Гість нащадок Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 хотя возможность есть, но желания нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість нащадок Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 тяжело ребенку отказывать в чем-то, не из-за отсутствия средств, а для того чтобы он не превратился в пошлую дешовку, как ему обьяснить я не беру это потомучто рядом соседка не может себе это позволить и не хочется, что бы ее ребенок чувствовал себя на фоне моего ущербным, а подавать - значит оскорбить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість нащадок Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 почему молчим, умные дяди и тети? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 почему молчим, умные дяди и тети? Гарні тези...думаємо, як відповісти :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 тяжело ребенку отказывать в чем-то, не из-за отсутствия средств, а для того чтобы он не превратился в пошлую дешовку, как ему обьяснить я не беру это потомучто рядом соседка не может себе это позволить и не хочется, что бы ее ребенок чувствовал себя на фоне моего ущербным, а подавать - значит оскорбить Дітям не потрібно буде відмовляти, якщо ти будеш відмовляти собі. Діти просто до цього звикнуть і не будуть просити. А потім зрозуміють. Це я з досвіду: у нас в сім"ї завжди більше цінувалися знання, всякі: танці музика, спорт, мандри - на це ми грошей не шкодуємо, а все решта - дуже скромно, собі не дозволяли, а діти чомусь не вимагали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 я не хочу чтобы мои дети жили зарубежом, делились опытом - да, а жили и работали здесь І з цим я погоджуюся - дітей обов"язково треба відправляти за кордон, щоб вони бачили всяке життя. До речі, у Європі є чому повчитися. Схід тому такий совок, що там дуже малий відсоток населення був в ЄС - вони не мають з чим порівнювати своє життя, тому такий застій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість нащадок Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 когда наши правители думаю или принимают решения на мониторах не шкалы должны высвечиваться, а глаза и лица детей не ободранных и грязных, но с вопросом в глазах, почему комуто можно а им нельзя и пускай послушают оправдания мама и пап Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 никто не сделает реформы пока не смирится с тем, что они должны каснуться и его, мы хорошо можем лишать чегото других, но себя любимых)))))) ........ + 1000 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 Ты женщина? Зачем на кладбище ходить, еще рано, давай лучше в кабак. Если будешь продолжать, тогда лучше на кладбище. Это ты женщина, по крайней мере по мозгам. Мужик отвечает или молчит, а ты по бабски в сторону... Можешь не отвечать - ты мне не интересен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 когда наши правители думаю или принимают решения на мониторах не шкалы должны высвечиваться, а глаза и лица детей не ободранных и грязных, но с вопросом в глазах, почему комуто можно а им нельзя и пускай послушают оправдания мама и пап Охохо... Моя тітка хвалилася, що внуки поїхали на відпочинок до моря по путівці. Я зраділа: знацця добре йдуть справи, якщо вони придбали путівки, адже дитячі досить дорогі. Але виявилося, що їх безплатно влаштувала її молодша невістка, яка працює в сиротинці. По тих путівках мали відпочивати сироти... А ви кажете: наші правителі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість нащадок Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 однозначно, то, что я скажу это вызовет может негодование, но не знаю поймете или нет, но рискну, когда я беру собаку на охрану и она будет на цепи или на ограниченом поводе, я сажу на веревку уже щенка, что бы не тосковал за волей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 ВСЁ ЛАЖА ДЕРЬМОВАЯ ПРОПЛАЧЕННАЯ ВСЁ ДО ЕДИНОГО СЛОВА ганьба.... ГЕНА ! ! ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість нащадок Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 я ее не оправдываю, не ей решать, кому ехать, но мимо воли она может облегчила детям жизнь, я знаю это жестоко, но....... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість нащадок Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 спасибо за беседу, но должен ехать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 однозначно, то, что я скажу это вызовет может негодование, но не знаю поймете или нет, но рискну, когда я беру собаку на охрану и она будет на цепи или на ограниченом поводе, я сажу на веревку уже щенка, что бы не тосковал за волей Саме так сталося в Росії - там вже виросли сторожові пси. Україна у цьому сенсі пасе задніх: вона ніяк не може вирішити: чи потрібна їй охорона. Дякую за спілкування. Приходьте ще :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 ВСЁ ЛАЖА ДЕРЬМОВАЯ ПРОПЛАЧЕННАЯ ВСЁ ДО ЕДИНОГО СЛОВА ганьба.... ГЕНА ! ! ! Ти що, не влізла в жодну зі старих сукенок? :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 Ти що, не влізла в жодну зі старих сукенок? :lol: :lol: :lol: Старе лахіття ТОБІ носити ! Та чужі фото сюди піхать, Немов "під сорок" - лохам косити, Язик мерзенний в пі**у запхать ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 Старе лахіття ТОБІ носити ! Та чужі фото сюди піхать, Немов "під сорок" - лохам косити, Язик мерзенний в пі**у запхать ! І тебе з Днем Незалежності. З.І.Не проти, коли я це поздоровлення розміщу на твоєму форумі? Обіцяю, автора назвати. Дякую! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2011 І тебе з Днем Незалежності. З.І.Не проти, коли я це поздоровлення розміщу на твоєму форумі? Обіцяю, автора назвати. Дякую! Пшла вон проходимка старая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 А знаєш звідки слабкості - від слабкої віри, від безвір"я, від багажу гріхів. Ми противимося Законам природи, Творця, хочемо бути вільними від повчань і тут же потрапляємо у полон придуманих нами правил і умовностей і стаємо ще більшими рабами. Не скажу новость, но слабые мы по своей природе, всё остальное просто следствие изменить это правилами, верой и так далее- не возможно, тем ни менее именно законы создают условия, системы государств,в которых возможен научный прогресс...вот он, что то и может изменить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Старе лахіття ТОБІ носити ! Та чужі фото сюди піхать, Немов "під сорок" - лохам косити, Язик мерзенний в пі**у запхать ! Как много добрых слов и пожеланий......Не то что бы мне сильно хочется вмешиваться в ваши милые беседы, но стоит ли из за проблем на чердаке, ломать под корень весь дом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Как много добрых слов и пожеланий...... Не то что бы мне сильно хочется вмешиваться в ваши милые беседы, но стоит ли из за проблем на чердаке, ломать под корень весь дом? Читай, Владь, яка мерзота... Привет, Donna. Ваш последний визит: 2011-08-13 20:15:19. На этом форуме Вы в черном списке (забанены администратором или модератором Изида). Забанивший Вас администратор или модератор оставил следующее сообщение: Вам было вынесено предупреждение о недопустимости недостойного поведения с администрацией. Ваш IP-адрес заблокирован на трое суток. Вы можете быть допущены на форум с 00.00 27.08.11 г. Вона мене забанила на своєму форумі через погрозу, що я видам її за недостойну поведінку на цьому. Смішно і сумно водночас, таке ось нещастя кожного разу просторікує про свободу, справедливість, про теперішній бандитський режим. Яка фальш!!!! Я в шоці, чесно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Читай, Владь, яка мерзота... Привет, Donna. Ваш последний визит: 2011-08-13 20:15:19. На этом форуме Вы в черном списке (забанены администратором или модератором Изида). Забанивший Вас администратор или модератор оставил следующее сообщение: Вам было вынесено предупреждение о недопустимости недостойного поведения с администрацией. Ваш IP-адрес заблокирован на трое суток. Вы можете быть допущены на форум с 00.00 27.08.11 г. Вона мене забанила на своєму форумі через погрозу, що я видам її за недостойну поведінку на цьому. Смішно і сумно водночас, таке ось нещастя кожного разу просторікує про свободу, справедливість, про теперішній бандитський режим. Яка фальш!!!! Я в шоці, чесно. Трусливость не украшает не только мужчин, но женщин, Хотя для какого нибудь Швондера в женском обличии может всё и нормально выглядит ...но для меня, это всё та же обезьяна с гранатой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Как это ты Юльку на УП пропустила? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Как это ты Юльку на УП пропустила? Блін, а я то думаю... вона певно твій вчорашній коментар прочитала - тому і вз"їлася на мене. Ти хоч розумієш, які я муки терплю через знайомство з тобою. А то ти ще не знаєш, що мені Іванько писав - жах!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Блін, а я то думаю... вона певно твій вчорашній коментар прочитала - тому і вз"їлася на мене. Ти хоч розумієш, які я муки терплю через знайомство з тобою. А то ти ще не знаєш, що мені Іванько писав - жах!!!Вообще я имел в виду Тимошенко... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Вообще я имел в виду Тимошенко... Попереджати треба... Юльки... їх так багато і всі противні. Фі... А що там, дай ссилку, подивлюся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 Попереджати треба... Юльки... їх так багато і всі противні. Фі... А що там, дай ссилку, подивлюся. .http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/4e54f70ea070f/ Юлька - дура. Теряет последнюю надежду. Блядь, никогда бы не поверил, что так бездарно можно ползти к собственному концу. Жаль. Хотя... зато на выборы не нужно будет ходить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2011 .http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/4e54f70ea070f/ Юлька - дура. Теряет последнюю надежду. Блядь, никогда бы не поверил, что так бездарно можно ползти к собственному концу. Жаль. Хотя... зато на выборы не нужно будет ходить. Я того блога не бачила. Там з тим новим інтерфейсом постійні глюки. Я коли прийшла, то Чалєнка тільки знайшла і то тому, що він був онлайн. Любий, а що Юльці залишається робити - я не знаю. А коли я сама не знаю, то її критикувати не буду. Вона зробила помилку - налаштувала проти себе суд ( маю на увазі її демонстративну неповагу в суді) - тепер її закрили і вона дуже обмежена в засобах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 25 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2011 Я того блога не бачила. Там з тим новим інтерфейсом постійні глюки. Я коли прийшла, то Чалєнка тільки знайшла і то тому, що він був онлайн. Любий, а що Юльці залишається робити - я не знаю. А коли я сама не знаю, то її критикувати не буду. Вона зробила помилку - налаштувала проти себе суд ( маю на увазі її демонстративну неповагу в суді) - тепер її закрили і вона дуже обмежена в засобах. Приговор Юлии Тимошенко. В следующем году она проиграет. Если иметь в виду выборы, она сможет туда попасть только как посторонка. Она должна будет потратить этот год для переосмысления всего. Только после этого у нее может появиться надежда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.