ukrop.de Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 В детский сад прислали двух солдат, чинить электропроводку, после этого детишки стали по-чёрному ругаться матом. Заведующая идёт жаловаться лейтенанту. Тот вызывает обоих солдат… - Выражались? - Никак нет, товарищ лейтенант. Рядовой Сидоров паял провода, я держал внизу стремянку. Потом расплавленное олово начало капать мне на голову. - А ты что? - А я и говорю: рядовой Сидоров, сделайте одолжение, не капайте, пожалуйста, расплавленным оловом мне на голову встретились как то две подружкиодна спрашивает другую-ты когда мужу делаешь минет,смотришь ему в глаза? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 Сам ти шмара і по тону комента, схоже - знатний рогоносець. :lol: :lol: :lol: У-у-у, как тебя понесло... вроде как о тебе речи не было... все чисто умозрительно и вдруг такая реакция, так близко к сердцу приняла. ярая защитница блядей и шмар(?) - к чему бы это...? :lol: Теряюсь в догадках... Кстати, я эту, защищаемую тобой плеяду, вовсе не осуждаю, не имею права, как пользовавшийся их услугами неоднократно, лишь называю общепринятыми в социуме словами. Ну, извини, я лишь озвучил то, что Мы никогда Вам не говорим, но всегда подразумеваем. Согласись, ты ведь этого не знала. Теперь будешь знать, ну, надо же когда-то истину постичь, хоть во втором тайме, если в первом сама не спромаглася докумекать. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 ярая защитница блядей и шмар(?) - к чему бы это...? :lol: Теряюсь в догадках... Ти з дуба впав :blink: - коли це я тебе захищала? Після твоєї реакції на побиття студентів на Майдані - ти мені місцями навіть огидний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 Укроп, це якийсь аж надто тонкого гумору анекдот - не вловлюю де там треба сміятися :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 Укроп, це якийсь аж надто тонкого гумору анекдот - не вловлюю де там треба сміятися :blink:...во, блин... а я хотел ответить : - и шо дальше?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 да, пишу. переписываюсь с дамой, между прочим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 ну конечно там есть очень пикантное продолжение и совсем не грубое я думал вы знаете Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 я думал вы знаете схоже - не тільки я не знаю... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 да, пишу. переписываюсь с дамой, между прочим :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 схоже - не тільки я не знаю... ;)представь, не все коллекционируют неприличные анекдоты Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 представь, не все коллекционируют неприличные анекдоты Я люблю про Ржевського - а це еталон неапристойності Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 20 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2015 Ти з дуба впав :blink: - коли це я тебе захищала? Після твоєї реакції на побиття студентів на Майдані - ти мені місцями навіть огидний.Кто из нас не ошибался...? Наверно тот кто не жил. Ты мне только растолкуй, никак не могу понять - кто эти энергичные ребята с рюкзачками и платочками на лицах? Обрати внимание - студенты были без этих аксессуаров, они просто стояли и мирно скандировали свои лозунги, им незачем было скрывать лица и рюкзаки им тоже ни к чему, а откуда там взялись эти проявляющие супер активность личности, кто они и зачем они там появились? За сутки до разгона - нигде нет личностей с рюкзаками скрывающие лица 29 ноября Разгон - видны повсюду личности с рюкзаками скрывающие лица 30 ноября Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 А я до Бубуся задзвонила вперше до людини, яку знаю тільки віртуально - це так незвично... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 Кто из нас не ошибался...? Наверно тот кто не жил. Ты мне только растолкуй, никак не могу понять - кто эти энергичные ребята с рюкзачками и платочками на лицах? Обрати внимание - студенты были без этих аксессуаров, они просто стояли и мирно скандировали свои лозунги, им незачем было скрывать лица и рюкзаки им тоже ни к чему, а откуда там взялись эти проявляющие супер активность личности, кто они и зачем они там появились? За сутки до разгона - нигде нет личностей с рюкзаками скрывающие лица 29 ноября https://www.youtube.com/watch?v=V-sI4i7256o Разгон - видны повсюду личности с рюкзаками скрывающие лица 30 ноября https://www.youtube.com/watch?t=1&v=wQ7xNrGtTgE Ти, Юрка, бачиш ці події через шори - знаєш, що таке шори? - цетакі бокові пластинки, які кріплять на голові коня, біля очей, щоб не дати йому відволікатися на сторонні речі - з шорами кінь бачить тільки те, що попереду - тобто, дорогу. Так і ти - чи це виховання, чи зомбування, не знаю, але твій погляд спрямований тільки на те, що може виправдати тебе. Але якщо ти шукаєш виправдання - знач. щось тут не так, ти не повністю впевнений у своїх словах Дивись, ніхто не виправдовував хлопчиків з пов"язками і рюкзачками - на тракторі, які накинулися на курсантиків біля АП, так само і не виправдали бомбиста біля ВР - бо це огидно, їх життю ніщо не загрожувало - єдине, що могло б виправдати радикальні вчинки. А ось на Інститутській, коли ПС почав закидати ментів коктейлями Молотова - це вже була інша ситуація - тоді першими межу перейшли не люди в масках і з рюкзачками, а влада, яка діяла незаконними і репресивними методами. Тоді ПС підтримали навіть ті, хто попервах називали їх провокаторами. Ну і про помилки - якщо б ти прочитав уважніше мої запитання до Коріна - ти б там побачив, що я писала про зраду в контексті помилки. І мені залишається тільки здогадуватися - що тебе примусило до таких непристойних і грубих висловів в контексті мого запитання Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 да, пишу. переписываюсь с дамой, между прочим А!!! Я не бачила - ти чого палишся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 Ти, Юрка, бачиш ці події через шори - знаєш, що таке шори? - цетакі бокові пластинки, які кріплять на голові коня, біля очей, щоб не дати йому відволікатися на сторонні речі - з шорами кінь бачить тільки те, що попереду - тобто, дорогу. Так і ти - чи це виховання, чи зомбування, не знаю, але твій погляд спрямований тільки на те, що може виправдати тебе. Але якщо ти шукаєш виправдання - знач. щось тут не так, ти не повністю впевнений у своїх словах Дивись, ніхто не виправдовував хлопчиків з пов"язками і рюкзачками - на тракторі, які накинулися на курсантиків біля АП, так само і не виправдали бомбиста біля ВР - бо це огидно, їх життю ніщо не загрожувало - єдине, що могло б виправдати радикальні вчинки. А ось на Інститутській, коли ПС почав закидати ментів коктейлями Молотова - це вже була інша ситуація - тоді першими межу перейшли не люди в масках і з рюкзачками, а влада, яка діяла незаконними і репресивними методами. Тоді ПС підтримали навіть ті, хто попервах називали їх провокаторами. Ну і про помилки - якщо б ти прочитав уважніше мої запитання до Коріна - ти б там побачив, що я писала про зраду в контексті помилки. І мені залишається тільки здогадуватися - що тебе примусило до таких непристойних і грубих висловів в контексті мого запитання Если кратко - зашоренность - безапелляционная вера во что-то или в кого-то. Если я не верю ни в версию трактуемую теперешней пропагандой, ни в версию пропаганды попередников, то это говорит о том, что зашоренность ко мне не имеет никакого отношения.Как было объективно тогда на Майдане станет известно со временем, когда никому уже не будет нужно представлять события в каком-либо цвете. Это произойдет еще очень и очень нескоро. Сейчас ясно одно - Янукович попал в патовую ситуацию, правда и по своей вине тоже, не только звезды так стали. С одной стороны ЕС, с другой раша или по другому - Майдан и реакция раши. Что такое "реакция" раши мы теперь хорошо знаем. Какой вариант выбрала бы ты, находясь на его месте? И еще одно ясно - революцию делают романтики, а плодами ее пользуются проходимцы. Отсюда второй вопрос - проходимцы какой банды большие проходимцы - из банды1 или из банды2? На последний абзац отвечу позже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 Если кратко - зашоренность - безапелляционная вера во что-то или в кого-то. Ні, це - зацикленість. А зашореність - це однобокий погляд під примусом - чужим, чи своїм внутрішнім. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 Янук мав всі шанси ввійти в історію як реформатор, але він був надто сцикливий. Тому не треба говорити про якусь патову ситуацію - там було банальне боягузство. та і що можна було чекати від чоловіка, який впав без свідомості - від звичайного яйця. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 На последний абзац отвечу позже. Не треба - мені була цікава думка тільки Коріна. Що з цього приводу думають інші чоловіки - мені байдуже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fun Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 MarkValerij, зачем этот шапито устроили при въезде в Крым (экономическую блокаду), от каких дел теперь внимание отвлекают? Да, по нашим дорогам фуры идут с Украинскими номерами, в южном направлении. Может обходной путь работает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Может обходной путь работает. по воздуху? МаркВалерий, судя по ай-пи, счас не в Украине - он не в курсе наших дел, а мож даже уже и не наш Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Янук мав всі шанси ввійти в історію як реформатор, але він був надто сцикливий. Тому не треба говорити про якусь патову ситуацію - там було банальне боягузство. та і що можна було чекати від чоловіка, який впав без свідомості - від звичайного яйця. шо,да, то да, знову таке прийшло. Де ти був, коли нас топтали, сцикун? діалог з порошенко на Майдані Банкова.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 MarkValerij, зачем этот шапито устроили при въезде в Крым (экономическую блокаду), от каких дел теперь внимание отвлекают? Да, по нашим дорогам фуры идут с Украинскими номерами, в южном направлении. Может обходной путь работает. чё тебе сказать?... - я не устраивал.но устроили правильно. и не для отвлечения - а имеено для привлечения внимания к украинскому крыму. - к голоду это не приведет и никто от этого не пострадает - но рфии придется на порядок более раскошелиться чем потеряют укробарыги-перекупщики, - для обеспечения - как они считают - своей территории. вот и пусть платят - вы будете платить. и цены в крыму приобретут чисто руську сущность, и отдыхать руськи будут по своим родным, увеличенным за доставку самолетами - цену. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 по воздуху? МаркВалерий, судя по ай-пи, счас не в Украине - он не в курсе наших дел, а мож даже уже и не наш .. в процессе охмурения. сначала было просто. потом подключили агличан... а теперь решили контрольный и вызвали хранцузов... а я знаю по ихнему только - хенде хох и гитлер капут... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.