе.

По-друге, мені байдуже - всрайся зі своєю війною.

Ти один форум знищила - ще один знищиш - а така як я - радість для любого форума - це тебе і бісить.

Зрештою, я зараз дізнаюся, чи я тут залишуся. Ван момент.

Посилання на коментар

По-перше я не маю відношення до клону. Я нікого не клонувала, на відміну від тебе.

По-друге, мені байдуже - всрайся зі своєю війною.

Ти один форум знищила - ще один знищиш - а така як я - радість для любого форума - це тебе і бісить.

Зрештою, я зараз дізнаюся, чи я тут залишуся. Ван момент.

Во-первых, врешь ведь как всегда... Я уже привыкла, ладно

А во-вторых : куда ты денешься с подводной лодки?

Посилання на коментар

Во-первых, врешь ведь как всегда... Я уже привыкла, ладно

А во-вторых : куда ты денешься с подводной лодки?

Це ти, нікчема, ні на що не годна не маєш куди дітися - всі мости спалила - а я жива - а люди це відчувають.

Посилання на коментар

Не обращай внимания, я в этом деле собаку съел. И... в общем... их можно понять.

Чего аватар убрал? Боишься что пасть приделают? :lol: :lol: :lol:

(блин, что-то на меня сегодня целый день ржачка нападает - не к добру...)

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...