Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

тяжело ребенку отказывать в чем-то, не из-за отсутствия средств, а для того чтобы он не превратился в пошлую дешовку, как ему обьяснить я не беру это потомучто рядом соседка не может себе это позволить и не хочется, что бы ее ребенок чувствовал себя на фоне моего ущербным, а подавать - значит оскорбить

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

тяжело ребенку отказывать в чем-то, не из-за отсутствия средств, а для того чтобы он не превратился в пошлую дешовку, как ему обьяснить я не беру это потомучто рядом соседка не может себе это позволить и не хочется, что бы ее ребенок чувствовал себя на фоне моего ущербным, а подавать - значит оскорбить

Дітям не потрібно буде відмовляти, якщо ти будеш відмовляти собі. Діти просто до цього звикнуть і не будуть просити. А потім зрозуміють. Це я з досвіду: у нас в сім"ї завжди більше цінувалися знання, всякі: танці музика, спорт, мандри - на це ми грошей не шкодуємо, а все решта - дуже скромно, собі не дозволяли, а діти чомусь не вимагали.

Посилання на коментар

я не хочу чтобы мои дети жили зарубежом, делились опытом - да, а жили и работали здесь

І з цим я погоджуюся - дітей обов"язково треба відправляти за кордон, щоб вони бачили всяке життя. До речі, у Європі є чому повчитися. Схід тому такий совок, що там дуже малий відсоток населення був в ЄС - вони не мають з чим порівнювати своє життя, тому такий застій.

Посилання на коментар

когда наши правители думаю или принимают решения на мониторах не шкалы должны высвечиваться, а глаза и лица детей не ободранных и грязных, но с вопросом в глазах, почему комуто можно а им нельзя и пускай послушают оправдания мама и пап

Посилання на коментар

никто не сделает реформы пока не смирится с тем, что они должны каснуться и его, мы хорошо можем лишать чегото других, но себя любимых)))))) ........

+ 1000

Посилання на коментар

Ты женщина? Зачем на кладбище ходить, еще рано, давай лучше в кабак. Если будешь продолжать, тогда лучше на кладбище.

Это ты женщина, по крайней мере по мозгам. Мужик отвечает или молчит, а ты по бабски в сторону...

Можешь не отвечать - ты мне не интересен.

Посилання на коментар

когда наши правители думаю или принимают решения на мониторах не шкалы должны высвечиваться, а глаза и лица детей не ободранных и грязных, но с вопросом в глазах, почему комуто можно а им нельзя и пускай послушают оправдания мама и пап

Охохо...

Моя тітка хвалилася, що внуки поїхали на відпочинок до моря по путівці. Я зраділа: знацця добре йдуть справи, якщо вони придбали путівки, адже дитячі досить дорогі.

Але виявилося, що їх безплатно влаштувала її молодша невістка, яка працює в сиротинці. По тих путівках мали відпочивати сироти...

А ви кажете: наші правителі...

Посилання на коментар

однозначно, то, что я скажу это вызовет может негодование, но не знаю поймете или нет, но рискну, когда я беру собаку на охрану и она будет на цепи или на ограниченом поводе, я сажу на веревку уже щенка, что бы не тосковал за волей

Посилання на коментар

я ее не оправдываю, не ей решать, кому ехать, но мимо воли она может облегчила детям жизнь, я знаю это жестоко, но.......

Посилання на коментар

однозначно, то, что я скажу это вызовет может негодование, но не знаю поймете или нет, но рискну, когда я беру собаку на охрану и она будет на цепи или на ограниченом поводе, я сажу на веревку уже щенка, что бы не тосковал за волей

Саме так сталося в Росії - там вже виросли сторожові пси. Україна у цьому сенсі пасе задніх: вона ніяк не може вирішити: чи потрібна їй охорона.

Дякую за спілкування. Приходьте ще :rolleyes:

Посилання на коментар

ВСЁ ЛАЖА ДЕРЬМОВАЯ ПРОПЛАЧЕННАЯ ВСЁ ДО ЕДИНОГО СЛОВА

ганьба....

ГЕНА ! ! !

Ти що, не влізла в жодну зі старих сукенок? :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Ти що, не влізла в жодну зі старих сукенок? :lol: :lol: :lol:

Старе лахіття ТОБІ носити !

Та чужі фото сюди піхать,

Немов "під сорок" - лохам косити,

Язик мерзенний в пі**у запхать !

Посилання на коментар

І тебе з Днем Незалежності.

З.І.Не проти, коли я це поздоровлення розміщу на твоєму форумі? Обіцяю, автора назвати. Дякую!

Посилання на коментар

І тебе з Днем Незалежності.

З.І.Не проти, коли я це поздоровлення розміщу на твоєму форумі? Обіцяю, автора назвати. Дякую!

Пшла вон проходимка старая

Посилання на коментар

А знаєш звідки слабкості - від слабкої віри, від безвір"я, від багажу гріхів.

Ми противимося Законам природи, Творця, хочемо бути вільними від повчань і тут же потрапляємо у полон придуманих нами правил і умовностей і стаємо ще більшими рабами.

Не скажу новость, но слабые мы по своей природе, всё остальное просто следствие

изменить это правилами, верой и так далее- не возможно, тем ни менее именно законы создают условия, системы государств,в которых возможен научный прогресс...вот он, что то и может изменить.

Посилання на коментар

Как много добрых слов и пожеланий......

Не то что бы мне сильно хочется вмешиваться в ваши милые беседы, но стоит ли из за проблем на чердаке, ломать под корень весь дом?

Посилання на коментар

Как много добрых слов и пожеланий......

Не то что бы мне сильно хочется вмешиваться в ваши милые беседы, но стоит ли из за проблем на чердаке, ломать под корень весь дом?

Читай, Владь, яка мерзота...

Привет, Donna. Ваш последний визит: 2011-08-13 20:15:19.

На этом форуме Вы в черном списке (забанены администратором или модератором Изида). Забанивший Вас администратор или модератор оставил следующее сообщение:

Вам было вынесено предупреждение о недопустимости недостойного поведения с администрацией. Ваш IP-адрес заблокирован на трое суток. Вы можете быть допущены на форум с 00.00 27.08.11 г.

Вона мене забанила на своєму форумі через погрозу, що я видам її за недостойну поведінку на цьому. Смішно і сумно водночас, таке ось нещастя кожного разу просторікує про свободу, справедливість, про теперішній бандитський режим. Яка фальш!!!! Я в шоці, чесно.

Посилання на коментар

Читай, Владь, яка мерзота...

Привет, Donna. Ваш последний визит: 2011-08-13 20:15:19.

На этом форуме Вы в черном списке (забанены администратором или модератором Изида). Забанивший Вас администратор или модератор оставил следующее сообщение:

Вам было вынесено предупреждение о недопустимости недостойного поведения с администрацией. Ваш IP-адрес заблокирован на трое суток. Вы можете быть допущены на форум с 00.00 27.08.11 г.

Вона мене забанила на своєму форумі через погрозу, що я видам її за недостойну поведінку на цьому. Смішно і сумно водночас, таке ось нещастя кожного разу просторікує про свободу, справедливість, про теперішній бандитський режим. Яка фальш!!!! Я в шоці, чесно.

Трусливость не украшает не только мужчин, но женщин, Хотя для какого нибудь Швондера в женском обличии может всё и нормально выглядит ...но для меня, это всё та же обезьяна с гранатой
Посилання на коментар

Как это ты Юльку на УП пропустила?

Блін, а я то думаю... вона певно твій вчорашній коментар прочитала - тому і вз"їлася на мене. Ти хоч розумієш, які я муки терплю через знайомство з тобою. А то ти ще не знаєш, що мені Іванько писав - жах!!!

Посилання на коментар

Блін, а я то думаю... вона певно твій вчорашній коментар прочитала - тому і вз"їлася на мене. Ти хоч розумієш, які я муки терплю через знайомство з тобою. А то ти ще не знаєш, що мені Іванько писав - жах!!!

Вообще я имел в виду Тимошенко...
Посилання на коментар

Вообще я имел в виду Тимошенко...

Попереджати треба...

Юльки... їх так багато і всі противні. Фі...

А що там, дай ссилку, подивлюся.

Посилання на коментар

Попереджати треба...

Юльки... їх так багато і всі противні. Фі...

А що там, дай ссилку, подивлюся.

.http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/4e54f70ea070f/

Юлька - дура. Теряет последнюю надежду. Блядь, никогда бы не поверил, что так бездарно можно ползти к собственному концу.

Жаль. Хотя... зато на выборы не нужно будет ходить.

Посилання на коментар

.http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/4e54f70ea070f/

Юлька - дура. Теряет последнюю надежду. Блядь, никогда бы не поверил, что так бездарно можно ползти к собственному концу.

Жаль. Хотя... зато на выборы не нужно будет ходить.

Я того блога не бачила. Там з тим новим інтерфейсом постійні глюки. Я коли прийшла, то Чалєнка тільки знайшла і то тому, що він був онлайн.

Любий, а що Юльці залишається робити - я не знаю. А коли я сама не знаю, то її критикувати не буду. Вона зробила помилку - налаштувала проти себе суд ( маю на увазі її демонстративну неповагу в суді) - тепер її закрили і вона дуже обмежена в засобах.

Посилання на коментар

Я того блога не бачила. Там з тим новим інтерфейсом постійні глюки. Я коли прийшла, то Чалєнка тільки знайшла і то тому, що він був онлайн.

Любий, а що Юльці залишається робити - я не знаю. А коли я сама не знаю, то її критикувати не буду. Вона зробила помилку - налаштувала проти себе суд ( маю на увазі її демонстративну неповагу в суді) - тепер її закрили і вона дуже обмежена в засобах.

Приговор Юлии Тимошенко.

В следующем году она проиграет. Если иметь в виду выборы, она сможет туда попасть только как посторонка.

Она должна будет потратить этот год для переосмысления всего.

Только после этого у нее может появиться надежда.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...