ШКАТУЛКА Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 я не5имел ввиду её. я сказал в общем. молодые не говорят о любви. они любят.да не согласен я, как раз наоборот. Молодая особь о чувствах своих со всеми подружками всё перетрёт, как минимум. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 нетА почему? :rolleyes: Это ж так интересно почитать, что другие о тебе думают... или хотя бы высказываются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 ты - сознательно. другие - неосознанно. а ты видно тоже как и я Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 А почему? :rolleyes: Это ж так интересно почитать, что другие о тебе думают... или хотя бы высказываются.значит это то что ты обо мне думаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 да не согласен я, как раз наоборот. Молодая особь о чувствах своих со всеми подружками всё перетрёт, как минимум.она не о чувствах перетрёт. а способах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 значит это то что ты обо мне думаешь?Я о тебе очень хорошо думаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 Я о тебе очень хорошо думаюещё один ловелас :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 она не о чувствах перетрёт. а способах.даже не знаю... нужно у НИХ уточнить диапозон перетераний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 ещё один ловелас :unsure:ну почему же не пофлиртовать? если настрой соответствует Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 даже не знаю... нужно у НИХ уточнить диапозон перетераний. ну если интересно уточни.хотя скорей всего интересно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 .http://www.youtube.com/watch?v=WPjNphbbla0&list=PLzUrdhSoiepyFLC7Q24nHkIQELO9Oj8yB Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 .http://www.youtube.com/watch?v=k30OO5_nEWY Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість русофил Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 Эфир о проблемах вызванных после ассоциации эфир, проблемы, которые возникнут. Кандидаты в президенты за ассоциацию: Кличко, Яценюк, Тягинбок, и против - коммунисты и премьер Азаров. Очень забавно, особенно выступление Кличко было слушать, остальных кандидатов не поняла, т.к. не знаюязык, но думаю что несли подобную пургу. Но Кличко вообще пипец, позорище, его фразы уже записывают в цитатник у нас. А был известным спортсменом ( www.youtube.com/watch?v=wNufr89K70Q Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 ещё один ловелас :unsure:А кто первый? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 Эфир о проблемах вызванных после ассоциации эфир, проблемы, которые возникнут. Кандидаты в президенты за ассоциацию: Кличко, Яценюк, Тягинбок, и против - коммунисты и премьер Азаров. Очень забавно, особенно выступление Кличко было слушать, остальных кандидатов не поняла, т.к. не знаюязык, но думаю что несли подобную пургу. Но Кличко вообще пипец, позорище, его фразы уже записывают в цитатник у нас. А был известным спортсменом ( www.youtube.com/watch?v=wNufr89K70Q Будут и иные кандидаты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість русофил Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 Мне кажется госдеп уже понял не не на тех поставил. Ну какие из них кандидаты? Всем уже понятно что проталкивают заведомо губительную полтитику для государства и не находящие поддержки большинства населения - встуление в ЕС, а так же нацизм. Трое из них точно политические трупы - Яценюк, Тягнебок и Кличко. Как вы думаете, какие новые пиар-лозунги они придумают? Программы восстановления экономики уже понятно что они не имеют, только громкий пиар. Понятно, что чтобы набрать больше элетората придется придумать что-то другое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 А кто первый?Карлуша Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 КарлушаОн не первый. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 Он не первый. :lol:тем хуже для него Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 э-э... не нужно комментировать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 э-э... не нужно комментировать.Не понял Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 Не понялэт наверное, из астрала Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 эт наверное, из астрала люблю цифру 33 - там стільки символізму - не руйнуй натюрморт - добре? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 люблю цифру 33 - там стільки символізму - не руйнуй натюрморт - добре? :rolleyes:ну, если что, ты меня поправишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 Вам бы больше подошло 88. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 ну, если что, ты меня поправишь. дик, потім пізно буде - я попередила заздалегідь. короче - ти сам зрозумієш - при нагоді. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 люблю цифру 33 - там стільки символізму - не руйнуй натюрморт - добре? :rolleyes:ну да очень похоже на молнии на петлицах СС войск фашистмкой Германии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 Вам бы больше подошло 88. ;) А для тебе хіба неповнолітній - щоб "88" у парі :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 ну да очень похоже на молнии на петлицах СС войск фашистмкой Германии нехай мужик краще плаче від невдач, тільки щоб не був боягузом. ти черчіль - сцикло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 нехай мужик краще плаче від невдач, тільки щоб не був боягузом. ти черчіль - сцикло ты чё. под феном перегрелась. поясни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.