ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 ну человек дурак. что с неё возьмёшь.Это такая порода - всё и всех видит, кроме себя - любимой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 А шо некому? Вызови мужа на час по телефону... та до прихожей еще рабооооты...... Нужен он мне очень, тот муж.. У меня такие красавцы работают молодые весёлые.. Всё, вставать правда рано.. Разговорились на ночь глядя..))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Очень верно! Добавлю, что иногда "случайная" физическая измена бывает намного менее "опасной", чем та, которая у твоего партнера, любимого серьезно засела в голове, в душе, хотя пока и не реализована. Дена, якщо ти дійсно любиш свого судженого, так, як ти про це кажеш - що тобі заважає реалізувати його фантазії і тим самим випустити їх з його голови ? До речі, ще є така штука, сублімація. Це коли сексуальне бажання за неможливістю реалізувати, переводиться на якісь інші речі. Наприклад, у тебе в голові суцільні "нацики" - ти свою сексуальну енергію збиваєш віртуальним протистоянням з нациками. А не будь ти такою правильною і чесною - хз, мож ти б і досі трахалася з чоловіком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 но ты же это тоже делаешь на протяз1 п1вроку... и никаких претензий к себе. Шкатулка, якщо ти не бачиш різниці - йди нахуй, тобто, спілкуйся зі своїм соратником з яким у вас голови в одному напрямку. Сказати ще в якому? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Фантазії завжди приводять у ліжко до своєї пари, якщо пара спроможна також фантазувати. Бідних на фантазію жінок чи чоловіків називають полінами і таких, "дорожки" дійсно обходять стороною. Это говорит о том, что данная ФАНТАЗИРУЮЩАЯ пара трахает не друг друга, а фантазию. И если она (фантазия) из реала, то можно Юру Васей обозвать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 та до прихожей еще рабооооты...... Нужен он мне очень, тот муж.. У меня такие красавцы работают молодые весёлые.. Всё, вставать правда рано.. Разговорились на ночь глядя..))) Так все говорят... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Дик, вона вже нічого від життя не чекає і ніхто в цьому житті не чекає на неї. Ось ти будеш спілкуватися зранку до ночі з людьми, які викликають у тебе неприязнь? Ні, а вона це робить на протязі пів року, з того часу, що ми її знаємо. Я сьогодні деякий час спостергала за форумом - людей було мало, ніхто не писав, форум наче завмер - і лише дена регулярно, кожних п"ять-десять хвилин обновлювала сторінку, тобто, вона тупо сиділа перед монітором і чекала на відвідувачів. А на кого? Якщо всі з її команди були присутні і мовчали. Правильно, вона чекала на тебе, на мене, на Коріна, на Стефані - і при тому диви, що видав її словесний пронос: Беседуют с вами единицы и не столь часто Розумієш, що це означає? Про це моя покійниця польська пані казала: пісцяне - не пісцяне... а, нехай буде пісцяне. А ти дивуєшся з дієслів у минулому часі чи чоловічого роду. Та тут і замекаєш, тільки б тобі відповіли. Ориана, хоть ты и не очень умная женщина, но зачем же так откровенно: ты как последняя шавка следишь за форумчанами, что они напишут, где когда, с какой скоростью, вверху или внизу, а твоя заклятая подружка посты копипастит и время моего нахождения на форуме считает. Вы действительно не понимаете, сколь жалко выглядите и насколько вы слабы в умении отстаивать свои политические взгляды: любого более ли менее сильного оппонента вы боитесь до тряски в поджилках, вот и пытаетесь его "увести" с форума или "запачкать". И то вам не дано! Глупая Ориша! Я не тупо сижу за монитором ибо, во-первых, тупость не моя, а твоя, прерогатива. Во-вторых у меня 4 форума и чат нациков. Я сегодня меньше писала постов здесь ибо несколько часов меня "вытаскивали" в чат , чтобы поспорить: с другими им не столь, видно, интересно. Не до тебя, Стефи и Корина мне было. Я просто периодически открываю все форумы и отвечаю по-возможности. А комп у меня включен целый день: подхожу, отвечу и своими делами занимаюсь. Просто надо уметь быстро анализировать ситуацию, моментально составить ответ и иметь способность к быстрому набору тоже)). Тебе этого не понять!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Шкатулка, якщо ти не бачиш різниці - йди нахуй, тобто, спілкуйся зі своїм соратником з яким у вас голови в одному напрямку. Сказати ще в якому? :lol: :lol: :lol: йди вже спати, хвантазія... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 я не пойму, с какой радости ты защищаешь это трухлявое полено неопределенного пола? Наталья - самодостаточный, раскованный человечек с кучей жизненных забот и кучей детей. И присутствует на форуме ровно в 10 раз меньше. И напрасно ты пытаешь политические антипатии перевести в личностную плоскость. Это так тривиально и отдаёт старческим брюзжанием. Ты раз уж болтаешь с Евой - так держи марку, брей мышки, делай маникюр и поддерживай свой имидж разудалого мужчины в самом расцвете лет)) Юля, та я можу і цілий день просидіти, але тоді форум стоїть на вухах. А яка користь з соратників - ну хоча б з того ж шкатулки. Когось він зацікавив? А, я забула, Стефані зацікавив в лічці, після чого вона мене звинуватила в підлості. Дивний збіг, правда - шкатулка, якого перед тим не раз ловили на непорядності, закривається в лічці з кимось і бах, тебе вже звинувачують у чомусь непорядному. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 :lol: :lol: :lol: йди вже спати, хвантазія... Шо зрозумів куди напрямок? - сам вибирав, по собі. Тому тепер не лізь з розмовами до тих, з ким у тебе напрямки не співпадають. Тьху! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Это говорит о том, что данная ФАНТАЗИРУЮЩАЯ пара трахает не друг друга, а фантазию. И если она (фантазия) из реала, то можно Юру Васей обозвать...Очень опасный и обидный для партнера момент! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Юля, та я можу і цілий день просидіти, але тоді форум стоїть на вухах. А яка користь з соратників - ну хоча б з того ж шкатулки. Когось він зацікавив? А, я забула, Стефані зацікавив в лічці, після чого вона мене звинуватила в підлості. Дивний збіг, правда - шкатулка, якого перед тим не раз ловили на непорядності, закривається в лічці з кимось і бах, вже тебе звинувачують у чомусь непорядному. Ну ты блин даёшь... сама написала, что была не искренная... что там Стефани, я - был в экстазе и будь ты мужиком... смешал бы с последним дерьмом и слов не выбирал. Поверь, разговаривать на ёбе могу так, что Жирафочкины перлы детский лепет немовляты. А теперь мы ещё виноваты... сучечка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 И то вам не дано! Глупая Ориша! Я не тупо сижу за монитором ибо, во-первых, тупость не моя, а твоя, прерогатива. Во-вторых у меня 4 форума и чат нациков. Я сегодня меньше писала постов здесь ибо несколько часов меня "вытаскивали" в чат , чтобы поспорить: с другими им не столь, видно, интересно. Не до тебя, Стефи и Корина мне было. Я просто периодически открываю все форумы и отвечаю по-возможности. А комп у меня включен целый день: подхожу, отвечу и своими делами занимаюсь. Просто надо уметь быстро анализировать ситуацию, моментально составить ответ и иметь способность к быстрому набору тоже)). Тебе этого не понять!! Ну чому ж я знаю як це називається - інтернет -залежність. До речі, ти, яка майже не виходиш між люди, шкатулка, який пише про Європу, в якій ніколи не був і черчіль, який судить ЗУ по розповідях, які відбулися в 70-ті роки минулого століття - вас об"єднує одна якість - ви судите про смак марочного вина з розмов інших людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Ну чому ж я знаю як це називається - інтернет -залежність. До речі, ти, яка майже не виходиш між люди, шкатулка, який пише про Європу, в якій ніколи не був і черчіль, який судить ЗУ по розповідях, які відбулися в 70-ті роки минулого століття - вас об"єднує одна якість - ви судите про смак марочного вина з розмов інших людей. Тебя попросили идти спать, вот и иди тихонько. От твоего бреда у людей ночью пищеварение плохо работать будет. У тебя "залежнисть" от твоей тупости. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Ну ты блин даёшь... сама написала, что была не искренная... что там Стефани, я - был в экстазе и будь ты мужиком... смешал бы с последним дерьмом и слов не выбирал. Поверь, разговаривать на ёбе могу так, что Жирафочкины перлы детский лепет немовляты. А теперь мы ещё виноваты... сучечка. Шкатулка, не видавай себе так. З Катею ми порозумілися. А ти - гнида, в цьому я вже переконалася остаточно. Пішов нахуй, лайно собаче! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Ну чому ж я знаю як це називається - інтернет -залежність. До речі, ти, яка майже не виходиш між люди, шкатулка, який пише про Європу, в якій ніколи не був і черчіль, який судить ЗУ по розповідях, які відбулися в 70-ті роки минулого століття - вас об"єднує одна якість - ви судите про смак марочного вина з розмов інших людей. Можно подумать, что пахать в португалиях - значить что-то видеть. Ничего ты не видела, кроме метлы, ттряпки и ящиков которые нужно наполнить оранжами. Кстати, без тебя на форуме срача не было. Делай выводы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Можно подумать, что пахать в португалиях - значить что-то видеть. Ничего ты не видела, кроме метлы, ттряпки и ящиков которые нужно наполнить оранжами. Кстати, без тебя на форуме срача не было. Делай выводы... Да, пару дней спокойствия и конструктивных постов они нам с Жирафой подарили. Повторите свой уход в схроны! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Шкатулка, не видавай себе так. З Катею ми порозумілися. А ти - гнида, в цьому я вже переконалася остаточно. Пішов нахуй, лайно собаче! Ты и есть олицетворение этого лайна. Появилась и пошла... вонь и смрад. Теперь уже нет сомнения - тебя нужно изолировать, ТЫ есть основная причина всей мерзости на форуме. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Тебя попросили идти спать, вот и иди тихонько. От твоего бреда у людей ночью пищеварение плохо работать будет. У тебя "залежнисть" от твоей тупости. Йди - я ж тебе не тримаю, правда? Чи все ж таки тримаю? Ні, все ж таки тримаю Така удача - хоч на ніч щось цікаве, а то кілька днів суцільна нудятина. Дена, а чого ти нікого своїми тупими цитатками не зацікавила? Ась? І з заумом така млява? Я вже мовчу про те, що соратник твій тебе згадує лише тоді, коли у нього є бажання плюнути у чийсь бік, а самомк стрьомно - ось він збирає компашку з форумних ідіотів, щоб на вашому фоні виглядати репрезентабельніше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Да, пару дней спокойствия и конструктивных постов они нам с Жирафой подарили. Повторите свой уход в схроны!Может послушаются - чистят форум от себя... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Может послушаются - чистят форум от себя...Тогда бы и новые собеседники, возможно, появились, интереснее было бы общаться, чем с этими курицами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Ты и есть олицетворение этого лайна. Появилась и пошла... вонь и смрад. Теперь уже нет сомнения - тебя нужно изолировать, ТЫ есть основная причина всей мерзости на форуме. Шкатулка, а ти баба - брехлива, боягузлива і підла. Ось скажи, чому після розмови з тобою, людина понесла таку маячню, що я у моїй голові навіть не могло вкластися - ЗВІДКИ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Йди - я ж тебе не тримаю, правда? Чи все ж таки тримаю? Ні, все ж таки тримаю Така удача - хоч на ніч щось цікаве, а то кілька днів суцільна нудятина. Дена, а чого ти нікого своїми тупими цитатками не зацікавила? Ась? І з заумом така млява? Я вже мовчу про те, що соратник твій тебе згадує лише тоді, коли у нього є бажання плюнути у чийсь бік, а самомк стрьомно - ось він збирає компашку з форумних ідіотів, щоб на вашому фоні виглядати репрезентабельніше. Ты о ком и о чем мелешь, малосвидомая? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Может послушаются - чистят форум от себя... у меня тоже к тебе вопрос. серьезный. Вернее - предложение. Еще вернее - пари. Но Наташа еще не все тебе сказала. Да, Наташ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Для форумних ідіотів - дени і шкатулки - тут є така опція - ігнор - я буду навіть рада, якщо хвора на всю голову дена перестане ганятися за моїми постами і провокувати Жирафку на срач. І відразу побачите - від кого тут найбільше лайна. Тільки ж шкатулці СВОЄ не смердить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 я не пойму, с какой радости ты защищаешь это трухлявое полено неопределенного пола? Наталья - самодостаточный, раскованный человечек с кучей жизненных забот и кучей детей. И присутствует на форуме ровно в 10 раз меньше. И напрасно ты пытаешь политические антипатии перевести в личностную плоскость. Это так тривиально и отдаёт старческим брюзжанием. Ты раз уж болтаешь с Евой - так держи марку, брей мышки, делай маникюр и поддерживай свой имидж разудалого мужчины в самом расцвете лет)) Жирафа у нас еще и сваха? :o :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Жирафа у нас еще и сваха? :o :lol:есть такой грех! Обожаю знакомить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Йди - я ж тебе не тримаю, правда? Чи все ж таки тримаю? Ні, все ж таки тримаю Така удача - хоч на ніч щось цікаве, а то кілька днів суцільна нудятина. Дена, а чого ти нікого своїми тупими цитатками не зацікавила? Ась? І з заумом така млява? Я вже мовчу про те, що соратник твій тебе згадує лише тоді, коли у нього є бажання плюнути у чийсь бік, а самомк стрьомно - ось він збирає компашку з форумних ідіотів, щоб на вашому фоні виглядати репрезентабельніше. зато как ты всех заинтересовала вот этим А ти - гнида, в цьому я вже переконалася остаточно. Пішов нахуй, лайно собаче! ну прямо толпень собрала... эт ж такая новь, такой креатив... все поражены глубиной познаний в дерьме и хуях. Браво! кричали женщины ура и в воздух что-то там бросали... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 есть такой грех! Обожаю знакомить. А зачем? Это редко дает положительные результаты. Люди сами ощущают, от кого к ним положительные флюиды приходят, а кто - ....не нужен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.