ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Шкатулка, а ти баба - брехлива, боягузлива і підла. Ось скажи, чому після розмови з тобою, людина понесла таку маячню, що я у моїй голові навіть не могло вкластися - ЗВІДКИ? Конечно - баба и всё такое... кто же сомневается...Огласите весь списссок, позззалуста! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 у меня тоже к тебе вопрос. серьезный. Вернее - предложение. Еще вернее - пари. Но Наташа еще не все тебе сказала. Да, Наташ? Юля, людині, яка читає маячню дени і каже, що це пише адекватна людина - я більше не маю що сказати. але я розумію тебе, просто дебіл настільки боягузливий, що він ніколи не піде ні на яке парі. Так само, як і дена не відмовиться від того, щоб повзати за нами по форумі, фукаючи і плюючись, але не в силі відійти вбік. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Для форумних ідіотів - дени і шкатулки - тут є така опція - ігнор - я буду навіть рада, якщо хвора на всю голову дена перестане ганятися за моїми постами і провокувати Жирафку на срач. І відразу побачите - від кого тут найбільше лайна. Тільки ж шкатулці СВОЄ не смердить! А тебе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Для форумних ідіотів - дени і шкатулки - тут є така опція - ігнор - я буду навіть рада, якщо хвора на всю голову дена перестане ганятися за моїми постами і провокувати Жирафку на срач. І відразу побачите - від кого тут найбільше лайна. !!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Юля, людині, яка читає маячню дени і каже, що це пише адекватна людина - я більше не маю що сказати. але я розумію тебе, просто дебіл настільки боягузливий, що він ніколи не піде ні на яке парі. Так само, як і дена не відмовиться від того, щоб повзати за нами по форумі, фукаючи і плюючись, але не в силі відійти вбік. А не нужно было будить в ней зверя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Для форумних ідіотів - дени і шкатулки - тут є така опція - ігнор - я буду навіть рада, якщо хвора на всю голову дена перестане ганятися за моїми постами і провокувати Жирафку на срач. І відразу побачите - від кого тут найбільше лайна. Тільки ж шкатулці СВОЄ не смердить! а я предлагаю следующее. До них не дошло. Повторить , что ли? Признаю - я виновата. Сбила тебя. Но если произойдет запустение наглухо, если останется по словам дэна "конструктив" , подобный разговорам Ивана Ганги и эпилептические вздрагивания джина, тоскливые эскапады шкатулки и перенос постов из всяких форумов "мадам" Дэны, если не с кем будет поболтать Леопольду, (Эдыч уже рукой махнул..)да еще корин оставит всё это "чистое" общество без внимания, а Ева будет общаться только с парой избранных - и не появится НИКОГО нового и живого - можем ли мы выставить вам двоим (ну троим...) - свои условия идентичные вашим сейчас? Шкатулка! Надеюсь ты понял мою мысль, хоть и хаотически выраженную. Подумай и ответь. Если уж пошло на принцип. Я сознательно обращаюсь к тебе, как старожилу. Кстати, все, кто 2011 года регистрации - могут подключиться к обсуждению. Может всем и правда станет весело и приятно без раздражителей?))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Я отключил телефон насовсем… на сегодня… на вечер… Я заблокировал жизнь на минуту, на год… навсегда… Стрелки курантов, отстали, застыли, отмерили вечность… Ночью искрилась зима, но весна не придет никогда Я обронил свой блокнот этим утром, вчера… или позже Я рисовал акварелью, гуашью… И просто водой Вписывал мысли в стихах на асфальте, и даже на коже Слог отдавал бестолковым началом и скрытой враждой Я расставался с тобою вчера, и расстанусь в грядущем День ото дня расстаемся на месяц, на год, навсегда… Эхо шагов в небесах отдается прискорбно - гнетущим И каждый миг без тебя как по горлу кристаллами льда Поки весь світ спить... *http://youtu.be/CkIBJOXsgWk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 а я предлагаю следующее. До них не дошло. Повторить , что ли? Признаю - я виновата. Сбила тебя. Но если произойдет запустение наглухо, если останется по словам дэна "конструктив" , подобный разговорам Ивана Ганги и эпилептические вздрагивания джина, тоскливые эскапады шкатулки и перенос постов из всяких форумов "мадам" Дэны, если не с кем будет поболтать Леопольду, (Эдыч уже рукой махнул..)да еще корин оставит всё это "чистое" общество без внимания, а Ева будет общаться только с парой избранных - и не появится НИКОГО нового и живого - можем ли мы выставить вам двоим (ну троим...) - свои условия идентичные вашим сейчас? Шкатулка! Надеюсь ты понял мою мысль, хоть и хаотически выраженную. Подумай и ответь. Если уж пошло на принцип. Я сознательно обращаюсь к тебе, как старожилу. Кстати, все, кто 2011 года регистрации - могут подключиться к обсуждению. Может всем и правда станет весело и приятно без раздражителей?))) Да ты пойми одно - если убрать посты со срачем - тут просто ничего нет. Нет - вы есть, а постов нет. Вот так, как ты показала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Может всем и правда станет весело и приятно без раздражителей?))) Юля, відповідь є очевидною - 150-ть постів за добу від 20- ти юзерів, коли за кращих часів сама лише дена писала 155 - ть. І ще, за цей час, поки я тут зареєстрована - не один форум впав - а цей залишився. Думаєш чому? Бо є люди чи людина, яка є дущею форуму (і це не я) А шкатулка мав вибір і вибрав купу лайна, яку звідси заберуть - ніхто і не згадає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 . Но если произойдет запустение наглухо,Значит пусть здохнет, но этот ваш матючливый допинг - не выход. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Юля, відповідь є очевидною - 150-ть постів за добу від 20- ти юзерів, коли за кращих часів сама лише дена писала 155 - ть. І ще, за цей час, поки я тут зареєстрована - не один форум впав - а цей залишився. Думаєш чому? Бо є люди чи людина, яка є дущею форуму (і це не я) А шкатулка мав вибір і вибрав купу лайна, яку звідси заберуть - ніхто і не згадає. А не боишься ли ты, что после таких твоих подвигов форум может быть уничтожен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Значит пусть здохнет, но этот ваш матючливый допинг - не выход. Шкатулка - вихід у правому верхньому куточку інтерфейсу пішов нахуй - ніхто не тримає!!! До речі, перш ніж йти - запитайся ідіотів, своїх соратників - чому дена покинула донецький форум, чому черчіль більше не появляється на Цензорі, ну і подумай сам - чому ти не на УПФ (націоналістичний)? Все. Амінь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Да ты пойми одно - если убрать посты со срачем - тут просто ничего нет. Нет - вы есть, а постов нет. только оставь свою дурацкую манеру редактировать, глобально меняя смысл поста. Скажи, а ты сегодня все темы читал? Их было мало, новызх сообщений. НО ОНИ БЫЛИ. И там не было ни единого слова срача! Даже учитывая, что я в виде исключения заходила ответить только олдсварогу. Потому что мне с ним интересно. Мне интересно с Леопольдом, хотя у нас половина политпредпочтений кардинально отличаются. Скоро выборы президента. Людей будет много и всяких. Срача будет не меньше. Не стоит акцентировать на нем и тем переводить внимание с сути. Второй раз спрашиваю. (Правда, с Натой еще не посоветовалась. ) Хочешь ли ты провести эксперимент "чистоты и конструктивности форума" без этих двух куриц? Меня и Орианы ну допустим на неделю, две три.... А вот тогда на полном основании сможешь либо предъявить упрек нам, располагая фактами явного улучшения посещаемости, чистоты, конструктивности и тэ дэ либо прости дорогой заради своего комунизьма))) _ съебаться нахуй вместе с педиком дэной, если форум скиснет безвозвратно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 А не боишься ли ты, что после таких твоих подвигов форум может быть уничтожен? Значит пусть здохнет, но этот ваш матючливый допинг - не выход. Дебілізм заразний? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Хочешь ли ты провести эксперимент "чистоты и конструктивности форума" без этих двух куриц? Меня и Орианы ну допустим на неделю, две три.... А вот тогда на полном основании сможешь либо предъявить упрек нам, располагая фактами явного улучшения посещаемости, чистоты, конструктивности и тэ дэ либо прости дорогой заради своего комунизьма))) _ съебаться нахуй вместе с педиком дэной, если форум скиснет безвозвратно? Юля, незалежно від їх відповіді - їм доведеться залишитися без подразників. Мене до вересня не буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Я отключил телефон насовсем… на сегодня… на вечер… Я заблокировал жизнь на минуту, на год… навсегда… Стрелки курантов, отстали, застыли, отмерили вечность… Ночью искрилась зима, но весна не придет никогда Я обронил свой блокнот этим утром, вчера… или позже Я рисовал акварелью, гуашью… И просто водой Вписывал мысли в стихах на асфальте, и даже на коже Слог отдавал бестолковым началом и скрытой враждой Я расставался с тобою вчера, и расстанусь в грядущем День ото дня расстаемся на месяц, на год, навсегда… Эхо шагов в небесах отдается прискорбно - гнетущим И каждый миг без тебя как по горлу кристаллами льда Поки весь світ спить... *http://youtu.be/CkIBJOXsgWk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 :o я разве могла написать такую чушь, что у тебя подпись глупая? Какая ж я была дуууура... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Шкатулка - вихід у правому верхньому куточку інтерфейсу пішов нахуй - ніхто не тримає!!! До речі, перш ніж йти - запитайся ідіотів, своїх соратників - чому дена покинула донецький форум, чому черчіль більше не появляється на Цензорі, ну і подумай сам - чому ти не на УПФ (націоналістичний)? Все. Амінь. Я не знаю - кого и почему где-то нет и меня это мало колышит.А меня на УПФ элементарно забанили и знаешь за что - за то, что я сказал примерно - капитализм на Украине такой, какой и должен быть, другой и не мог состоятся. Что ещё от наци можно было ожидать - у них две мыслИ, их и неправильная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Юля, незалежно від їх відповіді - їм доведеться залишитися без подразників. Мене до вересня не буде. Пережили кукурузу - переживём и изобилие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Ты лучше рассажи, как вставляшь фотки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Фиг скажет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Фиг скажет. Фотки ставляться посиланнями на Українську правду, тобто, картинки з УП береш правою кнопочкою миші "Копіювати URL адресу зображення " ставиш посилання в опцію "Вставить изображение", яка знаходиться над полем для коментарів, ОК і відсилаєш пост Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=5ubf4NVkKLk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 я не пойму, с какой радости ты защищаешь это трухлявое полено неопределенного пола? Наталья - самодостаточный, раскованный человечек с кучей жизненных забот и кучей детей. И присутствует на форуме ровно в 10 раз меньше. И напрасно ты пытаешь политические антипатии перевести в личностную плоскость. Это так тривиально и отдаёт старческим брюзжанием. Ты раз уж болтаешь с Евой - так держи марку, брей мышки, делай маникюр и поддерживай свой имидж разудалого мужчины в самом расцвете лет)) :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Шкатулка, не видавай себе так. З Катею ми порозумілися. А ти - гнида, в цьому я вже переконалася остаточно. Пішов нахуй, лайно собаче! Как меня утомляют ваши интеллигентные разговоры... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Шкатулка - вихід у правому верхньому куточку інтерфейсу пішов нахуй - ніхто не тримає!!! До речі, перш ніж йти - запитайся ідіотів, своїх соратників - чому дена покинула донецький форум, чому черчіль більше не появляється на Цензорі, ну і подумай сам - чому ти не на УПФ (націоналістичний)? Все. Амінь. Захожу сюда с Донецкого форума, а тут: бац, Ори разрывается, что я его покинула, а адекватного Шкатулку соблазняет вновь пойти на форум смурфиков- свидомитов. :lol: Мне тоже надоел этот истеричный фейерверк глупости, наглости и лицемерия. Нужен или свежий поток мыслей и идей, или ...закрывать форум. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 или ...закрывать форум. Ну ти гля - кацапщина і тут свій п"ятак всунула. Форум пережив пожежу сервера, досс атаку і навалу гопоти - думаєш він не переживе таку потвору як ти? Запросто. Але зараз літо, спека, дачі, пікніки, море....... попереду - вибори....і час покаже. А тебе ніхто не тримає - напрямок я вже показала: НАХУЙ!!! Вибрала - форум - нєхєр скавчати, не ми до тебе прийшли, а ти до нас - у наш монастир зі своєю противною пикою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Как меня утомляют ваши интеллигентные разговоры... а ти нас ще раз проклени - диви полегшає Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=5ubf4NVkKLk *http://youtu.be/G11ufrW1jI0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.