Орiана Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Юля, не розмінюємося на дрібноту - ГАРАЗД? Все ще попереду............... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Хохол обыкновенный - рагуль Вот откуда "ноги растут": .http://www.youtube.com/watch?v=--dXbzsC0dI&feature=player_detailpage (Детям до 16 лет просмотр не рекомендуется) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Я тебе НУЖНА!!! *http://youtu.be/HC0rK7sA430 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 кому- то не повезло... дождь меня прогнал.. Шкатопусенька! Ты так по-женски реагируешь, так мило злишься.. конечно, я не женщина ! Особенно для дегенератов - полуфабрикатов.. Я богиня. Смирись с этим фактом, земелька)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Ну вот, уже лучше, уже почти хорошо! И обошлись без..................................... Можете же - когда хотите! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Похоже, у Кати раскрываются глаза.. :unsure:Жира сдала с потрохами своего работодателя и все компанию :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 кому- то не повезло... дождь меня прогнал.. Шкатопусенька! Ты так по-женски реагируешь, так мило злишься.. конечно, я не женщина ! Особенно для дегенератов - полуфабрикатов.. Я богиня. Смирись с этим фактом, земелька)))) Не люблю с бабьем ругаться... это противоестественно. БоХиня? Я истуканам не поклоняюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Жира сдала с потрохами своего работодателя и все компанию :lol: :lol: :lol: :lol: Разумеется, но это пойдет только в качестве лишнего подтверждения. Чуть-чуть аналитики и их компания , как и их цели и методы, включая приставания к мужикам и не только ( :unsure: ), вся на виду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 кому- то не повезло... дождь меня прогнал.. Шкатопусенька! Ты так по-женски реагируешь, так мило злишься.. конечно, я не женщина ! Особенно для дегенератов - полуфабрикатов.. Я богиня. Смирись с этим фактом, земелька)))) А зовут тебя Пушкин, Наполеон или Македонский? :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 А зовут тебя Пушкин, Наполеон или Македонский? :huh: всё ж таки не можешь обойтись без моей реакции, дэнннни? Вот и славно.. )) Имя моё ты не забудешь никогда, уверяю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 кому- то не повезло... дождь меня прогнал.. Шкатопусенька! Ты так по-женски реагируешь, так мило злишься.. конечно, я не женщина ! Особенно для дегенератов - полуфабрикатов.. Я богиня. Смирись с этим фактом, земелька)))) Строители наверное ведро с раствором по неосторожности с крыши уронили :rolleyes: Последствия прошлого ремонта- в черта,сейчас в богиню)))) :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Строители наверное ведро с раствором по неосторожности с крыши уронили :rolleyes: Последствия прошлого ремонта- в черта,сейчас в богиню)))) :lol:На нее ведро гораздо раньше уронили. Или что-то потяжелее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Не люблю с бабьем ругаться... это противоестественно. БоХиня? Я истуканам не поклоняюсь. шкатулкин! Приемлю. А можно отвлеченный вопрос? Всё же есть те, кому ты поклоняешься? :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 шкатулкин! Приемлю. А можно отвлеченный вопрос? Всё же есть те, кому ты поклоняешься? :huh: Ты в привычном качестве свахи интересуешься? Не опоздала ли лет на 25? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 работодателя и все ты даже не можешь предположить, что есть свободные люди, которые живут без работодателя? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Ты в привычном качестве свахи интересуешься? Не опоздала ли лет на 25? :rolleyes:если б ты был чуть поумнее, давно бы понял , главное мое качество - взращивать красоту, какой бы слабой она не была и истреблять уродство, каким бы оно ни казалось живучим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Ты в привычном качестве свахи интересуешься? Не опоздала ли лет на 25? :rolleyes: Жирафу просто колошматит климактериально не на шутку ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 если б ты был чуть поумнее, давно бы понял , главное мое качество - взращивать красоту, какой бы слабой она не была и истреблять уродство, каким бы оно ни казалось живучим.Оставь мысли о суициде ;) Смотри какая удачная последняя аваторка :rolleyes: нет той дебильности в образе и вульгарности в стремлении молодится. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Жирафу просто колошматит климактериально не на шутку ;) А! Так это потому ты бесишься, что твоя каталка постоянно опрокидывается от моих телодвижений? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Я богиня. Мания величия характеризуется полной потерей восприятия реальности. Однако пациенты не осознают, что их создавшееся мнение не соответствует реальности, поэтому и не ищут помощи. Чаще всего такого больного к врачу приводят другие люди. Товаищи! На вас ложется нелёхикое брэмья... признать явление...что уже тяжело, но с которым, уверен, справитесь... Так не останавливайтесь же на полпути и доведите больную... к Дохтуру! можно к нашему - может поможет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 шкатулкин! Приемлю. А можно отвлеченный вопрос? Всё же есть те, кому ты поклоняешься? :huh: В каком смысле? конкретизируй - из какой оперы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 если б ты был чуть поумнее, давно бы понял , главное мое качество - взращивать красоту, какой бы слабой она не была и истреблять уродство, каким бы оно ни казалось живучим. матюками... :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Оставь мысли о суициде ;) Смотри какая удачная последняя аваторка :rolleyes: нет той дебильности в образе и вульгарности в стремлении молодится. :lol: :lol: :lol:ес, ес... может мы её перевоспитаем... :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 шкатулкин! Ты даже не в состоянии воспринять невинных милых шуток.. И ты говоришь, что ты мужчина? ну..у каждого свои недостатки.. Адиёс, плебеи. Богиня отправляется работать с лакокрасочным материалом))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 шкатулкин! Ты даже не в состоянии воспринять невинных милых шуток.. И ты говоришь, что ты мужчина? ну..у каждого свои недостатки.. Адиёс, плебеи. Богиня отправляется работать с лакокрасочным материалом))) Не переймайся - в состоянии...Пройти мимо такого подарка и не постебаться с тебя, почти невозможно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Оставь мысли о суициде ;) Смотри какая удачная последняя аваторка :rolleyes: нет той дебильности в образе и вульгарности в стремлении молодится. :lol: :lol: :lol:Да, первая аватарка с "неидиотическим" выражением лица. Прогресс есть, но продвигается медленно.Для Жирафы: с целью предупреждения написания Жирафой того, что она написала и Джину, сразу сообщаю: у меня твои телодвижения, как в прямом, так и в переносном смысле, вызывают отвращение. Но на этой авке, действительно, ты наконец-то на женщину смахиваешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Пройти мимо такого подарка и не постебаться с тебя, почти невозможно. Тоді чим ти кращий від того, хто проходячи мимо - обматюкає тебе? Як на мене - суть та сама - різниця лише у формі. Лицемірне чмо, ти, шкатулка, і слизняк, достойний ось тих двох визнаних форумних ідіотів. До речі, ти з задоволення зараз цькуєш Юлю разом з ними в компашці. Втриматися, щоб не пнути ногою, коли в тебе за спиною свора однодумців - ой як не просто - на це здатні лише самодостатні люди. Ось, шкатулка - ще одне підтвердження мого попереднього висновку, який ти назвав брехнею. Плюс вліз у бабські розборки джинки і дени з Юлею. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Тьху, шавки, як вас просто роздрочити лише однією палкою - навіть джинка приковиляв Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Тоді чим ти кращий від того, хто проходячи мимо - обматюкає тебе? Як на мене - суть та сама - різниця лише у формі. Лицемірне чмо, ти, шкатулка, і слизняк, достойний ось тих двох визнаних форумних ідіотів. До речі, ти з задоволення зараз цькуєш Юлю разом з ними в компашці. Втриматися, щоб не пнути ногою, коли в тебе за спиною свора однодумців - ой як не просто - на це здатні лише самодостатні люди. Ось, шкатулка - ще одне підтвердження мого попереднього висновку, який ти назвав брехнею. Плюс вліз у бабські розборки джинки і дени з Юлею. Дура-дурой, тебе вбиваю уже долго и нудно одну простую вещь - писать на форуме можно без матюков. Жир-ка кажется уже поняла, осталась ты одна... Уму непостижимо - неужели это так трудно...? Кстати, сегодня никто, кроме тебя, не скатывался к матерщине. Ещё немного, ещё чуть-чуть и может получИться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Тьху, шавки, як вас просто роздрочити лише однією палкою - навіть джинка приковилявА зачем ты вообще эти палки в руки берешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.